sms upoznavanje

Razbijanje 2


Nakon svih onih događaja, naš novi šef Robert je sazvao sastanak. Bilo nas je desetak u kancelariji i rekao je:
„Sutra imamo važan sastanak gdje nam je cilj sklapanje ugovora sa Italijanskom važnom tvrtkom“.
Uglavnom se sastanak svodio na to. Kada je završio i kada su svi izašli rekao je mojoj kevi Žani da je treba nasamo. Nekako sam se došuljao do njegovog ureda i slušao.
„Slušajte Žana, od vas očekujem sutra da odradite taj posao, mislim da znaš na šta mislim“.
„Znam“ odgovorila je.
Kada je krenula da izađe zaustavio ju je:
„Hajde sada malo se spusti dole, ha“.
Poslušno je kleknula na kolena a on seo u svoju direktorsku fotelju. Ona mu otkopča hlače lagano i izvadi kurac i poče da dudla. Činilo mi se da to radi sve bolje i bolje. Nisam mogao da izdržim, bojao sam se da neko ne naiđe, te sam otišao.
Došao je novi dan i trenutak kada se trebalo spremati za polazak. Naravmo, znao sam da keva mora da obuče nešto izazovno ipak je ovo bio prvi posao, trebala je da se dokaže a i bitan ugovor je u pitanju. Otišao sam do njene sobe i lagano odškrinuo vrata, posmatrao sam je. Stajala je na sred sobe obučena kao da ide na neki sexy party. Na sebi je imala crni komplet. Crni čipkasti grudnjak, minijaturne tangice i svilene samostojeće crne čarape do vrha njenih punih butina. Otišao sam onda da se ja obučem. Obukao sam se i čekao je u predvoriju. Izašla je. Kratka suknja visoko iznad kolena, do polovice butine. Bluza svilena, mali sportski lagani sako. Sako je bio otvoren ali tako da je prekrivao sise. Ocrtavao se samo prostor između tih njenih jebozovnih sisa. Na nogama štiklice, ma bila je veličanstvena. Ušli smo u auto i krenuli. Ušli smo u dogovoreni svečani restoran, gde je trebalo da se dogovara o svemu i da se potpiše ugovor, ako sve bude u redu. Sedili su Talijani sa jedne strane, ovi naši šefovi sa druge. Čim smo ušli primetim da oni Talijani bulje u moju kevu kao u boga, pa kako i ne bi. Sela je preko puta talijana ali tako nekako da su je mogli slobodno gledati i pasti poglede na njoj.
Pregovori su uveliko trajali a onaj glavni Talijan je valjda naređivao da se kevi stalno sipa šampanjac. I tako natočili su joj još pića. Ona je lagano pljuckala po ko zna koju čašu i ljuljala se na stolici. Kod svakog njenog pomaka suknja bi joj otišla malo na gore. Talijan nije skidao pogled sa njenih butina.
Onda Žana poče da premešta nogu sa jedne na drugu stranu, blago šireći ih u butinama, tako da je pokazivala onom žabaru svoje međunožije i gaćice. Ovaj je buljio kao opijen. Čini se sve ide po planu. Ona je sve više širila noge u smeru onog talijana. Mislim da je tada video celo njeno međunožije. Jasno mu je davala do znanja šta želi. I mislio sam da je on razumeo to isto, ali nije znao kako da odgovori. Glupi talijan, mislio sam. Tada Žana postade bezobrezna malo više, jel je shvatila situaciju i njegovo stanje. Pa se sage kao nešto popravlja štiklice, tako mu pokazivajući sise, lagano skrivene iza svilene bluzice. Onda ona više ne može da izdrži, vidim to na njoj. Diže se i kreće onako lagano prema toaletu. Hodala je lagano, mješajući guzom i lagano njišući sisama. Ja sam prešao pogledom po restoranu. Video sam da ona upija poglede muškaraca na sebi. Jedno pet minuta nakon što je ušla u toalet, očigledno je onaj žabar razumeo poruku, te i on ustaje izvinjava se svima za stolom i odlazi u toalet. Ja tada nisam zna šta da radim. Odlučim da sačekam malo, da im dam vremena. U meni već sve ključa, prošlo je 15 minuta, a još niko nije izlazio. Odlučim da izađem. Krenem prema izlazu i onda krišom uletim u toalet, mislim da me niko nije primetio jel su Robert i ostali uveliko dogovarali stavke ugovora.
Otvaram vrata toaleta. Pred mnom dugi hodnik, dvoje vrata. Iza njih muški i ženski toalet. Onda čujem neko dešavanje u muškom toaletu. Približavao sam se lagano zatvorenim vratima. Polako, oprezno i lagano odškrinem vrata i vidim haos. Moja keva sa suknjicom oko struka, bez gaćica, koje su bile na podu toaleta pocepane.Bluza joj je bila raskopčana, a ona raširenih nogu visi oko tipa, zagrljena njemu oko vrata i opkoračila ga onim svojim super nogama. Talijan je drži za one njene svima poželjne guzove, spušta ih i podiže gore – dole na svom kurcu dobro zabitom u vlažnu pičku moje keve. Bio sam na neki način i besan, pa neki prokleti žabar mi kreše kevu. Ništa mi nije ostalo nego da zastanem, prestanem disati i gledam. Keva mu se grčevito uhvatila oko vrata raširene bluze i sakoa, a gole sise joj se trljaju o njegova prsa. Sise joj se žestoko pritišću u golu kožu talijana, a pička joj mljacka sve jače i jače. Lice joj je u grču što mi je davalo do znanja da mu je kurac poveći i da prosto razbija od kurca. Ona prigušuje uzdahe da niko ne bi čuo a ovaj je spušta i diže na kurcu. Onda odjednom keva zabacuje glavu unazad i još više otvara usta. Potpuno žmiri. Ovaj kreten je skroz pritisne uz zid i traži joj usnama vrat i gricka je. Dva, tri trzaja, i onda se smiri i pušta je na njene noge. Ona sada gleda i jedva stoji na nogama. Raširenih nogu i pičke ona stoji ispred talijana sva znojna. Ruke mu još uvek drži oko vrata. A njegov kurac u svoj svojoj dužini i debljini stoji ispred stomaka moje keve. Video sam da mu se sperma cedila iz kurca po njenom stomaku. Vidljivo je bilo da je svršio u nju, jel joj je bila maksimalno mokra i cedila se niz butine njegova sperma , a na što ona baš i nije bila zadovoljna, onako smrknuta je gledala u njega. On poče ponovo da joj ljubi vrat i jednom rukom spušta prema njenoj pici te poče sa dva prsta da ulazi u nju. Ona uzdiše glave zabačene unazad. Kleca u kolenima i poče sada sama da se nabada na njegovu ruku. Ovaj kreten vidi da je gotova pa poče to da koristi i sada vrti rukom po njenoj pizdi sve jače i jače a drugom rukom je drži oko struka da ne padne. Onda se noj omače:
„Joooojjjjj“.
Dalje žmiri i kleca sve jače. Širi noge u kolenima i sve više mu predaje svoju pičkicu. Meni moram da priznam bilo malo krivo, zavideo sam mu. Iz pičke joj curi sve više, mislim da je svršavala. Curi joj po butinama, sva je mokra po nogama. Ovaj joj uvaljuje i treći prst u pičku, koja se otvorila skroz. On sada još više vrti, a njena pička mljacka sve više. Ona je u totalnom ludilu. Jednom rukom se pridržava za njegov vrat. Nakon par minuta tako keva u totalnom ludilu posrće i skoro da padne, okreće se leđima prema meni. Videh tada guzovi joj rašireni, crveni. I videh da talijan gura jedan prst u guzu moje keve. Predpostavio sam da će ubrzo da završe, već su dugo ovde, a i Robert i ostali će posumnjati što me nema pa sam se vratio u salu.
Oni su ostali unutra još pola sata. I nakon pola sata iz toaleta izlazi moja lepa keva Žana. Bila je sva crvena u licu, neraspoložena. Sva raščupana, bluza zgnječena i zakopčana, suknja zgužvana. A na nogama nema čarape sa kojima je ušla. Noge su joj bile crvene i pomalo izgrebane. Izašla je odmah van. Talijan je sav raspoložen i nasmejan seo za stol i počeo nešto da priča.
Pitao sam Roberta:
„Gospodine, da li mogu da idem kući“.
„Slobodan si“, odgovorio mi je.
Keva je sedela u autu. Ušao sam i pitao:
„Nije te bilo dosta dugo, šta je bilo“, pravio sam se da ništa nisam video.
Ona sva neraspoložena i ljuta odbrusi mi:
„Hajde pali auto, umorna sam“.
Ja ponovo upitah:
„Šta je bilo“.
„Seljačina me rasturila, istreso se u mene“, kaže ona.
Onda se zavali u sedalo lagano raširenih nogu.
Krenuo sam prema kući i mislio u sebi, kako je ostala i bez gaćica i bez čarapa.
Sutradan u firmi opšte veselje. Ugovor uspešno potpisan a Robert reče Žani:
„Svaka čast, odlično ste odradili“ i smejao se podmuklo.
Bili smo mirni nekih mesec dana, a onda nas je Robert obavestio da ćemo imati još jedan sastanak, ovaj put sa nekim domaćim tajkunima. Odredište je bilo u Hrvatskoj u jednom ekskluzivnom hotelu.
Naravno nije bilo nikakvih napominjanja keva je znala šta joj je raditi.
Došao je dan i prosto sam se iznenadio šta je obukla. Crna haljinica, kratka da kraća ne može biti iz jednog dela. Gola leđa pa sam mogao da vidim da ne nosi grudnjak za ovu priliku. Pitao sam se da li upšte ima i gaćice. Naravno štiklica sa glomaznom petom.
Krećemo i ulazimo u hotel. Sedamo svi zajedno za neki sto, blizu vratima.
Nakon otprilike sat vremena taj tip, za kojeg sam odmah predpostavio da je glavni izlazi van hotela. Ja par minuta posle odmah idem za njim. Pratim ga. On odlazi jednu ulicu dalje u neku zabit iza zgrade. Pali cigaru kao da nekog čeka. Ja se prišunjam i sakrem iza nekog kontejnera za smeće. Nedugo zatim eto nikog drugog već Žane. Nešto su pričali bezveze par minuta. Onda Žana uhvati tog tipa za kravatu i privuče ga sebi. Sada je bila uz neki zid. Tip je bio mlađi, možda malo stariji od mene i kao da se bojao. Shvatila je pa ga ona gurnu dole. Sada je on klečao ispred nje, a ona mu prebaci svoju jednu onu prelepu nogu preko ramena pokazujući mu šta treba da radi. Tada sam video da nema nikakve gaćice. Tip poče da je licka po pici. Lickao je u početku pa se sve više oslobađao. Lizao je kao pas i prstom upadao u nju. Ona se držala za neke kao žaeljezne stepenice koje su bile tu i lagano uzdisala. Onda on ustade a ona sada kleknu. Bila je obrađena i otkopčala mu je hlače i izvadila kurac, ako se tako može nazvati, jel je bio mali, nije bio veći od 18cm, a ona je već bila navikla na velike. Počela je da mu puši, sada se ovaj tip držao za one stepenice a ona je sve više nabijala se na njegov kurac. Onda malo podiže ruku i svuče njegovu kravatu. Omota je oko njegovog kurca tamo kod njegovih jaja i steže naglo. Valjda je time htela da mu nabije krv u glavić da mu malo naraste kurac. Pušila mu je sve jače. Par minuta mu je pušila, oblizivala mu glavić, pa celom dužinom. Onda iz torbe izvadi kondom. Navuče mu ga na kurac i još malo dudla preko kondoma. Ovaj tip je bio u transu. Onda se ona diže jel je videla da ga je dobro obradila. Okrenu se prema onim istim stepenicama i podiže jednu nogu na njih tako mu potpuno se otvorivši. Tip priđe s leđa i lagano namesti kurac na ulaz njene pičke. Onda trznu naglo i ugura ga celom dužinom. Ona se sada već čvrsto držala za stepenice i malo jače ciknula:
„Aaaa“. I nastavljala:
„Takoooo mili, tucaj me, da vidim šta znaš“.
Ovaj se tim rečima napalio maksimalno i čupao je za kosu i kao manijak se zakucavo u nju. Sada su drečali oboje, zajedno. Kao da ih nije bilo briga da li će iko čuti. Tuco ju je jedno deset minuta i prestao, svršio je. On navuče hlače i ode. Ona spusti minicu, namesti je i ode za njim. Prvi put sam nešto primetio. Činilo mi se da nije bila zadovoljna, kao da je počela da želi ovo sve, malo mi je bila kao neraspoložena. Idući tako prema hotelu vadila je cigaru da zapali. U tom momentu pokraj nje prolazi neki klinac, možda malo mlađi od mene. Vidim on se okreće meri je pogledom od glave do pete. Uvek me to palilo, što se mlađi momci, pa svi moji drugari lože na nju. Ona je to naravno primetila i kreće u novu akciju. Okrenula se za momkom. Zovnula ga je:
„Alo mali“ onako drsko.
Klinac se prepao. Prišla mu je, i nešto pričala sa njim, nisam čuo šta jel sam bio iza ćoška i pomatrao. Mali vadi upaljač i pali joj cigaru. Ona puši i kreće sada prema parkingu. Klinac ide za njom.
Auto nam je bio parkiran u mraku parkinga, gde nije bilo osvetljenja. Nikog nije bilo okolo. Ona otključava auto i seda na suvozačko mesto, a on pozada odmah iza nje. Pošto nikog nije bilo na parkingu prišunjao sam se autu. Stao sam iza auta i provirio unutra, unutra je bilo ugašeno svetlo ali sam ipak nekako mogao sve da vidim. On je sedivši iza nje izvadio one njene sise iz haljinice i mesio ih, stiskao joj bradavice. Videlo se odmah da je bio slobodniji od onoga šefa od malopre. Ona je raširila noge i uzela njegovu jednu ruku i spustila je na svoju pičkicu. Sama se mazila o njegovu ruku. Mislim da je onda mali gurnuo prst u nju, na šta se ona malo propela. Malo je mazio i onda prinese svoj prst ustima i posisa ga. Nešto mu je šaptala. Onda se on pripremi kao da će izaći. Ja se sagnem skroz da me ne vidi. Mislio sam u sebi:
„Pa nije ga vljda samo zato dovela u auto, ili je mali možda već gotov“.
Izašao je iz kola i došao do prednjih vrata i otvorio ih. Ušao je, a ja odmah se vratim u stari položaj ne želeći ništa da propustim. Ona izvadi njegov sada nabrekli kurac iz gaća i poče da sisa. Gurala ga je do kraja, lizala mu je jaja divljački i napaljeno, videlo se to. Onda spusti sedište i povuče klinca na sebe. Podigla je noge. Jednu je stavila na vrata, a drugu na volan, a klinac je legao na nju. Ona jednom rukom uze njegov kurac i namesti ga na ulaz svoje pičke. On ga je gurno polako. Ona uzdahnu duboko i primi ga do kraja. Toliko je bila naložena na njega da je počela da ga vuče na sebe. Videlo se da to želi jače i grublje, valjda je navikla i sada već želela tako. Ona mu je lizala jezik i uvlačila ga u svoja divna usta. Onda joj on stavi prst u usta, a ona ga je sisala, kao da je želela još jedan kurac u ustima. U tom trenutku mali se zabi skroz u nju i poče sve jače i jače da je tuca. Ona poče da vrti kukovima, izdizala ih ka njemu i vukla njega na sebe. Auto se sav njihao, sedišta su škripala. Mene taj zvuk napalio još više pa sam izvadio kurac i počeo da drkam. Mali je uzdisao stisnutih zuba i zatvorenih očiju. I tada ona poče da svršava vukući malog na sebe i ne dajući mu da se digne sa nje. A onda je iz njega proključalo. Duboko je jauknuo izvadio kurac iz nje i počeo da zaleva njen stomak i pičkicu. Vrela sperma se razlila po njoj. Mali je bio jako glasan i dugo nije mogao da se smiri. Pa ko bi se smirio kad bi ovako iznenada karao takvu matoru kučku. Ja sam svršio po kolima i gledao okolo da li ikog ima pošto nema šanse da niko nije čuo njegovo urlikanje. Nakon nekoliko trenutaka mali je legao na Žanu svom svojom težinom i bio tako miran i bez reči par minuta. Onda je ustao. Oboje su bili ulepljeni njegovom spermom, njena suknjica, njegove hlače. On bez reči otvori vrata, navuče umazane hlače, zatvori vrata i ode. Moja lepa kevica Žana je ostala ležeći na sedištu raširenih nogu. Nakon par trenutaka ona skupi napokon noge, obrisa se vlažnim maramicama, podiže sedište i izađe. Ja se tada zavučem pod auto, da me ne bi videla, jel ovo je bilo njeno nešto drugo, van posla i firme. Nameštala je zgužvanu suknjicu. Otišla je prema hotelu. Ja sam nakon pet minuta takođe otišao tamo. Svi su se smejali i nazdravljali, dovoljno da mi bude jasno da je još jedan važan ugovor potpisan.
Izašli smo i krenuli kući. Keva me pitala:
„Gde si ti bio, nije te bilo u hotelu“.
„Išao sam na zrak, nešto me gušilo unutra“ izmotavao sam se.
Dok smo se vozili kući u sebi sam mislio:
„Jebote sedim na sedištu na kome je moja keva pušila kurac nekom klošaru“.
Malo sam bio besan, ali ne znam da li je to bio bes ili ljubomora.
Nakon par dana smo oboje imali slobodan dan. Ja sam trebao da idem nešto da kupujem, neke stvari. Izašao sam iz kuće i pozdravio se sa kevom. Čim sam izašao shvatim da sam zaboravio telefon. Vratio sam se u kuću i krenem u svoju sobu. U trenutku dok sam uzimao telefon i spremao se da krenem, izlazio iz sobe začujem neke glasove u kevinoj sobi.Prišunjam se da vidim šta se dešava. Otškrinem malo vrata ividim šta. Keva onako elegantno obučena pošto je došla sa posla, zadignute minice i otkopčane bluze masira svoju macu jednom rukom, a drugom mesi jednu sisu. Bilo mi je to čudno, moja keva se samozadovoljava. Mazila je pičku sve više i više, šamaral je i uvlačila dva prsta u nju. Lagano je dahtala i stenjala. I onda u jednom momentu i mene i nju prekinu zvono na vratima. Ona spusti minicu zakopča bluzu i uputi se u predvorije. Ja sam pobegao u svoju sobu i virio kako samo meša sa guzom idući prema vratima. Bio je to Žarko, moj nerođeni brat, sin od ćaletove sestre. Moja keva Žana je njemu bila ujna.
„Dobar dan ujna“ rekao je.
„E ćao dušo“, odgovarala je onako pomalo izazovno.
„Da li je Dušan tu, trebam ga hitno“.
„Jao Žare, žao mi je u gradu je, doći će brzo, hoćeš da ga sačekaš“ odgovorila je.
Odmah mi je bilo čudno jel je znala da u gradu ću ostati dugo, ali u stvari nije znala da sam u kući. Žare je ušao, seo je na kožni ležaj.
„Jesi li za pivo“ upitala ga je.
„Može“ kratko je odgovorio.
Sa jednog ćoška pomatram i vidim kako stoji pokraj jednog velikog ogledala dok je išla po pivo. Promatrala se kako je obučena i smeškala se. Onda otkopča dva dugmeta na bluzi da bi joj se lepo videle sise. Dok se vraćala stala je iza jenog ćoška virila na njega i zavukla ruku ispod minice, Mazila je macu preko tangica gledajući mladog nećaka. Meni je tada bilo jasno koliko je postala pohotna i bukvalno je želela mlado meso i dobar kurac.
„Evo pivce Žare“ reče i nastavi:
„Jel voliš sa penom ili bez“.
„Pa može sa penom“ odgovarao je i merio je vidim.
Ona senzualno se sage ispred njega malo raširi noge i poče da sipa pivo. Ovaj je buljio u one sise kao lud i još u onakvoj pozi, ona je to naravno znala pa nije dizala pogled. Onda pena proključa iz čaše, usula je previše.
„Opa“ uskliknu ona i poče da hvata penu onim njenim usnama.
„Pobegla mi je“ glumila je zbunjenost i oblizala usne polako izazovno i senzualno.
„Trebaće ti podmetač“ nastavljala je sa svojom predstavom i polako mešajući guzovima odšeta do kuhinje. Ovaj je samo ćutao kao zaliven. Otvarajući vitrinu savila se namerno u struku tako da joj se minica zategnu na guzi, a znala je kakav učinak taj pogled ima na njega. Fina okrugla napeta guza obložena izazovnom mini suknjicom, bela bedra i ekstra noge, zategnutih oblih mišića, a sve to pred njegovim nosom. Kada se okrenula imala je šta da vidi. Zamućenog pogleda i crvenog lica njen mladi nećak je disao ubrzano i kratko. Nije joj bilo dosta. Sela je preko puta njega i čitala neke novine ne gledajući u njega. Prekrstila je noge. Ja sam to sve posmatrao i to sa dobrog mesta. Tada ona poče da premešta noge na drugu stranu, pa ih stavi jednu kraj druge i blago ih šireći u butinama. A ondaustade i okrenu leđa Žari i sage se kao popravlja neki jastuk na fotelji. Kada se naguzila malo je falilo da joj se vidi guza koju je tako bezobrezno vrtila levo desno dok je nameštala jastuk. A onda trenutak kada je pokazala da je preterala, bar po meni. Ustade i skroz priđe Žari i sage se, pa reče:
„Molim te pogledaj šta me tu žulja“ pokazujući na rame.
I kako se savila košulja se toliko otvorila da su se njene velike sise u crnom grudnjaku jasno videle kako kipe iz njega.
„Nema ništa ujan“ mucao je ovaj.
Ali nije joj još bilo dosta. Kada se vratila na fotelju poče da se vrpolji kao namešta se bolje. Od tog pomeranja joj se minica toliko povuče da joj je otkrivala cele batake skroz do dupeta.
„E izvini ja idem da se sunčam, pa se moram presvući“ reče mu.
Ovaj više nije imao glasa, samo je klimao glavom. Otišla je u svoju sobu a ja se sakriem u kuhinji. I kada se vratila. Bila je u nekom bikiniju koji je više otkrivao nego pokrivao. Preko sisa su bili mali delovi krpice koji su pkrivale bradavice i još malo sise. A dole. Dole tange sa vrlo tankim vezicama. Vidim izbezumljenost na Žarkovom licu. Pošto je u toj prostoriji u kojoj je ona bila umesto krova bilo neko staklo koje je bilo kao solarij. Davalo je duplo veću temperaturu. Ona tu leže na ležaljku i uze losion za sunčanje i poče da se maže po telu. Prvo je krenula od onih dugih i savršenih nogu, po listovima pa polako po butinama. Sve to vreme Žare ju je gutao pogledom. Zatim stavi malo losiona na stomak, pa ono iz bočice pošprica po sisama. Tada poče njih da mazi i maže. Žari se bukvalno slina otegla do poda. Ona još namaza vrat i leže da se sunča.
„Dođi ovamo sedi da pričamo malo“ rekla mu je.
Ovaj je ustajao i pridržavao nabrekli kurac u šorcu da mu ujna ne vidi. Seo je pokraj nje na drugu ležaljku. Pričali su malo o nekim bezveznim stvarima, a onda mu ona reče:
„Pa izgorećeš mi tako, uzmi losion i namaži se“.
Ovaj ga uze svojim drhtavim rukama i poče da se maže. Par puta mu je bočica ispala, nervoza ga je drmala a kurac mu se ocrtavao u šorcu. Žana se nasmeja:
„Daj ja ću da te namažem, danas si mi nešto nespretan, ha“ reče mu.
On leže na ležaljku, nije drugo mogao ništa, a ona namaza losion na ruke. Prvo mu je počela da maže noge, listove pa gore prema butinama. Išla je skroz do njegovog šorca. Onda poče malo po stomaku pa reče:
„Ovako ne mogu drugu stranu da ti dohvatim“, nastavljala je:
„Znam šta ću, ovako će biti mnogo brže“, ustade i sede mu na listove.
Opkoračila ga je i poče da ga maže po stomaku. Njena faca se spustila i samo je centimetrima bila udaljena od njegovog kurca, koji se po izgledu borio da izaće iz šorca. Ona se pravila kao da to ne vidi, a on sav preznojen. Nastavila je da ga maže. Na momente mu je bradom dodirivala kurac. Svaki put se malo nasmeši i nastavi dalje. Onda je trebala da mu maže prsa i malo se pomeri napred i sada je sedela na njegovim butinama. Tada joj je pička samo centimetrima bila udaljena od njegovog videlo se velikog kurca. Čak meni je kurac bio nategnut na sve to, počeo sam da ga trljam po prsima.
„Pa maleni moj jel ideš ti u teretanu, baš si fino građen“ pitala je tako umiljato.
„p-p-pa, ponekad, odem ništa ozbiljno“ ovaj je mucao kao lud.
„Ma dajjjj, cure te sigurno saleću, koliko imaš devojaka“ kao malo se šalila sa njim.
„Iskreno ni jednu, sve su nezrele, ja bi voleo malo stariju“ sada se on malo oslobodio pa počeo da se nabacuje svojoj dragoj ujni.
„Pa nikada se ne zna dušo, možda ti se posreći kod neke starke“ nasmejala se Žana i nastavila:
„Evo još vrat i gotov si“, a on je sada bio isprepadan jel je znao šta treba za to.
Morala je da se pomeri još i sedne mu direktno na kurac na šta su oboje tiho uzdahnuli, a ona je i dalje bila hladna i pravila se kao da ništa ne primećuje.
Brzo mu je završila sa vratom i polako, vrlo polako ustade sa njega i leže na svoju ležaljku. On je ležao bez reči, izbezumljen, oznojen…
Onda se ona okrenu na leđa pa reče:
„Jel mi možeš, molim te namazati leđa“.
On lagano ustade. Uze losion i poče da joj maže stopala. Prelazio je na listove polao se približavajući butinama. Prvo je odradio vanjsku stranu, a onda je počeo unutarnju. Tada ona malo raširi noge da bi mu dala bolji pristup a i pogled. On je to lepo koristio i išao sve bliže pički. Izgleda da se oslobodio treme. Onda ona još malo raširi noge. Vrhovima prstiju bi joj svako malo dodirivao picu, na šta bi ona tiho uzdahnula. Mogu da mislim kako je to uticalo na njega, pa i na nju jel sam bio siguran da je ona naveliko vlažila, a i ja.
„Nemoj guzu da mi zaboraviš“ ona mu reče.
On malo zastade, a ona nastavi:
„Nemoj da se stidiš, sami smo i obećavam niko neće znati, a ipak sam stara za tebe, mogu ti i mama biti“.
On se valjda još više naloži na te reči i automatski poče da joj stišće savršenu guzu. Tange su bile tako oskudne da je samo jedna tanka linija išla preko njenog šupka. On je već duže masirao njen guz, i svako malo bi mu jedan prst zalutao do njene pičkice.
„Ajde malo leđa dušo“.
On se nevoljno počeo prebacivati na njen donji deo leđa. I tada mislim da sam video da mu je kurac malo pobegao iz šorca jel je bio kratak. Žarko to nije ni primetio jel je toliko bio zadubljen u telo moje keve. Onda joj on lagano sede ispod guze na butine i poče da joj masira leđa. Tada, kako se pomerio kurac mu još malo izađe i polako se smesti između maminih guzova. Tek tada je to primetio ali je bilo prekasno da išta uradi, ostalo mu je samo da nastavi da joj trlja leđa.
„Ovo ti samo smeta“ reče stara i odveza jednim potezom vezice na leđima. Tada su strane njenih sisa bile slobodne. Izgledala je božanstveno. Tako Mažući je svako malo bi joj sada dodirivao strane njenih sisa. U jednom momentu ona naglo podiže guzu i kukove, valjda ni ona nije više mogla da izdrži svoju napaljenost. To uradivši Žare je još jače pritisnuo kurcem na njenu guzu. Tada ona malo glasnije uzdahnu i na laktovima se podiže dajući mu prilaz njenim sisama. On je zadržavao dah, jel je bio sav crven, kao da će da eksplodira, ali nije propustio priliku da joj dirne bradavice. Ona tada glasno uzdahnu i reče:
„Mislim da je bilo dovoljno mili“.
Tada zaveza nazad bikini i leže opet na leđa. Duboko je disala. Žare se skroz oslobodio i nije sakrivao kurac, čak je ustao i pravio se da mu je i dalje u šorcu. I valjda je od svega ovoga postao toliko drzak da je odlučio ići do kraja. Odlazi da uzme piće koje se nalazilo pokraj kevine glave. Lagano ga je pijuckao i gurao kukove i kurac prema kevinom licu. Stajao je tako par minuta i šuljao se po jajima. Ne znam kako nije svršio do sada, ja bi već davno, bar mislim. Tada keva otvara oči i pomera glavu prema njemu. Otvoreno je buljila u kurac koji bio samo možda dva centimetra od njenih pušačkih usana. Prozborila je:
„Slušaj Žare, o oveme nikom ni reči, jeli ti jasno“.
On klimnu glavom, a ona počinje da mu licka glavić. On svuče odmah i šorc i bokserice a ona se vraća sada ga ližući od glavića do jaja, celom dužinom.Pa opet. Tada ga lagano stavlja u usta, licka jezikom ispod glavića.
Moram da priznam da je imao povelik kurac, za svoje godine. Ona ga počinje uvlačiti sve dublje i dublje u ona svoja moćna usta. On je samo stenjao kao lud. Onda je uhvati za kosu i poče polako da je gura, da je nabija sve više i više na kurac. Tako sve dok je bukvalno nije počeo da jebe u usta. Ona jednom rukom otkopča bikini i poče da stiska i mazi sise, koje bile tako savršene i sjajile se na suncu. Drugom rukom je pomerila tangice na stranu i trljala pičkicu. Žarku se otelo:
„Jaoooo, koliko sam samo puta maštao o ovome“.
Ona se tada odvoji od njega:
„Aaa, jesi li“?
„Pa da li si ikada razmišljao da me jebeš među sise, ha“? nastavljala je sa svojom drskošću.
On samo klimnu glavom, ne verujući šta ga pita. Ona ga tada uhvati za ruku i namesti ga iznad sebe. Uze njegov kurac i stavi ga među one prelepe sisetine. Stisnu rukama sa strane. Gledala ga je onim zelenim kurvanjskim očima izazovno pravo u oči.
„Ajde sada mali, jebi mi sise, da te vidim na delu, dokaži se“, izazivala je.
On na te sve reči poče silno da pumpa, a kada god bi mu glavić došao iznad sisa dočekao bi ga kevin jezik.
„To mili, jače, jačeeeee“ nabrijavala ge je sve više i nastavila:
„Da sam znala da si ovako ukusan, već bi te davno ja potrošila“.
Jako me napalilo ovo zadnje, jel sam skontao kakva mi je keva pohotnica i nimfomanka postala. Od onako mirne i lepe porodične žene postala je prava iskusna i nezasita kučka. Svršio sam već dva puta na ovo. Postao sam kao lud i opsjednut njom. Nastavio sam da drkam gledajući ovu kraljicu kako troši i zadovoljava mog nerođenog brata. Izvadila mu je kurac iz sisa i nastavila da ga ludački puši, prosto ga je gutala, davila se kao da ga nije imala godinama.
„E sada hoću da me jebeš, da te osetim u sebi“ rekla mu je naređivački.
Ovaj je samo klimao glavom, nije mogao da veruje šta čuje.
Onda je Žare okrenuo na stomak i podiže je, tako da je ona bila u psećem položaju, nagužena. Stavio je kurac na ulaz na njenu vlažulju. Prvo je lagano ušao u nju kao da se još pribojavao, što ja ne bih. Ona je dahtala dobro. Nakon par minuta on je ugvati za kukove i poče divljački da je tuca, kao manijak kakav.
„Mmmm, daaaa, tooooo, jače, tucaj me jačeeeeeeee“ vrištala je sve te reči moja keva Žana. Oči su joj bile zatvorene. Zabijao se sve jače u nju, trpao je kao ludak i zapomagao. Onda joj nešto šapnu. Prestao je. Ona ustade, a on leže na pod. Ona sede polako na njega, i poče ludački da se nabija na njega.A on je uhvati za sise i poče da ih stiska, mesi i čak štipa. Mazio je te sisetine moje mame, gnjavio ih. On je zapomagao a ona vrištala iz sveg glasa, ne mareći da li će komšije šta da posumnjaju. Svršavala je po ko zna koji put. Onda on zapomaga:
„Uuuuuhh ujna svršićuuuuu“.
„Super maco, daj da te progutam“ reče ona.
Na to skoči sa njegovog kurca i poče da mu puši. Ovaj je ponovo uhvatio za kosu i počeo da se trza. Tresao se u njena usta, filovo je svojom spermom.
Posle toga su ležali na podu svi snojni i smrdljivi, ona odlazi u kupatilo da se tušira, a on se oblači i odlazi. Mislim da nije mogao da veruje šta mu se desilo. Ja sam se išunjao iz kuće i otišao do grada. Samo sam hodao po gradu i mislio da li moja keva Žana zna, da li se seća one noći kada je bila drogirana i jahala me, i kako da izvedem pa da ja dođem na red kod nje. Nadao sam se da će taj trenutak da dođe uskoro.

Sve se to izdešavalo brzo i ponovo je došao dan kada je trebalo da se održi neki sastanak, da se potpiše još jedan ugovor. Ponovo neki domaći investitori, i ponovo jedan veoma elegantan hotel, nije sada bitno koji grad.
Do kasno u noć smo sedeli, pregovori su tekli kako treba, a keva onako utegnuta se samo kikotala i šaptala nešto sa nekim tipom. Onda ona odlazi u sobu, kao umorna je reče. Lagano odlazi uz stepenice mešajući onim moćnim guzovima. Nedugo zatim onaj tip odlazi takođe uz stepenice. Naravno znam šta mi je raditi, čekao sam par minuta i ja se uputim uz te iste stepenice. Moja soba u hotelu je bila dve od mamine.
Kako sam prilazio vratima njene sobe čuo sam blago stenjanje. Čulo se:
„Uh…mmmmm…aaaaa…tooo“.
Polako sam prišao vratima i blago ih odškrinuo da se ne čuje i ne primeti.
Žana je klečala na podu i strahovitom brzinom pušila kurac tom tipu, dok ju je on čupao za kosu. Mogao sam da vidim da nije imao nešto preterano dug ali pozamašno debeo kurac, koji joj je razvaljivao usta. Videlo se kako klizi njenim ustima i mokar i slinav izlazi. Jednom rukom je držala jaja a drugom njegov komad koji je vešto uvlačila u svoja moćna usta. Još sam malo otvorio vrata ali tako dovoljno da me ne primete, uz strepnju da neko ne naiđe. Gledao sam ih tako, jednom rukom sam se naslonio na štok vrata, a drugu sam spuštao prema svome kurcu koji je bio dobro dignut.
Tada odjednom ovaj lik se odmače od nje ali još uvek je držeći za kosu i nabi je preko kreveta. Imao je nameru da je nabije sa guza. Spremno mu se namestila a on joj onako grubo zadiže suknjicu preko srruka. Onda jednom rukom strga sa nje tangice uz reči:
„Ovo ti ne treba“.
Ona ga je dražila još više, i ako se videlo da je tip naložen maksimalno:
„Daj, hajde…zabij ga…da vidim koliko možeš“.
Ovaj se još više naložio na te reči:
„Polako droljice, dobićeš svoje“ i nastavio:
„Dobićeš ti svoje, celog…zabiću ti ga do grla, tako da me se sećaš…razvaliću te od kurca“.
Keva je uvijala guzom, valjda on napaljenosti i nastavljala:
„Daj više jednom…budi dobar na delu ne na rečima“.
Onda ovaj poludi i zabi se u njenu pičku sve do jaja, odjednom, jaja su lupala od nju.
„Aaaahhhh“ jauknula je keva.
To je sve odzvanjalo hodnikom, ali niko nije izlazio, kao da je hotel bio prazan, a možda i jeste.
„Sada ti sledi ono pravo tucanje“ puhao je zajapuren ovaj tip.
Tim rečima izvadio je kurac i usmeravao ga u kevinu guzu koja je bila istrčena. Onda se ona malo poče iznemagati:
„Nemoj u guzu bre“ izgleda da nije volila to, ili je znala da ima debel komad.
„Šta je sada kučko, nema nazad, šta ti misliš ko sam ja“ bio je prosto poludio ovaj.
„Ahhhhhhh…aaaaaaaaaa“ jaukala je keva kao da je kolje.
Ja sam bio zavukao ruku u bokserice i drkao kurac. A onaj manijak se zabijao u kevu kao da nikada nije karao, a ona se njihala i tresla. Sise su joj se plivale i ako su bile u grudnjaku još. Krevet se rastavljao koliko je ovaj jako prosto ubijao. Jaukala je iz sveg glasa i već bila znojna, dok joj je ovaj širio šupak do maksimuma.
„Neeeemojjjj višeeeeeee…ogroman jeeeee“ zapomagala je.
Definitivno sam znao da joj je to slaba tačka i podseti me na onaj dan kada se uje ovi hrvati ubijali u onoj sobi. Ovaj nije imao milosti, kako je molila ovaj je sve jače nabijao. Držao je za bokove i guzio je, tucao celih 15 minuta. Kada ga je izvadio bio je sav crven, a ona je odahnula.
„Okreni se kurvo“ naredio je.
Ona valjda sva sretna što je prestao se spretno okrenu i sede na krevet. Usmerio joj je kurac prema ustima.
„Puši ga“ dalje je naređivao.
Gurao joj je u usta kurac koji je ona spremno gutala.
„Puši…ahhhhh…toooo…prava si drolja…kučketino…rekao sam da ću da te ubijem“ govorio je sav sretan.
Držao je za glavu i počeo da se trese, svršavao joj je u usta.
„Aaaaaahhhhhhhh“ jaukao je dok joj je punio usta spermom koja se cedila niz bradu pa sve preko sisa i grudnjaka.
Tip se tresao kao da je u groznici. Žana je nastavljala da isisava poslednju kap iz njega. Celo vreme je ona prstima jebala sama sebe. Tip ju je ubio u guzu, razvalio je ali ona nije svršila. Tada keva izbaci kurac iz usta i glasno vrisnu stežući noge. Svršavala je. Više nisam mogao da gledam, otišao sam u svoju sobu i svršio u kupatilu. Nakon pola sata sam se vratio u hol hotela. Svi su bili dole. Keva malo raščupana ali u redu činilo se.
Još jedno veče u kome je potpisan još jedan važan ugovor, i gde je keva izgubila još jedne gaćice mislio sam.
Tako je vremenom prestajalo sve, sve je manje bilo takvih zadataka, većina ugovora koji su bitni su bili potpisani. Ali keva nije gubila žestinu, bila je napaljena i dalje ganjala neke klince, bukvalno je bila opterećena sa piletinom. To mi se nije sviđalo, jel sam ja samo maštao, a oni i više.
Siroti otac nije ništa znao. Ja sam svakim danom bivao sve napaljeniji na nju, što zbog nje same, što zbog njenog veša i krpica, a sa kojima sam se redovno zadovoljavao. Najviše su me palile priče koje su kružile među klincima, da se tuca sa svakim ko joj se svidi. I zbog toga sam po danu i uveče kada ona ne bi bila kući koristio njene krpice da se maksimalno zadovoljim. I ako sam imao devojku, slađe mi se bilo zadovoljavati sa njenim vešom. Znao sam njene tangice omotati oko nabrekle kite i drkati, svršavati u grudnjak i gaćice. Jedne godine su je izabrali kao za vođu puta na more preko firme. Na moru se jebala sa nekim crnogorcima skoro svaki dan. Ja sam to znao i stvarno bio besan, ali sam sa njenim donjim vešom nalazio načina da se smirim.
A onda je došao dan kada je dobila zadatak da predaje u nekoj srednjoj školi neke prezentacije. Išla je svaki dan, kao da predaje. Naravno oblačila se kako ona zna, ponekad je nosila uske tajice ili farmerke, ističući guzu. Sa tangama naravno. Jedan dan sam išao da joj pomognem oko predavanja, čisto da okrećem listove prezentacije. Tada sam video kako oni balavci, učenici ne skidaju pogled sa nje, gutali su je očima, oni u zadnjim redovima možda i drkali. I taj dan odlazim u toalet. Kada sam se spremao da izađem, čujem neke glasove. Bili su to neki klinci, učenici. Bacali su komentare.
„Stvarno je nezasita koka u godinama kojoj je samo kita na pameti“.
Odlučio sam da se zaključam i slušam. Nastavljali su, mislim da ih je bilo četvero.
„Čim pomislim na nju digne mi se“, govori jedan, a drugi dodaje:
„Ala bi joj ga voleo zašerafiti u guzu, mada mislim da je ta rupa kod nje već dobro proširena, e da je onda čujem kako stenje i moli, kako je samo juče izgledala ta guza u onim tajicama, a tangice, uh“.
Govorio je to kao da je svršavao. Treći se javlja:
„Ma stara kučka, čak čujem da se kreše ko štuka“. Četvrti je dodavao:
„Ma stara škola, verovatno i pičkicu brije ili uređuje svako jutro“.
„Stara koka dobra supa, a za dobru supu treba mlada mrkva“ nastavljalo se.
Ponovo onaj prvi:
„Čuje se da voli mlađe, znači da se voli potrošiti par puta“.
Dalje se nastavlja:
„Znači voli da fura sa klincima, e to je pička“.
Onda sam čuo nešto zanimljivo:
„Moj ćale je pričao sa drugarom, da ju je karao, prisluškivao sam kada je pričao“
„Tvoj ćale je kralj onda“ dodavao je drugi.
„Rekao je da ima uređenu macu“ nastavljao je ovaj.
„Pa znaš šta, klinci joj više pašu za zdravlje“ dodavao je drugi.
Treći je rekao:
„Pa na starom biciklu treba da se uči voziti“.
Smejali su se zajedno, dok neko nije nastavio:
„Žanica je stara spermulja“.
Ide drugi:
„Šta bih dao da mi one noge stavi oko vrata“.
Treći nastavlja:
„Ma odlična je, mislim da se ta kara kao pornozvezda“.
Četvrti:
„Ma ta ti je gutačica muškaraca, ne bi joj mi mogli ništa, potrgala bi nas žive“ ovaj se kao tešio, ali nastavljao:
„Ma sigurno jako dobro ždere muškarce“.
Prvi je govoreći izlazio, a i ostali za njim:
„Ja bi joj dobro zaprašio u guzu, to bi je bolelo sigurno“.
Smejući se izašli su, a i ja za njima sa dignutom kurčinom. Video sam koliko je cela muška strana škole napaljena na Žanu.
Toliko je dobro radila te prezentacije da su učenici molili da ide sa njima na ekskurziju, što je i ona i firma prihvatila kao nagradu. I ja sam se nekako uglavio tu i išao. Ja i Žana smo spavali u razdvojenim sobama. Ona je bila sama u sobi gde je bio francuski ležaj, a ja sa dva klinca u drugoj sobi.
I tako jedne večeri sam se kasno vraćao iz grada i kada sam se približavao vratima vidim kevu kako kao nešto prisluškuje na nekim vratima sobe. Malo sam još prišao, ali tako da me ne primeti. Onda shvatim da je ona čula u toj sobi neko stenjanje i spominjanje njenog imena. Ona malo odškrinu vrata. I tada i ja čujem nekog učenika u sobi. Neko je valjda tamo drkao i spominjao njeno ime, spominje razvaljivanje i mešanje velikih sisa. Naravno sve je asociralo na nju. I ona tada uleti naglo u sobu i zalupi vratima iza sebe, a ja priđem skroz uz vrata.
„Šta bi mi radio“ čuo sam kako se počela kao praviti neka fina pred malim.
Mogao sam samo da zamislim njegovo lice.
„Hajde budi sada junak, kao što si na rečima“ nastavljala je.
Kada sam odškrinuo malo vrata vidim da ona svlači haljinu sa sebe koju je imala. Mali nije mogao da veruje i sve je više natezao kurac. Ona mu priđe i zažvalji ga. Mali je uhvati za sise i poče da ih mesi. Neko je nailazio pa sam morao da odem u svoju sobu. Bilo mi je žao što nisam do kraja sve video. Tada na moru, na toj ekskurziji sam našao za male pare onu vakumsku pumpu za povećanje i jačanje kurca. Kupio sam je i svaki dan natezao kurac na njoj, zamišljajući kevu Žanu.
Prošlo je od prilike pola godine, malo više od toga. Više se nije vraćala u školu. I taj dan se desilo ono o čemu sam samo mogao da maštam. Ja sam bio na godišnjem, a keva je trebala da radi neke promocije, administracije, i trebala je da radi do naveče. Ja sam radio ono što volim kada sam sam. Uzeo sam neke njene gaćice i omotao ih oko kurca tamo kod jaja. Pustio sam sebi pornić gde neki klinac razvaljuje neku matorku. Više me napalilo što je ta glumica sličila Žani. Razvlačio sam kurac, lizao njene tangice pa ih onda omotao oko kurca, koji je dosta narastao još, pumpa je uradila svoje. Divio sam mu se, jel je velik oko 26cm, debeo i omotan žilama. I tako utrenutku kada sam trebao da svršim i to u njene gaćice. Ali nisam mogao, valjda sam taj dan bio izdržljiv. Kuća je bila zaključana a keva dolazi tek naveče, pa sam se opustio maksimalno. Napokon sam svršio, napunio sam njene gaćice gustom spermom. I tada sam se trgao jel sam na regalu video Žanin odraz. Stajala je iza mene. Ostao sam skamenjen. Ona je samo buljila u moj kurac i one svoje napunjene gaćice. Gledala je u moj kurac umazan spermom i obavijen njenim krpicama. Ja sam samo naglo skinuo gaćice sa kurca i bacio ih pod jastuk te navukao svoje bokserice. Onda ona poče da viče, kao da nije mogla da veruje:
„Idiote, šta to radiš, da li si normalan“.
„S kim bi se jebo, sa mnom, šta radiš to sa mojim gaćama“.
Dok je galamila stala je ispred mene. Ja sam samo sedeo na kožnom trosedu, i tada vidim kako je obučena. Buljio sam u nju kao manijak. Ona je imala belu svilenu košulju, fino raskopčanu. Ispod se videlo da ima onaj fini čipkasti crni brus. Onda spustim pogled dole. Na nogama crne mrežaste čarape, sa crnom mini suknjicom od teksasa malo dužom od dopičnjaka. Skroz dole crne štikle sa glomaznom štiklicom.
„U šta si zinuo majmune, kao da nikad me nisi video“.
Kurac mi je pulsirao i dizao se ponovo u boksericama. Ja sam ga pokrio rukama jel sam samo njih imao.
„Smakni ruke“ derala se.
Nisam hteo.
„Smakni ruke kada kažem“ naređivala je i smakela ih sama.
Kurac mi je bio dignut a bokserice su stršile.
Meni je bilo neugodno, ali ona je sada gledala mene. Pogledao sam je. Ona se nasmešila i gledala u moj kurac onako izazovno, kao najgora kurva. Počela ja da odkopčava košulju. Sise su se prikazale u onom njenom grudnjaku. Nisam mogao da verujem. Ona se sage i sa obe ruke podera moje bokserice. Izgleda da nije dobila danas pa je bila napaljena. Počela je da mi drka desnom rukom onako lagano, paleći sve u meni. Ja jednu ruku zavučem ispod njenog minjaka i počem da joj opipavam macu preko tangica. Ona počinje da ubrzava sa drkanjem. Počeo sam da se znojim.
„Sada ću da ti pokažem nešto“ reče ona.
Počela je da ga puši. Prvo lagano pa sve više i više, gutala je celu tu kurčinu.
„Koliki je narastao, šta je ovo sine“ govorila je.
Ja nisam mogao ni da pričam.
„Moram da priznam da je jedan od najvećih sa kojima sam se jebala“ rekla je smeškajući se.
„Stvarno si kučka, kurvetina kevo“ ja sam govorio iz napaljenosti.
„Hajde, svrši mi po sisama mali“ palila me je.
„Sve tvoja mamica kurva zna“ gledala me izazovno i govorila.
„Ne, ne želim, hoću tvoju pičku, da je poližem i da te tucam“.
Nastavljao sam:
„Hoću da ti napunim spermom usta, kao pravoj kučki“, bio sam sve napaljeniji.
„Pa hajde, da te vidim, šta čekaš, nafiluj kučku“ govorila je.
Počela je da skida minić.
„Nemoj, ja ću“ zaustavio sam je.
Samo sam joj zadigao minić preko struka a one prekrasne tangice pokidao. Ostala je u čarapama i štiklicama, kao i podvezicama. I stvarno je izgledala kao prava kurva.
„Vidi malog šta zna, ajde navali“ govorila je iznenađeno.
Položim je na trosed i raširim noge. Počeo sam da joj sisam fino uređenu pičku i da je jebem jezikom. Kako je bila slasna.
„Aaahh ahhh, tako sine samo liži maminu picu“ stenjala je dok je gnječila jednu sisu.
Onda počnem da uvlačim jedan po jedan prst i da je jebem njima.
„Ahhhh daj mi ga molim te“ zapomagala je.
Tada sam postao bezobrezan, jel sam video da je bila napaljena.
„Moli kučko, šta da ti dam“.
„Molim te, ahhh, stavi mi kurčinu u moju kurvanjsku pičketinu, molim teeeee“.
I uvalio sam ga celog odjednom.
„Aaaaaaaaa“ zapomagala je, i nastavljala:
„Aaaaaaaa tooooo, rasturi me, tucaj me iz sve snage“
„Kurvo kevo, uništiću ti pičku“ zapomagao sam i ja.
„Aaaaaa…zovi me kako hoćeš samo me rasturi…aaaaaaa“.
Mislim da ove krike su komšije morale čuti. I nastavljao sam:
„aaaaaaa kevo, pocepaću ti pičku“.
„Nećeš više moći da hodaš kurvetinooooo“, ali njoj nije bilo bitno:
„Aaaaa pocepajjjj matoru kučku, jače, jačeeeeee“ .
Nisam mogao više.
„Aaaaaa mama ne mogu više svršiću“.
„Neeee, nemoj da ga vadiš, sada ću samo malooooo, aaaaaa“.
I nisam mogao ni sekunde da izdržim. Izvadio sam ga i svršio joj po sisetinama. Pao sam sav znojan
Ležao sam preko nje pet minuta. Otišao sam da se tuširam.
I u trenutku kada sam završavao sa tuširanjem i samo što sam zavrnuo vodu, upada keva u kupatilo. Na sebi je imala onaj isti bikini zlatne boje koji je imala kada se karala i zavodila nećaka. Uz sve to imala je papuče sa visokom petom i namazana nekim uljem koje je mirišilo. Sva se sijala i bila klizava.
Ušla je u kabinu sa mnom i kleknula.
„E sinčiću moj, sada ću ti toliko isisati kurčinu i jaja, da će ti otpasti“ rekla je.
Čim ga je dirnula odmah mi je skočio ponovo. Počela je da mi ga drka tolikom brzinom da sam mislio da će pući. Konačno ga je stavila u moćna usta. Onda sam ja rekao:
„Kevo hoću da te jebem među sise, pa ga onda popuši koliko god možeš“.
„Šta je pališ se na moje dude,a. Pa gledao si puno pornića mali“ samo me odbila.
Pušila ga je neverovatnom brzinom i uvlačila da me bolilo. Uvrtala ga je. I celo vreme je mazila pičku i uvlačila prste u nju.
„Toooo kurvo…kako si profi“ ponovo sam se napalio.
„Razvaliću te samo da te dohvatim“ nastavljao sam.
„I šta bi mi radio mali, a“ još više me palila.
Tada poče tako jako i snažno da ga steže i krivi da sam mislio da će mi pući koža sa kurca. Bolelo me.
„Aaaaaaaaa mamaaaaaa je ne mogu više svršiću“ derao sam se.
„Hajde, istresi se mamici po ovim sisetinama, gledaj kolike su, samo tebe čekaju“ ložila me sve više.
„Hoću da ti svršim u usta, kao pravoj kurvetini“. Tražio sam.
„Možeš samo dobiti lice, još je rano za tvoju spermu u mojim ustima mali“ bila je toliko zahtevna, nije se dala.
Tada je prinela moj kurac svom licu i zategnu ga svom snagom.
U tom trenu sam se toliko derao kao da me živog deru. Bila je to velika bol, ali na neki način i sreća. Iz mene je izašlo duplo više sperme nego malopre.
Žana je bila sva umazana spermom, ulepljena joj je bila kosa, sve. A meni se spustio kurac dole i mnogo me bolio. Pokušavao sam da ga nadrkam ali se više nije dizao.
„Zašto me ovoliko boli i neće da se digne na tebe“ pitao sam. Ipak me ona izmuzla kao magarca a nije mi dala ništa, i još mi se nije mogao dići više. Izgledalo je da je sve iscedila iz mene. Rekla je na moje pitanje:
„Za danas si dobio i previše, ja se sada moram tuširati“
Osušio sam se ali me kurac i dalje pekao, kao da je gorio, da ga je neko pekao nečim. Otišao sam u svoju sobu. Uzeo sam led i mokre obloge i ladio kurac. Nisam mogao da verujem ovo. Nisam mogao da zaspem od bola. Nekako sam uspeo da zaspem. I kada sam se probudio peklo me.
Otišao sam u njenu sobu.
„Žana još me peče od sinoć“ rekao sam joj.
„Pa ne znam šta je, moraš što pre da svršiš da bi se smirio“.
Meni se sada digao, a ona je gledala.
„Mislim da si spreman za moje sise sada“ rekla je.
„Ako je tako izdržaću, samo požuri“ rekao sam ja.
Jako ga je nategla i oblizala. Meni to načini jaku bol ali mi se sviđalo i stavi ga spremno između svojih sisa.
„Hajde sada, nabijaj svom snagom, a ja ću da drkam i ližem ono što izađe“ rekla je.
Počeli smo. Kako je to bio divan osećaj, kako su bile lepe i mekane. Onda ona leže potpuno na krevet i reče:
„Nabijaj sada iz sve snage“.
„Igraj se sa njima, gledaj ih kolike su i napaljene“ nastavljala je.
Tada je počela sisetine da savija tako oko njega. Drkala mi ga je sisama.
„Ajde nabijaj jače, nećeš valjda da ja tebe jebem“ rekla je nervozno.
Od tih reči mi se sve pomrači i ja počnem da svršavam kao lud.
„Toooo sinčino zalij me spermom, znala sam ja da ti možeš više“ rekla je. Onda mi očisti kurac, pa se ode tuširati. Ja sam otišao u kuhinju. Bol je prilično prestala. Keva se istuširala, i spremila za posao. Ponovo je obukla ono isto od juče i ponovo sam se napalio kada sam je video onako da šeta po kuhinji.
Rekao sam joj da hoću da je jebem, dok ćale nije došao.
„Ne mogu sada moram na posao“ rekla je kao onako nervozno.
„Pa će te tamo guziti oni Hrvati, tucaš se sa njima kurvo“ rekao sam besan.
„Prestani tako da me nazivaš idiote“ derala se.
„Šta mogu kada ti ne možeš ni da me načneš, ne možeš toliko da izdržiš“ podcenivala me je.
Ja sam tada popizdio. Ustao sam uhvatio je i nabio je na sudoper. Zajaukala je:
„Prestani odmah“
„Sada ćeš da dobiješ svoje kučko“
„Nećeš se jebati sa ustašama, ja ću da te razvalim sada“ bio sam potpuno besan.
Zavukao sam ruku ispod i spustio joj gaćice do kolena, da ih ne pocepam ponovo. Zadigao sam joj minić preko struka i zadigao desnu nogu na sudoper. Malo sam je gledao u crnim samostojećim čarapama. Zabio sam se u nju celom dužinom. I ponovo je jaukala držeći se za mali šank pokraj. Tucao sam je nabijajući se u nju celom dužinom. Ona je malo stenjala, pa malo jecala, pa bi onda sve prelazilo u vrištanje. Ja sam malo ubrzavao. Počela je da se izvija i stišće svoje sise koje je izvadila iz grudnjaka. Ništa nije govorila, kao da je bila ljuta na mene, ali se prestala otimati. Znao sam da se pravi i da joj sve to godi. Prava kučka.
Uhvatio sam je za kosu i čupao.
„Razbij me, pocepaj me živu, raskidaj me tim kurcem…aaaaaaa“ rekla je.
Držao sam je za kosu i povukao sebi. Žana se izvi u leđima i nasadi se na kurac do jaja. Zavrištala je a ja sam nastavio da je razbijam u ludačkom tempu. Onda se ona jednom rukom oslonila o zid ispred sebe, dok se drugom pokušavala da obuzda. Ali nije joj pomagalo, ja sam ubrzavao još više. Svršavala je trzajući se celim telom i vrištala tako jako da se kuća orila. Ja sam usporavao kada je ona svršavala i tucao sam tako još minut možda.
„Sada ću da de tucam u dupe mamice“ rekao sam joj.
„Samo budi pažljiv maleni…jako je velik za to“ odgovarala je.
Znao sam da joj je to slaba tačka. Nabio sam se nekoliko puta još u njenu pičku i izvadio ga. Keva mi je pomogla da ga smestim na ulaz njenog šupka. Počeo sam polako da ulazim, držeći joj levu nogu za štiklu.
„Polako, polako..aaaaaa“ stenjala je i nastavila da priča:
„Jesi li ga smestio“.
„Na pola sam“ ponosno sam rekao.
„Ooooo bože, šta sam rodila“ zajaukala je.
„Samo polako molim te“ preklinjala je.
Gurnuo sam joj još dublje, a ona vrisnu:
„Staniiii…ne mogu…aaaaa….čekajjjjj“ nije joj to odgovaralo.
Dahtala je a ja sam stajao u mestu. Ja sam znao da je to boli i da joj je to slaba tačka. Pa i mene je bolilo celu noć, sada joj vraćam. Gurnem još malo a ona zajauka moleći da prestanem, da mora na posao i da kasni.
Još više sam se napalio i bilo mi je dosta njenog izmotavanja. Obuhvatio sam joj noge oko butina i sjurio joj ga do jaja u jednom trzaju. Žana je zajaukala i vrištala koliko je grlo nosilo, a ja sam samo nastavljao da je tucam u dupe i to luđačkim tempom.
Ja sam tada počeo da joj dražim pičkicu derući i parajući njen šupak nesmanjenom žestinom. U jednom trenutku sam sam je povukao sebi i zabio se u nju do jaja. Žana je tada zaurlala baš dugo. Počela je da svršava ponovo prskajući sokove iz pičke, dok sam joj i dalje dražio picu brzim pokretom ruke. Svršavala je uz vrisku i trzaje. Ja sam se dalje nabijao u nju. I nakon još desetak žestokih trzaja sam počeo da punim njen šupak. Nafilovo sam je do vrha. Kada sam ga izvadio sperma se cedila iz njenog šupka niz noge.
Bila je toliko umorna i znojna da se otišla istuširati i otišla u sobu da spava. Nije ni išla na posao. Tada sam joj u stvari pokazao koliko mogu i da me ne sme da izaziva onoliko. Redovno se tucamo kada stignemo.

Autor erotske priče: Punisher85   

Komentara (0) Objavljeno u Erotske priče 02/05/2010

Sex Oglasi

«Prethodni   1 2 3 ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... 498 499 500  Sledeći»

Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče