sms upoznavanje

Vojnik i ja


Ne,nije mi dugo trebalo da prihvatim Markovu igru. tek je bio stigao na vikend. Znala sam da mu je nedostajao sex. i meni je.
odmah na vratima je poceo da me spopada i zavlaci ruke ispod moje bluze. prijalo mi je veoma. poceo je da me ljubi po vratu,licu,a onda uzeo u narucje i odneo u spavacu sobu. spustio me je na krevet i legao pored mene. disao je duboko i mogla sam da osetim kako njegovo koplje raste. skinuo mi je bluzu i brus. poceo je da mi sisa bradavice i lize sise. palio se sve vise. nisam htela da ga mucim. otkopcala sam mu pantalone i pocela polako da ga drkam. zatvorio je oci i skroz mi se prepustio. znala sam da me zeli. spustila sam glavu i pocela da mu pusim. njegov kurac u ustima me je jos vise palio. lizala sam mu glavic, a onda me je on uhvatio za glavu i gurnuo skroz u usta tako da sam izgubil vazduh.nije mi davao da prestanem. drzao mi je glavu i stenjao -To,Jelena,ne znas kako mi je to nedostajalo…aaahh… jebacu te majke mi,jebacu te sad…
onda me je pustio i skinuo mi je farmerke.na sebi sam imala samo crne gacice.trljao je moju vaginu preko njih.a onda, kada je ovlazila dovoljno da mu preko tkanine skvasi prste,skinuo ih je. – hocu da me jases,rekao je. sela sam na njega i rekla mu a mi ga on stavi.osetila sam strelu kako se sprema da udje pravo u centar mene, a zatim prodor u sebia zatim njegov glavic. sela sam na njega i mogla da osetim tu kurcinu duboko u sebi,gotovo da je bio do materice usao. skakala sam po njemu, nabijala se na njega,i mesala u svim pravcima. a od je stenjao -daaaaaaaaa kucko radi mi to, nabijaj se na njega!!!
ubrzo me je okrenuo na ledja uz reci -sad ces da vidis kako se jebe.podigla sam noge do njegovih grudi.usao je grubo i odjednom. uso je skroz. jebao me je tako brzo i grubo gurajuci ga sve dublje. osecala sam da ce da svrsi. sklonio se a mene i gurnuo mi kurcinu u usta. pusila sam mu a jednom rukom obradjivala jaja. kad je rekao gotovo,izvadila sam ga da me poprska po celom licu a onda ga vratila u usta i polizala spermu.

Erotsku priču napisao: Malecka  

Komentara (0) Objavljeno u Erotske priče 01/07/2010

Sex Oglasi

«Prethodni   1 2 3 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 498 499 500  Sledeći»

Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče