Tetka Stana (nastavak)

03/18/2010

Ucutala je na sekund, a zatim rece crveneci se.
Nisi ga valjda drkao na mene ?
Hm, ma neeee nisam, – nasmejao sam se – taman posla, nego sam ga ubio jedno pet puta taj dan.
Jeeboteeee, ne mogu da verujem, casna rec, pojma nisam imala, ma kakvi pojma, nikada mi nije padalo tako nešto na pamet. Ijuuuu, šta me spospalo, o cemu pricam sa tobom – stidela valjda.
Eto sada znate, ja nemam cega da se stidim.
Gledala me je i slušala s’nevericom moju pricu.
Pa znam kad sam dolazio sa Duletom kod Vas na posao u kancelariju, a Vi uvek u nekim minicima, sedite sa prekrštenim nogama, ono crne carapice, uvek nekako jebozovno obuceni, pa normalno je da smo se palili svi na Vas.
Auh, svašta cu ja još da cujem u ovom svom životu – rekla je tetka Stana.
Cinilo mi se da joj se raspoloženje vratilo i popravilo, licem joj se širio neki cudan osmeh. Izgledalo mi je kao da prosto blista, onako zadovoljno blista.
Ovo što sam sa Vama ovde u krevetu,je nešto kao ostvarenje decackog sna, ako me razumete.
Razumem, razumem, – gledala je nekud neodredjeno. Razmišljao sam da li da joj kažem da sam video kako je njen rodjeni brata hvat za sise, ali sam se plašio kako ce reagovati. Hteo sam da cujem, jer me baš interesovalo koja je to prica, koji je to incest fazon, otkud ona u tome. Ali nisam, vec sam spustio ruku na njeno rame i pomilovao je nežno. Pogledala me je i osmehnula se. Poljubio sam je u usta. Prihvatila je poljubac, te smo nastavili da se ljubimo sve strasnije. Ruka mi je sama otišla pod pokrivac, niz tetka Stanin stomak pravo u pidzamu na njenu picku. Mazio sam je, po pici, ljubio joj sise, sisao bradavice. Osetio sam njenu ruku kako me hvata za kurac preko gaca.
Moja kita je rasla iz sekunda u sekund, a tetka Stana je bivala sve vlažnija.
Mhmhmmm – mrmljala je – dok je uživala u mom maženju i nadrkavala mi kurac.
Posle par minuta je prošaputala.
Mammm kako si me napalio ovom pricom….nemaš pojma…
Sa kojom, da sam drkao na Vas…
Ahaaaammmm, ispricacš mi još nešto o tome, jer važi, …..medeni
Ma sve važi, hocu, ….jer hocete baš sve da Vam ispricam – razgovarali smo šapatom dok smo se uzajamno napaljivali i mazili.
Ahahm sve, u detalje, koliko puta, kada, sve cega se secaš……bože nisam normalna….
Jednom sam ga izdrkao i kod Vas u kupatilu, kada sam se napalio, dok sam Vas posmatrao kako peglate,…imali ste neku kratku texas suknjicu, sa malim šlicem pozadi, i neku svetlo plavu košulju sa par raskopcanih dugmica napred, znam da sam se trudio iz petnih žila da Vam vidim sise, ili bar nekako pogledam pod suknju, da vidim koje su Vam boje gacice.
Markooooo – prošaputala je
Majke mi, a Vi peglate i njišete grudima, i naravno, digne mi se, i ja odem do kupatila i olakšam se….
Kako si lud….stvarno si lud…i jer si uspeo da mi vidiš gacice ?
Nisam, nažalost, ali sam maštao…
Tetka Stana se izgleda stvarno napalila od te moje price, usmine su joj bile mokre. Poceo sam da svlacim svoje gace, a zatim da skidam njen donji deo pidzame.
Klecao sam kraj nje na krevetu, a tetka Stana prihvati moj kurac šakom i krenu da ga mazi. Sasvim spontano sam je okoracio, klececi nad njenim grudima. Hteo sam da ga uzme u usta, što je ona i uradila. Pridigla je malo glavu, ja sam joj namestio jastuk da se bolje osloni, te ga uze u usta vrlo nežno. Kako ga je obradjivala usnama, mene kao da je tresla struja. Radila je vrlo polako i osecajno. Poceo sam da joj zadižem bratel majicu nagore, oslobadjajuci joj sise. Znala je šta hocu, da joj ga stavim medju njih. Pustila je moj kurac iz usta, obuhvatila rukama obe svoje sise, stežuci ih oko mog kurca medju njima. Poceo sam da simuliram pokrete jebanja medju njenim sisama.
Ijaoooo tetka Stano, koliko sam maštao o ovom trenutku……samo da znate…
Ne znam kaži mi, šta si maštao…..da me jebeš medju sise….
Aha – rekoh.
Jer si ga i na te fantazije drkao…?
Uh, odvaljivao sam ga od drkanja…
Citav život,tako ste socni, tako ste zgodni, tako ste …
Lupetao sam kao pogubljen, i tad prestadoh da je jebem medju sise, odmakao sam se unazad, šireci joj butine, da bih joj ušao medju njih.
Namestio sam ga na njene vlažne sluzave usmine, i polako gurao unutra. Zatim sam ga izvadio i mazio je glavicem po usminama. Licem joj se razvlacio grc, onaj lepi grc uživanja. Tada ga opet malo ugurah unutra, samo par centimetara, pa ga opet izvadim i pomazim je po vlažnim usminama koje su gorele. Znam da me je želela u sebi, znam da je jedva cekala da udjem u njenu picu, video sam joj to na licu.
Tada sam joj ga gurnuo unutra, uleteo je kao podmazan, vrisnula je od užitka. Krenuo sam da je jebem, vrlo polako, da ulazim i izlazim, baš kao što mi se cinilo da joj prija, pa sam joj na momente, uletao vrlo jako do kraja. Uzdisala je, jecala, dahtala, te vrisnula na momente, kada bih bio do kraja u njenoj pici, i promešao preponama u krug masirajuci joj klit.
Uživao sam u njenom socnom telu, a tetka Stana je bila ko zna koliko visoko od užitka i nadražaja. Nisam mogao da svršim, jako dugo, osecao sam kako gorimo od trenja i ja i ona. Tada sam je uhvatio sa obe ruke za mesnato mekano dupe, poceo da se zakucavam u nju, ne bi li svršio. Napokon sam uspeo posle minut dva. Napunio sam je još jednom, ali vrlo malom kolicinom sperme. Ostao sam u njenoj pice i spustio se preko tetka Stane. Bio sam iscrpljen. Ležao sam žmureci. Mazila me je po kosi i ledjima vrlo lakim dodirima prstiju. Ostao sam tako još neko vreme, a potom sam izašao iz nje, legao na svoju stranu kreveta i zaspao.

Ujutru kad sam se probudio, bilo je skoro deset sati. Tetka Stana nije bila u krevetu kraj mene. Osvrnuo sam se oko sebe i ugledao je kako sedi za stolom i pije kafu.
Osmehnuo sam joj se.
Dobro jutro.
Dobro jutro. Nisam htela da te budim, jer si se naspavao ?
Ih, kao zaklan, baš sam se odmorio.
Da ti stavim kafu?
Može – rekoh ustajuci sa kreveta. Bio sam skroz go. Bilo me je malo sramota. Navukao sam trenerku koju sam koristio za rad i otišao u kupatilo. Tad sam se setio da se od nocas uopšte nisam oprao, te zato udjoh u kadu da se istuširam. Kad sam završio tuširanje izašao sam u dnevnu sobu. Kafa me je cekala na stolu. Tetka Stana je sedela i pušila cigaru.
Tuširao si se, i ja sam tek jutros sinoc nisam imala snage.
Osmehnuo sam joj se,prišao do dvoseda da uzmem ciste gace koje su ostale tu pored, i navucem ih. Skinuo sam trenerku i navukao sam ih,te navukoh i trenerku i duks u kom radim. Prišao sam tetka Stani koja je i dalje sedela za stolom, spustio joj ruku na rame, savio se ljubeci je u vrat. Nosila je bordo kucnu haljinu od frotira. Dok sam joj ljubio vrat, video sam njene sise u haljini.
Lepo mirišeš – rekla mi je.
Ništa joj nisam odgovorio, vec sam skliznuo rukom put njenih sisa u haljini, hvatajuci ih jednu pa drugu i mazeci ih. Ona samo blago zabaci glavu u stranu, dozoljavajuci mi da joj ljubim vrat i mazim grudi.
Mmmmmmm Marko, kako je ovo romanticno…kako si nežan.
Grlila me je rukom oko struka.
Kako sam krenuo rukom niz njen stomak, dole ka picki, tad sam shvatio da tetka Stana pod kucnom haljinom nema ništa, da je potpuno gola.
Kurac je opet poceo da mi se diže, nagoni su krenuli da se bude, kao da sam neiživljen. Spustio sam ruku na njenu picu, i poceo da je mazim. Neverovatno, nisam ocekivao, ali ona je opet bila vlažna. Usmine su joj bile sluzave. Nastavio sam da joj ljubim vrat i grudi, mazeci je po pici, a tetka Stana mi uvuce ruku u trenerku, od pozadi ispod guze, hvatajuci me za jaja i za kurac. Stiskala ih je nežno, pa prelazila dlanom preko njih.
Kako sam stajao kraj nje, polu savijen, ona mi svuce trenerku i gace do kolena, spuštajuci svoju glavu ispod mog stomaka,te mi uze kurac u ruku i poce da ga liže i ljubi. Ijaooo kao elektro šok, da sam doživeo. Nastavio sam da je mazim po pici, i jebem je lagano srednjim prstom. Osecao sam kako mi ga celog uzima u usta i sisa ga, steže ga usnama, i ovlaš zubima. Širila je svoje butine sve više, kako sam je sve intenzivnije mazio i jebao srednjim prstom. Osetio sam kako mi ga jace steže usnama, i cvršce drka rukom, stiskala ga je na momente baš jako. Jedva sam se kontrolisao, da je mazim, da joj klitoris vrtim izmedju palca i kažiprsta, a da se pritom ne zakucavam u njena usta preponama. Osetio sam u jednom trenutku kako mi tetka Stana zariva nokte u kožu na butini, jer me je tu držala jednom rukom. Svršavala je, u naletima valjda,mrdala je glavom, udarali smo se uzajamno, ja nju stomakom u glavu, a ona mene glavom u stomak.Poceo sam da svršavam,te sam joj po inerciji gurao kurac dublje u usta, i tad osetih kako mi steže jaja i olakšava mi pražnjenje. Ispravio sam se iz savijenog položaja, dok su mi noge klecale. Tetka Stana ga nije izvadila iz usta, ni kad sam svršio, vec je nastavila, da isisava ostatak sperme valjda, da me totalno opusti i isprazni.
Posle toga sam se samo stropoštao na stolicu kraj nje.
Uh – rekoh
I ja kažem, uh, ovo je bilo za cistu desetku – nastavi tetka Stana – spontano, je uvek najbolje.
Ja nemam reci, bilo kakav komentar je suvišan, ovo je bilo, bar za mene do sada nedoživljeno.
Pogledao sam je, brisala je rukom usne i otpila gutljaj kafe.
Inace ne volim ukus sperme u ustima, i ne volim da mi se svršava u usta, ali ovo je nekako ponelo, jebote, želala sam to, verovao ili ne.
Da vam svršim u usta ???
Da, jebote, sama sebi ne mogu da se nacudim, šta mi se ovo dešava, sa tobom.
Samo sam se osmehnuo, sedeci onako polu go na stolici, i dalje sa spuštenom trenerkom i gacama do kolena, sa kurcem u polu erekciji.
Ovo što ste mi sad rekli, više je nego da prija,prosto bih poleteo od srece i zadovoljstva, i atko bi Vas sad pojebao ali nemam snage.
Daj bre Marko, dokle ceš više da mi persiraš, da li si normalan. Mazimo se, tucamo se, pušim ti a ti mi i dalje persiraš.
Pa ne znam, navika, jednostavno, navika…..probacu da Vam ne persiram…
Hahhaha, nepopravljiv si, …i šta si rekao tucao bi me ali nemaš snage, a vidiš ja bih ti se baš sad nabola na kurac, tako kako sediš, tako bih te zajahala da ga primim do kraja, da me tucaš….
Rece te ustade sa svoje stolice, pridje mi, stade ispred mene te se blago savi unapred ka mom licu. Haljina joj se skroz rastvorila,njene sise su visile nadole i poce da mi mazi kurac, da mi grebucka noktima jaja. Prihvatio sam obe sise u šake i krenuo da ih masiram i stežem lagano. Trenerka i gace oko mojih kolena su mi smetale, ona je to primetila i pomogla mi je tako što ih je svukla na pod. I dalje mi je mazila kurac i grebuckala jaja, dok sam joj ja mazio sise i gledao u njen crni trougao medju nogama.
Hoceš da me tucaš, a, Markic, hoceš da me pojebeš, baš mi se jebe, sad bih se odvalila od kurca, od jebanja..
Odvalicu te tetka Stano, kad ti se toliko jebe, jer i ja gorim od iste želje…
Tad sam uradio nešto što nikada u životu uradio nisam. Kako sam gledao u njenu cupavu picku, podigao sam malo desnu nogu, i stopalom lagano poceo da joj prelazim preko picke, mazeci je na taj nacin.
Uuuuuu Markic, to prija, uuuf nastavi, nastavi…
Kurac mi je od njene price i njenih reakcija opet postao krut, tvrd, spreman da je pojebe, da udje u tetka Staninu picu. Mislim da je i ona procenila da je vreme, da me opkoraci i nabode se na moju igracku. To je i uradila, blago je razgrnula kucnu haljine ne skidajuci je sa sebe, uzela ga je u ruku nameštajuci ga na njene sluzave usmine. Prihvatio sam je rukama za guzove, za dupe, pomažuci joj da se nabode, da se natakne, dok su mi njene sise mazile lice.
Wauuuuuh – jauknula je kad se nabola na moju kitu, kako ga je primala u sebe.
Mešala je malo levo desno, da bi ga primila celog, i kad sam osetio d aje do kraja u njenoj pici, tetka Stana poce da poskakuje na meni, da me jaše. Uzdisala je, dahtala, stenjala. Glavom je vrtela levo desno, gore dole,dok mi se nabdala, dok sam je tucao. Držao sam je za guzu, vracajuci je svaki put na moj kurac kad bi poskocila naviše. Ušli smo u perfektan ritam. Jahala me je i nabijala se sve jace i jace, iz sve snage, da je što je duže trajalo, pocinjala sve više da njišti, i na kraju
da podvriskuje. Pocela je da se znoji, video sam kapljice znoja kako se slivaju niz lice i grudi.
Ijaooo Markoooo, Markiiiiic, aaaaah auuuuuu
Cini mi se da je svršavala u etapama, kurac mi je vec bio utrnuo od trenja, ali nisam bio ni blizu da svršim.
Oslanjala se sve više na mene pritiskajuci mi lice svojim velikim mesnatim sisama, koje su bile pomalo slane zbog znoja. Uhvatio sam ih sa obe ruke stegao i mahnito joj ljubio bradavice, koje su stajale ukrucene i tvrde. Opet sam je uhvatio za dupe puštajuci o joj sise, jer je tetka Stana pocela da usporava pokrete nabadanja na moj kurac, verovatno više nije imala snage. Osecao sam da joj se ne silazi sa mene, da bi ostala u tom položaju citavu vecnost, isto kao i ja.
Ijaooo Marko, crkla sam, umrecu, ovako se nisam tucala ne pamtim….
E sad cu ja malo Vas da jebem, pošto ste vi mene do sada…rekoh joj hvatajuci je snažno za guzove, te je podigoh malo nagore i poceh da joj se zabijam odozdo, navlaceci je na moj kurac.
Markooooo – vrisnula je – ubiceš me od kurca sva trnem jeboteeeee
To i hocu, maštao sam o tome kako te vatam i pipam, kako ti ga stavljam medju sise, kako te ubijam od kurca, kako te jebem, kako mi ga pušiš,drkao sam ga na tebe godinama i sad te ne puštam, sad si moja…
Markoooooo – vrisnula je – jebi me, jebi me, tucaj me,aaaaaaaaaaah, sad sam tvoja, karaj me pileeee
Kako sam je držao za guzove prsti su nekako sami otišli na njen anus, koji je bio dlakav, osetio sam dlacice pod prstima. Poceo sam da joj srednjim prstom opipavam sam ulaz u anus, to me je nekako još više napalilo,te poceh da joj ga masiram prstom, razmišljajuci da li da joj gurnem prst unutra, nemam pojma zašto ali imao sam želju.
Dok se jebao i masirao joj anus tad sam je pitao.
Jer si se jebala u guzu tetka Stano..
Aha aha – odgvorila mi je isprekidano uz uzdahe – jesam, jebala sam se i u gu..zu
I kako je…kakav je osecaj…
Ne..znam…jebi me…aah ..ne prekidaj
Tad poceh da joj zavlacim srednji prst u guzu, usporavajuci pokrete jebanja. Malo po malo, ušao je skoro ceo. Kakav osecaj pomislio sam, tako je tesno i vruce oko mog prsta, kako li je tek kad jebeš u guzu nekoga.
Jer boli tetka Stano…?
Ne boli, ah …
Jer prija..?
Nemam pojma utrnula mi je picka, nacisto
Jbt ja ne mogu da svršim – rekoh prestajuci da je jebem.
Ona se nasloni na moje grudi, spuštajuci mi svoju glavu na rame, ostali smo tako nepomicni, još neko vreme.
Bila je crknuta, osetio sam po njenom disanju, bilo joj je dosta, ali i meni više nisam mogao.
Erekcija je pocela da mi opada, bez obzira što mi je kurac bio i dalje u njoj. Izvadio sam joj polako prst iz guze, ona rece nešto kao ah ispravi se i sidje sa mene.
Kurac mi je bio crven kao rak od silnog trenja, malo me je boleo.
Hajde da se operemo, ovo je bilo životnjsko karanje – rece mi.
Hajde – rekoh teško ustajuci sa stolice i krenuh za njom u kupatilo.
Ijaooo sva trnem, picka mi bridi
Ma i ja sav trnem, ne pitajte ništa….
Opet mi persiraš, koji si kreten – nasmejala se
Ušli smo u kupatilo, ja skidoh duks sa sebe, a ona kucnu haljinu, zakoracili smo zajedno u kadu da se operemo. Ja sam prao sebe a ona sebe.
Imam i dalje želju jebeš mi mater – rekoh joj – ali nema šanse
Ona se nasmejala – ja ne bih mogla, pa taman da mi treba za lek.

Posle toga smo se vratili u dnevnu sobu, ona mi je skuvala drugu kafu spremila nešto da pojedemo, a bilo je skoro vec podne. Od posla danas skoro ništa pomislio sam. Presvukli smo se u ’’radna odela’’, te nekako nastavili da radimo ono što je trebalo,a ne samo da se jebemo kao da smo u sezoni parenja.
Do kraja dana, više nisam imao želju da je tucam, ali nije ni ona cinilo mi se. Sobe na spratu su bile kompletno gotove, sredili smo i ostatak, stvari, vratili ormare i krevete na mesta, kasno rucali, i dok smo se okrenuli vec je bilo devet sati, mrak. Sedeli smo još neko vreme u dnevnoj sobi, posle se istuširali, ali svako za sebe.
Veceras spavamo gore u sobama ili ovde, šta ti kažeš Marko ?
Kako god meni je sve jedno, ujutru ovde pocinjemo da radimo, da rasklanjamo stvari, stvarno mi je sve jedno.
Nekako sposntano smo se dogovorili da spavamo gore, u njenoj spavacoj sobi, gde je bio jedan francuski krevet, koji je ponela posle razvoda. Legli smo zajedno u krevet, kao da se to podrazumevalo. U sobi nije bilo tv-a, pa smo malo pricali. Ležao sam u majici za spavanje i gacama na krevetu, dok je tetka Stana navlacila svoju roze tesnu pamucnu pidzamu, preko crvenih gacica, koje su joj bile uvucene medju guzu.
Navukla je i neku zelenu majcu, te legla kraj mene na krevet. Gledao sam unaokolo po sobi, kako je bila okrecena cista i lepa, i tad sam se opet setio onog dana, kada sam ušao u sobu, i zatekao Slavena kako vata tetka Stanu za sise, dok je ona bojila cošak sobe u kom je sad ormar sa garderobom.
Goreo sam od želje da je pitam bilo šta u vezi toga, ali sam se plašio. Plašio sam se njene reakcije, ili ne znam ni ja cega. Razmišljao sam možda cu sve da pokvarim, poceo sam da je tucam, da spavam sa njom, imam je, jede mi sa dlana,a ako je budem išta pitao u vezi toga možda popizdi, pa sve ode u kurac.
O cemu razmišljaš? – prekinula me je pitanjem, spuštajuci mi glavu na rame, kraj moje glave, te prebacujuci svoju levu butinu preko mojih nogu.
Pa ništa – trgo sam se – gledam kako je sad soba lepa i cista, sva miriše, baš je super ispalo, i boja je extra.
Ma daaaa, i meni se svidja, sad je ovaj sprat u odnosu na ono dole, kao nov.
Ma ne brinite, bice i to kao novo kad završimo.
Ma znam da hoce, ovo si uradio za desetku.
Tada mi je spustila ruku na grudi mazila me njome preko majice.
Poljubila me je u obraz i nastavila:
Nešto si mi tih, ja sam ocekivala da ceš me napasti cim legnem u krevet, da se ne kaješ možda, zbog svega.
Ma neeee, tetka Stano, taman posla, pa ovo je….
Stavila mi je prst preko usta, da ne govorim dalje.
Samo sam pitala, nema potrebe da mi bilo šta objašnjavaš,verovatno si umoran, pa si zato malo cutljiv – šaputala mi je – sad cu ja da te opustim, zaslužio si.
To mi je rekla i pocela da me ljubi, vrlo nežno, a butinom koja je bila preko mojih nogu mi je prelazila preko kurca u gacama, pomerajuci je gore dole.
A ja kao za kurac sam gledao u pravcu onog ormara i iz glave mi nije izlazila misao, kako je dozvolila svom rodjenom brata da je hvata za sise i pipa.
Ljubila me je po vratu i licu, po grudima preko majce, i sve vreme šarala butinom preko mog kurca koji lagano pocinjao da raste i kruti se.
Tad joj rekoh šapatom:
Tetka Stano…
Mhmm ..
Jer mogu nešto da Vas pitam?
Reci pile, naravno da možeš, da me pitaš šta god hoceš.
Na tren je prekinula da me ljubi, ležala je preko mojih grudi pritiskajuci me sisama, pogledala me je u oci.
Pa malo mi jeee…..
Ma reci, pile slobodno, o cemu se radi, tucamo se, a da ti ne možeš nešto da me pitaš, jes da mi ti još uvek persiraš i dok me jebeš, ali hajde pitaj slobodno.
Vidite, pre neki dan…. – oklevao sam sa recenicom, ne znajuci kako da je srocim – video sam…..
Aj ubrzaj malo molim te, šta si video ??? Smejala se i opet me poljubila.
Šta si se bre usro, pitaj bre, sad me baš zanima o cemu se radi. Hajde reci šta je ???
Stegao sam usne, grlo mi se sasušilo ali sam ipak nekako prevalio preko usta.
Jer se Vi tucate sa vašim Slavenom.
Gledala me je par sekundi, pomerajuci svoje usne kao da razmazuje karmin na njima.
Aha, znaci to si video pre neki dan – rekla mi je sasvim staloženo, i dalje ležeci na mojim grudima.
Da – rekoh kratko.
Šta si video ?
Paaaa….
Hajde, reci slobodno, ne oklevaj, pucaj samo, odgovoricu ti….
Video sam kako Vas hvata za sise, dok ste Vi bojili onaj cošak tamo – pokazivao sam ocima put ormara u cošku.
Klimala je glavom, bez komentara, gledajuci me pravo u oci.
Da – rece – tucam se povremeno sa Slavenom.
Pa predpostavio sam, cim mu dozvoljavate da Vas hvata za sise.
I ???? Šta sad??? Pitala me je.
Ništa, samo sam Vas pitao, misliiim, ipak on Vam je brat, pa mi je to malo…..cudno
Aj prekini više da mi persiraš, molim te…..
Dobro, pokušacu.
A rekla sam skotu ne hvataj me, može Marko da nas vidi – mrmljala je sebi u bradu, zatim rece glasnije – da, Marko tucamo se, ti si za sad jedini koji me je provalio, a nadam se da si i poslednji.
Kako to mislite?
Pa mislim, da ceš cutati o tome, pošto sam pocela da se tucam i sa tobom.
Pa naravno da cu cutati, ne mislite valjda da bih nekom ispricao.
Na mislim, cak šta više sigurna sam da ceš cutati, zato ti i kažem, da si i prvi i poslednji koji je to saznao.
Budite bez brige, što se mene tice.
Znaci to si hteo da me pitaš ?
Da to, ….jer cuo sam za takve stavri, ali nikad nisam nikoga upoznao, pa ono cista radoznalost, zato sam Vas pitao.
Sigurno te još nešto zanima, pitaj slobodno reci cu ti.
Pa ne znam, recimo kako je to pocelo, prosto mi je neshvatljivo?
Pa evo ispricacu ti, pošto te zanima, a ne bih ti ni rec rekla, da sam osetila da me možda prezireš ili da ti se možda gadim, na neki nacin.
Ma neeeeeeee tetka Stano, šta Vam pada na pamet.
Znam, vidim ti to u ocima zato cu ti i ispricati.

Ti znaš da sam ja iz Like, tamo sam rodjena. Moji su imali tamo malu kucu, samo jedna soba i kuhinja, i nešto što smo mi zvali kupatilo. Ja i Slaven smo spavali u toj jednoj jedinoj sobi koju smo imali, još od malih nogu, a naši starci u kuhinji. I kad mi je bilo negde 17 godina, Slavenu je tad bilo oko 15, mi smo i dalje spavali zajedno u toj istoj sobi.
Šta ceš sirotinja jebiga, nije se imalo. Ja sam u to vreme vec bila onako baš razvijena devojka, sise mi narasle, guzica, baš prava devojka, iskrena da budem, vac sam pocela da ocijukam sa momcima, po selu i u školi, ali to nije kao danas, tad se to krilo. Kakvi da mi otac sazna da se ja sa nekim gledam, a kamoli da se poljubim. Pa odrao bi me od batina. Dok je sa druge strane Slavenu to bilo precutno dozvoljeno. I kažem ti spavali smo u istoj sobi, a primetila sam da je vec u to doba poceo da me gleda krišom dok se svlacim,onako u mraku. Necu sad da lažem, gledala sam i ja njega, isto krišom, jer me jednostavno interesovalo kako izgleda kurac, nikad ga nisam videla, a htela sam da vidim, jebiga, hormoni valjda proradili razumeš.
Secam se bila je zima, kraj februara, duvao je neki jak vetar, da je sve zviždalo, ma kuca nikako nije mogla da se zagreje. Meni nešto hladno, nikako da se ugrejem pod onom dekom. Cujem Slaven ne spava, šapnem mu jer mogu da legnem kod njega u krevet, hladno mi je.
On kaže, dodji, ja ustanem i pretrcim kod njega u krevet, onako u spavacici, imala sam samo gace i spavacicu, okrenem mu se ledjima, a on se pribije uz mene i zagrli me, da me zagreje. Ma nije prošlo pet minuta kako smo tako ležali zajedno, ja osetim na dupetu, da mu se digo, stoji kruuuut kao kamen. Ništa cutim ja pravim se kao ništa ne primecujem, a dole, picka mi se upalila, kad sam osetila njegov kurac na dupetu, pa samo radi, pulsira cini mi se. Neka vatra me spopala. Znam brat mi je, ali jebiga, ona ne shvata, samo gori – aliudirala je na svoju picku. Šapne mi on, jer spavaš.
Ja cutim. Opet on, jer spavaš ja cutim. Kad nije prošlo mnogo, osetim ja, kako mi polako povlaci ruku preko stomaka ka sisama, cutim pustim ga, poce da me pipa rukom po sisama preko spavacice, poce da ih stiska, jednu pa drugu, pa mi uvuce ruku u spavacicu, i stvai šaku izmedju njih, te poce da trlja kurac o moje dupe. Uspalio me jeeee, ne pitaj, nikad do tada me niko nije pipnuo za sisu, a kamoli radio tako nešto. Ja sva gorim, ali cutim, ne progovaram, pravim se da spavam. Cini mi se da je svršio za minut u gace, jer se umirio i sklonio ruku sa mojih sisa. Nisam mogla da zaspim do ujutru cini mi se.
Pricala mi je sasvim lagano, smireno, kao da mi prica neku pricu, ležeci na mojim grudima. Slušao sam je pažljivo bez prekidanja. Njena prica me je totalano uzbudila.
Ništaaaa, sutra, ja se pravim blesava on isto; opet uvece spavanje; ja se skinula i legla, a on me pita jer hocu opet kod njega u krevet ako mi je hladno. Ja se malo razmišljam, i poce opet da mi gori medju butinama, rekoh hocu hadno je. Ležimo ja i on pricamo šapatom, starci vec spavaju uveliko, opet se ja okrenem njemu ledjima, a on se onako sklupca tik uz mene, i sad ja cekam, da vidim hoce li opet isto biti. Ma nije prošlo opet pet minuta, eto ga, njemu se digo, osecam ga pod dupetom. Pita me jer spavam, ja mu kažem ne spavam. Ništa on cuti, i posle pet minuta, opet jer spavaš, ja kažem ne spavam, a sve vreme ga osecam kako mu stoji tvrdo uz moje dupe. I pošto sam ja ne samo starija, vec sam uvek bila i hrabrija od njega, ja ga pitam. Jer hoceš opet da se trljaš o moje dupe kao sinoc, i da me pipaš za sise, zato proveravaš jer spavam.
A on ni rec. Cuti kao zaliven, premro od straha. A ja nastavim, kažem mu, hajde prinaj mi, šta si nocas radio, pa necu reci mami. Cuti on, cutim ja, cekam odgovor. Kad ce on: Jesam, kaže trljao sam se i pipao sam ti sise. I, rekoh jer si se istreso.
Jesam, kaže. Gde kažem, u gace, a on da u gace.
Nemoj da kažeš tati i mami molim te, nemoj preklinjem te, prosto se zaplakao. Necu rekoh mu, ako mi pokažeš kurac. Jer si normalna kaže, sramota me je. Baš me briga, rekoh, ili mi ga pokaži ili cu da kažem majci šta si mi radio. Šta ce, kud ce, morao je da pristane, i onako u mraku ustane i svuce neke duge gace koje je nosio i izvadi ga. E tad sam prvi put u životu videla kurac uživo. Jes bilo u mraku ali sam videla. Vidim ja još mi malo dignut stoji. Ništa vrati se on u krevet i legne, okrene se na drugu stranu, a ja se okrenem ka njemu i kažem mu da hocu da mu ga pipnem. On se okrete ka meni, kao da ne veruje šta sam mu rekla i gleda me.
Da kažem, hocu da ga pipnem. Može kaže ako mi pokažeš sise i picku. A ja kao da sam jedva docekala, svucem onu spavacicu do pola sedim na krevetu, a on zeva u moje sise, pa krene da ih pipa rukama. Prvo što mi je rekao, secam se kao da je juce bilo jeste: Uh sejo kakve su kao lubenice. I dok mi je on pipao sise, ja pocela da gorim, medju nogama požar, gurnem mu ruku u one njegove duge gace i uhvatim ga za kurac. A o vruc kao kifla iz rerne. Opipavam ga, stežem ga, uhvatim mu jaja, a ona mekana i vruca; cula sam price, kako se drka kurac, ali nikad nisam radila, rekoh daj da probam, da vidim šta ce da bude. I pocnem da mu ga drkam, da mu navlacim kožicu, a Slaven pocne da prska za minut, ma kakvi minut za tri sekunde, sve u vis, padalo i po meni i po njemu. Stegao me za sise, kao da ce da ih otkine, pa mesi li mesi. E kad se on istreso, ja mu kažem, da me pipne za picku, ja vec bila dlakava uveliko tada, hocu da me mazi, a on sve nekao bez veze nikako da potrefi kako treba, gurao mi prst unutra, nešto mlatio, ali sam ipak nekako svršila. E to mi je bilo prvo svršavanje od tudje ruke. Do tada sam se ja sama obradjivala.
I od tad smo ti ja i on svako vece, skoro svako vece ili noc, ležali neko vreme zajedno vatali se, svršavali, pa svako u svoj krevet.
I nije te tucao ???
Nije – nasmejala se – samo smo se vatali i svršavali.
Pa ti rece da se tucaš sa njim ?
Sad smo vec na ti, vidim hahhahah
Pa jebiga spontano valjda, sad smo se baš intimizirali,ovakve tajne se ne pricaju bilo kome….
Da, da, intimizirali smo se – smejala se.
Tucam se povremeno, ali to je pocelo mnogo kasnije, prvi put smo se tucali, tek kad se on oženio, mislim tacnije, prvi put nam je uspelo da se tucamo tek tada, jer do tada smo pokušavali neznam ni ja koliko puta, hteo je Slaven, ali je uvek bilo bez uspešno, ma svršavao je cim bi mi ga stavio samo malo unutra. A ja u to vreme još bila nevina, željna jebacine, gorim, medju nogama, plamen. I valjda ga je bilo sramota od mene, pa je sve redje pokušavao da me tuca.
I šta kažeš, tek kad se oženio, ste prvi put uspeli.
Pa daaa, on se oženio mlad, još sa 20, dosta pre mene, ja sam se udala tek sa 25, za onu budalu, a on cim se oženio, odmah napumpao Milenu, pa zato su njegova deca i starija od mojih.
I kako je to bilo, hoceš i to da mi ispricaš.
Ispricacu ti, vidim da te moja prica pali.
Kakvi, pali, sav gorim …..
Kažem, pokušavali smo x puta ali nikako, i tada on se oženio Milenom, preselili se u varoš, njen otac im i stan kupio. Ja sam u to vreme vec živela u varoši, zaposlila se, jer sam pre njega otišla iz kuce.
Iznajmila mali stancic imala sam dobru platu, radila sam kao sekretarica generalnog u fabrici. I taj dan, bio je maj, petak, secam se, ja došla negde predvece, kod njega i snajke, ona trudna u osmom mesecu vec, stomak do zuba. Sedeli, vecerali pricali, i snajka kaže ide da legne, nešto joj teško, ja kažem idem i ja kuci, a ona ostani, sedi ti sa batom, te spavaj kod nas. Ajde rekoh da ostanem još malo. I sedimo ti ja i on u kuhinji, i ja ga pitam, kako mu je išlo sa Milenom, mislim sex, jer isto onako odmah svrši. A do tada se nismo vatali ja i Slaven sigurno dve godine, skoro da smo prekinuli. A on se malo zacrveneo, gotovo da se postideo, od mene, pa kaže. Ma jok, sad mogu normalno, sad sam se naucio. Ja kažem, pa dobro, znaci nemaš problem više. I tako rec po rec, priscamo se šapatom šta smo radili i Slaven se napali. A ja u to vreme, sva se rascvetala, izgledala sam ko avion. Kaže on, seko daj da ti pokažem, sad si još bolja nego ranije. Ma ja kažem, šta ti je bre Slavene, žena ti je tu, nije više to isto, nije kao nekad, šta je bilo bilo je, zaboravi.
Ma kakvi, on navalio na mene, da me vata, da me pipa, pa ruku pod suknju, pa za sise, prosto poludeo. Ja se otimala, mislim se gde da se tucam sa njim u njihovoj kuhinji, žena mu tu spava, na pet metara od nas. Ma kakvi, Slaven ni da cuje, navalio kao mutav. Rekoh aj da mu ga izdrkam kao nekad, smirice se, me nece ni da cuje, hoce da me jebe i tacka. Izvadi ga on iz pantalona, i prosto me moli da se namestim preko stola. A iskreno da ti kažem i mene je uspalio, i ja ti ustanem , zadignem suknju na ledja, svuce mi on carape i gace, i ubode me. Jebo me je jednooo, pet minuta, onda ga izvadi i izdrka na moje dupe. Ja nisam ni svršila. A on zakopcava pantalone i kaže mi pomalo ljutito:
Pa ti seko više nisi nevina. Pa rekoh imam 22 godine, šta si ti mislio. Pa ko te probušio, pa ko te probušio, hocu da znam kaže. Ma rekoh nema šanse da ti kažem. I nikad mu nisam ni rekla. I tako ti je to bilo, moj Marko, to je bio taj prvi put, sa njim.
I od onda se tucate.
Paaa, sa prekidima, posle sam se ja odselila dalje, udala se, ali dešavalo nam se.
I nikad niko nije saznao ???
Ma kakvi, da li si lud.
Tucala si se sa njim a žena mu tu spava pored vas, neverovatno, kakav doživljaj. Uh kakva prica, ne da me je napalila, nemaš pojma.
Osecam – rece osmehujuci se, i prelazeci butinom preko mog kurca u gacama.
Njena životna sexualna prica je bila, nesvakidašnja i više nego interesantna, te sam je pitao da mi isprica još nešto.
Šta, šta bi još hteo da znaš – smejuljila se.
A jer se secaš prvog puta, ko ti je bio prvi.
Kako se ne bih secala, pa on me je zaposlio u varoši, na mesto sekretarice generalnog direktora.
Hoceš i to da mi ispricaš ?
Pa ispricacu ti, što da ne, sve te više uzbudjuje te jer da ?
Uh , pa osecaš valjda…..
Uzbudjuje i mene, pocela sam da vlažim – osmehnula se.
Evo ovako, imala sam tad 20 godina, i jedan naš rodjak se ženio, pravio veliku svadbu, oni su bili malo bogatiji, od ostalih, bilo je ljudi ne pitaj. I sad manje više u selu smo svi bili nekakvi rodjaci, dalji ili bliži, zato je bilo toliko ljudi. A na toj svadbi otac se pojavio i tatin brat od strica, Mladen, koji je živeo u Americi. Došao sa svojom porodicom da obidje rodni kraj. On je meni bio aj da kažem malo dalji rodjak. Oženjen bio amerikankom, jedna pegava debela,i pravila se mnogo važna. Uh kako me je nervirala. I kako me je video, cini mi se da je poludeo zamnom. A bio je duplo stariji od mene, imao je negde 40 godina. Onako jak krupan, nije bio lep, ali je bio baš krupan. Pravi muškarac. Videla sam kako me je gledao, na svadbi, gutao me ocima, sve onako krišom da se ne primeti. A ja mlada, jedra, zgodna, lepa i nevina hhahahah. Ništa prodje i ta svadba, prodje tri cetiri dana, ja cuvala ovce, pošto smo mi imali ovce, gore na pašnjacima u brdu. Sedim na livadi i vidim iz daljine neko dolazi, kad ono on sa ženom i decom. Šetaju. Pridjoše oni, dobar dan, dobar dan, ja pitam otkud šetate ovde po brdu, a on kaže pokazuje porodici lepote rodnog kraja. Malo popricali, i odoše oni. Nije prošlo ni sat vremena, eto ti njega on se vratio. Sam. Ja ga pitam gde su mu žena i deca, on kaže dole u selu zamorili se, a on hteo još malo da šeta. Ma mislim se, jesi kurac hteo da šetaš, znam da si došao zbog mene. Seo ti on kraj mene, poceo neku pricu kako je ovde jako lepo, tamo ovamo, pita me šta sam završila od škole, ja mu kažem, on pita što ne radim u varoši, ja odgovaram nemam nikog da me zaposli, teško to ide kod nas, a on ce na to ja cu ti pomoci, moj ujak je generalni direktor u fabrici. Ja kažem stvarno, on poce da mi obecava kule i gradove, kako ce sve on to da uredi, kako je greota da takva lepotica cami ovde i cuva ovcee, mic po mic, poce imaš li momka, ja kažem nemam, on se silno iznenadio, kad je cuo da nemam momka, pa zašto, pa kako, pa tamo pa ovamo. Ja mu kažem kako je otac strog, kako to ovde ne ide tako, levo desno, a Mladen ne skida oci sa mojih sisa. A one velike , jedre stajale pravo kao strela, sve u vis. A Mladen kao vodenica,prica ne prestaje, obecava mi sve i svašta, i vidim ja u jednom trenutku da mu se digo, vidim izbocinu na pantalonama, i to bogami budza, mislim se šta ovaj ima u gacama sunce ti jebem, buzdovan. Ima covek skoro dva metra, mora da mu je i kurac kao u konja. I tu ti se ja uspalim, gleda on mene u ravno u sise pod košuljom, a ja njega sve krišom u onu budzu na pantalonama. I dalje on melje, rodice moja, tamo ovamo, kao prigrli me, nešto me mnogo voli, pa baš si lepa, baš si zgodna, pa nikad nisi imala momka, grlio me preko ramena, a šaka mu tik iznad moje sise, samo što je ne uhvati. Kaže, baš si jedra i rasna devojka i direkto mi gleda u sise u košulju, sad više i ne krije. Poljubi me covek u obraz, ja cutim, on opet, pa opet, pa u vrat, pita jer se ljutim što me ljubi, ja kažem ne, pita jer mi smeta, kažem ne, a ja se medju nogama se uspalilaaaa. Onda ce Mladen, pa jer ti prijaju poljupci, ja kažem prijaju,a tek ce ti on, hoceš još više da ti bude lepo, ja pitam kako, a on kaže pa ovako, te me uhvati rukom za sisu. Ja cutim, crvenim se, sva gorim, a on poce da me pipa i ljubi,kaže ne boj se, niko nas ne vidi, niko nece znati, lepa si, zgodna si, socna si kao jabuka, bla bla i uvuce mi ruku pod suknju. Kad me je dohvatio za picku, ja se stresla, samo što nisam vrisnula. Poce da me mazi, da me ljubi, vata, zapalio me. Sva treptim, ja bih ga sve uhvatila za kurac ali me je sramota. Kažem ti zapalio me, onoliki covek, a tako nežan i strucan. Tad poce da skida pantalone, i kad sam mu videla kurcinu umalo nisam vrisnula, kao u konja. Krut, debeo, stoji mu ravno uz stomak. On me gleda, kako ga gledam u kurac, pa me pita. Jer si videla nekad kurac. Kažem jesam. A ja zinula u njegovu batinu kao som, pa ne trepcem. Sede on kraj mene na travu i kaže; pipni ga slobodno, uhvati ga. A ja onako bojažljivo, krenem rukom, pa me sve sramota, dirala sam samo Slavenov kurc do tada, nikada sa momkom nisam bila. Vidi on da se neckam pa ce opet: uhvati ga slobodno, ne stidi se. I ja ti ga uzmem u ruku, sunce ti jebem kao da sam uhvatila drvo, tvrd, veliki, debeo, vreo. Pocnem da mu ga drkam, onako stidljivo, a on hop ruku meni pod suknju u gace. A dole potop, picka mi mokra, sva gori. Poce da me obradjuje, mazi, da mi ljubi sise, ja kao luda, ne znam šta me snašlo. Posle malo vremena ce Mladen.
Rece mi se ne boj se, spustio me da legnem na travu, raširio mi noge, svukao gacice, namesti se iznad mene i krenu polako da ulazi.
Jer si nevina kaže.
Jesam.
Ne boj se, polako cu, ništa se ne plaši.
Jebo me je citav sat, malo po malo, nikako da se skine, a i meni je bilo lepo, jeste malo bolelo i krvarilo ali je bilo lepo, ostalo mi je u lepom secanju. Sutradan je došao kod nas u kucu, i kao što je i obecao razgovarao je sa mojim ocem da me zaposli u varoši u fabrici kao sekretaricu. Tako je i bilo, zaposlio me. Ostali su tu 15 dana, i mogu ti reci da smo se jebali svaki dan. Sve dok se nije vratio u Ameriku.
Auh tetka Stano kakva prica.

Autor erotske priče: bramm   

1 Komentara Dodaj svoj

  • 1. Dragc  |  06/18,2016

    Mogu ti reci da prica nije losa , jos ako je istinita... Ja se napalio i izdrkao inace volim starije

Ostavi Komentar

Dodaj komentar

Zapamti me


Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče