sms upoznavanje

Kratka povjest nastranosti


Prve pederske maštarije sam imao sa oko 14 godina. Bio sam inspiriran seksualnom rubrikom jednog omladinskog časopisa, u kojem je seksolog djelio savjete omladini koji su mislili da su seksualno zastranili. Šok koji je kod mene izazvala opipljivost opisa tih pederskih storys se pretočio u ekstremno seksualno uzbudjenje. Tad sam si prvi put stavio prst u šupak i osjetio viši level zadovoljstva pri drkanju. Inače drkanje sam otkrio vec u predškolskom dobu. Običavao bi visiti na kvaki vrata i trljati si medjunožje do orgazma.
 
Nakon što sam otupio na čari prvog iskustva sa prstom u dupetu, počeo sam si trpati stvari koji su sve više bili nalik kurcu po veličini ili po formi. Dršku četke za zube, olovke, zatim svjeće, dršku od metle itd. Penjao bi se na mašinu za pranje rublja i drkajući promatrao u ogledalu kako mi se šupak širi pri ulaženju nekog od kurcolikih predmeta u njega.
 
U suštini nisam peder. Za razliku od pedera, ja sam u svojoj srži muško. Seksipilne žene  su za mene izazov kao i za svakog drugog hetero muškarca. Pod normalnim okolnostima pička mi ispunja sve potrebe. Medjutim, moja mašta ima svojstvo da periodicno podivlja i napravi drolju od mene. Tada se palim na kurac i sve ostalo što se krije iza muških gaćica, svi moji otvori tjela vape za tim. Sve preostalo na muškarcu me ne interesira. To je samo balast.
 
Sa mojih 19 godina sam silom prilika napustio Bosnu i nastanio se u Austriji. Imao sam u medjuvremenu i prvi sex sa jednom nesto zrelijom ženom. Inače imam skladnu mladoliku pojavu, friško lice sa punim usnama. Privlačim i žene i muškarce, prilike za sex nisu rjetke, medjutim stidljivost me čini suzdržanim. Ako se uzme u obzir evropski statistički prosjek (14,5 cm) kurac mi je nadprosječno dug (17 cm). Ako je to i upitno, van svake sumnje je da mi je kurac iznad prosjeka debljine (oko 15 cm obujma ili 45 mm presjeka). Glavić mi prati debljinu kurca, tako da mi izgleda kao impresivna masa. Ono što sam zapravo htio reći je da se upravo u mom kurcu oslikava moj vlastiti ideal kurca, pod uslovom da se nadoda ponešto volumena.
 
Nakon dolaska u Austriju sam se silom okolnosti suzdržavao od drkanja. U prosjeku sam inače drkao svaki ili svaki drugi dan. Apstinencija je dovela do toga da mi je seksualna mašta potpuno zastranila. Nešto poslije otkrića da mi je šupak postao spolni organ, sam i otkrio da imam dovoljno gipkosti da si mogu lizati vrh vlastitog kurca. Prije nekoliko godina sam si mogao sisati vlastita jaja, sad mi stomak i manjak treninga otežava stvar. U intimi tuš kabine izbjegličkog logora, gdje sam tad boravio, mi je to postala jedina forma samozadovoljavanja. Uživao sam u mirisima i toplini svog kurca, u svlačenju kožice sa glavića usnama. Prije toga bi si čučeći tako dobro natrljao šupak prstima da bi mi pulsirao. Tom praksom sam uspjevao do te mjere dici tenziju na glavicu mog kurca, da sam uvjek uspjevao svršiti sebi u usta samo lizanjem i trljanjem usana o vrh glavića. Spermu bi odmah ispljunuo pošto bi mi napaljenost poslije orgazma rapidno opala i sve bi izgubilo čar. Moj orgazam je bio vrhunac u pravom smislu te rječi, s jedne strane strm uspon, s druge strm pad. Taj ekstremni pad energije poslije svršavanja me prati cjeli život ako izuzmemo heteroseksualne odnose.
 
U samom početku, od otkrića pičkolikosti mog šupka, su moja pederska samozadovoljavanja bila rjetka. Kako su godine prolazile postalo je sve učestalije i sve nastranije. Dolaskom interneta su svi vidovi pornića postali dostupni jednim klikom. Drkao sam na sve moguće, ako izuzmemo ozbiljne društvene tabue. Počeo sam se paliti na "pissing", "fisting", "rimming" i slične perverznosti.
 
Kurci su mi postali takav fetiš da sam razvio neku vrstu karakterologije kuraca, imali su svoje "ličnosti", čitao sam ih kao ljudska lica. Imao sam u glavi bogat katalog kurčeva po ranking sistemu. Kao sto je netko imao prefinjen ukus za vina, ja sam imao za kurčeve.
 
Stavljao sam si sve deblje i kurcolikije predmete u šupak. Prva banana mi je bio poseban kick, zato što nisam očekivao da će mi cjela stati u šupak. Zatim krastavci, vratovi raznih, kurcu sličnih, bočica losiona i šampona, čak i djelovi rustikalnog namještaja iz podruma. Nalazio sam načine da fiksiram te predmete da bi se mogao samo pokretima tjela nabijati na njih. Kako su predmeti postajali duži, počeo sam i sa korišćenjem klistira. Šupak sam čistio sa demontiranim šlauhom za tuširanje.
 
Kad sam postao financijki stabilniji, prešao sam na luskuznije forme samozadovoljavanja, kupio sam si dildo. U opciji su bili isključivo "realistic" kurci. Nikakvi akril, staklo, metal, loši imitati, tražio sam što je moguće bolju kompenzaciju pravog kurca, vizuelno i pod rukom. Iako nisam planirao ugradjeni vibrator uzeo sam jedan takav jer je baš taj bio najbolja reprodukcija lijepog realnog kurca. U paketu sa gelom za podmazivanje pičke. Imao je nekih 7 incha, bio nešto tanji od mog kurca. Na svojoj bazi, ispod jaja je imao usisni dio, čime sam ga uspjevao pričvrstiti na sve što je bilo glatko.
 
Još dok sam se vraćao iz sex shopa otpakovao sam ga na sjedištu mojih kola sa namjerom da testiram vjerodostojnost materijala. Dobio sam moćnu erekciju osjetivši taj plasticni kurac u šaci. Taktilno je bio daleko više sexy nego što sam očekivao. Dok sam ga gladio, gorio sam od želje da ga sisam.
 
Bio sam u svemu temeljit, sve sam radio easy, puštao želji da raste. Najprije sam ga stavio na provjetravanje jer je intenzivno mirisao na PVC. Nakon toga sam skinuo odjeću sa sebe, pričvrstio dildo na zid u visini mog kurca pri stajanju, i dugo ga sisao, lizao, polirao ga usnama, trljao si tjelo s njim, bradavice, pupak, kurac, šupak, na kraju si ga nabijao duboko u grlo. Prošao je oko sat dok ga nisam progutao dupetom.
 
Bilo je poteškoća u prodiranju kroz prsten mog šupka. Moj šupak je zadnjih godina vidio svakakvih predmeta, ali nakon svakog razvlačenja bi se njegove mišice vraćale u prvobitnu neelastičnost. Da sam dildo samo izvadio iz šupka osjetio bi zadovoljstvo samo zato što bi bolna napetost nestala. Dildo je naprotiv sklizuo u dubinu, bol je popustila i samo u trenutku bila smjenjena moćnim strujama sladostrašća. Sunce me ozarilo iznutra. Disao sam drhtavo kao da umirem.
 
Pričvrstio sam ga za jednu mobilnu masivnu kutiju sa glatkom površinom. Tako sam dobio mnogo varijacija na krevetu. Do zore me je jebao ovaj surogat, ostavljao sam spermu posvuda po stanu, isprobavao sve uglove, poze i tehnike, sve sto sam znao iz porno fimova. Sjedio bi na njemu nabijen do jaja, sisao si pritom vlastiti kurac i potom si ga nabijao friško izvučenog iz šupka duboko u grlo. To mi je bio glavni kick. Kod prva dva orgazma ejkulirao sam bez drkanja kurca dok je dildo vibrirao u mom dupetu.
 
Kasnije sam vrlo često imao takve "analne orgazme", bez korišćenja ruku. Kad bi ubrzao tempo penetriranja i dublje se nabijao na dildo, ili kurac kasnije, šupak bi mi se pretvorio u pičku kojoj je dovoljno samo trenje da eksplodira. Ponekad bi pomislio da mi je šupak u svojoj dugoj čežnji za kurcem našao načine da multiplicira svoje nervne završetke i reorganizira svoje tkivo u neku vrstu pičke. Da nisam redovno stavljao gel, možda bi otkrio da mi se vlazi kao pička. Mislim da su orgazmi izazvani samo penetriranjem šupka bili jači od onih drkanjem kurca i da bilo je više ejakulata na kraju.
 
Dildo sam tog vikenda tretirao kao relikviju, bio mi je pored jastuka i na radnom stolu, uvjek uz mene. Bila mi je dovoljna njegova osjenjena silueta pred očima već bi bio hot, i ako nisam bio u situaciji da ga guram u dupe, sisao bi ga nježno ili grubo. Te igrice s dildom bi trajale tjednima dok se nebi otrijeznio, vratio se zdravoj mašti i na kraju dildo bacio u smeće. Sve u svemu, kad god bi se završila svaka moja faza robovanja mračnim silama, osjećao bi se super dolaskom u normalni život, kao kad bi nakon tamničenja izišao na svjetlo i frišak zrak. Dok opet nebi podlijegao pederskim opsesijama u kojima je dildo ili kasnije kurac bio neminovnost.
 
U medjuvremenu me počeo privlačiti "pissing" na vlastitoj koži. Nekad dok bi se tuširao, pišao bi si po tjelu drkajući. Zatim sam to radio i ležeći. Kasnije sam si ciljao u usta i počeo se paliti i na to. Jedan iz reda top orgazama sam si priuštio sa tri prsta u dupetu, ležeći poprijeko u kadi u vlastitoj pišaćki, duboko u ustima popišani dildo. Nikad nisam ciljano gutao, samo sam volio toplinu, miris i okus slanog urina u ustima. Palili su me i mirisi ispišanih javnih WC-a i mnogo sta sa primjesom amonijaka. I moje vlastite gaćice sam si pritiskao na nos i drkao na miris medjunoznih sekreta. Jednom smo si ja i jedan perverznjak sa sex-portala poslali poštom gaćice zatvorene u najlonu koje smo nosili 2-3 dana. Imao sam već to iskustvo sa jednom slatkom talijankom iz Svajcarske. Njene gaćice su mi ostale fetiš i kad su ostaci sokova njene pičke potpuno ishlapili. Ono sto ona nije znala je da sam ih oblacio i izazio s njima. Iako sam bio ekstremno napaljen kad sam otvarao najlon sa gaćicama kolege fetišiste, smrad koji me je zapljusnuo me potpuno otrijeznio. Ljepota arome nošenih gaćica "sazrijeva" do drugog ili trećeg dana, poslije toga sve postaje nepodnošjivo ustajalo. Mislio sam da sam sa takvim sklonostima potpuno nenormalan, dok nisam čitao da se u sex-shopovima prodaje nošeni donji veš, a u Japanu postoje čak i automati za to u koje se ubacuje novčić. Pri tom nalazim važnim napomenuti da se ovaj snifferski fetišizam odnosi samo na ono što je u dodiru sa spolnim organima. Miris čarapa, znoja pod pazuhom, pljuvačke ili sranja nalazim odbojnim kao svaki zdrav čovjek. Uostalom, kao bolestan važi samo onaj koji samo u tome može naći seksualno ispunjenje.
 
Prvi put sam prakticirao "pissing" u dvoje sa jednom studenticom psihologije koja je, ako izuzmemo moje jebače koje sam doveo iz virtuelnog svijeta, skoro jedina imala ekskluzivni uvid u moje nastranosti. Ali to sad nije tema.
 
Počeo sam se polako paliti i na torzo dlakavih, punijih, zrelijih muškarca. Ali samo u vizuelnoj kombinaciji sa debelim, žilavim kitama i samo u modusu veće napaljenosti. Pod normalnim okolnostima, na bazenu na primjer, su mi tjela bilo kakvih muškaraca bila bez ikakvog vrijednosnog naboja. Nikad nisam osjetio ni tračak požude za slučajnim muškarcima kako iz moje bliže tako i moje anonimne okoline. Nikad se nisam pitao kakav kurac ima netko od njih. Naprosto je nemoguće da od svakodnevnvnog muškarca, prijatelja, poštara, profesora stignem do njegovog kurca. Samo je obrnuta opcija bila moguća. Morao sam poći od dobrog kurca, podlijeći perverznim isparenjima mog mozga, da bi sve što je kurcu bilo periferno bilo erotizirano. Ali i tada su za mene kurčevi vlasnici bili samo bezlična masa na koju je bio pričvrsčen kurac. Jedino je kurac imao lice.
 
Idealna muška tjela me ostavljaju savršeno hladnim, pod bilo kakvim okolnostima, kao i svakog hetero muškarca. U perverznom modusu moja strast trazi prljavo, sve što zdravom čovjeku važi kao gadost, velike, dlakave muške stomake, sise, šupke, urin, znoj jaja, nešto što prirodom stvari odbija. Seksus ima nešto od demonskog karaktera. Ako čovjeku vrijednosna načela nisu stabilna, i ako pri tom osluškuje i pasivno slijedi svoju mračnu pozudu, ova će ga voditi upravo u tabu-zone i nagrizati ih kao korozija, čovjek gubi sjaj, plemenitost, dostojanstvo, integritet. Jedini je izlaz da se vrijednosno neutralizira i odbaci ideale, izmedju ostalog zato što ovi uzimaju nešto od autentičnosti čovjeka, i bude načisto sa sobom.
 
Kao sto gore nagovijestih, palio sam se sve više i na šupke, na dlakavo dupe muškarca. Kao što sam iz divljenja prema kurcima razvio jednu ikonografiju kuraca, tako sam počeo katalogizirati i šupke. Želio sam da ih ližem. Za kurce su postojali dobri surogati, za šupke nisu. Zato mi se energija ove želje konstantno akomulirala.
 
Otkrio sam intenet-portale gdje se pederi i drkadžije poput mene reklamiraju fotkama i filmovima. Strašno sam se palio na te amaterske prezentacije, izgarao od požude gledajući sve te ejakulirajuće, pišajuce kurčine, klateća jaja, dlakave, razvaljene šupke, trbuhe, muške sise. Ja sam se prezentirao mojim glatkim dupetom u raznim varijacijama. Znači počeo sam tražiti jebača. Ali sa velikim oklijevanjima. Imao sam jako visoke kriterije, dolazili su u obzir isključivo masivni kurci. Njihovi vlasnici me nisu interesirali. Idealna bi mogućnost bila da sve oko kurca jednog muškarca postepeno nestaje u jednoj anonimnoj apstrakciji do koje moja svjest uopće ne doseže, kao kod fokusiranja kamerom. Nisam želio znati kava su im lica i ličnosti.
 
Velika prednost te virtuelne tržnice kurčina i šupčina u odnosu na realnu je u tome što postoji znatno širi izbor nego u realnosti. Mogao sam si precizno birati odgovarajuću formu, farbu, dimenzije iz galerije kuraca. Kad bi se odbili oni koji nisu bili spremni da opipaju meso za kojim su virtualno žudili, uvjek je ostajalo dovojno onih koji su bili aktivni i van mašte. Moj izbor je u odnosu na mnoge druge kandidate bio širi iz razloga što sam bolje izgledao. Većina tih aktivnih jebača je pokazivala interes za mene na osnovu moje internet prezentacije, posebnokad bi im privatno poslao fotku s licem. Ja sam dugo vremena bio samo drkadžija i običavao podvući rep kad bi postalo napeto. Nisam se usuđivao pojaviti ni na video-chatu.
 
Jedan od likova koji su imali veličanstvene masivne kurce i sa kojima sam pokušavao biti u kontaktu, jedan austrijanac sa poljskim prezimenom, od nekih 45 godina, mi je predložio da ako bi bio voljan da odmah svratim do njega, da bi me "rado izjebao" i dao mi broj telefona. Ta formulacija, koja je pogodila rezonancu pasivnog pedera u meni, je možda bio odlučijući impuls da se prevaziđem i dam dupetu da se napokon hrani krvlju i mesom. Ta vremenska uskost mi je odgovarala zato što sam vjerovao da bi me na duže vrijeme vlastite misli ohladile. Žurio sam s tuširanjem, brijanjem i klistirom, skratio si dlake oko kurca, poprsako se parfemom i sjeo ekstremno uzbuđen u kola. Vozeći do njegovog apartmana, pitao šam se šta ja to radim. Bio sam stjecište moćnih sila koje vuku napred i nazad. Trudio sam se da u mašti oživim i zadržim fotku njegovog masivnog kurca dok sam si kroz hlače stiskao kurac.
 
Bio sam iznenađen njegovim izgledom, uglavnom negativno, prije svega razlikom od vizije koju sam stekao na osnovu fotke koja ga je pokazivala u cjelini. Bio je znatno krupniji i imao oštrije crte lica nego što sam zamišljao. Izgledao je možda suviše dominantno za moj prvi put. Bio je u trenerci i ne u kupaćem ogrtaču kao u pričama. Uglavnom me je odbijao. Nisam si mogao predstaviti da mi njegova kita ispunja usta. U stvari, intimno sam želio da odem, ali okolnosti su bile takve da sam se morao staviti sudbini u ruke. U meni je ipak tinjalo vjere da će se moj odnos prema njemu radikalno promjeniti kad mi njegov kurac bude pred očima. Zbog kurca sam ovdje, sve ostalo je nevažno. Stan mu je bio upadljivo uredan i mirisao je neugodno intenzivno po mirišljavim štapićima. Bio je slabo osvjetljen, roletne su bile spuštene. Flaša konjaka na stolu, tražio sam da mi natoči, vidim da je već pio. Pijuckali smo i šalili se usiljeno čitavih pola sata, glasovi sa TV-a u pozadini. Nisam znao da je oženjen. Bio sam uglavnom zbunjen, netaktičan, smijao sam se neprimjereno situacijama kao histerična školarka.
 
Nisam ni jednog trenutka pomišljao da pređem na "temu", očekivao sam da ćemo najprije hraniti strasti cugajuci laganice uz porniće. Ustao je i klimnuo neodređeno glavom. Ja sam to shvatio kao poziv da ustanem. Uhvatio me nenadano čim sam mu prišao bliže, stisnuo me nespretno uz sebe i zabio mi jezik u usta. Nisam računao s tim, žvaljenje nisam imao u planu, osjetio sam odbojnost. Toliko pljuvačke u mojim ustima od sredovječnog muškarca koji je izgledao kao bilo tko iz grada. Da me je dočekao sa debelom kitom koja mu je virlila istpod kupaćeg ogrtača kad mi je otvorio vrata stana, sisao bi mu sa zadovoljstvom i jezik i radio bilo šta.
 
Dah mu se osjećao na alkohol i cigarete. Prvi put sam osjetio trenje neobrijanog muškog lica na mojoj kozi. Trudio sam se neko vrijeme da sudjelujem, dok mi nije postalo nepodnošljivo. Pokusao sam da ga izbjegnem time što sam mu svlačio gornji dio trenerke. Po svemu sudeći se napalio na mene, balio me ushićeno kad mu se god ukazala moja usta. Bio sam mladi oko 15 godina od njega, izgledao sam glatko i friško.
 
Kad sam dižući mu majicu na trenutak ugledao njegov dlakav stomak koji prelazi intimne dlačice , i osjetio njegovu erekciju pod odjećom, oslabio sam i postao podatniji. Kad sam ugledao njegov kurac, prvi erigirani kurac uživo, krv mi je udarila u glavu. A kad sam mu osjetio kurčinu u šaci, onako masivnu, postao sam sav velika vlažna usta i veliki vlažni šupak. Lizao sam mu ubrzano dlakava prsa i grickao mu bradavice, po uzoru na porno filmove, pripijali smo se jedno uz drugo, stiskali se, žvalili. Njegov dlakavi stomak koji se trlja o moj, njegova kurčina koja se trlja o moju, njegove šake na mom dupetu punim električnog naboja, su učinili da mi je i njegov jezik u mojim ustima postao stimulativan. Sad me je sve palilo, maloćas sve odbijalo.
 
Svi moji otvori su bili oteknuti od krvi i napetih nerava. Nakon nekoliko minuta drpanja i svlačenja, uhvatio me za potpuno erigirani kurac, pohvalio ga, klimnuo glavom da krenemo i potpuno samouvjerno me vukao kao za ručicu do njegovog bračnog kreveta. Bilo je nešto prohladno u prostoru, u kontrastu sa vrućinom moga tjela i duha. Sjeo je na krevet, namjestio se u poluležeći položaj i drkao si lagano kurac, fiksiran pogledom na mene. Ja sam svukao čarape i sjeo se s njegove desne strane na rub kreveta. Kurac mi je bio tvrd kao drvo i klatio se kod najmanjeg pokreta. Uzeo sam mu pažljivo kurac u ruku i primjetio da mu je i polumlohav bio upadljivo masivniji od mog kurca kojeg sam drkao drugom rukom. Kurac mu je bio tamniji od tjela, extremno debeo, glavić nešto manji. Nije bio žilav, ni posebno tvrd, nego otekao, težak, masivan. Držao sam dakle u ruci debelu kitu iz porno filmova, ispod mene panorama dlakave muške tjelesine, hladan zrak me erotizirao podsjećajuči me da sam potpuno gol, epski trenutak za mene. Kad mi je počeo masirati šupak, elekticitet oko šupka je postao tako neizdrživo intenzivan da sam refleksno trznuo dupetom i napinjao guzne polutke. Dupe mi je bilo osjetljivo kao pica friško sazrele djevojke koja je prvi put otkrila svoju sekusalnost. Smijali smo se, on zbog moje reakcije, ja da bi ublažio nelagodu. Legao je potom pasivno na leđa, ja se pripio se uz njega, sisao mu dlakave sise, trljao mu unutrašnjom stranom butine dlakavi stomak, guz mi je bilo u njegovoj šaci. Kad sam se jezikom približavao njegovom kurcu, pomanjkalo mi je komfora. Tražio sam da se približi rubu kreveta i raširi noge. Za prvi put sam želio top scenu moje mašte, da klečim kao bitch i sisam veliku kitu. Doduše bilo bi još bolje da je stajao na nogama, ali nisam želio da mu smetam udobnost. Kleknuo sam ispred njegovog kurca kao pred oltarom, uzeo ga u ruku, mjesio ga u slow motion tempu. Miris znojnih jaja, izmješan sa nekim parfemom. On me je promatrao ležećke bez ikakvog izraza lica. Kad sam Ga ugurao u usta mislio sam da ću se upišati od ljepote. Sa tom masom u ustima su mi se otimali neartikulirani glasovi kao kod opsjednug. Dok sam sisao njegov, refleksno sam krenuo drkati svoj i odmah odustao. Glavić kurca mi je samo čekao dodir za eksploziju. Njegov kurac je rastao u mojim ustima, koštalo me sve više truda obuhvatiti ga usnama. Nevjerovatna masa kurčetine! Na porno filmićima sam gledao da si pederi u njihove žvale nabijaju sve kalibre kurčeva do jaja. Ja sam ovaj kurac utrpao samo glavić ipo u usta. Uživao sam u toplini vrućeg mesa, lizao sam ga uzduž, trljao ga o svoje lice, kroz isparenja muda, jaja sam mu uzimao u usta i sisao ih kao lolipop. Želio sam sve ovo raditi cjeli dan i noć. Kad sam ubrzao tempo sisasnja kurca, rekao je da prestanem ako ne želim da odmah svrši.
 
Ustao sam i legao pored njega i zažvalio ga, iz zahvalnosti. Rekoh mu da bi želio da sjednem na njega, ali sumnjam u uspjeh zbog njegovog obima. Rekao je se opustim i da će se on potruditi da bude bezbolno, pod uslovom da sam ponio gel sa sobom. Rekoh mu da je u jakni. Kad se vraćao sa gelom, kurac mu je izgledao kao da pati pod kondomom koji je imao na sebi. Natrljao mi je šupak i jebao me polako sa dva prsta. Kad je krenuo da mi ugurava izgelovani kondom pun njegovog mesa, stiskao mi se šupak od bola. Kad je neočekivano uspio da sklizne dublje, zacvilio sam od ekstremnog bola i rekao mu da ga smjesta vadi. Krvarilo mi je iz šupka. Otišao sam u WC i brisao gel izmješan sa krvlju papirom za dupe i nakon toga si mazao šupak balzamom za brijanje. On je došao i ubacio kondom u WC školjku. Kurac mu je omlohavio. Rekoh mu, danas neće biti ništa od jebačine, ali može me jebati u usta. Kad je bol popustila, vratili smo se u pušačku pozu koju sam prethodno predložio. Nisam znao koliko njemu treba, ali ja sam gledao da svršim u trenutku kad osjetim njegovu spermu na meni. Svršio sam neočekivano, odmah na početku, bez da sam dirao vlastiti kurac.
 
Strast mi je odmah nakon svršavanja pala na nulu. Nastavio sam da mu gutam i drkam kurac, sve ubrzanije. Želio sam da sto prije švrsi. U pozadini je zvonio telefon. I kao da mu je kurac znao da to samo mehanički radim, nije želio da plane. Sisao sam mu sigurno još deset minuta u pozama koje je on birao. Sve manje sam ja njemu pušio, sve više je on mene jebao u usta. Kurac mu je postajao sve mlohaviji. Svršio mi je posred lica sa nesto malo guste sperme. Pomislio sam da je drkao pred naš susret. Bila mi je bila muka od njegove sperme, otišao sam u WC da je isperem s lica i popišao se.
 
Kad sam ponovno ušao u sobu, smetao me je miris znoja kojim je soba bila ispunjena. On je još ležao opušten na krevetu, ja sam čistio moju spermu sa tepiha. Sjeo sam pored njega, smješkao se i očekivao njegov slijedeći potez, iako sam zapravo želio da odem. I ovo je već bilo previše utisaka za mene. On je ustao i otišao do telefona da vidi ko ga je zvao. Zatim je telefonirao neko vrijeme. Bio sam erotski mrtav hladan, šupak me pekao, ali vrijeme je radilo za nove svinjarije. Računao sam s tim da ću se uskoro napaliti i pokušao ne misliti na ništa. Otišao sam do stola, natočio si cjelih pola čaše konjaka i nazdravio mu gestom. On mi je dao znak da i njemu natočim. Ostatak konjaka sam ponio u WC i koristio kao dezinfekciju. Obukao sam gaćice, sjeo na sofu i gledao TV bez sounda. Šupak me strašno pekao i nakon alkohola se osjećao kao da je nešto veliko u njemu. On je došao i sjeo pored mene i šalio se na račun mog uskog šupka. Rekoh mu, nije smješno, šupak je na moje i njegovo nezadovoljstvo danas definitivno closed. Pričali smo nešto o aktuelnim filmovima u kinima.
 
Kod prve duže pauze razgovora fiksirao me pogledom, unio mi se u lice, uhvatio me za vrat i počeo me grubo ljubiti. Bilo je nešto zadivljujuće u njegovoj nepokolebljivosti. Ja sam mu pasivno uzvraćao glumeći da sam hot. Gladio me po mlohavom kurcu. Reče da idemo opet u sobu, da legnem na krevet. Lizao me po vratu i grudima, težina njegovog tjela na meni, njegove dlake i trljanje njegovog kurca o mene su mi ponovo dizali libido. Kurac mi je opet bio u punoj erekciji, želja je opet gorila u meni.
 
Rekoh mu kasnije da mi približi njegova jaja nadohvat usta. Jaja su mu visjela, miris me palio, plazio sam jezik, trljao mi je znoj njegovih muda i moje vlastite sline o facu. To sam tražio od njega i u tome sam ekstra uživao. Jebao me nešto otežano u usta polumlohavim kurcem, sjeo mi na grudi i izdrkao mi po vratu. Ja sam njegovu spermu razmazivao po vratu i grudima jednom rukom, drugom sam ga izdrkao.
 
Moj boravak kod njega je trajao oko sat ipo, nisam ga nalazio za ugodno drustvo, rekoh da imam obaveze. Kad sam dosao kući, bio sam pod žestokim utiscima, nista mi nije polazilo za rukom da koncentrirano radim. Stalno su mi izranjale scene naše jebačine i pozivale me na drkanje. Sutra po ustajanju sam neplanirano izdrkao na scenu gutanja njegovih jaja. Primjetio sam da me šupak žešće boli dok sam srao.
 
Drugi dan sam opet morao izbjeći penetraciju. Šupak mi nije bio spreman ni za njegov prst. Bio sam zato opušteniji nego jučer. Želio sam da isprobam sve moje perverzne vizije na njemu. Predložio sam mu da me u kadi zapiša, reče da to nije njegov rejon. Pristao je zato da mu ližem šupak. Rekoh mu da ga želim lizati dok stoji. Ustao je i raširio svoje guzne polutke. Na njegovom profilu piše da je aktivan i pasivan, reče da voli povremeno i da primi, ali šupak mu je i pored sve dlakavosti bio roza nevin i stidljiv kao u djevojčice. Zronio sam mu glavom u dupe i lizao mu šupak punim jezikom, kao da mi život ovisi o tome.
 
Narednih mjeseci me zvao dva puta na jeb u njegovom stanu za vikend, jednom sa trećim igračem, ja sam uvjek bio na putu. Drkao bi misleći na njega. Nisam ga zvao u moj prostor. Ja sam živio u jednom jeftinom studentskom apartmanu sa tako lošom akustičnom izolacijiom da sam porniće gledao uvjek bez zvuka. Nisam želio živjeti sa imageom pornomanijaka ili pedera. Četri puta sam mu pušio u mojim kolima na nekim zabačenim parkiralištima. Imao sam posudicu u kolima u koju sam ejaklulirao ili ispljuvavao njegov ejakulat, da bi auto ostalo neukaljano. Jednom sam si pred tuširanje natrljao lice tom ustajalom spermom, čekao da se osuši i umio se na kraju svojom pišačkom. Takav sam krmak bio. Ili jos gori.
 
Jednom je on meni uzeo kitu u usta i samo ga kratko pušio da bi mi pokazao razliku kako pušim i kako treba da pušim. Dva puta sam mu pušio u javnom WC-u. Jednom u WC kabini jednog luksuznog restorana gdje smo upravo završili naš jedini zajednički lunch. Uspio sam ga nagovoriti da mi ukaže čast da mu držim kurac dok piša. Nije mi dozvolio da mu ga stavim u usta prije nego je istresao zadnje kapljice urina. To sam želio da radim, da mu čistim kurac nakon pišanja. Pola njegove sperme mi je završilo na košulji. Nakon pušenja me jebao prstima i izdrkao mi ga. Često me je dugo i grubo žvalio. Kad sam se preselio za Beč izgubili smo kontakt.
 
Iako mi je dupe ostalo gladno, ovo iskustvo mi je znatno olakšalo prelaze sa virtuelnog na reani seks. Počeo sam temeljitije reklamirati svoje dupe raznim kurčevima sa neta sa ozbiljnom namjerom da ih upoznam sa mojim šupkom. Kupio sam fotoaparat kojim sam snimao moje dupe u boljem video modusu i kačio ih na portalu. Naručio sam također "plug" za "anal streching" koji sam mogao imati u dupetu dok radim svakodnevne poslove. Imao sam fazu kad me je totalno palilo da ga nosim u dupetu za vrijeme shopinga ili na predavanjima. Kasnije sam čitao da je to uobičajena pederska praksa. Moguće je da svaki dvadeseti od muškaraca koji u gradu negdje žure ima veliki čep u dupetu. Kad bi mi postalo bolno, išao bi do kola da ga vadim iz dupeta. Jednom mi je tom prilikom sa plugom stiglo i govance. Tako sam trenirao moj neelastični šupak za velike kite. Nakon mnogo bolnih trenutaka sam si ga razvukao do skromnih 5,5 cm ali dovoljno za skoro svaki big cock.
 
Ova opsesivna pederska praksa je od tada trajala naredne četri godine. Predao sam joj se punim intezitetom. Robovski sam služio svojoj požudi. Mnogo šta je bilo potčinjeno mračnoj strani mog života. Jedan od najvažnijih kriterija za moj novi stan u Beču je bio dobra akustična izoloacija. Anonimnost velikog grada mi je savršeno odgovarala. Potpuno sam zapostavio heteroseksualni život, iako sam drkao na elasticne pičke sa porno sajtova. Nisam želio da vodim dvostruki život, da lažem bliske ljude. Kasnije sam bio šokiran spoznajom koliko supruga i očeva vodi pederski dvostruki život.
 
Slijedeći kurac je bio jednog penzionera, neobično velika kita za njegovu dob. Želja za dobrom kitom mi je postala tako jaka a tadašnji izgledi za dobar ulov slabi, da sam se morao odreći luksuza i potražiti bilo kakav oveči kurac. Ovaj je tražio samo usputno pušenje kasno u noć, pred odlazak na vlak i bio je spreman platiti za to. Privukla me nekompliciranost poziva. Kurac mu je na filmiću bio dug, blijed, sa ogromnim glavićem. To što je bio stariji par decenija nije me smetalo. Kao što rekoh starijim muškarcima sam davao prednost. Osim sto su im za moj perverzni ukus dlakava dupeta i grudi hot, nekomplicirani su kao osobe i imaju iskustvo koje mnogo šta olaksava.
 
Odredio je egzaktno mjesto i vrijeme gdje i kad ću parkirati. Na kraju je ipak on zakasnio, nekih 20 minuta. Mislio sam da neće doći. Počeo sam drkati. Plug koji sam ponio u dupetu sa nadom da će mi šupak moći primiti njegovu kitu, ako on bude imao želje, me počeo žuljati. Kad je stigao i ušao u moja kola, sve što je uradio pozdravio me, primjetio da sam stranac po akcentu, pitao odakle dolazim i krenuo poslovno da vadi svoju kitu. Taj osječaj da me tretira kao pušačicu sa ceste je bio sexy. Bio je u odjelu, izgledao je elegantno. Nagovorih ga da iziđemo napolje i popušim mu stojećke iza trafo stanice, mjesto je potpuno pusto, ne želim spermu u mojim kolima. Napomenuo mi da je u žurbi. Sjeo sam na niski zidić i drkao mu masu. Kurac mu je bio mlohav, imao je gorak okus i ugodan slatkasti miris, očigledno sprejan nekim parfemom. Nisam se snalazio sa njegovom mlohavošću. Drkao sam mu ubrzano, nije dalo ploda. Pokušao je i on da si drka, dok sam mu ja pokušavao lizati jaja. Kad sam vidio da pod pritiskom i da nema izgleda da mu se digne, odlučio sam si sam izdrkati bez njega. Svršio sam sa njegovim jajima u ustima. On je poskočio da ga ne poprskam spermom, jaja mi ispadoše iz usta. Imao sam nepotpun orgazam, možda i zato što mi je pri svršavanju šupčani mišić bolno stiskao plug u dupetu. On se izvinjavao, rece da će zakasniti. Ja se njemu izvinih dok sam uzurbano svlačio hlače i vadio si plug iz dupeta, kojeg više nisam mogao podnijeti. Držao sam ga u ruci, na njemu je treperilo svjetlo ulične svjetiljke.
 
Poslije ove epizode sam imao još jedno brzinsko pušenje nekom taksisti, koji je bio suviše agresivan za moje pojmove. Tražio je da skinem svu odjeću dok je on ostao odjeven, stiskao mi bradavice bolno, lizao me po njima, vratu i cjelom licu kao pas, mlatio me svojim erigiranim kurcem po ustima, nabijao mi manijački glavu na svoj kurac da sam skoro povratio. Uspio je da me nagovori da ližem mjenjač njegovih kola i da pokušam da se jebem njime u dupe, što naravno nije išlo. Nakon toga me bukvalno izbacio iz kola. Ovaj doživljaj sam najprije želio zaboraviti, kasnije sam drkao i na to. Nakon ovog iskustva sam uradio dužu pauzu sa nastranostima i drkao sa minimalnim učešćem maste. Do slijedeće opsjednutosti.
 
Prvi kurac koji je potpuno prošao kroz moj šupčani prsten je bio u vlašnistvu jednog "pissing" fanatika, njemca koji je bio poslovno u Beču. Tad sam bio u fazi kad mi je urin postajao opsesija. Bio je to jedan istetovirani freak, desetak godina stariji od mene, imao je usku, obrijanu glavu sa žućkastom, bujnom bradom, pirsovanim bradavicama, javni promiskuitetni peder kojemu je po svemu sudeći urin bio potreban kao voda. Izgledao je kao pederski freak pa sam se pitao kako će moji susjedi interpretirati njegovu pojavu ako ga ugledaju pred mojim vratima. Kurac mu je bio moj pikantni izbor iz "kataloga", masivan sa zadebljanjem prema jajima, sa debelom venom preko njega i fino ukomponiranim glavićem koji je donjim rubom oštro odskakao od preostale mase. Nosio je uvjek metalni prsten koji mu je obuhvačao kitu u korjenu i naglašavao njime jaja. Imao je na telefonu nešto prijatno, ulijevao je povjerenje, zato sam mu ponudio moj prostor za fuck. Kao što rekoh, tražio sam uvjek iskusne jebače, zato što su lako preuzimali inicijativu, koju ja nisam imao. Ja sam bio samo jedno znatiželjno, pasivno dupe u zemlji čudesa. Za njega sam se brižno pripremao. Između ostalog sam kupio novi, nešto veći plug i stavio ga nakon klistira sebi u dupe da bi mi šupak ukazao gostoprimstvo njegovoj kiti. Poslagao sam svoju skromnu kolekciju plastičnih kuraca pored kreveta. On je ponio kameru i stativ, rekoh mu da nema problema, da moja glava ne ide pred objektiv, ali da bi bilo super da mi uradi jedan movie mog penetrirajuceg šupka, da bi se bolje reklamirao na portalu. Na njegovom internet profilu je imao između ostalog seriju filmića gdje ga neko zapišava, na jednom filmiću čak dvojica. Rekoh mu da za mene svrha njegovog dolaska da me razdjevći, a poslije pissing kako god želi, vrlo rado. Vladala je jedna ugodna napetost dok sam spuštao roletne a on u WC-u postavljao stativ i kameru. Pokazao mi je kako da rukujem s njom. Pitao sam ga dali želi gledati porniće, reće, samo ako je meni potrebno. Pivo, koje inače ne pijem, je teklo potocima, punilo mjehure. Nakon drugog piva sam već bio pijan. Poželio sam ga, pripio sam se uz njega na sofi i počeo mu rukom stiskati kurac kroz hlaće. On me je zagrlio i okrenuo mi glavu prema njegovoj i počeo me žvaliti sa strane posve neromantično. Plazio je jezik i rovao mi s njime po ustima. Njegova brada na mom licu me nije mogla toliko hladiti koliko mi je zadebjanje u njegovim hlačama moglo zagrijati. Usta su mi zavapila za njegovom kitom. Bio sam već dovoljno pijan da sam izgubio finiju motoriku za otvaranje njegovog rajferšlusa. On si je sam otvorio i dao mi znak da mu kitu vadim sam. Sam taj čin vađenja masivne kite iz hlača je bila čista poezija. Bila je to velika, polumlohava kita, kao na njegovim slikama. Klekao sam pred njega i uzeo mu kurac u usta bez oklijevanja. Miris muda mu je bio tako privlačno intenzivan, ja toliko pijan da nisam mogao odoljeti da si gačice, koje sam mu upravo svukao s nogu, usniffam kao anesteziju i nastavim mu pušiti. On se smijao i nazvao me “krmačom”. Sisao sam mu kao ludak.
 
Glavna scena. Vadio sam plug iz dupeta, mazao si šupak gelom kao rutinirana kurva, dok si je on navlačio kondom. Legao sam potom na krevet na stomak i sav postao šupak. Sve na meni i u meni je bilo u nervnim završetcima mog šupka. Kurac mu je odprve skliznuo u mene. U tom trenutku sam imao tako intenzivna strujanja tjelom da sam se tresao kao epileptičar. Njegov dlakavi stomak se trljao o moja leđa. Obgrlio me preko grudi i uhvatio za ramena i jebao žestokim pokretima. Krevet se tresao i udarao daskom u zid. Nije me bilo briga za susjede. Na momente je bukvalno skakao po meni, culo se glasno šamaranje mesa kod svakog udara. Od žestine mu je spao kondom s kurca. Bio sam pijan i pustao glasove u crescendu.
 
Želio sam oprobati sve o čemu sam često maštao. Naslonio sam se na ormar, napučio dupe i raširio noge. Nabijao me je odozdo istim tempom i žestinom, kao prljavu ninfomanku. Želio sam da stojim u toj pozi i da me nakon njega guzi bataljon dlakavih, kuratih vojnika. Kad god je uradio kratku pauzu ja bi mjesio dupetom i crijevom opipavao njegov kurac. Zatim smo otišli na krevet, legao sam na leđa, zadigao butine, on mi ih pritisnuo moje tjelo, tako da mi je šupak izišao na svjetlo. Ovaj put je to radio slow motion i gledao zainteresirano kako mu kurac ulazi u moju rupu. Čuo se zvuk kao da mi je dupe puno masti. Počeo je ubrzavati pokrete i udarati me svojim tjelom. Od tog drmanja mi se strašno pripišalo, rekoh mu da moram na pišanje. On mi reče da pričekam, krene sa mnom do WC-a, uključi kameru, legne u kadu i reče mi da je on meta. Nadao sam se da si ga neće htjeti izdrkati dok ga budem zapišavao i tuširati se poslije toga, pošto mi šupak nije dogo mogao izdržat prazninu.
 
Dok sam ja gledao da ne budem u fokusu kamere, on se već sam zapišavao i stenjao od zadovoljstva. Ciljao sam mu u usta, pravio je grimase kao da diže težak teret. Nakon što sam stresao zadnje kapljice urina s kurca, dadne mi rukom znak da dodjem. Isključio sam kameru, ušao u kadu, legao na njega i ljubio ga pohlepno u ispišana usta, trljao se o dlakavo, popišano tjelo, o njegovu mokru bradu. Pišačka na njemu je već bila hladna. Kada je bila tvrda i kliska, ponestalo je komfora. Predložih mu da idemo direktno na moj krevet, da ne brine za pišačku. Prekrio sam krevet velikim kesama za smeće i preko toga jednu staru veliku deku. On reče smješeći se da sam pravi profi. Napravili smo doduse ipak veliku svinjariju sa urinom, ali bilo je i goreg.
 
Na krevetu smo klečali, trljali se rukama, lizali se. Bilo je hladno. Stiskao sam mu dupe i trljao supak. Primjetio sam da mu je supak bio znatno veći i elastičniji od mog. Zavrsio sam na leđima, on je sjeo na moj kurac, uzeo moj dildo pored kreveta, tražio da ga naslonim uz moj kurac i držim ga čvrsto, sjeo na oboje i jebao se žestoko, okrenut prema meni. Kurac mu se klatio i samarao mu tjelo.
Slijedeća scena. Namjestio sam se u doggy pozu i okrenuo mu guz. Opet me je jebao silovito, zakucao me bukvalno za krevet. Ležao sam na stomaku dok se nabijao u mene, kurac mi se trljao o krevet i moju butinu i kao po običaju sam svrsio neplanirano. On je izvadio je kurac iz mene, svukao kondom sa njega, okrenuo me, drkao nad mojim licem i poprskao me po ustima i žvalio me par sekunda. Ostao sam ležati, dupe me peklo, on je ustao i uradio jednu duhovitu opasku povodom urinskih tragova nasih stopala po parketu koje se vise ne sjećam. Tražio je ručnik od mene i brisao si bradu. Vratio se sa već pripremljenim jointom. Rekoh mu da mi je već muka od alkohola i da ću uzeti samo dim. On reče da je trava dobro sredstvo protiv mamurluka. Primjetio je da imam ostatke sperme na faci i rekao nesto kao da je spermalna maska provjerno dobra za ten.
 
Sjeo je u joga pozu pored moje glave i pričao mi na jedan duhovit način o nekim jurističkim apsurdnostima. Prvi udah trave me tako sjebao da sam izgubio sam nit njegove priče. Kod drugog sam bio produhovjen. Muzika u pozadini mi je bila zanimljivija od nasih tjela. Ležao sam i uživao u muzici, on je otisao da uzme mobilni i pregleda smsove.
 
Slijedeća scena. Kad sam se vratio sa pišanja, legao sam na stomak pred njega i uzeo mu mlohav kurac cjeli u usta, bez da ga nadrkavam usnama. Bio je prijatno slan. On je rasirio noge i naslonio se na laktove. Kad mu je kurac toliko otekao u mojim ustima, da je iskočio iz njih, digao sam mu butine i sisao mu jaja. Palila me činjenica da sam bio slan od osušenog urina i ljepljiv od sperme. Pritisnuo sam mu butine uz tjelo tako da je njegov šupak bio na vidiku. Imao mu je tamni prsten, izgledao kao procjep, kao pička. Tek što sam krenuo da mu sisam klitoris, pripišalo mu se i pitao me dali želim s njim u kadu. Rekoh velikodusno da ne mora ići u kadu neka piša na licu mjesta opušteno. Digao se i klečao, pozvao me i povukao me k sebi. Pišao je uvis, sve do naših izplaženih jezika. Ja sam također pokušao da prizovem pišaćku ali nije išlo. Bio sam prilično stoned i pijan uz to. Gurnuo sam mu jezik u usta i on je poslije pišanja izdrkao po nama. Još nije ni završio sa uzdisajima, ja sam hitro legao ispod nega dok je još vruč i tražio da mi sjedne na facu i dupetom mi je trlja. Nije prošla ni minuta, eksplodirao sam.
 
Pala je noć. Predložio sam mu da prenoći kod mene. Reče na da ima još jedan "termin". Whatever. Otuširao se, izvinio na svinjariji i otišao. Imali smo jos samo jednu seansu ovog tipa. Ja sam bio mrtav umoran. Zaboravih ga pitati da kopiram filmić sa njegove kartice. Nisam se otuširao ni čistio urin po stanu. Sklonio sam popišanu deku, pao sam u krevet. Kad sam se probudio, osjećao se urin, opsjedale su me slike naše jebačine kao iz jednog živopisnog porno filma. Cjeli dan. Bio sam tako napaljen da sam jedan dio osušene pišaćke sa oboda kade po ustajanju čistio jezikom i drkao. Šupak mi je bio oteknut, osjećao sam ga na predavanjima i jedva čekao da dođem kući da izdrkam. Danima poslije toga sam drkao i na naš filmić kojeg je okačio na njegov profil.
 
Mislio sam napisati jednu detaljnu kronologiju mojih nastranosti ali kako vidim, morat ću je radikalno skratiti da ne postane roman. U svakom slučaju, poslije gore navedenih, su stampeda kurčeva galopirali preko mene, ali ovaj početak imam u sjećanju kao možda seksualno najintenzivnije iskustvo u životu. Ako mu dodamo još jednog sisatog, kuratog dirty daddiea bez tabua, također iz moje rane piss faze, kojeg sam pozvao za praznike da živi kod mene. Od stana sam napravio jebalište, adaptirao sam ga za urin-seanse i ostale gadosti. Nisam ni poštaru otvarao vrata. Cjele dane smo bili goli, tuširali se samo jednom, na moje inzistiranje, mirisali ja jebačinu. Ako bi se uopće i sjetili hranjenja, jeli smo samo salatu od tunjevine, suvo meso i toast. Stari je bio tako perverzan da sam mu se na njegovo inzistiranje, da prostiš, posrao u usta. Klistirao sam se njegovim urinom i vraćao mu ga u usta. Vezivao bi me za krevet, jašio mi na faci, jebao se mojim nosom i jezikom, natrljavao mi usne svojim šupkom, gušio me njim, svršavao mi u oko i zapišavao nas dok mi je sjedio na ustima, jebao bi me u usta urinirajući, nabijao bi mi svoje stopalo u usta, i moj dildo kojim je upravo jebao sebe ili mene, njegove velike sise, njegova jaja, jebao me u mogućim i nemogućim pozama kurcem, dildom ili nekim slučajnim predmetom. Imao je bujnu mastu i potpunu inicijativu, znao je uvjek sta hoće. Vodio me kao znatiželjnog dječaka na ekskurziju seksualnih devijacija. Dok ga na kraju potpuno pijan nisam izbacio iz stana, nisam mogao da ga gledam.
 
Da spomenem i jednog judo trenera, koji me oblačio u odjeću njegove žene, stavljao bi mi njen ruž za usne. Imao sam uvjek čipkaste gačice na sebi. U tom preodjevanju sam užavao u najmanju ruku kao i on. Ljubio me, lizao po cjelom torzu, kurac mi nebi ni pogledao. U dupe bi me jebao uvjek u doggy pozi, u usta u svim zamislivim pozama.
 
Jedan od perverznjaka je imao procvjetali “rosebud” šupak, na kojeg je bio ponosan, uloženo je truda. Taj invertirani šupak koji mi je cvjetao u ustima, mi je postao novi kick. Još nekoliko takvih "ruža" sam imao u ustima ili sam trpao svoj kurac ili nekad cjelu šaku u njih.
 
Bio sam i član jednog četveročlanog grupnjak "kluba" i najmanje dva puta bio njihova “gangbang bitch”. U završnoj fazi mog pederisanja sam imao i dva kurca u šupku, koja su me penetrirala u tri različite poze. Primio sam i jedan crnački kurac, ne toliko masivan ali crnački. Crnački kurci su bili ekskluzivna roba na tržištu.
 
Ja sam očigledno jedna pasivna, mazohistički nastrojena kurvica. To ne znači da je to moje jedino određenje. Moja požuda je uvjek nalazila nove teme. Osim sto sam rado karao žene, imao sam i muške drolje koje sam karao kao što sam ja bio karan. U tom slučaju su takvi muškarci morali biti feminini, glatki, lijepi, mladoliki, u najmanju ruku kao i ja. Morali su imati blijeda, glatka i obla, srcolika dupeta dok sam ih jebao. Jedan od ovih se zaljubio u mene i bombardirao me njegovom erotskom lirikom.
 
Dosta toga je snimano kamerom. Na internet portalima gdje pederi, perverznjaci i egzibicionisti prezentiraju svoja tjela se vjerovatno još uvjek mogu naći filmici sa mojim šupkom kao glavnim protagonistom. Može se reći da je taj život danas iza mene. Libido mi je nešto oslabio. Živim poslovno i familijarno i imam premalo vremena za maštanja.  Perverznoj mašti ne dam da plane, između ostalog i time što rutinski izdrkam ako se nagovjesti. Izdrkati mi uspjeva, da se tako izrazim, i samo drkanjem, bez slika u glavi ili na monitoru. Ili se jednostavno redovno jebem sa ženom. Moja žena pozna moju seksualnu prošlost u grubim crtama. I ona ima svoje nastranosti. Dok sam ova dva dana u osami prizivao moja sjećanja da ih sročim u ovaj tekst, izdrkao sam dva puta. Sad ću još jednom.

Autor gay price: Marakrap   

Komentara (4) Objavljeno u Gay priče 06/21/2011

Sex Oglasi

«Prethodni   1 2 3 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 59 60 61  Sledeći»

Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče