sms upoznavanje

Krizanje na podu


Nikada necu zaboraviti svoje prvo homoseksualno iskustvo na ekskurziji u Crnoj Gori. Putovali smo poprilicno dugo. U moj razred je islo samo pet djevojaka a ostalo su sve bili decki. Mi cure smo bile veoma bliske sa djecacima, bili su nam kao braca. Kada smo stigli u Herceg Novi smjestili smo se svi u hotel. Nas tri djevojke smo spavale zajedno, ostali su podjeljeni sa neki drugim razredima u sobe odmah do nas. Samom u krevetu spavala je moja drugarica Dijana. Dijana je bila veoma otvorena o seksu i bez dlake na jeziku mi je govorila o svojim deckima, njihovim kitama i o njenom iskustvu… Ja sam nasuprot nje samo spavala sa svojim deckom koji me je vijerno cekao kuci.

Bilo nam je nezaboravno vrijeme tamo. Jedne noci smo ja i Dijana ostale u sobi same. Ona je otisla da se tusira. Bila je poprilicno dugo u kupatilu dok sam ja cekala u sobi i citala neki roman. Potpuno sam zaboravila da je ona u kupatilu usla sam da pijem vode. Ugledala sam Dijanu potpuno golu. Grudi cvrste i lijepe, ravan stomak, lijepe i duge noge. Imala je malo sire kukove, ali zato veliku guzu. Sjedila je na kadi rasirenih nogu. Jednom rukom se drzala za mokru kosu, drugom rukom je ribala picku. Trljala je prstima od usnice i uzdisala. Zatim je pogledala u mene. Ja sam ostala bez daha. Rekla je:

„Uzmi slobodno sto ti treba, nema veze zene smo“

Nisam mogla usta zatvoriti, gledala sam u nju ne samo sa ocima jedne drugarice nego sa ocima pohote. Osjetila sam kako mi se picka postaje vlazna. Pogledala sam je u oci i rekla da se zelim i ja tusirati. Ona je nastavila trljati svoju mackicu gledajuci mi uporno u sise. Lagano sam se svlacila pred njom i ostala sam samo u gacicama. Ona je ustala sa kade i pocela da mi dira grudi. Bilo me je strah. Neznam kako postupati sa zenom. Okrenula me je i masirala me po ramenima.

„Opusti se“ – rekla je. „Vidjet ces, zene su mnogo ljepse i uszbudljivije u seksu od muskaraca“

Prislonila me je uz kadu i doslovice naguzila. Skinula mi je lagane cipkaste gacice i spustila se na koljena. Zabila je naglo svoj jezik u moju vlaznu picku. Gurala ga snazno i brzo. Zatim je kruzila jezikom preko cijele moje mace. Zacrvenila sam se u licu. Potuno sam se napalila. Trebalo mi je nesto vise od jezika, picka mi je htjela poludjeti. Rekla mi je da legnem na pod i da rasirim noge. To sam uradila. Zatim je ona dosla i zavukla jednu svoju nogu pod mene tako da su se nase picke mogle dodirivati. Tljala je svoju picku od moju i ljuljala se naprijed – nazad. Vristala sam od zadovoljstva. Bila sam pri vrhuncu nekoliko minuta vec i nisam vise mogla izdrazi. Rekla sam joj da mi zabija dva prsta u picku brzo i jako. Naguzila sam joj se ponovo a ona mi je priredila orgazam. Svrsila sam kao nikada do tada. Osjecala sam se mnogo lakse a i ona je svrsavala trljajuci svoju mackicu istovremeno.

Uvece se nasa drugarica vratila u sobu a nas dvije smo spavale zajedno pod istim prektivacem. Rekla sam pred njom kako sam gledala strasan film pa me strah. Obje su se nasmijale. Kada je nasa drugarica zaspala ja i Dijana smo se nastavile tu noc fatati i ljubiti pod dekom… zaspala sam joj u zagrljaju tu noc bez gacica koje sam prije toga skinula…

Erotsku priču napisala: Without_tabooz   

Komentara (44) Objavljeno u Gay priče 02/04/2010

Sex Oglasi

1 2 3 ... 59 60 61  Sledeći»

Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče