sms upoznavanje

Izazovno tjelo,namjestena preljuba?


Vece je mirisalo,na lov kao na ribu iz mreze,kao komadi zadovoljstva,presjeceni na dva djela,jedan za nju a drugi za njega,koji nije ni zanao u kojem komadu srece plovi,nesretnim veslom otplovio je tako daleko.Tako daleko da se kopno mira u kojem je zivio nemoze ni nazirati a kamoli nanizati dane srece,kao nekada.
……………..Kad vino zaplovi venama i kad to osjeti neko kome si zrtva,slijedi kazna,koja moze da bude i njezna ali kasnije se skupo placa.
Tulum,princeza i bitangi,rock i rap zvuci koji su se smjenjvali kidajuci calsic facama nerve,odlutali su po sobama zeleci mir ili neku njeznost skrivenu,laz,koja se placa znojem koje kupe svileni carsafi.
Ustala se iz kozne fotelje,lijepa kao kiparskim rukama valjana,u toj crvenoj kratkoj haljinici izgledala je kao,neko,ali neznam ko na koga sam se lozio kao brzi za Vinkovce.Crveni karmin,plava kosa,krupne oci i isturene grudi koje su kipjele zeljne mazenja,tiho mi je rekla kao gluhom u autobusu ima izic,molim rekao sam.Ovaj put cuo sam jako dobro,noge mi se osjekle,glas zastekao kao 10 000 dinara pred prvi.Rekao sam hocu sve,onako pijan i lud,samo se nasmijala,i ja isto rekla je!
Razvaljena kravata za koju me povukla zasobom,tihi topot njen stikle,kao zatvorski cuvar vodila me na grijeh koji sam htio,vino me vodilo a srce molilo ne,ali ja sam se predao i bez borbe.
Lorena,sta Lorena,tako mi je ime rekla je dva puta,shvatio sam odma pa da zove se Lorena,a zaboravio kako se zove moja Lorena koja vise i nije bila bitna u sledecem poluvremenu od 45-t minuta,nemorala koji ce me skupo kostati,srama,ma nisam ni mislio o tome,vino je marsiralo mojim venama,puneci krvnim zrncima koplje ponosa koje ce me kostati,ljubavi za koju sam kamen temeljac davno ukopao.
……………….Udoban kreven na koji sam se prosto srozao,osmjeh i divota kaja je trajala dok se skidala,izgledala je kao Eva,ali bez jabuke,kao san u koji tonem,gledao sam te obline i sve bio spreman da reskiram,pijan i lud zgrabio sam je i poceo da ju ljubim po cijelom tjelu.Uzdasi zadovoljstva,posebno kod dodira intime,koja je bila pokrivena kratkim dlacicama koje su mirisale,polizao sam joj krunu za koju muskarci i ponos bacaju u blato.Poceo sam se brzo skidati kao da me jure Dobermani,zavalio sam se medju njene duge noge.
Uzdah i osmjeh,gledala me ravo u oci,pijane oci koje su gledale neznaju vise ni sta,samo duboko uzbudjen muski pozelio sam da ju nabijem na kurac kao vrhunac muske casti.
Nije se branila,pustila je sve,pustila se jednostavno nosena u cvrstim rukama,momcine koji se zavalio pijan,lud i
podmicen tjelom boginje,zaboravio na tjelo postene,zaboravio na cast i obecanje zakazano za august 2004-e godine.Duboko u njoj uzivao nabijajuci je na postenje koje je jedino u tom trenutku imao.
Mamila ga stenjanjem,uzivao sam u ritmu nosen,nabijala se na moj kurac,mokra od znoja,trajalo je to duze nego je zamislila.Izvukla se ispod mene,zeleci igru za kraj,kao kraljica na zmaju da vijori kao zastava pobjede,sjela i zajahala me pustila je moje koplje da je ubode.Klizav put mokre vagine ubrzo je pronasao put,taj ostri ud koji nije imao oci,ni mozak kao ni ja sam,spojeni uzivali smo prepusteni talasima tjela koja su se skladno njihala u ritmu kao ljubavi,ma nista tu nije bilo osim golog seksa.
…………..Stenjala je tiho,poneki put jace kad je dublje prodirao u njenu mokru vaginu,oslonjena rukama na moja prsa,pritiskala me sve jaca i brze kad bi se nabijala do kraja,uzdah se cuo i dalje i sve jace.
…………….Noseni zanosom,dubina seksa te dodira,znoj i mokra koljena,grudi su joj se presijavale,poneki put drmale u mojim pijanim ocima,htjela je dugo da traje i potrajalo je sa mojim pijanim krvnim zrncima.Polu dignut,popunjavao je njen otvor za ljubavne vibracije u kojima je uzivala a ja nosen zanosom ljepote tog tjela,jebavao sam ju kao ni jednu prije,ili je to sve zbog loseg vina.
Vrata od sobe naglo su se otvorila,sjetlost uperena sa hodnika ravno u oci,me gledala moja Lorena,ili vec ko nisam mogao ni imena da se sjetim,ali sam je prepoznao.Gledao sam i ja nju dok se Lorena i dalje nabijala lagano na moj kurac koji se spustao brzinom svjetlosti uperene sa hodnika,sve je trajalo nekoliko sekundi i moja Lorena,ma sta Lorena moja Branka,sjetio sam se,nestala je kao magla.Zgurao sam sa sebe Lorenu,koja se kao zacudila,prva pomisao bila je da se ispovracam ali bilo je kasno jer neko je vec povratio na nas,nekom je vec muka ali nije pijan kao ja,nekom ko je neko a ja sta sam ja?Stid me bilo i pijanog da pomislim,jer sam dosao malo sebi.Branka je zakljucala vrata od kupatila,cuo se tihi plac,bilo je tu nekoliko mojih odanih prijatelja koji su kumovali,ovome sta se dogodilo,koji su to i zeljeli,koji su naveli ili zaveli moje oci sa Loreninom
crvenom haljinom i mojom glupom pozudom,doslo mi je da cast bacim u wc skoljku i pustim vodu.
…………….Lorena me samo prekoracila,nasmijesila se i rekla,mali super si a kako se zoves?
Sjedio sam na hodniku,u hlacama nisam stigao ni gacice obuci,razvaljena kosulja i miris Loreninog parfema svuda po meni,nisam mogao nista vise da sakrijem ni da pokrijem,sramotu,gledao sam ravno u bravu kupatile i cekao kad ce se pomjeriti.Tako sam i zaspao,pijan i lud,bez sna u kojem sam sve pokvario,nosen nekim oblakom nade iz kojeg je sve curilo.Polijevanjem vodom tako me prijatelj probudio,hajde idemo odavde,rekao je umorno!
Sjeo sam u njegov auto,vozio je polako,nismo nista pricali,dosao sam kuci.Tusiranje je trajalo dugo kroz neko kajanje,osjetio sam poraz,osjetio sam bol i kaznu osjetio sam izazovo tjelo kao namjestenu preljubu,osjetio sam da gubim svoju Branku,a tako mi je i sudjeno.
Nisam se usudio ni broj da zavrtim,pustio sam nek vreme radi za nas ili za mene samoga,ma ni bog vise nezna.
A neznam ni ja,45-t minuta kao polu vreme za seks koji vinom nosen,priznajem da sam uzivao u oblinama Loreninog tjela,priznajem da se jebavala onako kako mnogi muskarci vole,jer zbog takvih zena i ponos bacaju u blato.
Branka je otisla svojim putem a ja svojim,vise se nismo sretali,a vise nisam vidio ni Lorenu,ali svaki dan vidim sebe,kad se u ogledalo pogledam,pomislim,dali je sve to trebalo?
Dali je to sve trebalo?Dok miris na sebe stavljam u potragu za nekom novom Lorenom krecem,i svaki put kao da je isto,samo nema vise ono nikada ona svjetlost sa hodnika i nasa tjela gola obasjana u preljubi,gola istina.Seks je ponekad kao zabluda ali svejedno je lijepo dok traje…

Autor erotske priče: Lorena   

Komentara (1) Objavljeno u Erotske priče 02/05/2010

Sex Oglasi

«Prethodni   1 2 3 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... 498 499 500  Sledeći»

Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče