sms upoznavanje

Doktor za muškarce u ženskim krpicama


Postoji u Beogradu takozvani doktor, vodič, guru, ustvari neka vrsta kvazi psihijatra za muškarce koji imaju potrebu da se oblače u žensku odeču (popularno crossdresser i sissy). Jedna seansa traje sat vremena i košta 2000 dinara. Vrlo često, slično kao kod seanse ajahuaskom, guru uključuje u terapiju konzumaciju određenih droga, opuštajućih ili halucinogenih. Navodno cilj terapije je da vas guru očisti od ovakvih erotskih sklonosti, ali ono što se zapravo desi ima suprotan efekat, i negde prećutno pacijenti to znaju. Jer pacijenti dolaze kod njega isključivo na preporuku a pre toga mora da komuniciraju i znaju o čemu se radi.
Šta se tamo zapravo dešava? Pre početka svake seanse pacijent se obuče u potpunosti kao ženski, stavi šminku, periku itd. Zatim uđete u polumračnu sobu i sednete u udobnu stolicu. Njemu se obraćate isključivo sa Doktore. Prvu, ili prve dve terapije zaista pričate o svome detinjstvu, o tome kada ste prvi put dobili želju da se obučete u žensku odeću, šta osećate prema muškarcima...Naravno odgovarate što iskrenije moguće na njegova pitanja. Ukoliko ste imali iskustva sa muškarcima, doktor vas ispituje do najsitnijih detalja, šta ste osetili u kom trenutku, traži od vas da ih uporedite, da opišete njihove penise i tako dalje. Sve vreme, navodno, pokušavajući da vas ubedi da to nije vaša priroda.
Nakon tih početni terapija, doktor vam objasni da je suština svega suzdržavanje kada je najteže, kao u slučaju narkomanije. I da je to jedini način da prestanete sa oblačenjem u šensku odeću i povremenom željom za muškarcima. Onda počinju takozvane psihodrame u kojima glumite određene situacije, koje morate da prebrodite kako bi seansa bila uspešna.
Kako se to radi? Evo ovako, u veći slučajeva uzmete 'terapiju' pre početka terapije, koju vam je doktor 'prepisao', u količini koju on odredi da je dovoljna. Zatim kreirate situaciju koja potecijalno može da se dogodi u realnom životu. Na primer, u baru ste i prilazi vam gospodin koji želi da vas pojebe, priča vam razne prljavštine (u ovoj terapiji to je uloga doktora) on naravno koristi sve informacije koje je izvukao o vama iz prethodnih seansi, tj tačno zna gde da gađa. Sve vreme ste obučeni kao žena, i to vrlo jeftina drolja. Ono što vi treba da uradite je da ga odbijete, i odete u sobu za presvlačinje. Na taj način dokazujete da ste pobedili potrebu da se date. Ukoliko pokleknete, igra prestaje i u sledećoj terapiji pokušavate ponovo. Sve to je samo prvi korak do vašeg 'izlečenja'. Sve što više napredujete doktor vas stavlja pred veća iskušenja, tako da posle određenog broja terapija, kada ste već ostavili pozamašnu sumu novca dolazite do jednog od težih nivoa, kada pod uticajem stimulativnih supstanci kleknete na pod ispred vas na nekih desetak centimetara stane doktor i izvati svoju prelepu kurčinu. Poenta je ovde da je zurite u nju koliko vam on odredi, ali ne smete da je dodirnete ni na koji način. Ukoliko ne izdržite, što se verujem svima desi, dokror brzo navlači pantalone i seansa je završena. Postoji još mnogo različitih nivoa koje prolazite, ali ovde ću spomenuti samo još jedan. Naime, dok ste maksimalno napaljeni, sedite iznad dilda samo toliko da ga dodirujete vrhom i treba da odolite da ne sednete na njega, dok vam doktor daje da udisete popers s vremena na vreme, i prica vam da ne treba da se nabodete iako je to nesto najlepse na svetu. Ovde još niko nije prošao iz prve, štaviše bilo je slučajeva gde su pacijenti zajahali dildo i nisu mogli da stanu dok ih doktor fizički nije gurnuo, uzeo spravicu i odneo je u drugu prostoriju. Desi se da pacijenti dožive histerični napad i padnu u trans u potrebi da nastave da se nabijaju na nešto.
Postoje priče, da je ovaj kao i ostali doktori ume da bude podmitljiv. Da su mu ljudi koji su u mogućnosti nosili i po par stotina evra samo da mu popuše 5 minuta, naravno jer ih je mesecima pre toga bukvalno jebao u mozak i postali su opsesivno zaljubljeni u njega...
Nastavak o doktoru i njegovoj ordinaciji u skoro!

Autor: CdOlja   

Komentara (46) Objavljeno u Gay priče 12/15/2017

Sex Oglasi

«Prethodni   1 2 3 ... 59 60 61

Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče