sms upoznavanje

Moja "malena"


Ljeto je dio godine ispunjeno najrazličitijim zadovoljstvima i iskušenjima. Sunce, more i ljetne sparine idealno su okruženje za avanturu. Jedna takva mi se dogodila u vlastitoj kući, dok sam uzalud tražio način da se osvježim. Tih su dana vladale već lude vrućine. Bio sam sam kod kuće, žena s kojom živim išla je na par dana kod svojih, a "malena " je kao i sve cure njene dobi bila "u životu".

Hodao sam gol po kući i tražio mjesto gdje bi mi bilo najugodnije. Čas sam bio unutra čas vani u stražnjem dvorištu koje mi je omogućavalo potpunu privatnost. Svjetla nisam palio jer je mjesečina bila sasvim ugodnog intenziteta. Izvalio sam se na pletenu ležaljku i uživao u hladnom napitku.

 

A onda se upalilo svjetlo u kući. "Malena" je ušla u kuću. Nakon nekoliko trenutaka vidio sam je u sjeni svjetla. Ogledala se po kući da vidi je li sama , a onda je povukla haljinicu sa sebe i ostala samo u oskudnim gaćicama. Okrenula se na peti i otišla niz hodnik. Na trenutak sam vidio svjetlo kupatila. Razmišljao sam što da radim. Da li da se obučem, pokrijem ili povučem u svoju sobu...ali bila je topla večer pa mi se sve činilo tako neprihvatljivo. Odlučio sam ostati u svojoj voajerskoj poziciji iz koje ja vidim nju , a ona mene ne. Ne bi bio prvi put da se vidimo nagi. Furali smo neku slobodu tjelesnosti, ali bez pretjerivanja, tek toliko da iz sobe odemo da kupatila. Davalo nam je to neku dodatnu bliskost.

Već sam je skoro i zaboravio kad je izašla iz kupatila i došla do kuhinje. I ona je tražila nešto za osvježenje. Gledao sam je kako se isteže da dohvati čašu. Bila je nižeg rasta. Duge ravne kose, lijepog punašnog tijela i sasvim lijepih guza. Zapeo sam za te guze i nisam mogao odljepit pogled od njih. Onako stojeći imala je razmak među nogama i to mi se jako sviđalo. Osjetio sam da me prožima uzbuđenje kad se okrenula, ugasila svjetlo i pošla ravno prema meni.

"Josipa" zazvao sam je da se ne bi prestrašila ako me odmah ne vidi.

Na tren se trznula i zastala jer joj je odmah sinulo da nije sama i da je potpuno naga.

"Baš sam se prepala" rekla je hihotajući se, a onda je malo zastala kao da se dvoumi gdje sad sa sobom. Zadržala se na vratima. Nadao sam se da se u mraku punom sijena ne vidi uzdignuti kurac. Ipak njen se  pogled zadržavao gledajući mi kitu.  "Jesi li ti to mene gledao kako šetam gola po kući? " pitala je ne skidajući pogled s njega. "Nisam mislio da ćeš doći ovamo, ali Murpheyev zakon naravno nije na mojoj strani". Nasmijala se i počela prilaziti. Pohotno sam je gledao jer je tako mlada, lijepa i sočna da je to ipak bilo jače od mene. Kurac mi je sad već vidno poskakivao i tu više nije bilo pomoći.

"A da mi to malo pogasimo? Reče i zalije me malo hladnim sokom. Počela se glasno smijati, a ja sam skoro odletio sa stolice od iznenađenja. Jedno je  tada bilo sigurno, a to je da je jako dobroga raspoloženja bila pa sam i ja to sve na šalu okrenuo. "Ma oprosti , ali znaš kako kaže izreka "...glup kao kurac... i to ti je živa istina. To kad će se on dignuti nitko ne može predvidjeti" pravdao sam se. A on umjesto da se spusti još je više kočoperio  uvis. Ustao sam i onako s boka krenuo je zaobići kad me je hitro zgrabila za kitu. Ukopao sam se od šoka. Držala mi je kitu u rukama tako čvrsto da se nisam mogao pomaknuti. Gledala me pravo u oči i pitala "Je li se ovo on na mene tako napalio? ".

Prije nego što sam stigao iti promisliti šta da joj odgovorim, rekla je kao da priča sama sa sobom. "Tako je velik i tvrd" a onda nakon trenutka stanke – "pa mogla bi se malo i zabaviti s njim." "Vrati se u stolicu" rekla mi je gotovo zapovjedno.  "Ali Josipa dušo" probao sam kontrolirati ovu neočekivanu situaciju " znaš da takvo šta ne dolazi u obzir, mi smo ipak...". Prekinula me stiskom na kurac i nastavila "Nitko neće znati ako se malo zabavimo. Pušenje i tako nije sex." gledala me drsko. Uhvatio sam se za ovu teoriju i prepustio ludosti da vidim gdje će me odvesti. Pa ipak ja kao svako muško koristim kad mogu i gdje mogu.

"Uđimo barem u kuću" rekao sam joj. Pustila me je i krenula unutra. Stala je na ulazu i brzinski preletjela dnevni boravak, a pogled joj se zaustavio na trosjedu. "Ovamo" reče i krene prema trosjedu. Htio sam sjesti, ali mi nije dala. Sjela je ona. Opet ga je primila rukom i privlačila ga k ustima. U sebi sam se pitao šta to radimo, ali povratka nije bilo, pa držala me za kurac prije minute, a sad joj je već u ustima. Kako je došlo do toga pokušavao sam se sjetiti, ali njeni su me zubi vraćali u stvarnost. Strugala mi je zubima nježno,ali odlučno po kurcu. Rukom ga je i dalje čvrsto stiskala kao da će joj pobjeći ako bi ga pustila. Taj me odlučni stisak jako palio. Prebirao sam joj po kosi i povlačio je prema sebi da joj ga gurnem što više. Uhvatio sam sebe kako brljam nešto o tome kako nam ovo nije baš pametno i da se ovo ne smije ponavljati, ali sam joj i dalje držao kurac u ustima.

Rajcala me tako da sam joj držao glavu sve čvršće i trljao glavić o njene usne. Drkala mi ga je energično, a ja sam joj se potpuno prepustio. Super mi je bila njena odlučnost i čvrstina stiska. Uživao sam tako u tome da me obrađuje, borio se s uzbuđenjem koje mi je podarila, a onda sam osjetio da više ne mogu spriječiti neizbježno. Grčio sam se da zadržim bujicu, ali ona me je preplavila.

"Svršit ću mila" rekao sam cijedeći kroz zube. Izvadila ga je tek malo iz usta kad je počeo bacati spermu potaknut njenim žustrim drkanjem. Gledao sam kao kroz usporeni film kako joj sperma leti po licu, ulijeće u usta i cijedi se po malim sisama ne većima od polovica jabuka.

Gledala me je besramno kako drhtim od uzbuđenja.

Sjeo sam do nje i rukama razmazivao spermu po njenim sisicama. Bile su tako nježne i perfektno glatke. Bradavica joj se ukočila i poželio sam je staviti u usta. Poveo sam je da se ustane i sjedne mi u krilo. Kurac mi se i dalje kočio kao da nije tek pred koji trenutak fantastično svršio. Morala mi se malo pridignuti da bi mi njene sisice došle u visinu lica. Uzeo sam joj lickati bradavicu. Sada sam ja imao puna usta, a iz njenih se čulo tek ubrzano disanje. Rukom sam joj potražio picu. Bila joj je pokrivena najnježnijim i nikad obrijanim dlačicama. Drhtavom sam joj rukom tražio put unutra. Malo je raširila noge, a ja sam vlažio prste njenim sokovima. Istraživao sam joj pičkicu, prateći njene reakcije.

Polako mi se okretala leđima i sad mi je leđima sjedila u krilu. Jednom sam joj rukom mazio sisice i izazivao bradavice, a drugom istraživao njenu pičkicu. Jagodicama prstiju trljao sam joj klitoris, a istovremeno ulazio vrhovima prstiju sve dublje u nju.

Želio sam je držati na rubu svršavanja što je moguće dulje. Uvijala mi se u krilu i pritiskala mi svojom rukom moju kako bi me usmjerila šta želi od mene. Mijenjao sam ritam i intenzitet bez pravila i to ju je jako uzbuđivalo. Disala je sve brže i dublje. Otvarala mi se sve više i samo sam žalio što joj ne mogu vidjeti tu nježnu pičkicu.

Osjećao sam kako joj grčevi prolaze kroz tijelo od strasti, a onda je nezadrživo počela dahtati, a ja sam joj se skoncentrirao na sami klitač. Trljao sam joj ga žustro, a onda je krenula glasno stenjati i drhtati. Osjetio sam kako joj se pičkica ritmički skuplja i širi pa sam joj prste gurnuo što sam dublje mogao. Još je samo imala snage stisnuti noge i zadržati moje prste u sebi.

Sjedili smo tako neko vrijeme u tišini, a onda sam je čuo kako govori – "hajde mi ga stavi malo". Srce mi se tek sad uzlupalo. Krv mi je navrla u glavu. "Znaš da je to onda nešto što nećemo moći zanemariti. Pratiće nas zauvijek." dvojio sam glasno. "Ajde šuti i stavi mi ga malo, rekla sam ti..." bila je ona odlučna " naravno, ako ti može stajati..." izazivala me je.

"Okreni se onda i stavi si ga ". Ustala se i pogledala ga je. Još je uvijek bio dobar. Kleknula je na pod i opet ga uzela u usta. Nekoliko ga je puta opipavala jezikom i grickala zubima kao da se želi uvjeriti kakav je, a onda me je prekoračila nogama i namjestila se naspram mene. Gledali smo se oči u oči. Pomaknuo sam se bliže rubu trosjeda , a ona je posegnula za kurcem i namještala si ga, te se jako polako spuštala na njega. Gledao sam kako joj se pičkica širi dok ga je utiskivala u sebe. Poigravala se tako s mojim glavićem. Malene sisice bile su mi u visini očiju. Polizao sam si palčeve i ovlažio ih pa sam ih gledao kako se ukručuju. Držala je oči zatvorene. Oboje smo bili vlažnih tijela jer je u kući bilo puno toplije nego vani. Nabubrena kurčina lako je prodirala u navlaženu joj pizdu. Bio je neznatno mekši nego prije svršavanja, ali sad je bio igrač na duže staze. Primala je u sebe tek glatku i sjajnu kurčevu glavu, a njezino predvorje raja podatno se pred njim rastvaralo. Klizio joj je glatko, a ona se drsko poigravala s njime ne puštajući ga da joj uđe dublje. Rukama sam joj uzeo bokove i pratio njezino njihanje. Počeo sam i ja biti aktivan i spuštao sam je niže uživajući u svakom tek malom napretku. Uskoro sam bio napola lud od ove igre mačke i miša, pa sam joj rekao na uho "idemo negdje drugdje,...ajmo na pod."  Podigla se s kurca, povukla nekoliko koraka unatrag i sjela na parket. S obližnjih stolica dohvatio sam jastučiće i dao joj da si podmetne pod guzu. "Sjedni prema meni" rekla je i pružila mi ruku navodeći me kako da sjednem. Bili smo okrenuti jedno spram drugoga. Raširila je noge i pizda joj se ukazala preda mnom. Klizio sam na guzici do nje, a ona je rukom unosila kurac u sebe. Sjedili smo tako jedno naspram drugoga, ukrštenih nogu i s pogledom jedno na drugo. Nisam joj mogao potpuno prići , pa je opet ona kontrolirala situaciju. Bilo je zabavno pokušavati joj ga gurnuti dublje, ali i napeto jer smo imali otvoren pogled na naš klinč. Ipak utiskivali smo ih jedno u drugo sve dublje i sve brže. Gledao sam joj malene sise kako titraju, a na njima se jasno mogla nanjušiti osušena sperma kojom sam je malo prije oštrcao.  Neko vrijeme smo tako oboje uživali u kompleksnosti naše poze, a onda sam joj ga izvukao vani te se hitro postavio pred njom tražeći od nje da legne. Spuštao sam se na nju nišaneći joj pičku. Kliznuo joj je bez zadrške, a već u sljedećim zamasima sam joj ga napokon gurnuo do kraja. Osjetio sam kako mi jaja lupkaju u njenu guzu.

Ruke su joj primile moju stražnjicu i pratile moj ritam. Rukama sam se oslanjao na pod da joj ne budem težak. Osjećaj ispunjavanja bi je fantastičan. Jebali smo se nježno i strasno. Sve zadrške koje smo u startu imali više nisu postojale. Vadio sam joj ga skroz i ponovo unosio. Čuo se samo mljackavi zvuk jebanja. Tiho je puštala iz sebe zvukove odobravanja i poticala me da nastavim. Potpuno mi se prepustila. Kako smo malo prije oboje bili svršili sad smo mogli imati jednu maratonsku partiju pred nama. Na trenutke sam imao osjećaj da ona ima još neispunjenih kapaciteta. Vrhom kurca nisam osjećao onaj sami kraj njene pizde, a želio sam.

Jebali smo se tako kao da vrijeme ne postoji. Sve se svodilo na njihovo savršeno uklizavanje i tjelesni kontakt. "Idemo u sobu predložio sam joj". Gledao sam joj pizdu dok smo se podizali s poda. Imao sam dojam da se ne može skupiti od otvorenosti. Primio sam je za ruku i poveo u sobu. Išli smo u bračnu jer je krevet veći. Stala je nogama na krevet i tako okrenula sise meni pred oči. Malo sam se prignuo i uzimao joj bradavice u usta. Oblizivao sam joj sise koje su me tako osvježavale. Kurac joj je za to vrijeme dolazio negdje oko koljena. Malo smo se tako pipkali i istraživali, ali ja sam jedva čekao da joj ga opet stavim.

Zadnjim trzajem razuma uzeo sam iz ladice noćnog ormarića kondom i navukao ga na natečeni kurac. Sjela je za to vrijeme na rub kreveta i čekala da ga navučem.

Upleo sam joj prste kroz kosu i opet joj utrpao kurčevu glavu u usta. Kondom joj nije smetao i povlačila ga je u usta dublje nego sam očekivao. Rukom ga je zadrkavala da mu sačuva veličinu, a on je bio velika i prilično tvrda mrcina. "Hajde klekni na krevetu" rekao sam joj , a ona je odmah krenula guzom unatrag prema sredini kreveta te se počela okretati guzom prema meni. Malo je raširila noge, a ja sam joj prišao bliže raskoračivši se šire oko nje. Spustila je glavu nisko pa joj se pizda isturila prema meni. Iako mi to nije bila prvotna zamisao, oblizao sam kažiprst i srednjak i lagano joj ih utiskivao u pičkicu. Ulazili su joj duboko u nju, a jagodicama sam joj ispipavao unutrašnjost. Bila je meka, mokra i jako otvorena. Palac sam joj spustio na klitoris i trljao joj ga dok sam joj prstima milovao nježnu unutrašnjost. Prstima je grebala plahtu od uzbuđenja.

Bilo je vrijeme da joj ga utrpam straga. Pizda joj se više nije ni skupljala dok je iščekivala da joj ga ponovo dam.  Drhtavim je rukama povukla sve jastuke pod sebe i oslanjala se na njih dok sam joj roštao pičku. Macan se sad ukočio jer mu je to bila omiljena poza. Dok sam joj ga tako zadavao prošla mi je kroz misli ona startna njena zamisao "hajde mi ga stavi malo", e pa ako je ovo sve skupa bilo malo šta je tek onda kad ga hoće puno. Rukama sam joj privlačio kukove i nabijao joj ga do kraja. Ovaj put sam je stvarno ispunjavao do kraja, a ona je tiho ječala od sladostrasti glave zabijene u jastuke. Dok sam joj ga trpao probao sam joj dohvatiti sisice. Uspio bih joj ih tek nasumično napipati, pa sam je hvatao za ramena pokušavajući je što više uzbuditi. Ritam je bivao sve brži, a njeno dahtanje sve teže.

"Blizu sam dušo" procjedio sam boreći se sam sa sobom da izdržim još malo. Ipak neizbježno se nije moglo spriječiti i kada sam bio pri kraju, krajičcima sam prstiju izvukao ispod nje jastuke i pažljivo ali odlučno je poveo iz klečeće u ležeću pozu.

Legao sam na trenutak svom težinom na nju, licem gotovo jedno uz drugo i zadnjim trzajima isprovocirao provalu sperme iz dubine ukočenog i bolnog kurca. Da nisam imao kondom oblio bih joj pizdu gustom bijelom ljepljivom tekućinom koja bi se onda do dugo u noć cijedila njenom pizdom podsjećajući je na sve što je prethodilo. Još sam imao snage za malo pomicanja u njoj, a pizda joj se ritmički stezala oko kurca dok je glasno ječala od zadovoljstva. Pao sam joj na bok sa strane da je rasteretim svoje težine , ali smo i dalje bili duboko stopljeni u strasnom klinču.

Ležali smo tako dugo svatko sa svojim mislima, nemajući sad hrabrosti kad je sve gotovo nešto reći jedno drugome. Ipak odlučio sam se ispovjediti svima vama koji čitate i time olakšati dušu. Valjda je već i vrapcima na grani jasno da je cura s kojom sam svršavao moja........ma ostanimo samo pri tome moja, moja "malena"...

Autor erotske priče: Damir   

Komentara (82) Objavljeno u Erotske priče 07/03/2018

Sex Oglasi


Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče