sms upoznavanje

Ja i komšinica(sestrina drugarica)


To se desilo pre 2 god. u maju, za sestrin rođendan. Sestra je počastila drugarice u gradu i došla sa jednom drugaricom(komšinicom) da spavaju kod nas. Meni to nije smetalo pošto sam već duže vreme drkao na tu komšinicu, čak se i ona ložila na mene, ali nismo se javno pokazivali, jedino tako kad dođe kod nas. Drugarica je bila mlađa od mene 2 god. a bila je građena extra, dupe lepo, sise velike, slatka, sve naj, naj.
To veče ja sam izašao u grad sa društvom, pošto je bilo dosadno vratio sam se kući brzo. Sestra i drugarica su ležale svaka na svom krevetu i razgovarale. Ja sam im se pridružio. Dok smo razgovarali stalno sam gledao u komšinicu(pošto je tajna nek se ovde zove Nataša). Sestra je zaspala, mi smo ostali sami. Ja sam video da bi ona nešto više samnom od nekog razgovora(što sam primetio i prijašnjim dopisivanjem). Podigla je deku tako da vidim njene lepe noge, što me uzbudilo. Kurac mi je bio već ukrućen. Nastavili smo razgovarati i svakog minuta se sve više otkrivala. Nosila je majcu do pupka, tako da joj je ispao stomak, potpuno ravan, što me dodatno uzbudilo. Ja sam seo na njen krevet sa izgovorom da gledamo TV zajedno. Ona je sela a ja pored nje.
Digla je noge pod 90 stepeni, tako da joj se pica lepo ocrtala. Ja sam spustio ruku na njenu nogu, i odmah sam rekao, kao izvini, bilo je slučajno. Ona se nasmejala i rekla da joj ne smeta. Ja sam vratio ruku i počeo je milovati. Ruka se penjala i došla je do pičke. Počeo sam je i nju da milujem. Samo se smejala. Onda sam se okrenuo kad njoj i zažvalio je. Onda sam joj stavio ruku u grudnjak a drugu u gaće gde sam je mesio. Onda smo legli i tako se vatali i lubili, pošto je ona bila mlada za sex. Skinuo sam joj majcu i odma posle toga i grudnjak. Tu sam je počeo lizati, malo joj je u početku zasmetalo, pošto to nije srazmerno njenim godina ali je dopustila, i rekla je ništa više nećemo! Ja sam rekao kao: Ok! Vratio sam se gore do njene glave i počeo sam joj skidati gaće, ona je rekla: Pazi šta sam ti rekla. Ja sam rekao, kao: Samo ovo ajde… Takođe sam joj lizao pičku, koja je bila glatko obrijana i spremna za nešto. Ja sam joj predložio sex, kad smo već dovde došli. Predomišljala se i govorila: Da li si ti svestan mojih godina? Ja sam odgovarao jesam, al’ šta ću, kad me pališ. Na kraju je rekla da može. Skinuo sam je do kraja i ona mene. Počeo sam da drkam i pogledao u nju. Rekla je: Sad hoćeš da ti i popušim? Ja sam klimnuo glavom i ona je već bila kod mog kurca. Lizala ga je, gurala ga je u usta, celog sam joj stavio… Nakon nekog vremena mi je izvadila kurac i njenih usta i počela njime da mazi svoju pičku. Ja se nisam protivio. Počeo sam da je jebem. Gurao sam svoj snagom…nije smela da vršti zbog sestre(koja inače ima jak san), gurao sam, ceo joj je ušao, prvo sam ja ležao na njoj, onda se ona nabadala… Probali smo sve moguće poze… Imao sam osećaj kao da ću da joj pocepam pičku…malo pre svršavanja izvadio sam ga i stavio njoj u usta…bojala se sperme, ali joj ja nisam vadio…morala je do kraja da idrži sve, čak da posiše i zadnju kap sperme…
Sutra smo se ponašali kao da se ništa nije desilo…ali smo nastavili dopisivanje i posle toga se još jednom jebali…

Stvarno je bilo extra…

Erotsku priču napisao:Milos  

Komentara (4) Objavljeno u Erotske priče 01/28/2010

Sex Oglasi

«Prethodni   1 2 3 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 498 499 500  Sledeći»

Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče