sms upoznavanje

Banja


Htedoh da mahnem zeni na klupi, da joj viknem ime,-da potrcim mojoj Zani.Bas tada joj pridje krupan,rekao bi,-dezmekast covek. Ona mu se malo pomeri te joj noge izronuse na sunce koje zalazi.Pesevi haljinesvom tezinom skliznuse sa prekrstenih nogu. Zarumenese se na suncu u predvecerje.Onako duge,glatke,vitke ukazase se sve do medjunozja. Samo je tu nad picom skopcano dugme i samo ono i prekrstene noge ne dozvolise da se ukazu gacice.
Naže se Zana da prihvati ponudjenu cigaretu i samo sto joj sise ne ispadose preko ivica dubokog dekoltea.Dugu kosu zabaci trzajem unazad te joj se ukaza u svoj lepoti lice.Covek joj se primace i stavi dlan na golu butinu.Ona je ne pomeri, samo mu nesto rece te on pogleda na sat i oboje se osvrtose iza sebe.

Ovo razbi moju opsnenu te se hitro sakrijem iza kupastog grma.zakratko njima pridje par,-bucmasta plavusa i kudravi mrsavko.Pozdravise se i svo cetvoro se zaputise kroz park.Ja se sunjam za njima od grma do grma.Izadjose na ulicu nakon krace setnje i sedose na terasu kafea. Ja sedoh pod tendu na terasu kafea preko puta njihovoh.
Zana sedi na kraju klub garniture okrenuta mi bokom.Noge joj opet gole.Debeli mamlaz upiljio u njih.Svaki cas je nudi necim,-cigaretom ,pripaljuje joj, cokoladom…NJihov smeh pomesan sa muzikom para mi usi.Sve mi ovo nekako uzburkalo osecanja.Nekako sam ljut, kivan,-a opet, neko cudno osecanjemi podseklo noge.Kad sam danas krenuo da obidjem Zanu ni sanjao nisam da cu videti ovako nesto.Ona je ovde na banjskom lecenju ostecenog prsljena.
A lepa mi moja Zana, koju ljubim,jebem vec trideset godina.Seti se da je pozovem mobilnim telefonom. Gledam kako se uzmuva,-privlaci torbicu k sebi, trazi grcevito telefon i nakraju ga vadi.
-Halo,..
-Ja sam..-jedva prepoznam svoj glas.
-Odakle zoves,-Ceki?!
-S puta.Na izlazu sam iz Beograda!-slagah.
-Kad ces doci?
-Ne znam…mozda u subotu.Kako si ti?
-Dobro.Jos uvek tesko ustajem iz kreveta.
-Sta radis sada?
-Na ulazu sam u restoran.Idem na veceru.
Prekinem vezu.Nesto sto sam ljut zbog njene lazi,a nesto sto sam uzbudjen, i to priznajem, ovaj put prosto napaljen.Ne zelim da me otkriju.Resen sam da ih pratim nocasOcekivanje da cu gledati zenu kako je drugi tuca-zagrcnu me.Iskljucih telefon,-kao van dometa sam..Zana prebira neko vreme po tastaturi telefona, prinosi ga uhu i na kraju ga odlozi u tasnu.Nakon petnaestak minuta pokusa ponovno i to bezuspesno.
Vec je pala noc kad njih cetvoro ustadose.propustise vozila i zakoracise u park.Onaj kudravi obgrlio bucmast i nesto joj sapuce na uvo.Iza njih, debeli sakom kao pridrzava Zanu za ledja.Kad zadjose dublje ka Kur salonu, on se osmeli i obgrli je preko ramena.Zana samo popravi remen tasne ispod njegove ruke.Zastadose svo cetvoro u seni pred ulazom u salon.Kratko razgovaraju i ono dvoje kretose ka renoviranoj Vila Dalmacija.Debeli privuce Zanu i pljubi je..Ona mu izdigla lice.Desnu nogu savila u kolenu i odigla od zemlje.Zagrljeni kretoše za ono dvoje.Znam, tamo u Vila Dalmacija Zana ima sobu.Vec sam je trazio danas.Soba joj je u prizemlju na onoj strani ka sumi.Kroz prozor se moze u sobu krociti sa zemlje.
Kad sam stigao pozadi svetlo iz kupatila je kroz otskrinuta vrata priguseno osvetljavalo sobu.Scucuren pod prozorom posmatram kroz debelu i retko tkanu zavesu.Ono dvoje sede na krevetu i zvalave se.Debeli se opruzio koliko je dug poZaninom krevetu i zove je da mu dodje.Zana se pojavi iz kupatila i pronjiha kroz sobu.
-Sta ces?-koketno pita iprilazi toaletnom stocicu uz zid pored njenog kreveta.
-Da te…-promumla debeli i hitnu ruku te scepa Zanu za njenu.Cimnu je k sebi i ona se strovali na njega.Raskopcana haljina se zagrte i bljesnu raskosno dupe.Noge visoko od poda zgrcene se opruzise ka podu.Zategnu se ravan stomak i zabelese tanke gacice. U dnu se tamne na ispupcenju od guzve tankih dlacicaDebeli se primace zidu da joj napravi mesta na krevetu.Zavuce joj saku medju butine i pridize joj guzu.Ona se odbaci nogama od poda i ugnezdi pored debelog.On se nadneo nad nju,ljubi je i petljaprstima izmedju njihovih tela.Kad se odize sa nje pred ocima mi zatitrase moje dojke.Zana odize gornji deo tela sa kreveta i raskopcana haljina joj kliznu niz ruke.Debeli kleknu na krevet .Svlaci sa sebe kosulju,pantalone i na kraju bokserice.Debelo i maljavo dupe, i ista takva ledjase zabelese na svetlu iz kupatila.Dok kleci spustio dupe na Zanine cevanice a jaja i mlitavi kurac mu medju njima.Sakama gnjeci jedre dojke.Izmedju prstiju mu svaki cas iskacu krupne bradavice.Hvata ih usnama i usisava.Rukama klize sa grudi i stomaka ka tankom struku.Sa njega na kukove.Tu zastade, rasiri prste i podvuce ih pod lastis gacica.Uspravi se i gleda kako ispod njih izranja najlepsi vrt.Kako vrt narasta tako se njegov kurac pumpa i odize sa Zaninih cevanica.Ona odize dupe sa kreveta i pomoze debelom da joj svuce gacice, a onda, koliko je dug opruzi se po njoj.Pokusa nesto da mu kaze, ali joj on zapusi usta jezikom te ona odusta.
Ona lagano odize ruke sa kreveta i dlanove spusta na debela ramena i njima lagano kliza ka sredini ledja. Tu mu se nokti zarise u kozu.
Tek krajickom oka vidim kako plavusa poskakuje u krilu kudravog.On se oslonio ledjima o zid i lezi popreko kreveta.Plavojka ga opkoracila, obgrlila rukama, nabila mu jezik u usta i poskakuje u njegovom krilu.
-Podigni se,-zacuh Zanu.Teleso se odize sa nje te ona razmakne noge da se njegova kolena uglave izmedju njih.Ona zavuce ruku ispod njega, tamo negde gde joj je pickica.NJome nesto mulja izmedju njih.On odigne dupe u vis nakon cega ona umiri ruku izmedju njih.Samo zgrci noge i podize ih u vis.
Debelilagano krete na dole i spusti se celim telom na njeno.Tek tad Zana izvadi ruku izmedju njih i spusti je debelom na dupe.
Pade mi na pamet ponovo telefon.Odmaknem se od prozora i telefoniram Zani.Sad ih vise ne vidim jasno, vec siluete kroz zavesu i njihove kretnje.telefon zazvoni 3-4 puta.Tek tad Zanapocne rukom pipati po stocicu, a drugom gura debeloog sa sebe.On je ne slusa a ona nemocna da ga skine sa sebe.On ritmicno gura telom u nju.Ono dvoje se ne krecu.
Zana napipa telefon i cujem je kako govori debelom:
-Stani!Skloni se molim te,-moram da se javim.
Debeli se primiri na njoj.Jedva primetno mrda dupetom sto znaci da kliza kurcem kroz picku.
-Halo!
-Ja sam-kazem promuklo.
-Ceki!Gde si?-dopre do mene i kroz telefon i kroz prozor.Dok ovo govori Zana pokusava da se izvuce ispod debelog.
-Stigao sam kuci.
Zana se vise ne izvlaci.Valjda se plasi da se ne cuje kroz telefon meskoljenje sto debeli shvata kao pristanak na jebanje tokom njenog razgovora, pa poce dublje da se zariva kurcem u Zanin picic.Ovo jebanje tokom razgovora kanda uzbudi Zanu pa poce da meska pod debelim.Uzbudi ovo i mene.
-Sta radis?-pitam.
-Lezim u krevetu i citam.Andja spava.
-Sto niste nasle nekoga da vas pojebe?
Potraja tisina,ali se Zana i debeli krecu jedno drugom u susret medjunozjima
-Sta ti pada na pamet.Znas sta mislim o tome…
Prekinem vezu i prisunjam se prozoru.Stigoh bas kad telefon iz Zanine ruke ispade na pod.
-Iskljuci ga!-zacuh debelog.
Zana pokusa rukom da dosegne telefon na podu, ali odusta da ga trazi.Sa obe sake pritiste na debelo dupe i silovito zamesa svojim.Prosto se baca levo-desno, pa onda cima gore-dole.Digla noge kolenima debelom pod pazuhe.Izlozila mi pogledu i dupe i pickicu.Vidim teska jaja kako je mlate po guzi.Zategla se fina vulva pice oko debela kurca i cas vucena njime, ponire u dubinu, cas izranja iz nje.uglavnom ,rumena,fina opnasta kozica ga obgrlila onako sjajnog i balavog.Medjunozja im se silovito sudaraju.Kurac u jednom momentu ispadne iz nje.Strci debeo a kratak iz guste sumice kovrdza.sav je napet u luku, velike glave podrhtava pred razjapljenom picom.Debeli prsti ga obgrlise i uvedose u nju.potom se zari u nju 3-4puta silovito,a onda sve sporije i mirnije.Zana pokusa da ga stigne.Sitno se natice na njega.On sve mlohaviji i kraci.Za nju je i napumpan kratak.Na kraju ispadne iz nje kao suva sliva.Zana pokusa prazninu da nadoknadi trljanjemsvog brezuljka o njegovu pubicnu kost i na kraju odusta.
Zana opruzi noge i smiri se pod debelim.Uze daha, lezeci raspravi prstima kosu, i prosto ljutito gura debelog sa sebe.On se pomace na krevetu u stranu i pokusa da je poljubi.Taj poljubac ona izbeze.Debeli shvati poruku te se dize sa kreveta i potrazi cigarene u pantalonama na podu.
A kad kudravi vide Zanu samu,raskrecenu na krevetu, lagano se izvuce ispod Andje i podje ka Zani.Na njegovo mesto predje debeli.I on se,kao kudravi, ledjima osloni o zid i blazen pusi.Gleda na krevet preko puta sebe.Andja se sagnu u njegovo krilo i plava kosa mu prekri medjunozje.
-Nemoj…..dosta je.Hocu da spavam.-cujem Zanu.
-Kakvi,-dosta.Vidi ovo!-zanjiha kudravi svojih 20ak centimetara pred Zaninim ocima.Zavuce joj prste medju noge i njima izgreba iz pickice kapi sperme debelog, pa ih razmaza preko dlacica i stomaka, sve do Zaninih sisa.Napet mu kurac samo sto ne izbije Zani oci.Ona ga prvo sakom odmace sa ociju, ali zadrzi saku tako da se on naslanja na njenu nadlanicu.Kad se usne spustise na njen stomak, Zana ga blago prihvati u dlan i lagano mu zateze kozicu nadole.Zadrza ga tako, i ponovo vrati pred lice.Prstima druge sake ukloni,valjda,dlacicu sa glavica i zinu na njega.Prvo ga liznu kao da mu proba ukus, a onda ga obgrli usnama.Lagano ga usisa,pa poce sve brze usnama da kliza uz i niz njega.Kudravi vec zario lice u Zanino medjunozje.A kad ga izvadi, svo se sjaji od njihovih sokova.Pica zjapi sva umazana njenim sokovima,spermom debelog i pljuvackom kudravog.
Uspravi se kudravi kraj kreveta.Obuhvati Zanu za kukove i povuce je na gore.Ona ga razume te se okrene i klekne.Glavu nasloni na krevet pored zida te natrci guzu u vis oslanjajuci se kolenima skoro na ivicu kreveta.Lepota!Bozji dar.Ispala joj smokvica pozadi sva nabrekla, obla, kao velika sljiva podeljena nizduz.Iz nje,tako polurazjapljene izviruju dugacke ruzicaste usmine.Medju njih ulete nabrekla kurcina.Nasta takva strka da je ceo hotel, cinimi se, odzvanjao pljeskanjem tela, sljapkanjem pice, kricima,uzdasima i skripom kreveta.Ono dvoje stali pa posmatraju.
Svaki nalet Zana docekakretnjom dupetom i picom u susret kurcu.Cak ga je kudravi celog vadio iz pickice.Odmakne ga od nje citav pedalj i sjuri joj ga ste razdaljine a da nijednom nije promasio.Za to vreme, ona bi ga uvek mirno sacekivala zjapeci.”Boze, -koliko je to vredna picka i lepa zena kad ovako digne i razigra kurceve”-pomislih.Resih da ovo sto pre prekinem i da posle 15ak danai ja jebem tu picku,-pa i plavokosu Andju.
Zvoni mobilni telefon na podu.Zana i kudravi ga verovatno ne cuju.Posle dobar minut dohvati ga Andja i kratko mi saopsti:
-Alo,…Zana je u toaletu,-nazovite kasnije!-odglumi ljutnju sto sam je,kao,probudio, a dok mi ovo govori,blene u Zanu i kurcinu kudravog, pritom miluje svoju picu.
A tamo,na krevetu,Zana mlati glavom kosu koja leprsa cas levo,cas desno.Kudravi kao zdrebac zinuo u plafon razjapljenih usta i zakucava se uz Zanino dupe.Zanin trbuh se trza.Grce joj se bedra i butine.Umiri se tako drhteci celim telom.I kad iz nje izlazi mlohav i klizav kurac, i kad se zaklati nad podom, Zana se prekrenu prekrenu na bok,uredi kosu i sa olaksanjem duboko otpuhnu.Osmehnu see kudravom i zatrazi cigaretu.Pruzise joj obojica.
Ja ponovo pozvah telefonom.Kad se zvono oglasi, njih dva se pocese hitro oblaciti i nestadose za tren.Zana, onako gola,ispruzi se na krevetu, otpuhnu dim i dohvati telefon.Prekidam vezu i trcim ka ulazu u vulu.Usput iskljucujem telefon.
Zvonim na vratima sobe 104..Sa unutrasnje strane se zacu okretanje kljuca.Niko ne pita ko zvoni,-verovatno ocekuju da se vratio neko od one dvojice.
Vrata mi otvori gola Andja.Lepsa je nego sto sam video sa distance.Dugokosa plavusa preko 50 godina.Sise, mozda manje, ali cvrste.Stomak joj ravan a tanak struk.Pica glatko izbrijana, samo kratak cuperak navrh procepa.Kad ugleda neznanca, osta za kratko uplasena,a onda pokusa da bez reci zatvori vrata.ne dozvolih joj.odgurnem vrata i nju te stupim u hol.Ona ne vice.Valjda uplasena, a mozda misli:”pa sta,-hoce i on picke”.
-Iz hola vidim Zanu opruzenu na krevetu,-golu, kako gasi cigaretu u piksli na stocicu.Ne brine ko je to zvonio.A kad ugasi cigaretu i vrati pogled ka vratima, zabezekne se.Prvo sto uradi-prebaci carsav preko golog tela.Kao da je nikad golu video nisam, pa se stidi.Kao da sam stranac.Ovo me uvredi,ali odcutim.Shvatim da hoce da sakrije tragove malopredjasnjeg bludnicenja.Valjda misli:zasto bi bila gola osim ako sam se malo pre…
-Sta radis,-mala?-prilazim joj, kao radosten, asigurno-veoma uzbudjen.
Zbunjena je.Ne zna sta da mi kaze.I ne ustaje mi u zagrljaj.zna na sta mirise.Grlim je.LJubim.Odgovara mi, ali nekako suzdrzano.zbacim carsav sa nje i hocu rukom medju butine.Stisce ih-neda.Znam i zasto.Ocito da ona ne zna sta ja sve zanam, sta sam sve video veceras.
-Sta je mala?Zar me se nisi uzelela?
-Jesam….
-Pa sta je onda?
-Stid me……..i pogleda u Andju.
-Zasto?Pa i ona je gola.
I popusti Zana.Obgrli me rukama, rasiri butine,pusti moju saku medju njih,pa sta bude.Nada se i u moje svingerske zelje koje nije htela da mi ispuni.Onako obucen legnem pored nje.Dok je ljubim,sakom milujem picu.Ona sva mekana,klizava,umrljana,sluzava kao mesnata skoljka.Uklizam prste u nju pa ih izvadim.Podignem ih onako lepljive u vis i znacajno ih zagledam prema svetlu.Kao da pokusavam da razaznam:koja je sperma u toj lepljivoj masi od debelog, a koja od kudravog.Sa prstiju klizi sperma pomesana sa Zaninim sokovima.Gleda to i ona.A kad nam se pogledi ukrste, ne bezi, ne sklanja svoj.Nevino me gleda i kao da hoce da kaze:”eto, desilo se.Hteo si to-nagovorio me”.Pritom mi glavu sa obe sake privlaci u poljubac.Polako popustam.Poljubac nam dug i vlazan.Osecam miris znoja ,tudjeg znoja na njoj i muskog losiona koji ja nikada ne koristim.Prito siri butine i rukama petlja oko mog kaisa i slica.
-Zar mozes i sa trecim za dva sata?-pitam.
Ukoci se.Kao da je ove reci zgromise.Znala je da sam prepoznao po vlaznoj pici i spermi da ju je neko jebao.To je cutanjem priznala.Ali,nije mogla ni pretpostaviti da znam da su joj nocas dvojica kurcevima pohodili picu.Prikupi butine.Ocekuje ko zna sta-mozda i samar.MIruje.Samo me dugo,dugo i prekorno gleda pravo u oci.U uglovima njenih zaiskrase suze
Srce mi bije kao ludo.Pali ga sve sto oci vide i sto je um doznao.Kurac mi pomahnitaoTesno mu u gacicama.Drhtavim rukamaobuhvatim joj obraze i spustim usne na njene vrele i rumene.Otvara ih i prima moj jezik duboko u njih.Svoj jezik gura pored moga.Strasno i sa olaksanjem duboko uzdahnu i razmace butine.
Kako sam se svukao,.ne znam.Celom svojom kozom osecam toplinu njenog tela.Uglavim joj se medju noge.Ona ih dizevisoko,-meni na ramena.Pod guzomPod guzom i treperavom pickicom vlazancarsav od iscurele sperme.Pecat za moj dlan.
A pica,-otvorenaVidi se u nju za po prsta.Mesnate usmine sluzave.Zidovi naborani,sjajni.U naborima se belasa zadrzana sperma.Guste,crne dlacice uvrljane:onako rosne umrsene.Iz nje bije vrelina koja mi greja sjajan glavic pred njom.Visoko i jako nadignut kurac se propinje ka pupku.pokusah da se pospustim i zaronim ga bez usmeravanja rukom.On glavicemsamo skliza uz vlazan rascep,razmrsi ispred sebe guzvu dlacica i zavrsi iznad nji na njenom stomaku.
Ona nehtede da i drugi put promasim.Blago ga prihvati sakom,nezno stiste i usmeri u sebe.Uronih.Udje glavic u vreli krem,slag…sta li.klizi u dubine a oko njega kao da se komesa jato vrelih ribica.Svaki nabor jedna ribica.Tako stignem do kraja.U stvari, u nju bi verovatno moglo jos ali ja vise nemam.Pubicne kosti nam se zuljaju.Mirujemo.Samo kurac u njoj pulsira.Ona to oseca i lagano se krece.Meska dupetom laganio i kao da mu glavic trazi grlicem materice.A kad ga nadje, i kad ih spoji, zadrhta celim telom.Skopca noge na mojim ledjima,skrsti ruke iza mog vrata.Pritiste dojke uz moje grudii zalepi usne uz moje.
Sakama joj poduhvatim guzove i ustanem.Tela nam se ni za milimetar ne razdvoje.Tako stojeci je jebem.Silovito da sve prsti medju nasim nogama.Nosim je pos sobi.I sam ne znam zasto,-spustam je pored Andje na njen krevet.Zanine noge vise preko ivice.Pola guze joj nad podom.klecim na podu medju zaninim nogama.U nju nabijam kurac kao da mi je to poslednje u zivotu.Vadim ga celog iz pice a ona ostaje rastvorena i ceka njegov povratak.A kad ga doceka, Zana jekne.
LJubim joj sise,grickam i sisam bradavice.Odjednom postanem svestan Zaninog mumlanja umesto jeke.Noktima mi para kozu na ledjima.Kad joj pogledam u lice,vidim strastan poljubac njenih i Andjinih usana.Andja lezi na boku,nadlaktila se na levu ruku.Drugom grcevito trlja svoju pickicu.U njoj rovari svojim srednjakomLevom rukom pritisnem njenu saku.Taj dodir kao da je paralisa.Osta tako tren-dva,a onda je iscupa i hitro tutnu medju nasa medjunozja.Svoju picu nabija na moje prste.Svojom sakom miluje cas moj cas Zanin stomak.Cas njenu,cas moju sumicu.Hvata moj kurac kad ga vadim, pa onda sa njim prstima u picu, medju usmine.I kao da znade kad je Zana gotova.Nije to cudo.Zena prepoznaje zensku strast i zna kad je druga na vrhuncu..Razazna njeno izdizanje nad posteljom,krik,mlataranje glavom.Prepoznade umirujuce kontrakcije Zaninih misica na stomaku i butinama.Tad Andja nedade da po ko zna koji put sjurim kurac u Zaninu picu.Povi ga navise i on promasi.Andja me dlanom o prsa gura sa Zane da se prevrnem na ledja.Razumem je i prevrnem se na ledja pored spokojnog Zaninog tela.Tad me Andj zajasi.Klece kolenima pored mojih kukova.Izdigla guzu visoko.Rukom namesta kurac na ulaz njene pice,a gornju polovinu tela polozi po mome.bocnuse me cvrste bradavice.Rashladjen kurac mi obasu nova toplota.Samo nekako manje vlazna i cvrsca.Andja poce da pšoskakuje na meni.Popne se navrh glavica, i taman pomislimda ispade iz nje,kad se ona sjuri niz kurac uz obavezan pljesak tela.Zana me ljubi.I Andja.Ja,cas Zanu,cas Andju.Ponekad se i nihove usne spoje.Vucem Zanu da se digne.Krece za mojom rukom.Opkoraci mi glavu i sede picom na moje lice.Milujem joj sise, a ona Andjine.Iz pice mi se sliva po usnama,na jezik.. Lizem celu Zaninu picku.Jezik mi upada u nju.Lizem joj i okolinu anusa,butine…Kad se Andja zaturi unazad i kad mi zarije nokte u butine iza svojih ledja,osetim da se vise ne mogu opirati naletima orgazma.Jezikom samo kotrljam Zanin klit.Ja ne mogu da vrisnem, a njih dve…….vriste,jecaju,cvile.Stresaju se obe.Ukocile se izvijenih tela.Andja mi skoro zaspa u krilu na kurcu koji ispraznjen osta u njoj.Ona telom lezi na mom.Zana mi klonulom glavom lezi na desnoj sisi i ramenu.Desnu nogu prebacila preko Andjine guze, a desnom rukom me obgrlila ispod Andjinog tela.Zaspah sa cetiri titrave sise na grudima.
Napolju su se izduzile senke kad nas probudi lupanje o vrata.Iako pospan,setih se svega od prethodne veceri i noci.Zenama na meni dadoh znak da cute.Sapatom im objasnim ukratko da se jave, ali ne otvaraju.Muski glasovi iz hola ih pozivaju na veceru.Šapatom im kazem da im saopste kako su se tek probudile i kako nisu spremne za izlazak,te da ce pojesti nesto, kasnije u sobi.
Ona odgovorise da ce navratiti za sat-dva.Odose komentarisuci kako neko dobro izgleda.
Tri gola tela se miluju peruci jedno drugo pod mlazom vode iz jednog tusa.Andja prihvati moj predlog da ostanu gole.Veselo istrca iz kuoatila i pripali cigaretu.Iz sobe dovitujeZani:
-Sta se femkas?Budalo jedna,-sto nisam ja na tvom mestu?!
Za kratko je i Zana pristala da ostane gola.Opustila se i pocne da pevusi.Samo se ja oblacim i zurno izlazim da kupim voce za veceru i cigarete.Sa vrata mi dovikuju da kupim depil kremu i da pozurim, a ja njima da ne zaborave da spoje krevete.
Zateknem ih da leze jedna pored druge popreko spojenih kreveta.Pocese da se otimaju o grozdje.Svakoj po grozd medju sisama.
Svlacim se i ja.Razmicem im noge i pritom milujem butine.Njih se dve stipkaju, a kad im pocnem ljubiti pickice, jednoj pa drugoj,njihovo stipkanje predje u nezno milovanje sisa i blago stiskanje bradavica.
Oljustim dve banane.Zana kaze da nece bananu,a kad vidi moj lukavsmesak, kaze-da nece nista da primi u picu.Andja i ja joj odgovaramo,-da je tudje “stvari”vec primala u pickicu, i nista joj nece smetati da joj se umetne i banana.shvati da joj ne vredi protivureciti.
obe se trgnu na dodir hladnih banana o tople usmine.Oljustene banana obema stavim medju usmine te njima stitim vlaznu sluzokozu.Kad ih tako umetnem,pocnem obema lagano po raspicju razmazivati depil kremu.Vodim racun da nenamazem i sluzokozu.Pritom ih izazivam,golicam,draskam a one ne smeju da se pomaknu.Andja mi preti kako ce me njih dve raskomadati.
-Doci ce ubrzo i ova dvojica.-odgovaram joj.
-Ih,-sto ce mi nauditi!Tvoja Zana je nocas izdrzala vas trojicu.Zasto bi ja bila gora?
Dok im spiram mlakom vodom depil kremu i dlacice iz njihovih medjunozja, pridrzavam banane i nemogu a da ih ne milujem.Kad i poslednju dlacicu sperem, toliko se uzbudim te im cele banane gurnem u pice.Zasijase se i zaiskrise pod kapima gole pice kao u devojcica.Pa nekako su punije,mesnatije i socnije.Prvo isisam bananu iz Zanine pice i skoro pola pregrizem od jedan put i progutam.Iz Andjine pice isisavam i grickam u sitnim zalogajima.Za to vreme nas Zana maze mlekom za telo koje zanosno mirise.
Tek sto njih dve pojedose i poslednji kolut ananasa sa nenadignutog mi kurca,zacu se kucanje na vratima.Zana poskoci sa kreveta.Ja je rukom zadrzah i prstom pripretih da postuje dogovoreno.Za to vreme Andja kroz smeh sapuce:
-NJima cemo dati picke tek ako na kurceve nataknu oljustene pomorandze,-rece i otskakuta tiho u kupatilo.Za njom se odsunja i Zana, pritvori vrata za sobom, i otud se zacu:
-Slobodno..
Odmah se zacu skripa brave i vrata.Kad se vrata zalupise, brava automatski skljocnu.
-U kupatilu su.-cujem muski glas iz hola,-hajdemo i mi.
-Cekaj da se svucemo ovde-u sobi.
ja ne vidim te muskarce i cekam ih da iz hola stupe u sobu.Lezim go posred sastavljenih kreveta.
Debeli, kao oseca neku nelagodu,nesigurnost i zastaje u holu.Osluskuje ispred vrata kupatila.Kudravi stupa siguran u sebe,samouvereno, a kad me ugleda rasprsi mu se ta samouverenost kao mehur od sapunice.Blene u mene onako golog i raskrecenog na krevetu.Povlaci se nazad i mrmlja izvinjenje.
-Oprostite….pogresili smo….
-Niste!-podviknem ja-ulazite oba dok vas nisam izresetao.
Iako nemam pistolj u rukama,ulaze uplaseni i smuseno.skruseno stoje uza zid.Ko zna, mozda oni i vide pistolj uperen u njih.
-Jel vas dvojica!-ciju zenu vi jebete?
Odgovaraju oba u glas.ne mogu ni da ih razumem.Dodje mi da se nasmejem.debeli spusta flasu viskija sa kutijom na pod i krsto se krsti kako nije jebao ni jednu zenu od kako je dosao u banju.Barem ga ja tako razumem.Kudravi samo odmahuje glavom u znak neslaganja.
-A sta je ovo?-pokazujem na sasusenu mrlju na krevetu.Obojica slezu ramenima.
-Zana!Cujes li ti njih?
-Jesu!Oba su me jebala.Silovali su me.I Andju su.-zacu se Zana iz kupatila, a ja joj u glasu prepoznajem suzdrzan smeh.
-Nismo!Nismo!-povikase oba u glas-pristala je.Niko nijednu nije silovao.
.Dodjite vas dve.Hocu da znam sta je istina!Ako lazes-gotova si! Ako su te silovali-gotovi su oni!
A kad se njih dve, onako lepe,pojavise pred njima,-gole, jos obrijanih pickica,ne izdrzase iako u strahu, da im dobro ne odmere picke bez ijedne dlacice.Kudravi hrabriji pa upiljio u njih.
-Dede vas dve ,pokazujte kako je bilo!-rekoh i pomakoh se u kraj jednog kreveta podvlaceci drugu ruku pod krevet.
Zana nagura debelog na krevet te on padne na njega pored mene,a ona preko njega govoreci:
-Ovako me je povukao rukom.
Andja gurnu kudravog popreko kreveta te mu glava sa zadrskom pade na Zaninu sisu.Nedize glavu.Samo gleda kako mu Andja svlaci bermude sve sa gacicama.Kad ih svuce,opkoraci ga i sede picom na mlitavi kurac.Zagledah se u divan spoj goluzdrave pice i kurca.Slobodnom sakom pokrijem svoj da ne oda moje raspolozenje.
-A vas dvoje!?-podviknem Zani i debelom
-Pa on treba da se svuce.-odgovara Zana ozbiljno.Vise joj u glasu ne prepoznajem smesak.Po glasu bi rekao da je uzbudjena.
-Svlaci se,sta cekas!?
I zaista, debeli se brzo svuce.To iskoristi Zana te prebaci desnu nogu do mene te joj se debeli nadje medju klececi medju nogama.Pica joj se sjaji od bodi milk kreme.Velike usmine glatke,mesnate i socne.Ceo Venerin brezuljak joj nekako puniji.Zategnutim stomakom preleti titraj, a misici na guzovima se grce i opustaju.Zana drhti od ceznje.Izvija polako telo ispod glave kudravog.Kao pritisce je,a znam da mu potura bradavicu sise na usne.
Kurac debelog visi kao crvuljak,ali debeli crvuljak.Kod kudravog, vidim budi se u Andjinoj saci.
-Debeli,pokazuj kako je bilo!
On se prenu na ovaj moj povik, i nadje nad Zanom.Viseci kurac mu glavicem pade Zani na picin procep.Ona ne izdrzataj dodir te desnom rukom zateze svoju kozu pored desne usmine.Ovim rastavi usmine i medju njih zapade glavic mlohavog kurca.
-Jebi!-zapovedam.
Debeli me gleda neverujuci u ono sto cuje.Uplaseno zvera cas u mene,cas u Zanu, i zalosno u svoj kurac.Zana ga prstima hvata za kurac i nezno steze pokusavajuci da ga podigne.On uplaseno gleda kako mu Zana provlaci glavic kroz picin procep.
Ni ja ne mogu vise da izdrzim.
-Momci,znam sve.Pratio sam vas sinoc i gledao nocas.Zasto bi se ljutio?Imeni je uzbudljivo.Odavno zelim ovakav dozivljaj.Na posao momci,-kazem u jednom dahu,veselo i pocnem ljubiti Zanu.
dizemse sa kreveta i prolazeci pored Andje, poklopim joj sakom sisu i poljubim u vrat.Uzmem sa poda viski i potegnem gutljajem koliko istekne iz nje.Debeli se prekrene na krevetu na mesto gde sam bio ja.Zana ga i dalje drzi za kurac i pokusava nadrkati.Andja uspela da u sebe ubaci polunadignut kurac kudravog i zacene se od smeha.Pritom ne zaboravlja da se lagano vrcka na kurcu kudravog.Aon,pruzio ruku k meni i trazi flasuNe propusti da pre nego li potegne iz nje,usisa Zaninu bradavicu i pola sise u usta.Ona se skoro neprimetno odize levom pleckom od postelje i ponudi mu je celu.
Kudravi poteze iz flase, pruzi je Andji te poteze i ona iz nje.Kad mi je Andj pruzi,kudravi se prihvati za Andjine bokove.
Ja poinudim viski i Zani.Pridrzavam joj glavu na potiljku dok povlaci iz nje gutljaj-dva.S krajeva usana joj se sliva niz bradu na grudi pa izmedju sisa…Debelom dajem da potegne dvaput.Jos uvek kao da mi ne veruje.
-Sta je?Sta si se uplasio?Zana ne brukaj se .Kakva si ti picka kad ne mozeskurac da mu dignes?-kazem,a ispadne ironicno, iako nisam hteo to.
Penjem se na krevet i zaranjam glavu Zani medju noge.Ona se podize i ode glavom u krilo debelom.Lickam,palacam po glatkom medjunozju.Milujem joj butine.Jezikom oblizujem anusCist,mirise kao i sva Zana.Sa njega sklizam vrhom u pickicu.Na sve ovo Zana se trza i usnama mljacka.izmedju njih se cuje i zadovoljno mumlanje.Sakom mu miluje jaja.Lize jezikom smezuran kurac.Oblizuje i stomak iznad njega.Ne propusti ni prepone i skrotum.
Ja joj se primaknem jos vise.Kurac mi strci ka pici,a ona zeva na njega.Kad glavicem zadjem medju usmine Zanino telo se izvije i ukosi.Ceka ubod.A kako ga nema, nabi se sama.Zajeca i usisa u usta ceo kurackudravog, sve sa mudima.
Kudravi joj ljubi sisu.Jezikom palaca i pokusava da dohvati njime bradavicu na njoj.Kurac mu nabrekao kao kobasica i spremno docekuje Andjino nabadanje.Ona zabacila glavu u natrag i otvorenim usnama zove me na poljubac.Dugo i vlazno nam se spoje usne.
Dve goluzdrave picke sjaje se, sto od kapi znoja, sto od sokova koji im u potocicu se izlivaju.Mljackaju gutajuci dva nabrekla kurca.A onaj treci Zana ispusti iz usta.Izbaci ga Zana boreci se za dah.No,ne zaboravi ga.Pokupi ga sakom na svom vratu i poce valjati dlanom na svojoj sisi.
-Drugar! Da se menjamo?-pogleda me kudravi.
-Vazi!-veselo odgovorim.
Zana hitro ukrsti noge na mom dupetu i stisnu me u svom medjunozju.Sama se kratkim i hitrim trzajima nabija na moj kurac.Zuri da svrsi na njemu.Pomogoh joj, a kad njen krik zamre i kad popusti njen stisak,izmigoljim se izmedju njenih butina.Zana ih opusti,opruzi po krevetu i ostavi reskrecene.Krajickom oka vidim zjapecu picu, rumenu u kojoj se sve sjaji.
Umalo se ne sudarih sa kudravim koji klece Žani medju noge.Kurac mu napet u luku,sav sjajan od Andjinih sokova.Kad se pruzi po Zani nalete glavom na njenu ruku i mlohavi kurac pod njom.
Sta ti je,bre,debeli?
Ja klecim na podu i sladim se Andjinom pickom.Usisavam cas jednu,cas drugu usminu.Malo ih gricnem pa pustim.One se kao pracka istegne, pa prikupi i dugo drhturi.Svo raspicje joj glatko i slatko.A onda se uspravim i podignemAndju da kleci.Siroko joj rastavim noge.Kolena joj na ivici kreveta.Velicanstveno mi se istrtila.Nalaktila se i ulegla u struku.Lice joj na Zaninim grudimaLiznu joj bradavicu na levoj dojci,pa kad ugleda na desnoj da ispod Zanine sake izviruje glavic debelog, ispruzi se k njima.Cas lize,cas usisava Zaninu bradavicu,a cas glavic.Ja se zarivam u njenu vrelu picu tako silovito da mi se muda zaklate i lupe je odozdore po Venerinom brezuljku.Kako joj nabijam odpozadi,tako ona otvorenih usta nalece sad na glavic, sad na bradavicu.Zana sad namesta glavic na svoju bradavicu i tako ih potura Andji pred usta.
Kudravi podigao Zanine noge na ramena i ritmicno je ubada.Izvuce ceo kurac i nepogresivo ga sjuri u picu koja ga saceka zjapeci.
-Evo ga!-dreknu radosno debeli.
-E,sad malo sacekaj.-uzvrati mu kudravi.
Meni debeli ne sme nista da kaze.Samo zvera cas ka Andjinom dupetu, cas u Zanino medjunozje.Zana se oseti obaveznom i odgovornom da zadrzi kurac u erekciji.Zato poce da ga nadrkava.pritom sve mahnitije vrti guzom.Kudravi se pogrbio nad njom i sitno i brzo je ubada.Nasta lomljava njihovih tela.Kudravi zuri da svrsii ustupi mesto debelom,a Zana se oseca obaveznom da mu u tome i pomogne.Osetila se zenkom koja mora da zadovolji svakog muzjaka.
-Aaoooh!-kriknu kudravi.Gornji deo tela istegao u luk.Glavu zabacio u nazad.donji deo tela zakucao u Zanino medjunozje i tamo miruje.
Ja poduhvatio glatku pickicuAndje sa obe sake i razmazujem nase sokove po stomaku joj.osecam njene grceve,kratke kontrakcije misica.Ritmicno mi steze kurac u sebi.Polegnem po njenim ledjima,sakama joj uhvatim nemirne sise i umirim je tako.Samo joj ljubim vrat i lizem niz kicmu.Budim ponovo vatru u njoj
Debeli s ledja, prosto iscupa kudravog iz Zane.Iz pice ispade dug,sad vec mlohav kurac te se zaklati nad parketom.S njega kanuse sporo i otegnuto kap-dve.
Zana se proteze da ispravi noge ocekujuci medju njih debelog.No, debeli je podize na kolena i postavi pored Andje. lepota od Zaninog dupeta.Ispod njega iskocilanabubrela picka.Iz nje se otegla srebrna nit sperme, ko zna cije.debeli joj nedade i da kapnePrimi je na svoj glavic i vrati unutar u pizdu.Zana s paznjom proprati prodiranje debelog.Miruje, i jedva primetno se naginje levo,pa desno da joj ga lakse utera. A kad se debeli stomakom osloni o njeno dupe,Zana poce da se natice na debeli kurac.Ja i debeli uhvatismo ritam i dve zene pred nama i ispod nas se isto krecu.
Kudravi zapalio cigaretu i legao na krevet ispred Andje i Zane.Poturio im kurac pred lica i meraci udobno zavaljen.NJih dve ga golicaju kosama,lickaju jezicima sto po butinama, sto po dnu stomaka.Ne promase mu ni kurac.
-Da se menjamo,-a?
-Vazi.
I tako se ja nadjem u mojoj Zani a debeli u Andji.
Topim se u vreloj,skliskoj i mirisnoj pickici.Zarijem se kurcem u nju 5-6 puta, kad osetim da me neko gurnu.Debeli.On ulete u Žanu a ja podjem od pozadi u Andju. Kad tamo,-zauzeto.Nisam ni primetio kad se kudravi digao i zario u nju.Sad ja njega guram sa Andje.i pusti me.Ali cupka izmedju mene i dabelog.Ceka da mu debeli ustupi mesto.
-Nemože ovako!-vice debeli.Svak u svaku po pet puta.Ja brojim.
I bi tako.Ne znam po koji put sam bio iza Žane, a po koji put iza Andje.Uglavnom znam da je prvi kriknuo debeli na Žani.Ja sam baš tad cekao na red kod nje.Zatim,vrisnu iza mene Andja, pa se oglasi i kudravi.Ja jedva stigoh da se zarijem u Žanu.Tad me uhvati drhtavica i ucinimi se da sve što imam klrete iz svakog dela mog tela u Žanu.Iz nje vec curi sperma debelog.Smenjuje je moja.A Žana jeca i cas se ukoci, cas opusti.glava joj je obrazom na postelji,a u ustima Andjina leva dojka.Držim je šakama za bedra duboko zariven u nju.Duboko i šumno dišem
-Kuc,kuc..-zacu se na vratima
-Gospodine Mandicu!Znam da ste tu,-otvorite.
Debeli se uznemiri.Isprwd vrata se zacu lavež.Ja i kudravi mirujemo.
-Otvori.Uvedi psa.Razbudice ceo hotel,-jebo te ker!-šapatom se izvika kudravi na debelog.Debeli posluša.Cu se škljocanje brave i u sobu utrca dugacki hrt na visokim i vitkim nogama.Optrca oko gazde,a onda onjuši svakog od nas.Narocito se zadrža tamogde se kudravi i ja spajamo sa Andjom i Žanom.Andju liznu izmedju raskrecenih butina.okrete se k menii stade pored mene.Poskoci i prope se levom nogom na Žanino dupe.Žana kad oseti grebanje šapom, u strahuse izvali na bok i osta tako da leži.Veliki pas joj onjuši picku, a onda pocne da je liže.Iz futrole mu se vecizvukla dugacka i debela, crvena kurcina.
-Hoce i on picke.Navikla ga gazdarica!-smeje se kudravi.
-Ja necu!Sklonite ga!-šapuce mi Žanai skuplja noge.
Pas kao da je razume i odmah se okrete ka Andji.Zavuce njušku pred njenu picku i poce da je liže dugim,širokim jezikom.Obliza tako nekoliko puta Andjinu picku i kurac kudravog.
-Ja bogami hocu.Kad sam mogla da izdržim ovu trojicu,mogu i njega.-prošaputa Andja i lagano se spusti kolenima na pod.Kudravi se odmace od njei sede na fotelju.
Pas oseti slobodu.Dobro onjuši zjapecu picku iz koje curi sperma kudravog i ko zna koga od nas.Poliza joj picu,pa naskoci.Pogurio se nad Andjom i ubada.Vrh njegova kurca pogadja guzove,-nikako da završi tamo gde bi svi želeli.Debeli pritrci i prihvati šakom dlakavu futrolu.Usmeri pseci kurac u Andjinu picku.A kad je ovaj oseti,kad zaroni u nju, još se više pogrbi.Zadnjim nogamazaigra na podu da se boljeprimakne i zarije u Andju.Prednje mu šape skliznuše niz Andjine bokove i lepo videh kako je pas šapama navlaci na svoj kurac.Andja se u pocetku smejala.Valjda smušenosti psa, a i da sve ovo prikaže kao zabavu, igru.No,kako je vreme odmicalosmeh je prerastao u slatke jecaje.
Mi, ostali zabezeknuto gledamo.Ne zabezeknuto,-ushiceno.Kudravi zavaljen u foteljipuši,užagrio ocima i izviruje se u stranu da bolje vidi.Pas mu zaklanja vidik i ne vidi kako kurac ulazi u Andju.
Debeli na drugoj fotelji, i nekako ponosno gleda šta to radi njegov pas.Ja udnu kreveta pored Žane.Gledam, ne trepcem.I nisam svestan da šakom nadrkavamsplasli mi kurac.Žana se ispružila ispred mene.Guza joj na samoj ivici kreveta.Noge joj visa preko ivice petama na podu.Nalaktila se na levoj ruci a desnom gladi svoju pickicu.Razmakla butine i šakom odozdo razmazuje sve ono što iz nje istekne.Sva pica,sav stomak, sve se sjaji od vlage.
-Uzbudljivo!-šapcem joj na uvo.
Ne odgovara.samo joj cujem ubrzano disanje.Vidim joj pogled na psu, a pas gleda nju pravo u oci.Onako legao Andji njuškom na ledja i gleda u Žanu.
-Što je bolja Andja od tebe?probaj!-šapucem joj.Ona i dalje cuti.
Pas kao da oseca njenu nedoumicu.Skliznu sa Andjinih ledja, liznu njenu picku u znak zahvalnosti, a onda oliza svoj kurac iz koga štrcnuše dve-tri kapi.Okrete glavu ka Žani i njušku joj nasloni na butinu.Dahce vreli dah na njenu pickicu koja podrhtava.
-Pusti ga, pusti!Daj mu!-povikaše ona dvojica.
-Hajde mala,-rekoh i ja i drhtavom rukom pomilovah goluždravo pice.Podvukoh šaku pod njeno dupeda je dignem.
-Ma…necu…cetvoronoške.Ne mogu da klecim na podu.
Ja joj povukoh za butinu nogu bliže meni te je raskrecih.Ona kao pruža otpor ovoj mojoj radnji,ali nogom ide za mojom rukom.
Pas nece da dangubi.preskoci Žani preko leve noge i nadje se njuškom pred pickom.Širokim i dugim jezikom poce da lapce po njoj.Žana se trgnu i s lakta leže na ledja, ali izdigla glavu i gleda u svoju picu.
Pas naskoci.Opkoraci joj prednjim nogama tanan struk.visoko stoji nad njom i ispod njega se lepo vidi šta ce to uciniti njih dvoje.
Iz dlakave psece futrole sad iskoci ceo kurac.Silan,mocan.Dug i debeo.Sav crven,sjajan, isprepletan plavim žilicama.po sredini najdeblji.Deblji i od kurca svog gazde.duži i od kurca kudravog.U korenu kurca sa strana dve isto tako crvene kugle, kao jabuke.Cvrst kurac i kugle kao stena.
Prinese ga pas.bode guzove,butine.Bocka i usmine, a nikako da pogodi.S vrha mu štrcne svakoga casa mlaz kapi koji zapljusne usmine Žanine pice, njene butine i guzove.Žana, sad nalakcena na oba lakta,gleda u svoje medjunožje kroz skoro sklopljene trepavice.Svi uživamo u prizoru.Niko i ne pomišlja da se pomakne da im pomogne.Žana se potura pod kurac.Vrda levo a kurac ubode pored desne butine.Podigne guzu a kurac pogodi pored cmara.Spusti se na posteljua kurac prekliza prekoo usmina i štrcne po stomaku dalekoiznad pupka.
Dojadi Žani da ceka.Savi telo u levu stranu.podiže levu nogu i levu šaku podvuce ispod guze.crveni nokti se stopiše sa bojom kurca.umiri se i pas.Presta da bode.poslušno krete za prstima koji ga nežno povlace.A kad oseti toplinu mokrog procepa,kad oseti titraje ispalih latica na svom kupastom vrhu,-trgnu zadnjim delom telanapred.Žana jedva stiže ruku da izvuce.Lepo se vide kako debeli kurac razagna usmine levo i desno.Zari se duboko i zakratko tako i osta.Dugim jezikom liznu Žanin stomak i sisu joj.A onda ,-poce da ubada.Tacno i žustro.Žana legla skroz na ledja.Više i negleda.žmuri.Nozdrve joj se šire.Raširila noge što može i digla ih u vis.Šakama uhvatila za kolena i tako ih drži.
Pas jebe li jebe.Ne zna više niko koliko to traje.Ne zna i Žana koliko je puta veceras svršila.samo je jedno sigurno.Kad god ugrize donju usnu, primice joj se svršavanje.A kad pritište psecu glavu na svoj stomak i sise, znadoh da ce upravo svršiti. NJen vrisak to i oznaci.
No,pas ne prestaje.Niz kurac mu se sliva sve iz Žanine pice.Ulepile mu se dlake.Sjaje se potocici Žani niz guzove i ukvasiše caršav.Izleti ponekad kurac iz pice i tada štrca.Štrca po njoj i u nju.A još uvek ne prekida-ne svršava.
Kudravi više nije imao šta da potegne iz flaše.Pas upravo zagreba zadnjim šapama po parketu.Upinje se da ugura i one dve kugle.Pred njima popuste i usmine.Žana zna šta se dešava.raširi noge još što može.Lepo se vidi kako pas smešta i one dve kugleu Žaninu picu.Vec su do pola zaronile.više se i ne vide od psecih dlaka.Ali znamošta se dešava.Pas drhti na Žani.Cvili.cvili i Žana.potraja to cinimi se, vecnost.A onda pas poskoci.Uspravi se i povuce unazad.izvadi još uvek mocan i tvrd kurac.Iz njega štrca, zaleva picku-njenu unutrašnjost koja zjapi, njenu glatku kožu i sjajno medjunožje.Nije to više prozirna i retka tecnostvec gusti i belo mutni mlazevikoji se teško i lagano slivaju niz guzu i kaplju na pod.
Mekša kurac.Pas ga liže u cošku.Žana još drži razmaknute noge.Andja joj razmazuje spermu po stomaku.Kudravi ustaje i poljubi Žanu u usta.debeli iskoristi te ubode klececi još jednom svoj kurac u raspihtijalu picu.Kad to vide kudravi, zauze i on mesto.
-Ne mogu više.
-Samo po jedan ubod za nas trojicu i ništa više.
-Hajde i to.

Erotsku priču napisao: Dragon   

Komentara (1) Objavljeno u Erotske priče 01/17/2010

Sex Oglasi

«Prethodni   1 2 3 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 498 499 500  Sledeći»

Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče