Naša istinita priča

09/28/2018

Kako je to kod nas dvoje počelo i bilo prvi put

Nas dvoje smo već u braku blizu 30 godina i sve štima, ali, uvek ima ali, što se tiče ljubavnog života, tu i nije baš sve sjajno.

Moja draga ženica ima veće potrebe za zadovoljenjem svoje sexualne pohote nego što joj ja mogu pružiti, i što su moje mogućnosti. I to već traje unazad nekih 10 - tak godina.
Ovo što pišemo jeistina i realno stanje i situacija onako kako je stvarno bilo i kako je i dalje kod nas dvoje.
Jednostavno i iskreno rečeno ja je nisam mogao zadovoljiti u sexu onako i onoliko kako j eona želela i koliko je njoj bilo potrebno, mada ona to nije meni htela ni na koji način dati do znanja, jednostavno smatrala je da bi me sa tim povredila, a možda i ugrozila naš dugogodišnji brak.
Naravno sve sam ja to i osetio i primetio i razmišljao kako i na koji način da joj nadomestim sve te nedostatke koji su joj trebali da bi bila zadovoljna i zadovoljena.
Evo par reči i o meni; od nje sam malo stariji, mada bi s emoglo reći da smo i generacija jer smo rođeni u istoj kalendarskoj godini, slične smo telesne težine , par kilograma sam teži i oko 15 cm sam od nje viši i za tri broja veći broj obuće imam ha ha ha.
Ali, opet ono ali, imam dosta mali kurac, samo oko 10 do 11 cm koji je uz to još i tanak.
Ja joj nisam bio prvi koji je jebao, tako da svi koji su je jebali pre mene su imali dosta veće kurce i dobro su joj pičku proširili i dobro je jebali, bar ona tako kaže, jer smo često puta na tu temu razgovarali i znala je u detalje da mi priča kako je ko jebao i čak mesta gde su se jebali.
Moram priznati da mi je to u tom trenutku stvaralo neku vrstu gorčine i poniženja i boli i jada, ali opet na neki način me i palilo, mada joj to nikada nisam priznao.
Znala mi j epričati i ko je imao kakav oblik kurca i gde su joj svršavali, tako da mi se ponekada i gadilo da joj ližem pičku na pomisao kako ju je u tu istu pičku pre mene jebao neko d**gi sa velikim kurcem i ko zna da li je bio čist i mirisan kao moj. Da napomenem da do higijene držim puno i još pomisao kada joj ližem pičku mi padne na pamet da j ebila išpricana sva sa d**gom spermom a ja je sada ližem. Da znam dragi moji čitaoci, da će velika većina Vs reći, pa kada je to bilo i kakve to veze ima sa sadašnjom situacijo, ali tako je to bilo.
Mada da priznam na neki način me i to palilo, ali mi se kurac tada i u tom trenutku iz čvrstog agregatnog stanja pretvarao u mlohavo i i mekano stanje, što je i ona uvek osetila i pitala šta mi je, ali isto tako ostajala bez odgovora sa moje strane.
Isto tako i kada svršim dok je jebem, moj mali kurčić se omlohavi i više nije za upotrebu nekoliko sati, a najčešće sam svršavao jako brzo, tako da i s te strane nije bila zadovoljena, odnosno nismo ni počeli, ja već gotov.
Stoga sam počeo da razmišljam kako to sve da popravim i produžim trajanje jebanja ako nisam mogao da produžim i udebljam svoj mali kurac.
Počeo sam da nam puštam porniće i to najčešće neko grupno jebanje gde dvojica jebu jednu ženu i primetio sam da je to pali i da je tada više uzbuđena i da ona zbog takvih scena prije svši. Hajde bar iamlo je nekog efekta, mada tada na početku nismo komentarisali te scene koje smo gledali na ekranu.
Nakon nekog vremena primetili smo da nas uzbuđuje i dodatno stimuliše i motiviše bezobrazna komunikacija dok se jebemo, kao npr. pička, kurac jebanje karanje svršavanje, lizanje, pušenje, pa kada kažemo kurčina, pičkurina, pizda, pizdurina, šupak, te je i to imalo dodatnog efekta i stanje se pomalo i popravilo i bila je zadovoljnija.
Tako jedne prilike smo se našli na nekom putovanju i u hotelskoj sobi je bilo veliko ogledalo na spram našeg kreveta i dok smo se jebali gledali smo u to ogledalo, a poza je bila da ja ležim na leđima aona sedi na mom malom kurcu okrenuta meni sa leđima tako da je malo nagnuta prema meni a noge raširene i dobro se vidi joj dlakava i prirodna pička ( takva joj je stalno, samo leti je dosta ošiša, zbog kostima ) i kako joj ulazi i izlazi moj mali kurac iz pičke i ta scena i taj prizor me dodatno palio i uzbuđivao i u tim trenutcima moje misli su išle prema slikama u mašti kako su j eti d**gi pre mene jebali i kako su joj u pičku ilazili i izlazili ti d**gi kurčevi i tada sam odmah u istom momentu svršio izvadio joj iz pičke i poprskao po dlakama pičke i bilo je sperme baš puno. Na sve ovo mora dodati još jedan vrlo bitan detalj, a to je da je i ona sve to u ogledalu gledala i palacala jezikom, i ja je pitao šta to radiš a ona mi rekla uh da mi je sada još jedan kurac da pušim.


Od tog trenutka kod nas u krevetu nije sve isto.

Svaki naredni sex i naše jebanje bilo je popraćeno sa sličnim i pitanjem i njenim odgovorom, s tim da sam samo ja ta pitanja d**gačije formulisao i dodavao još po nešto, kao kava bi htela da pušiš, kakav da ima glavić, koliko da bude debeo, koliko da bude dugačaka a ona meni je uvek govorial što deblji i što duži i što veći glavić da ima , da ima velika jaja puna sperme, da mi napuni usta, da mi ugasi žeđ, ...
Sve je to na neki način poboljšalo da i ona brže svrši i jače i da bude zadovoljnija.
Onda smo i tražili porniće sa tom tematikom i tražili takve tipove koji imaju takve kurce, da gledamo kako jebu, pa neke swingere kako se jebu i menjaju partnere.
Svaki put sam je pitao da li bi i ona tako htela na šta sam uvek dobijao potvrdan odgovor.
U jednom porniću bila je i kombinacija bisex žena i pitao sam je da li bi htela i dozvolila nekoj d**goj ženi da joj liže pičku, i na to sam dobio potvrdan odgovor i to mi j erekla sa zadovoljstvom, aj aopet pitanje a da li bi ona njoj lizala pičku i opet isti odgovori to doslovno, pa razume se da bi i ja njoj lizala pičkicu.

I tako su i prolazili naredni dani i naše jebanje i sve ovo se samo proširivalo i ja sam uvek bio taj koji jepostavlajo pitanja dok se jebemo, samo im pomerao granicu i dodavao nove detalje. Uglavnom pristajala je na kombinaciju u tim trenutcima da se jebeme sa nekim d**gim parom i nije imala primedbi da i ja jebem tu d**gu ženu dok nju jebe njen muž i da je pored mene još neko jeb sam pojedinac. Čak je rekla da bi i tu bilo raznih kombinacija da se nas dvojica menjamo jedan u pičku d**gi u usta i inače voli da puši kurac onako mokar kada zađe joj iz njene mokre pičke.
Na moj epitanje d ali bi dala d aje jebemo u guz, a guza joj j ejoš nevina, bar meni nije dala nikada i niakda kako ona kaže nije ni pre mene od njenih jebača je niko jebao u šupak, što ja iskreno ne verujem, ali neka bude po njenom, rekal je d abi ako bi bio dobar dala samo njemu da je jebe u šupak a meni ne i d abi ja samo gledao, što me opet na neki način dodatno uzbuđivalo.
Dalji naš tok takve komuniakcije za vreme našeg jebanja je išao da je jebu d**ga dvojica i da ja samo gledam i da mi nedaju prići dok je jebu i pičku rasturaju a da samo gledam i i slušam njeno stenjanje i da vidim kada joj izađe kurac iz pičke kako i koliko joj ostane otvorena pička i koliku su joj rupu napravili u pizdi.
Iskreno to me toliko uzbuđivalo da sam imao erekciju tokm dana vrlo često na takvu pomisao.
Došlo je vreme daj e ozbiljno pitam dok se ne jebemo šta ona misli o tome u zbilji, ao na meni kaže ako ja nemam ništa protiv ona je za. Za početak ili neki par gde su i dama i gospodin zgodni da može da liže i pičku i puši d**gi kurac ili pojedinca da je zajedno jebemo.
Pitao sam je kako ćemo i gde naći, a ona kaže d abi ona ipak birala pojedinca uz moju pomoć i moje prihvatanje a da par biramo zajedno.
Naravno nema potrebe govoriti da posle toga nije bilo opet naše jebanje, koje je sada bilo još vulgarnije tako da smo lizali jedno d**gom šupke gurali jezike unutra pa se ljubili, pa lizanje mokre pičke da mi lice bude celo mokro od njenih sokova, još kada mi sedne na lice i pičkom i šupkom pa se počne trljati od moj jezik a rukom mi drži kurac i navlači kožicu do bola sa velikim i jakim stiskom.

Svaki naredni dan i naše jebanje je bilo popraćeno sa takvom komunikacijom i počeli smo malo i po netu i tražiti, mada ona kaže pusti da se desi samo nećemo ništa na silu i na brzaka pa da se kajemo posle oboje ...

Ovo je početak, i ako ste zadovoljni da nastavimo sa d**gim delovima priče ...

Autor:  Cuckold par V&D  

29 Komentara Dodaj svoj

 • 1. dragce  |  10/01,2018

  Nastavi, nas isto pali i dugo mastamo o tome. Ja bi isto voleo da gledam Dok je drugi jebe, da izvadi mokri kurac iz njene picke i strpa ga meni u usta, moj kurac je veliki i sa velikim glavicem i rasturam je u sve rupe ali me pali dok pusi drugom

 • 2. suzasguza  |  10/02,2018

  nevina sam, to je moja prica,tocka!!!

 • 3. Ommar  |  10/10,2018

  ima li nesto za moj osuneceni da ga umocim

 • 4. Tina  |  10/11,2018

  Omare.. Mmmm.. Jel dobar..

 • 5. Ommar  |  10/11,2018

  Lep kao lutka tvrd kao dijamant kud on prodje nista ne raste samo stomak

 • 6. Ommar  |  10/16,2018

  ružan sam

 • 7. Ommar  |  10/16,2018

  Non importa

 • 8. RemonaJuicy  |  11/17,2018

  Hi. I see that you don't update your page too often. I know that writing posts is boring and time consuming.
  But did you know that there is a tool that allows you to create new articles
  using existing content (from article directories or other websites from
  your niche)? And it does it very well. The new posts are unique and pass
  the copyscape test. Search in google and try: miftolo's tools

 • 9. Dew  |  11/20,2018

  "Samo mi je usao glavic,da li sam jos nevina"?? pita cura ginekologa. "Ma nisi nevina ali mogu ja to popraviti"

 • 10. https://twitter.com/sweeth3llen  |  11/22,2018

  Hello girls. What are you cooking for lunch today?
  I will cook very tasty dish, my boyfriend loves it.
  Search in google; baked sole salafisa's recipes

 • 11. Dew  |  11/22,2018

  nije lako ni prepisati...daj mu jaje na oko + africku sljivu bar ces imati koristi

 • 12. monicutex  |  11/22,2018

  Hi girls. What are you cooking for lunch today?
  I will cook very tasty dish, my husband likes it.

  Search in google: baked sole salafisa's recipes

 • 13. Dew  |  11/22,2018

  IQ

 • 14. picamajstor  |  11/24,2018

  ako je pica veca od IQ onda je to sraaanje

 • 15. Igor  |  11/24,2018

  Ako neko zeli da podeli slike supruge Da porazgovaramo o njoj neka salje meil na sunced@yahoo.com.Pozejno gde supruga nije upucena u zelje muza .Nije obavezno da su gole

 • 16. picamajstor  |  11/24,2018

  sta ja da radim? Nemam zenu ni ljubavnicu kako da postupim,mogu li se ja javiti kao posmatrac

 • 17. is.gd  |  11/29,2018

  http://erotskeprice.blog.rs is amazing website, bookmarked!

 • 18. https://www.youtube.com/watch?v=Wxc80rF0BTU  |  12/01,2018

  blog.rs is my top 2 site now !

 • 19. https://de.xhamster.com/videos/izjebana-hrvatica-croatian-hrvatski-by-krmanjonac-955630  |  12/01,2018

  zato sam model

 • 20. https://www.youtube.com/watch?v=wI_GUT3TgTo  |  12/02,2018

  blog.rs is interesting, but you must improve graphics design

 • 21. ankiety za pieniądze  |  12/02,2018

  Bardzo ciekawy artykuł. Dodałem go do ulubionych zakładek na pewno tu wrócę.

 • 22. paysafecard to bitcoin  |  12/05,2018

  We're a bunch of volunteers and starting a new scheme in our community.
  Your site provided us with helpful information to work on. You
  have performed an impressive activity and our entire community shall be thankful to you.

 • 23. big boobs  |  12/06,2018

  you are actually a just right webmaster. The site loading velocity is amazing.
  It kind of feels that you're doing any unique trick.
  In addition, The contents are masterwork. you've done a magnificent
  process on this topic!

 • 24. AshlyBig  |  12/10,2018

  Hello. I have checked your blog.rs and i see you've got some duplicate content so probably it
  is the reason that you don't rank hi in google. But you can fix this issue fast.
  There is a tool that generates articles like human, just search in google:
  miftolo's tools

 • 25. Cancel anytime-Meet Asian women today  |  01/03,2019

  Have you ever considered writing an ebook or guest authoring on other websites?
  I have a blog based on the same information you discuss and would love to
  have you share some stories/information. I know my viewers would enjoy your work.
  If you are even remotely interested, feel free to shoot
  me an e mail.

 • 26. tehnomen  |  01/04,2019

  boobs 1 kao kajsija,,,ass mali a skupljen sa nevinom picom zarasla u dlakice + translator koji krivo prevodi,,, eee jbg

 • 27. william  |  01/05,2019

  gledao sam pornić di se jebe valentina nappi uh šta ta radi u krevetu,,,

 • 28. tehnomen  |  01/06,2019

  I jesi li bar ovlazila ?

 • 29. williama  |  01/08,2019

  ja sam tinejdzerica 16 god i djevica sam,izbjegavam da ovlazim jer himen moram sacuvati citavog za brak

Ostavi Komentar

Dodaj komentar

Zapamti me


Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče