sms upoznavanje

Razbijanje


Pozdrav. Ispričaću vam kako je moje glupranje me došlo glave. Naime zovem se Dušan i imam 23 godine. Živim lepo ne mogu da se požalim. Otac mi radi stalno putuje, keva radi kao sekretarica u uglednoj firmi. Sve kako se poželeti može, imam pare, auto, sve.
Sve je počelo na jednom rođendanu mog prijatelja. Bila je ekstra žurka, alkohola i cura kao u priči. Popili smo malo više. Izlazim iz toaleta i vidim neki tip muva moju devojku. Pošto sam bio pripit prilazim mu i počinjem da se kurčim bukvalno tu pred svojom curom. Svašta sam mu rekao, na šta mi on odgovara:
„U redu momak, oladi“.
Pošto sam bio dobro pijan upalio sam se. Ali me moja cura smirila.
Veče je odmicala a ja nisam mogao da se smirim, stalno sam mislio na njega. U jednom momentu mi neko od prijatelja reče da je momak Hrvat. Mislim u sebi hrvat mi muva ribu, i u tom trenutku ga vidim kako izlazi van iz kluba. Idem za njim, a za mnom moja četiri prijatelja. Čim sam izašao, hvatam ga sa leđa i udaram šakom u nos. Momak je pao na zemlju. Pošto je to bio ćošak iza kluba, shvatam da niko nije ništa mogao da vidi. Tu nastavljam da ga šutam. U tom trenutku mi se pridružuju i ostala 4 moja prijatelja(ne bi o imenima). Šutali smo ga bez milosti. Neko je naišao i mi smo pobegli unutra.
Sledeće čega se sećam je da se budim kod kuće, sav nikakav. Mamuran sam, boli me glava. Ustajem, doručkujem i idem na faks. Idući prema faksu iznenada mi se tražilo da idem na toalet. Zamako sam za neki ćošak, i spremao se da izvršim nuždu. Tada osjećam jak udarac u glavi i avtomatski padam u nesvest.
Polako dolazim sebi ali shvatam da sam svezan za stolicu u nekoj prostoriji.
Ispred mene čovek, mišićav, nabijen. Fino me pozdravi:
„Pozdrav Dušane“.
Mislim kako mi zna ime. I zašto sam ovde. Nastavio je.
„Sigurno znaš šta si sinoć napravio“.
Kroz glavu mi prolaze slike kako gazim onog momka od sinoć, shvatam da je neki prijatelj od toga momka, ali bilo je gore.
„Momak kog si pregazio sinoć je sin moga šefa, a ja radim za pare“, nastavio je.
Pričom sam sve shvatio. Taj mali hrvat je bio sin nekog mafijaša hrvata naravno. A ja sam ga prebio na mrtvo ime. Mislio sam sad će da me ubije, ali ponudio mi je kompromis.
„Slušaj momak, znamo sve o tebi i tvojoj familiji“.
„Bićemo dobri prema tebi pa ti ponuditi rešenje“, začuo se drugi glas iz mraka.
„ Znači li to što ti nudimo, ili zatvor“, reče ovaj prvi.
„Šta mi ostaje“, sav prestrašen sam nekako rekao.
„Pa vidiš mali, kao što znamo sve o tebi i tvojima, znamo i da ti je kako vi „Srbi“ kažete keva veoma privlačna žena, pa ćeš morati da je dovedeš, da bude naša kurva za jedno veče“.
Bio sam zaprepašten, ali kad sam se setio da sam prebio hrvata, tatinog sina, kazna za zatvor bi bila veća nego inače. Morao sam da pristanem. Čim sam pristao odvezali su me i pustili, ali su mi dali prvo cedulju jednu.
„Ovde piše gde treba da dođe, sada idi“.
Otišo sam pravo kući i čekao kevu da dođe sa posla. A šta reći o njoj. Moja keva se zvala Žana i bila je stvarno eksta riba. Ima 43 godine, ali baš super izgleda. Plavuša, zelenih očiju, velikih sisa, duge noge, vrckast guz i punačke usne. Uvek se volela doterivati što moj otac nije volio jer je bio ljubomoran.
Došla je sa posla raspoložena ali kad me videla onako žalosnog znala je da nešto ne valja. Odmah mi je prišla, znala je da nešto nije uredu. Dao sam joj onu cedulju i na kojoj je bio broj telefona. Odmah je nazvala. Razgovor je bio dug. Čim je završila razgovor prišla mi je ozbiljnog izgleda lica i oplaila mi takvu šamarčinu da mi se glava okrenula.
„Majmune napaljeni, da li si normalan, znaš li šta si uradio, i znaš li šta ja moram da uradim da te spasim zatvora“, bila je bjesna.
Ja sam samo mahao glavom, bio sam svjesan.
Bukvalno je plakala i kad se smirila prišao sam joj a ona mi je rekla:
„Moraću da se doteram što bolje, tako su mi naredili“.
„I još nešto“, nastavila je.
„Šta mama“, pitao sam. Po njenom izrazu nije ličilo na dobro.
„Rekli su da ćeš i ti doći sa mnom, da ćeš da gledaš sve šta mi budu radili“.
To mi se nikako nije svidelo.
I ja i ona smo znali da ovo neće izaći na dobro, ali da drugog izlaza nema.
Taj dan je bila kod frizera i nabacila neki jebozovan minival. Tuširala se, sveže obrijala noge. I sišla iz svoje sobe. Nisam mogao da verujem kakva je pička bila.
Nosila je neku crvenu haljinicu. Dekolte joj je bio ogroman tako da su joj se sise preljevale iz haljine. Hladno se video njen crni čipkasti grudnjak, a sise su joj se videle toliko da su joj malo više nego bradavice bile pokrivene. Haljina išla malo do niže ispod guze. Na nogama crne štiklice sa baš povelikom štiklicom. Kosa onako minival, valovita plava, a na njenim eksi usnama crveni karmin. Za potpuni seksipil imala je onako lančić oko struka I jedan manji oko zgloba jedne noge, kao porno zvezda (podsećala me tako na Shylu Stylez, ako znate ko je). Tako obučena je mrtvom čoveku mogla dići kurac.
„Eto moj majmune, mama će ti večeras biti jeftina kurva, a ti ćeš sve gledati zbog tvoje gluposti“, rekla mi je besno i sela u fotelju da čeka poziv.
Morao sam da je gledam tamo na kauču. Noge prekrštene, prelepe, sise izbačene, a haljinica joj se digla do pola guze. A onda je ustala jer je neko svirao ispred kuće. U tom trenutku sam video i šta ima ispod haljine. I imam šta videti. Nosila je crne tange, koje u stvari bile samo jedna obična špaga, koja je prelazila preko njene pičke i bukvalno upadala u nju. I izašli smo. Ispred kapije nas je čekao crni blindirani mercedes. Iz njega izađoše ljudi, momci i otvoriše vrata. Ušli smo a oni za nama. Krenuli smo. Dugo smo se vozili, dok nismo stali. Izašli smo i videli lepo dvorište,veliku kuću. Bili smo fino primljeni, ušli smo tamo. Jedan momak nam je pokazao prostoriju gde smo ušli. Bio je to jedan velik salon. U njemu par fotelja, veliki šank, stolivi, stolice i jedan bilijarski sto. Tu su takođe bili četiri nabildana momka, mlađa i jedan stariji ne puno. Nije imao više od 40 godina. Predstavio se:
„Ja sam Robert“, gazda ove vile.
Shvatio sam da je to taj glavni, čijeg sam sinčića prebio ono veče.
„Da li moj sin mora da gleda sve ovo“, pitala je moja keva Žana.
„Draga gospođo Žana, mislim da niste u situaciji da postavljate pitanja“ odgovorio je.
Nastavio je da govori kružeći oko nje i mjereći je od glave do pete. U to vreme onaj što je bio sa mnom u onoj prostoriji dok sam bio vezan za stolicu me odvede do šanka.
„Posluži se čim hoćeš, pij šta hoćeš, i uživaj“ smija se onako podmuklo.
Robert je nastavljao:
„Vi znate šta je vaš sin napravio mome, hm“.
„Znam“, kratko je odgovorila keva.
„E to isto ćemo mi večeras da napravimo tebi, samo u drugom smislu“
„Razvalićemo te od kurca matora“, govorio joj je već onako napaljeno.
„Lepo si nas poslušala, lepo si se picnula matora“, nastavljao je dok je i dalje kružio oko nje.
„Nećemo te zvati „Stara“ nego „Matora“ da se osećaš kao kod kuće“ dobacio je jedan od onih gorila.
„Tako fino obučena baš mi ličiš na onu pravu Srpsku kurvetinu, a to ćeš biti nama“, nastavljao je Robert.
Ja sam do tada morao da eksiram dva viskija.
“Ali molim vas gospodine, uradiću sve što tražite, samo mi odstranite sina iz ove sobe, molim vas”, preklinjala je ona.
“ha ha ha” bezobrezno se smijao i nastavljao:
“Slušaj, mnogo si bezobrezna i imaš sreće što za taj tvoj bezobrazluk nećeš platiti ti nego tvoja ribica”.
Oni ostali su se smijali glasno.
“Hajde sada počni, otkopčaj mi hlače i počni da ližeš”.
Videvši da nema druge otkopčala je Robertu hlače i počela da mu drka kurac.
“Pazi dobro, nemoj slučajno da me zakačiš sa tim tvojim silnim prstenjem na rukama, zgaziću te nogama, jesi razumila”, naređivo je.
Keva mi je samo klimala glavom, i bila stvarno pažljiva.
Pušila mu je kurac, glatko i polako. Nakon nekoliko trenutaka on je odgurnu i reče da pređe na momka koji je sedio na fotelji spreman.
Otišla je do njega. Momak je možda bio mojih godina. Kad je skinuo hlače, njeno zaprepaštenje. Imao je komad od nekih 26cm, obraso žilama, debeo. Rekao je:
“Hajde kurvo, šta gledaš, počni”.
Jedva je uvukla taj komad u usta i počela da dudla. Onda se začuo Robert iza nje:
“Dobro odradi ovo, ne smije da bude greške, ako ne budu zadovoljni najebala si”.
Pušila je žestoko. Tad sam vidio kako mu šakom, obuhvata jaja i masira, mislim valjda je htjela da što prije svrši pa da završi. Ali ovaj nije dao. U jednom trenu on je uhvati rukama za glavu i poče da joj navlači glavu što više na sebe. A onda poče da pomjera svoje prepone napred nazad i bukvalno je jebo moju kevu u usta. Ona je malo već počela da grca. U napadu tog ludačkog zadovoljstva dok joj je bukvalno razvaljivao čeljust reče:
“joj matora kako ga pušiš, imaš usta za pušenjeeeeee”.
Kako je razvukao zadnju reč bilo je evidentno da joj se istresa u usta. Klimnuo je još par puta preponama napred nazad u Žaninim ustima a ona se tada zakašlja, zagrcnu se ostajući bez daha i izvadi njegov komad iz usta.
Onda priđe treći i reče:
„Odstupite dok joj ne razvalim pičkicu“, smejao se.
I taj je imao poveći alat, malo manji od ovaga prije ali ipak velik i debeo. Legao je na onaj kauč i naredio joj:
„Dođi i zajaši me, da vidimo kakva si u tome“.
„Nemoj, molim te, nikad nisam primala tako velik“, skoro je plakala keva.
„Začepi kučko i radi šta ti se kaže“, naređivali su svi ostali.
Zajahala ga je i počela polaka da se njiše nad njim. Moram priznati da ga je profesionalno jahala. Svih onih 24 cm koliko je ovaj mogao imati je progutala njena pica. Skakutala je na njemu i jahala ga dok joj je ovaj mjesio sise. Posle dužeg vremena počeo je da je puni. Ona je glasno uzdisala i ustala sa njegovog kurca. Sperma joj se slijevala niz butine.
Onda joj priđe onaj sa velikim i naredi da klekne. Kad mu je ugledala kurac počela je da cvili, ali to njega nije pogađalo ni malo. On je hladno uhvati za kosu nabi joj usta na kurac, na silu. Dok ga je pušila, on ga malo po malo nabije cjelog u usta. Ona se trzne, grca, davi se i kašlje te moli skoro kroz plač:
„Nemojte molim vas više to raditi“.
Ali on nije ni najmanje mario za to. Da bude gore čim bi malo smakela usta sa kurca on joj udari lakši šamar. Mislim da je njeno svako nećkanje njega više palilo i svaki put bi je još jače nabijao. Videvši da nema druge ona ga počinje oblizivati. Počinje da palaca jezikom po njemu. A ovaj na to joj ga ponovo nabije do jaja.. Ona opet se zakašlja i sada se otrgnu okrenu i povrati mlaz, nije više mogla izdržati ovo bukvalno silovanje.
Valjda mu dosadi, te se sage, uhvati za bradavice I povuče gore.
“Okreni se kujo, sad ću te tucati u dupe, kao da si prava kuja”, reko joj je.
“Nemoj u guzu, molim te, razvali mi picu, samo nemoj u guzu, boleće me”, molila je.
Onda se javi Robert:
“Pa šta si mislila, da ti guza ostane ne napunjena, ha”, I nastavio:
“Mnogo zanovjetaš I zato ćeš platiti kaznu I jebaće te nasuvo”, naredio je glavni, koji je samo sedio I pomatrao kako mi kevu rasturaju gorile.
“Naguzi se preko ovog bilijara”, naredio joj je onaj, dok mu je onaj njegov balvan stršio.
Ona se naguzi preko bilijarskog stola dok se rukama držala za kraj stola. Ovaj iza nje zavuče ruke ispod suknjice I strga one tangice sa nje. Onda uze neki marker I na kurcu nacrta hrvatsku zastavu I reče:
“Sad ćeš kučko da vidiš kako Hrvatski kurac jebe”.
“Nemoooooj, boleće me, mnogo je velik za to…nemoj…ne….aaaahhhhhhhh…”
Nije ni stigla da završi, a ovaj joj se zabi jakim trzajem do jaja.
“Aaaaaaaaaa…nemoj da me guziš…bollliiiiiiii…jooooooojjjjjj!!!”
Priključila su se ona dvojica I redali se na njoj tako. Onda ovaj jedan, ali ne onaj sa velikim, priđe joj I istrese gomilu sperme po njenim očima I kosi.
Dalje je nastavio onaj veliki da je tuca, dok je ona dalje molila da stane.
“Šta je kurvice, jel lijepo kad te neko maltretira I gazi, kad nije po tvome,a”, govorio je I nastavljao:
“Kakav je hrvatski kurac, jel ti se sviđa, a kurvo srpska”.
Moram da priznam da sam se gadno napalio od ovih reči.
“Molim te, stani, puca mi guza, aaaaaaaaa…”
On još ubrza tempo do usijanja. Ja vidim njoj počinju da klecaju noge, one njene sisetine se tresu, a ona pokušava da ih zadrži rukom.
“Sad se okreni, sad ću da ti pocjepam pizdu”, naređivao je.
Ona je bila sva mokra od znoja, raščupane kose.
Ona se okreće. On centrira glavić I zabi joj ga prvi put onako svom silinom. Ona opet počinje da vrišti.
“Ohhh,aaaaaaaaaa, joooooooj, aaaaaaaaa…Peče meeeee!!! Sporije moooooliiiim teeeeee…” jaukala je iz sveg glasa.
Ovi drugi su drkali I galamili:
“Jebi je, jebi kurvetinu srpsku, neka jauče, neka vrišti” I smijali se.
Punio ju je talasima I istovremeno je držao za sise I stiskao ih svom žestinom. Gledo je u facu I rekao:
“Kako imaš kurvanjsku facu matora”.
I nastavljao je, a ona je I dalje ispuštala one uzdahe, a još kad je video da one planine od sisa, kako se njišu tamo-ovamo pri svakom nabijanju kurčine, postajao je sve napaljeniji I tako nastavlja sa velikom brzinom da je tuca. Jebo je tako sve dok nije primetio da polako prestaje sa vrištanjem I da potpuno počinje da gubi snagu.
Onda je opet okrenu I zabi se u njen šupak. Tad poče da trza što mi je bio znak da joj svršava u dupe. Dugo se tresao I sišo napokon sa nje. Iz njenog šupka se cedilla sperma, bila je nafilovana do vrha. Kad sam pogledao na sat jebali su je tako ukupno 2 sata. Nisam mogao da verujem, ali moram da priznam da sam I bio napaljen na to.
Žana je ležala onako bespomično, raščupane kose I razmazane šminke, a Robert naredi da je odvedu pod leden tuš da dođe sebi. Odveli su je.
Nakon nekoliko sati moja keva Žana je ponovo bila obučena u svoju sada prljavu I umazanu suknjicu, sedeli smo u toj istoj sobi.
“Jel možemo mi sada da idemo” pitala je.
“Još ne” rekao je Robert.
“A zašto” dalje je pitala keva.
“Sad će da dođu moji partneri I njih kada zadovoljiš, slobodna si” , rekao je.
Bili smo zaprepašteni, a još više kada smo videli ko su to bili. Nisu to bili nikakvi kulturni, lepo obučeni ljudi kao Robert. Bili su neki kamiondžije koji prevoze neku robu za Roberta.
Odmah su je ugurali u WC sa njima I ostavili otvorena vrata da svi gledaju pa I ja naravno.
Počeli su da je vataju, gnjave i da je skidaju. Njih dvojica su smrdili na alkohol i duvan i mogo sam misliti kako je bilo njoj. Skinuli su je cjelu i ostala je samo u štiklicama. Onda se malo odmaknuše obojica i počeše da se dive njenom telu.
„Jebote pa ovakvu pičku nikad nisam karao u životu“ reče onaj jedan.
„Prava je sex bomba“ reče onaj drugi.
„Pa hajde da vidimo šta zna“, nastavio je onaj prvi.
Izvadio je kurac iz prljavih farmerki i natjera je da mu sisa. Ništa joj drugo nije ostalo nego da zine i prljava kurčina joj uleti u usta. Povratila je ponovo, sigurno od smrada, ali i nastavila jel je morala da radi sve što joj se naredi. Kad se ovome digao okrenuo je kevu prema WC šolji i natrćio joj dupe. Raširio joj ga je i zabio svoj jezik pravo u picu, a potom i u guzu. Ona je počela da stenje. On je jezikom šarao od kulturno uređeno obrijane pice pa sve do šupka. Tako sve dok se ona nije počela da uvija kao zmija. Onda joj ga je sjurio u mokru pičku do kraja, naglo, na što je ona propratila jaukom:
„Aaaaaaaaaaa“.
Onda je okrenuo ka sebi i nabio joj jezik u usta. Ona se otimala, jel je verovatno smrdio na alkohol i cigare, ali morala je da se žvalji sa njim. U istom trenutku dok je balavio, nabijao joj je prste u picu i stezao sise. Onda ju je uhvatio za glavu i gurno prema dole, naterao ju je da klekne ponovo. Nabio joj ga je u usta. Posle dva tri trzaja njegova sperma joj je napunila usta te zalila usne oči i obraze. Najzad je svršio pomislio sam u sebi. Ali ostao je još ovaj drugi koji je celo vreme drkao ko lud.
Brisala se peškirom od sperme i izlazila iz WC-a, misleći da je gotovo. A ovaj drugi je gledao nekim ludačkim pogledom.
„Slušaj matora“ reče Robert i nstavlja:
„Ovaj moj prijatelj voli malo grublje, ali ne boj se neće te povrjediti“ pokazivao je na onog drugog koji je bio spreman.
„Idi se malo sredi, hoće da te jebe na kuhinjskom stolu“ rekao je.
Na brzinu se sredila, umila i navukla svoju sad već smrdljivu suknjicu i došla u sobu u kojoj je bio veliki kuhinjski sto. I imala je šta da vidi. Tip je sedio na stolu nabrekle kurčine. Rekao je:
„Dođi kučko i sagni se, poliži mi jaja“.
One Robertove gorile su se smejali grohotno.
I krenula je da mu liže njegova velika dlakava jaja. Sigurno joj je smrdio kad je prestala i okrenula glavu te vadila prstima dlake sa jezika. Onda joj ovaj manijak razvali takvu šamarčinu da je pala na pod, mislim da je prebrojala zvezde.
„Liži kurvo ili ćeš vidjeti svoga boga“ rekao je, derao se na nju.
Nabio joj je glavu na kurac do kraja, i dobre se zakašljala i povratila opet onako. I dalje je kašljala, nije mogla doći sebi i do daha. Ali nije bilo odmora za njega. Uhvatio je i nabio je preko stola i nabio se svom silinom u njenu pičkicu. Nabijao ju je jako i brzo, usput ju je šamaro po guzovima i urlikao:
„Mješaj kurvo, ima da te razvalim od kurca, pocjepaću ti tu tvoju Srpsku pičkicu“!!!
Noge su joj se počele tresti, ali nije bio kraj kao ko kod onog gorile prvi put.
Izvadio je svoju smrdljivu kurčinu iz nje i dalje naređivajući:
„Sjedi na sto i raširi noge što više“!
Kad je zauzela položaj počeo je da je nabija u dupe. Pošto je bio sav mokar od njenih sokova brzo je ušao. Jebao ju je kao konj ne mareći za njene urlike:
„Aaaaaaaaaa, Joooojjjjjjj“
„Nemojjjj više mooooliiiim teeeeee“.
Nabijao ga je sve jače, više na njeno moljekanje i zapomaganje, govoreći:
„Jel uživaš kučko, jel te dobro jebem, aaa“!
Uskoro je počeo da puni njeno dupe spermom. Kad joj je napunio dupe do kraja izvukao ga je.
„A sada kurvice da mi lijepo obližeš kurac i okupaš pa da se razilazimo“, naredio je ponovo.
Spustio ju je dole. Morala je da mu ga obliže detaljno.
Robert i ostali su uživali u predstavi i cugali viski. Konačno i ovaj drugi otiđe. Žana se sva umorna i razvaljena na sve strane šljokala na fotelju. Sperma joj se cjedila iz dupeta.
„Slušaj, pravac na tuširanje, nemoj da mi tu prljaš fotelju“, rekao joj je Robert.
Otišla je da se tušira. Sad je kraj napokon pomislio sam, ali sam se prevario.
Kad se keva vratila sa tuširanja i malo došla sebi, Robert je sada bio go sa pulsirajućim kurcem.
„Dođi sada i zajaši sada mene malo“, rekao je Robert.
Onako sva smorena i izjebana, snuždene face je morala da posluša. Uzjašila ga je i nabijala se na njega. Onaj gorila opet joj priđe s leđa i prisloni svoj debeli, žilavi buzdovan na šupak. Poče da joj ulazi i ona opet poče da stenje. Ulazili su skroz obojica odjednom. Bušili su je bukvalno. Robert je bio skroz napaljen i derao se:
„Šta je kučko, voliš li hrvatski kurac“.
„Voliš li govori“.
„Volim, vooliiiimmm“, bila je prisiljena da govori.
„Govori kakva si Srpska kurva“, nastavljao je.
„Ja sam Srpska kurva“, morala je da i to govori.
Ja sam bio zgrožen, nisam mogao da verujem. Šta sam napravio, što sam morao izbatinjati onog njegovog malog ustašu, kleo sam ih u sebi.
Nedugo za tim obojica su je napunili, skoro u isto vreme. Kad su izvadili kurčeve sperma joj se cedila iz obe rupe.
Onda Robert uze 100 eura i baci na nju onako svu umazanu.
„Evo kurvo, zaslužila si za trud“, smejao se glasno, i nastavljao.
„Idi se još jednom istuširaj, sad smo gotovi“.
Otišla je na tuširanje. Kad se vratila pitala je jedva stojeći na nogama:
„Možemo li sada da idemo“?
Robert reče:
„Možeš, ali za sada“.
„Kako to misliš“? Upitala je keva zabrinuto.
„Moj sin ima tvoj broj, nazvaće te kad te bude trebao, kad bude napaljen, moaš i njemu da nešto pokažeš“, odgovarao je Robert ozbiljno.
„Gade bogati, Ustašooo“! Smogla je snage keva da se prodere.
„Nemoj da te sada vratim nazad gospođo Žana“ pretio je Robert.
I otišli smo. Iza nas u toj prokletoj sobi su ostali užasni mirisi sperme znoja i pocepane tangice moje keve Žane.

Nakon svih onih događaja malo je bilo mirno. Ali nakon par dana moja keva Žana je dobila poziv. Po njenom razgovoru, sam shvatio da treba da se nađe sa nekim tipovima, nisam znao s kim i gde. Par puta su tako zvali dok ih nisam uhvatio na gršci. Nazvali su na kućni telefon a ne na mobilni nju kao i uvek. Prisluškivo sam razgovor. Na vezi je bio Filip, sin onog tajkuna, onaj isti momak kojeg sam prebio. Misli živ je, ustaša mali. I govori mojoj kevi gde treba da se nacrta i kad. Prije sat vremena ja odem na tu adresu. Neka zgrada. Ulazim na treći sprat gde su rekli. Krišom, polako probavam, ali vrata su zaključana. Na moju sreću znao sam neke sitnice kod provale a vrata nisu bila vezana lancem sa unutarnje strane. Sav sretan uspevam da otvorim vrata i zaključavam ih iznutra ponovo da niko ne posumnja. Ušao sam. Šunjam se tako i vidim dva momka sede u sobi. Setim se tipa, jedan od njih, taj Filip, momak koga sam razbio one kobne večeri. Imao je par ožiljaka na sebi, flastera. Na trenutak mi bi drago, ali kad se setih posle posledica pade mi mrak na oči. Ušuljao sam se kroz sledeća vrata, bilo je to kupatilo. Ali odmah shvati da u tom kupatilu ima ono providno ogledalo, kao u policijskim stanicama, za prslušavanje. Sakrio sam se iza odškrinutih vrata i odlučim da čekam, da vidim šta će se desiti. Dolazi i tih 22 Časa koliko je bilo dogovoreno preko telefonskog poziva mojoj kevi. Neko kuca na vrata, i neko otvara čujem.
„Opaaa“.
Čujem komentar. Bila je moja keva Žana, došla je. Moram da priznam koliko sam video da je bila fino utegnuta. Ali oni izgleda nisu bili zadovoljni.
„Slušaj, ovde imaš krpice stvari koje ćeš da obučeš“, reče Filip pokazujući joj na neki kofer.
Ona sa tim stvarima uđe u ovaj isti toalet u kome sam ja bio. Ja sam to predvidio pa se sakrijem iza tuš kabine moleći boga da ona ne uđe tu. Imao sam sreće. Ona se skide gola, bila je božanstvena. Onda poče da prebira po onim stvarima. Obuče prvo tangice neke crne. Pa namesti grudnjak, utrpa one svoje sisetine u njega, jednu po jednu. Onda navuče haltere za čarape. Pa diže jednu nogu na WC šolju te navuče jednu samostojeću čarapu, zakači halter za nju. Pa tako drugu. Moram da priznam da se meni digao na to sve. Onda štikle sa velikom potpeticom. Na kraju ogrnu neku providnu sexy kućnu haljinu. Našminkana je već bila.
Izašla je iz toaleta a ja izađem iza tuš kabine. Filip odmah reče mereći je od glave do pete:
„Slušaj kurvo. Mi te nećemo silovati, nisam ja kao moj otac, ali ćemo ja i moj prijatelj da se malo poigramo sa tobom, znaš.“.
„Ipak moraš da vratiš dugove svoga sina, znaš“, nastavljao je taj drugi i nastavljao:
„Za početak ćeš tu da obriješ tu svoju pičkicu skroz, a onda ćeš nam napraviti večeru“.
Smijali su se onda obojica. I ubrzo zatim su doneli penu i pribor za brijanje. Ona razmake tange te poče da sapuna picu. Ubrzo zatim, bila je obrijana, ćelava. Za sve vreme oni su nadrkavali kurčeve.
„A sada večera“ reče Filip.
Morala je onako obučena, kao najveća kurva da ide u kuhinju i da im sprema večeru. Za sve to vreme oni su je gledali i drkali kurčeve. Kad je večera bila gotova, nisu ni jeli. Spustili su je na pod i stali pred njenu facu. Obojica su joj svršila po faci uz glasno smejanje. Onda onaj prijatelj od „tatinog sina“ poče da joj mjesi sise. A Filip joj spusti ruku na sveže obrijanu pičkicu i poče da je nadražuje.
„Hoćeš da te karamo, ha“ reče joj.
„Hoćeš da vidiš kako to radi mlada kurčina“, nastavljao je drugi.
„Mislim, nemaš nekog izbora“ reče ovaj, a Filip sada nastavi:
„Ili ćeš lijepo da pristaneš da te pokaramo ko pravu drolju ili da tvoj lijepi sin ide u zatvor“.
Keva je samo ćutala lica umazanog od sperme. Njihova dva kurca su omlitavila i klatila joj se ispred lica. Razmišljala je. Mogla je da se okrene i ode kući, ali je znala ako to uradi da sam ja u opasnosti, a ako može da se i izvučemo oboje. Zato je jedva provukla kroz zube:
„Da“!
„Idi i obriši se samo“, reče Filip.
Otišla je do kuhinje i samo obrisala ono njihovo sa svoga lica i vratila se. Njih dvojica su drkali kurčeve kad se ona vratila. Držali su flašu viskija kraj sebe.
„Ajde kurvice, dođi da vidimo šta su te naučili“, govorio je Filip, naređivao kao i njegov veliki tata.
„Ajde popij malo pa prošetaj po sobi da te malo gledamo, dodavao je onaj drugi“.
Nagela je flašu i pila kao vodu, možda je mislila ako je udari da će bolje da podnese. Dok se šetala po sobi, terali su je da zauzima razne poze i da se mazi po pici i mjesi sise. Popila još jednu celu čašu i primetio sam na njoj da je piće počelo da je hvata.
„Ajde sada na posao kurvo“ reče Filip.
Prišla mu je na krevetu a on joj gurnu nabreklu kurčinu u usta.
„Je li bolji viski ili moj kurac, aaa“? pitao ju je balavac.
„Lijepo mi ga sisaj, do jaja“ nastavljao je.
Onaj drugi joj priđe sa leđa i poče da joj liže guzu i dajoj prstima poče da prodire picu. Meni se činilo nekako da se ona potpuno prepustila ovoj dvojici klinaca. I moram da priznam da me napalilo to što mi kevu obrađuju klinci pa i mlađi od mene. Onom malom Filipu kurac je bio poveći, jel kad je narasto u njenim ustima nije mogla više od pola da proguta. Ali tatinom sinu se to nije svidelo. Ustao je besan te je položio na krevet. Seo joj je na sise.
„Slušaj droljo, ima da ga cijelog progutaš“ naređivao je mali.
Zinula je pod moranjem. Mali se malo izdiže pa ga zabi cjelom dužinom u njena usta. Ušao joj je u grlo toliko da se čak izvila i povratila. Kašljala je. Onaj njegov drugar se samo smejao glasno bez prestanka. Kada ga je izvadio bio je sav mokar od pljuvačke. Ovaj ga je ponovo zabio u grlo do kraja ne mareći ništa. Posle dva-tri nabijanja diže se i reče:
„Liži mi jaja“!
Jaja su mu bila obrijana i poveća. Ali ona ih je lizala mahnito. Onda ovaj drugi poče da joj liže picu i da rovi jezikom po njoj. Radio je jezikom brzo i tačno je znao šta radi.
Onda Filip reče:
„Aaaaa nećemo tako kurvice, nema potrebe da žurimo“.
Te onda zameniše mesta. Sada je ovome lizala i pušila, a Filip joj je rovio po pici.
„Vreme je da te ištemamo kurvo“ reče Filip, te je okrenuše na stomak.
„Jebaćemo te u guzu prvo“ reče ovaj drugi.
Njoj to nije bilo drago čuti.
Okrenuli su je na stomak, ta;nije naguzili preko kreveta. Onaj prijatelj od Filipa joj onda zabi jedan prst u guzu. Nije ništa rekla, nije reagirala. Ali kada joj je uterao i drugi videlo joj se na faci kao da je malo zabolilo. Primetili su to.
„Šta je Matora!? Boli, aaa“? Rekao je ovaj.
„Čekaj da ti utjeram ovu moju kurčinu, ima oči da ti ispadnu“, dodao je Filip.
Tada sam posumnjao kao da nisu znali šta je njegov otac i one gorile radile od nje.
Prislonio je glavić na otvor i šamarao je po guzi prvo. Onda se naglo trznu i celog joj ga zabi, do jaja. Onda jauk:
„Aaaaaaaaaa“!
Vrištala je od boli ali vremenom mi se činilo kao da i neko zadovoljstvo joj dolazi. To mi je bilo pomalo čudno. Nabijali su je jedan pa drugi, redali se kao na kučki. Ona je stenjala i mumlala. Onda Filip joj izvadi kurac iz guze te reče onom drugom:
„Tucaj je u pizdu“, te pređe sa druge strane.
Ovom drugom je inače kita bila dosta kraća ali i debela, tako da je malo i jauknula kad je uletio naglo. Filip joj postavi još dignutu kurčinu kod usta i naredi kao njegov tata:
„Liži kučko, da osjetiš šta je pravi kurac“.
Ritmički su joj izlazili i ulazili, jedan pa drugi, jedan u picu, drugi u usta. Stenjala je i mumlala. Onaj iza ga izvadi iz pičke i uvali onako debelog u šupak. Sad je jauknula ponovo, valjda od debljine. Nedugo zatim onaj iza poče da se trza, svršavao je. Mamu mu jebem, mislio sam u sebi, neka fukara mi puni utrobu od keve. A malo zatim i mali ustaša Filip poče da joj puni usta. Videlo se da je htela da se otrgne, ali ovja manijak je uhvati za kosu i trzajući joj se treso u grlo:
„Progutaj ovo kurvetino matora“ derao se, napaljen.
Ona se otrgnu i dok je još nešto zadržala ispovraćala se u sudoper, nešto je i progutala.
„Manijaci balaviiii!“ i nastavljala je:
„Zašto si morao ovo da uradiš, nemoj samo to više molim te“.
„Aaaa šta je Srpkinjo, ne sviđa ti se nešto“.
Smijali su se obojica.
Ona je bila malaksala i srušila se na kauč. Sperma joj se cedila iz šupka. Osećao sam, a sigurno da i ona da je kao robinja. Filip reče:
„Slušaj, dosta si dobila za večeras, bila si dobra. Sada se obuci i marš kući“, onako drsko reče.
„Pa mogu li da se bar istuširam“? pitala je.
„Ne može“! derao se mali gazda.
„Ali sin mi je kod kuće(mislila je da jesam)?molila je.
„Pa neka vidi kakva si kučka, šta smo ti radili, neka osjeti kako smrdiš“. Smejali su se obojica.
Obukla se i otišla. A onda nešto što ih je okrenulo, što ih je naljutilo. Dok je izlazila iz stana, sva raščupana pitali su je:
„Je li matora, kakvi smo ti“? i dalje se kikoćući.
Njen odgovor je bio šok za njih:
„Slabi ste obojica kao i tvoj tatica, niste me uspeli zadovoljiti, nisam ni svršila“ smejala se sada ona a oni se uozbiljili, i nastavljala je:
„Uff koliko su bolji bili one gorile tvoga tatice“, rekla je to i izašla.
Ja sam ostao u konfuziji. Da li je to rekla onako ili stvarno, i onda mi kroz glavu prolaze one njeni krici zadovoljstva. Oni su ostali onako zapanjeni ćutali neko vreme. Onda onaj Filipov drugar reče:
„Jeli ona ovo ozbiljno“?
„Mislim da znam kako ćemo joj ovo vratiti, videćemo“, odgovarao je Filip. Nedugo zatim oni su sedili jedno pola sata još tu i ćutali. Obukli su se i izašli.
Ja nakon još 10 minuta,kada sam bio siguran da se neće vratiti izađem iz stana na isti način na koji sam ušao. Kad sam došao kući čujem tuš. Keva Žana se tuširala. Samo sam joj se javio i otišao u sobu.

Nakon nekoliko dana od poslednjeg špijunjiranja i još jednog gledanja jebanja moje keve Žane zazvonio mi je telefon. Bio je nepoznat broj. Javio sam se. Bio je to Filip. Naredio mi je onako drčno kako on zna da glumi gazdu, da dođem u neki stan u tačno 21 sat. Dao mi je adresu i bila je to ona ista zgrada. Mislio sam se što me sada treba, šta je sada smislio. Oko pola 9 se spremim i krenem polako prema zakazanom mestu. Dolazim malo prije devet do vrata i pokucam. Filip mi otvara govoreći:
„Cjenim što si tačan“.
Ulazim i sjedam.
„U čemu je stvar“, pitao sam ga.
Ništa nije odgovarao, skretao je sa teme.
„Šta piješ“, rekao je.
„Viski“ odgovaram.
„Uuu ala si postao gospodin“ i nastavljao.
„Mora da moj otac dobro plaća tvoju mamicu kad piješ viski“ i smejao se onako podmuklo.
To me nerviralo moram da priznam.
„Na tom istom ležaju sam ti poparo mamu da znaš, kako se dobro ševi“, prkosio mi je, naravno nije znao da ja znam sve, i da mu je rekla da je loš. Pa sam mislio da to sve govori iz neke nemoći i iritiranog stanja.
Doneo je viski i rekao:
„Predlažem da ga popiješ na brzinu, trebaće ti“.
Mislio sam u sebi šta je sada smislio, zašto mi to predlaže. Poslušao sam i izvrnuo onu čašu na eks.
„Ustani i skini hlače“ naredio mi je.
Stajao sam onako skamenjen, nisam znao šta mu sada to znači, pa neće valjda da me kara sada tu.
„Šta blejiš, čuješ šta sam rekao“, derao se na mene.
„Hoću da znam zašto sada to“, drčio sam se malo.
„Jel ti hoćeš da te skinem sa one kazne ili zatvor?“ pitao je kao?
„Hoću“ odgovorio sam.
„Onda se skini“ ponovio mi je.
Skinuo sam hlače i ostao u bosericama.
„Sada sjedi tu“ rekao je sada.
Kad sam seo, svezao mi je ruke da se nisam mogao da pomerim. Nije mi nikako bilo jasno šta namjerava.
Izašao je iz sobe i otišao negde. Onda se vrata otvoriše i pravi šok za mene. U sobu je ušla moja keva i to kakva. Imala je bluzu sa velikim dekolteom koja se skroz upijala uz njeno telo dajući joj vitku figuru. Dole je imala minić koji kraći nije mogao da bude. Samostojeće crne čarape sa podvezicama. Na nogama štikle sa velikom petom. Polako mi je prilazila uvijajući se. Otkopčavala je dugme po dugme na bluzi. Tako mi je otkrivala svoje zanosne sise koje su bile utegnute u čipkasti seksi grudnjak crne boje. Bio je za broj manji pa sam mislio da će se pokidati koliko je bio tesan. Bio sam napaljen kao majmun na sve to ali i uplašen moram da priznam. Jel čudno se ponašala i izgledala, a kao da me nije ni poznala. Naime kosa joj je bila sva raščupana, a pogled nekako čudan. Proderao sam se:
„Šta si joj daoooo“!!!
Na tren je Filip ušao i rekao:
„Samo malo sam joj usuo u piće sredstvo za nagon za kurcom“, i nastavljao je.
„Mislio sam žestoko da je izjebem, jel me uvrjedila prošli put, rekla mi da sam bio loš, ali sam se sjetio nečega boljeg“.
„I da, povukla je crtu kokaina, ne boj se ništa“, završio je i izašao.
Imao sam utisak kao da me ne prepoznaje. Svašta mi je tada prošlo kroz glavu. Prišavši ovom ležaju gde sam sedeo svezan, polako je podigla jednu nogu te me polako opkoračila i sela mi u krilo. Polako je skinula odkopčanu bluzu, a onda i grudnjak. Uzela je svoje sise u ruke, te ih polagano mesila i gledala me direktno u oči. Video sam taj pomućeni pogled. Bila je našmrkana, drogirana i ušlagirana toliko da me nije poznala.
Lagano je rekla:
„Uzmi ih, znam da ih želiš, samo su tvoje“.
„Kevoooo“ urlikao sam.
„Žanaaaaaa, to sam ja, Dušan, tvoj sin“, nastavljao sam.
Ona se samo lagano smejala te rekla:
„Ha ha ha Dušan, Milan, Jovan , svedno mi je, samo me razvali.
I nastavljala:
„Volim kad me neko naziva mamicom, ha ha ha“.
Nisam mogao da verujem, bio me neki strah ali me i hvatala požuda pomalo.
Lomio sam se, mislio šta da radim i pomislio u sebi. Ako su one ustaše izašle van, ova moja mamica je drogirana ko krava i ništa ne zna, šta fali da je kresnem, niko neće znati za to. Nekako sam trgno jednu ruku i izvukao je. I odjednom je nešto kao puklo u meni i kao pomahnitao sam onom rukom uhvatio za njenu sisu i počeo sam da je ljubim i mesim. Ona je lagano dahtala i još se više podmetala kako bi meni bilo lakše i lepše sa njenim sisama u mojim ustima. Moram da priznam da sam uživao.
Sam pogled na one njene velike sise me tako uzbudio da mi je kurac bio toliko tvrd da sam mislio da će da pukne, a što je ona osetila, mislim morala je, sedila je na njemu, meni u krilu. Dok sam ja bio zauzet njenim sisama, ona počela lagano da mješa meni u krilu. I ti njeni lagani pokreti su u meni izazivali pravi haos. Čak sam počeo da stenjem, osećao sam da neki trnci prolaze kroz mene, nekakva jeza, dok mi je druga ruka još bila vezana, a želeo sam da je slobodna. Onda ona vide to te mi odveza drugu ruku. Odmah su moje ruke krenule prema njenim butinama, pa polako prema gore sve do guze. I kada sam pokušao da ustanem, ona nije ustala. Nije htela. Samo se malo pomerila. Sedela mi je tako u krilu, gledala me onim krvavim očima i milovala me po licu. Nije ništa govorila. Tog trenutka sam samo mislio da li ona zna ko sam. Moje ruke su se sve više približavale njenoj guzi. Ona se i dalje polako njihala u mom krilu. Nije sa tim samo mutila mo um i pravila haos u mom kurcu te izazivala najveću erakciju, već je polagano i pomerala moje bokserice. Podvukao sam joj ruke skroz ispod guze i napipao gaćice. Pomerio sam ih malo u stranu kako bi došao do njene veoma vlažne pičkice. Želio sam je, bio sam totalno napaljen kao magarac. Više ništa nisam mislio.
Trljajući je prstima ubacio sam jedan prst u njenu pičku, a zatim i drugi. Na sve to ona je počela da stenje:
„Aaaaaaa“, „Tooooooo“.
Ona sve vreme i dalje njihala i još više pomerala moje bokserice. Kao da je želela da me samo više napali i ako više nisam mogao, kao da zna dokle mogu da izdržim. Ali se videlo da zna šta radi. I u jednom momentu moj nabrekli kurac je izašao kroz prorez za pišanje i dodirnuo je po pički. Mislio sam da ću da puknem. Sav sam gorio. Sledećih nekoliko sekundi nije se niko pomerao. Gledajući me pravo u oči počela je polako da se spušta i moj kurac je počeo polako da dodiruje njene usmine šireći ih da bi ušao u nju. Samo sam zinuo tada i ostao bez daha. Ne mogu da opišem kako sam se osećao tada svestan da moj kurac ulazi u njenu vlažnu napaljenu pizdu. Držeći je za kukove moj kurac je skoro ceo ušao u nju. Iz pičke su joj već tekli potoci po mojim jajima. Poželeo sam da je poderem, kao one ustaše ono veče.
I tada, osetivši da je na ulazu, brzo kao da ću da joj pobegnem, nabila se naglo skroz do kraja, nabijajući moju glavu u svoje sise. Počela je da skače derući se isprekidano:
„Aaaahhhhhhhhh, volim kad me puniiiiiiiš“.
Više me nije bilo briga da li zna ko sam, bio sam previše napaljen da bi mislio o tome. Sve vreme dok se nabijala na mene i skakala na mom kurcu, ja sam joj mesio guzove i pritom pomagao da se što više i bolje nabije i sisao one prelepe sise ganjajući bradavice.
Nije joj dugo trebalo da svrši, valjda je toliko bila napaljena. Sva se tresla. Ali joj nije bilo dosta, nije ni stala ni sekunde. Na sve to još više je ubrzala i tako dovela i mene i sebe do zajedničkog orgazma govoreći:
„Tooooooo, napuni meeeeeeeeee“.
Umorni i znojavi pali smo na onaj ležaj ležeći jedno pored drugog ubrzano dišući. Ona me i dalje gledala u oči onim istim očima. I dalje je bila drogirana, a ja i dalje nisam znao da li zna šta je uradila i sa kim se kresnula. Sve vreme sam joj mesio sisu, a ona meni drkala kurac.
Polako sam se prebacio među njene noge koje je ona odmah raširila bez problema. Mislio sam u sebi mamice kako lako širiš noge. Bio sam još napaljeniji do te mere da sam namestio kurac na ulaz njene pičke i rekao nešto što ni sam nisam mogao da verujem. Valjda me obuzelo sve ono što su joj oni majmuni radili. Rekao sam joj:
„Hoću da me moliš“.
Ona me samo pogledala i bez problema rekla:
„Daj mi ga, daj ga molim te“.
Još sam se više napalio i nastavio:
„Reci da si kurva“.
Nije se ustručavala, a i bila je to:
„Ja sam tvoja kurva, ja sam kučka“.
Čuvši te reči snažno sam ga nabio do kraja. Ona ispusti glasan krik, jaukala je i zapomagala. To sam i želio. Znam da sam bio bezobrezan, to ne mogu ni danas da sebi oprostim, ali sam bio toliko naložen. Počeo sam ritmički da je nabijam i izlazim. Na dušeku, dole je bilo sve mokro od njenih sokova.
I nakon nekoliko minuta počeli smo oboje da svršavamo. Nekontrolisano dok je svršavala grebala me onim svojim finim nalakiranim noktima po leđima. Toliko ih je zabadala da sam jaukao kao lud. Samo se čulo jaukanje i od mene i nje:
„Aaaaaaaaaaaaaaaa“.
Kad smo završili ja sam se samo obukao i izašao. I dan dans ne znam da li ona zna šta je napravila, da li zna da me poševila, i da li zna da sam je ja tuco.
Nakon nekoliko dana od tog neverovatnog događaja zvao je neko, pričala je dugo. Onda mi je došla u sobu i rekla:
„Dušane zvao me onaj tip, rekao je da dođemo kod njega zajedno. Žana se sredila uobičajeno i krenuli smo. Fino su nas stvarno primili i ušli smo u njegov ured. Mislio sam šta sad hoće, opet će da je razvale, a ja ću morati da gledam sve to. Prevario sam se.
„Slušajte gospođo Žana, imam ponudu za vas“.
„Slušam“ odgovorila je keva, pa šta je drugo mogla.
„Dajte otkaz tamo gde radite i ja ću vas zaposliti kod mene kao sekretaricu“, nastavljao je:
„Znate dobro da imam veliku kompaniju i treba mi neko kao vi da bi privukao partnere, razumijete na šta mislim“.
„Potpuno vas razumem“ odgovarala je.
„Onda“ pitao je.
„Pod jednim uslovom“ rekla je Žana, što je mene začudilo.
„Da čujem“ pitao je stari.
„Hoću da na isto mesto ili slično zaposlite mog sina, to jest mene“.
„Prihvatam, imaćete duplo veću platu, ali verujte dosta više posla“, rekao je stari i smejao se podmuklo te pružao ruku kevi.
Pozdravili su se i zaključili dogovor.
Sa ovim što je tražila da i ja budem tu me samo dalje drži i danas u neizvesnosti, da li zna za ono od neke večeri. Žana i ja i danas radimo kod ovih Hrvata i nije loše, ima love, a i svakakvih događanja. Nastavak...

Autor erotske priče: Punisher85   

Komentara (48) Objavljeno u Erotske priče 02/05/2010

Sex Oglasi

«Prethodni   1 2 3 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 498 499 500  Sledeći»

Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče