sms upoznavanje

Grm


Истина – са летовања
Ретко сусрећемо брачни пар из суседног града које смо упознали пре неколико година на мору. Планирајући одмор 2002. сетили смо се пријатних тренутака са претходног летовања и предложисмо познаницима да летујемо у исто време и на истом месту. Симпатични они нама а и ми њима, тако да паде договор о заједничком летовању.
Они су четрдесетих а ми тек преко тридесет година али постоје заједничка интересовања према спорту, уметности, политици …
Моја жена зна за моје необичне авантуристичке склоности; неостварене жеље да упознамо одговарајући пар где би понекад разменули партнере у смислу викенд слободе и зато ме љубоморно чувала и од Миле, коју Бранко такође себично пази. Преостало ми је да жудно загледам Милу и њене бујне сисе, тражећи задовољства у преосталим детаљима који наш одмор чине забавним.
Ипак се једнострана авантура догодила:
Једном приликом, док се Мила посветила деци – Бане, моја Љиља и ја веслајући рукама на малом гуменом чамцу, десетак метара уз обалу, удаљисмо се од купача. Понашање сапутника ми је дало до знања да се међу њима нешто догађа и одлучих да их оставим саме. Када смо били на правцу једног ресторана рекох да идем на пиво јер је чамац премали за троје, на шта Љиља узврати да ће они окружити око узвишеног полуострвца па ће ми се придружити. Ја сам пошао према ресторау и кад они замакоше за гребен полуострвца, реших да кибицујем шта ће се међу њима даље догађати. Притајио сам се иза жбуна на узвишеном гребену, одакле је мали гумени чамац био удаљен највише тридесетак метара. У њему Бранко љуби и милује Љиљу док се она страствено увија узвраћајући пољупце. Она је убрзо легла на њега и почела да се набија, вртећи својом похотном гузом. Били су сигурни да их нико не види јер су дивља плажа лево и наша јавна десно прилично удаљене од тог угаоног каменитог изолованог простора. Веома брзо су прешли на главну ствар: Заиђе он међу бутине моје распаљене женице и поче да се закива у њен вулкан. Гледам како му се она одоздо подбија да би га што боље примила. Моја израслина у шорцу је била толико моћна, да сам пожелео да им се придружим. Ипак сам их оставио на миру јер би то за њих било непријатно изненађење. Та страствена јебачина је трајала десетак минута. Бранко вероватно напуни њену похотну рибицу а затим задовољно разменише страствене пољупце. Када су из чамца ушли у воду да се перу, одступих у ресторан да пијем пиво, спреман да частим задовољни пар. Нису тако брзо дошли јер су им требале психолошке припреме.
После две-три вечери, легосмо око поноћи, када се зачу препирка између Бранка и Миле. Он јој са врата рече: одох да се напијем, па кад ти дођем. Љиља устаде и, као, оде да пита Милу шта је међу њима? … можемо ли шта помоћи? Нема Љиље петнаестак минута. Устао сам и ослушнуо да она није код Миле. Закључих да је договор између Бранка и Љиље све инсценирао и кренем на обалу да их потражим. Био сам уверен да је одговарајуће место за сусрет на плажи; код столова и клупа где се купачи преко дана освежавају у хладовини. Када сам заобилазећи пажљиво кроз ниско растиње пришао близу мале борове, приметих да се мазе испод дрветом код столова. Колико старствених пољубаца, уздаха, нежних додира а затим му она скида маицу и шорц као и он њој. Увија Љиља гузом да би уске панталонице могле сићи преко гузе са згодних кукова. Навалио Бане устима на сисе док она држећи га једном руком око врата сва попаљена забацује главу уназад тражећи другом руком његову мушкост.
Заузео сам повољну позицију иза најближег жбуна и узбуђен посматрам несвакидашњу сцену из лежећег положаја са седам-осам метара. Поноћна месечина благо затамњена крошњама дрвећа ствара романтичну сцену. Бранко има неку чудну технику увртања брадавица тако да се она успаљена топи са великим изливом страсти. Граби му она курац и најпре нежно облизује главић а затим полапно ставља целог уста, гушећи се од задовољства. Непосредно после тога он је повали на дрвени сто, излиза пичкицу два-три минута и поче да јој набија припремљену курчину. Љиља све гласније пуста неартикулисане гласове задовољства. Када су ухватили ритам она отпоче гласно да произноси своје жеље и осећања- као највећа курва: Бане хоћу те, желим те, јеби ме, стави ми цео курац … Он се набија у њу док она непрекидно понавља: Бане, волим те! Изјеби ми врелу пичку! Цепај ме јаче! Твоја сам ноћас – изговарајући речи које су палиле њега – морам признати и мене. Срце ми је куцало прејако тако да је уз њихове уздахе и јецаје, чини ми се, равномерно нарушавало поноћну тишину на плажи. Пажљиво сам их посматрао и ослушкивао, гледајући њихова добро извајана тела која уживају у свим позицијама – док ме је посебно узбуђивала свака њихова реч, уздах, страствени јецај. Када га је зајахала и отпочела снажно да меша повремено поскакујући на курцу, он је рукама навлачи гузове док би затим меси сисе које су услед страшног дрмогуза повремено излетале из његових шака. Посумњао сам да је то заиста моја жена. Нови моменат ми ствара слику косе која се превија мулујући јој рамена и љубавниково лице, сисе су од миловања надошле као и брадавице да ми изгледају масивније него икад. Знам да има дуге ноге али зар су оволико дугачке и да ова јебозовна бутка, коју са ове стране посматрам, прелази у гузу оволико изражену и немирну? Да, из ове перспективе на месечини и на туђем курцу је никада нисам видео. Та слика ми више не излази из главе. Не могу се речима описати гласови који су се чули у моменту када се он празнио у моју јебозовну женицу. Безброј ватрених пољубаца и уздаха говоре колико им све прија и у ком се стању налазе.
Када је завршена прва рунда, потражише на обали чесму за освежење а затим су онако голи прошетали поред плаже, удишући мирис мора уз дим цигарета. Гледао сам све ово као најчудни еротски филм у којем моја, наводно верна супруга, има улогу курветине, кујице … Вратили су се под дрво и сели на сто, причајући петнаестак минута о брачним оковима, делећи једно другом комплименте.
После двадесетак минута, док он седи на столу и мази је, она се спусти на клупу и отпоче да му лиже јаја а затим пуши опуштени курац, припремајући га за следећи судар. Бранко почиње да уздише и рукама нежно навлачи њену главу дајући ритам. Када су били у потребној екстази, похотно и незасито кидисаше једно на друго. Она се нагузи ослоњена на сто док он од позати завлачи најпре нежно, стављајући до краја и вадећи цео – уз усклађен ритам и тихе уздахе. У једно моменту она потури на сто под лактове одећу а затим, као куја, истрћи гузу још више, да би он стојећи на седишу од стола почео снажније да продирао у њу, грубо туцајући помахниталу рибицу. Кочнице су попустиле тако да се страствени партнери неконтролисано карају; дигла му је ноге на рамена и он рокао неколико минута, затим са стране једна нога у зраку док он снажно завлачи, па затим од позади да је њена глава полако отишла доле ка седишту стола а руке ослоњене на земљу … Слушао сам њега: Моја си развалићу те, хоћу твоју помахниталу пичкицу, ти си моја курвица, јебеш се као … – да би «моја чедна» Љиља узвраћала: твоја сам растурај и разваљуј то желим, узео си ме и јеби, твоја сам курва и куја и све што желиш да будем! Она се понекад окретала да му гледа фацу, нудећи да јој дави сисе тражећи да је изјебе за памћење. Измењали су разне позе уз шкрипу стола, да сам посумњао да се не поломи под распаљеним паром.
Љиља сперму не воли на телу, и наслутих договор да је напуни. У том тренутку сам и ја залио борове иглице испред себе, смирујући мој пренадошли курац, чије место је заузео други комад. Када се код њих уз урлике догодило, неки минут се примирише, размењујући буицу пољубаца, затим се ухватише за руке и као заљубљени пар на нудистичкој плажи отишли у воду на прање.
Просто да не поверујем да моја жена овако ужива у сексу. Промена … Чини ми се и љубав је присутна?!
За десетак минута сам био у кревету док се она увуче петнаестак минута касније. То чекање је изгледало као вечност. Туцали смо се фантастично, док је изјебана и поднатекла, влажна рибица деловала као извраћена. Тело моје љубоморне али ипак драге женице је имало хиљаде покрета, вероватно маштајући да је Бранко и даље растура.

Erotsku priču napisao: Dren   

Komentara (1) Objavljeno u Erotske priče 01/29/2010

Sex Oglasi

«Prethodni   1 2 3 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 498 499 500  Sledeći»

Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče