sms upoznavanje

Letovanje sa Miom (nastavak price Letovanje sa Majom)


Maja  je, nakon našeg letovanja, cesto dolazila kod mene u stan, naši susreti su bili sve strastveniji. Nakon godinu dana sam se spremao ponovi na odlazak na more, bližio se septembar. Jednoga dana upitao sam Maju hocemo li ponovo zajedno na more?
Ne tata rekla je, ne mogu ove godine vodiš Miu.
Ko je citao moju pricu, Letovanje sa Majom, zna da je Mia moja mlada cerka koja sada ima nepunih 16 godina.
Vodim Miu, otkud ti ti, da i mama se saglasila rekla je ona.
Sa Miom nikada nisam mogao da uspostavim dobar odnos, jogunasta još je pomalo drmao, zakasneli pubertet, vec mi se podigla kosa na glavi kad sam pomislio sa rasprave sa njom.
Bice ti divno, rekla je Maja i vragolasto se nasmejala.
N atren su mi prošle slike kroz glavu sa letovanja sa Majom, ali sam odmah odbacio svaku pomisao da se isto desi sa Miom.
Kako se moj polazak približavao, sve više me je obuzimala misao da bi sve moglo da se ponovi. U jednom momentu sam nazvao prijatelja na moru i pitao ga da li bi mogao da mi pripremi gliser pre nego stignem. Prihvatio je sa zadovoljstvom i rekao da ce poceti sutra i malo se vozikati dok stignem. To me je obradovalo jer je to znacilo da necu izbubiti ni jedan dan i da cu prvi dan moci na moju uvalicu.
Otišao sam do bivše supruge da se dogovorimo oko odlaska Mie samnom, rekla mi je da je Majin boravak samnom pozitivno uticao na nju i da ne bi bilo loše pokušati i sa Miom. Pitao sam je šta Mia misli o tome, rekla mi je da se ajko raduje putovanju.
Ovoga puta sam rešio da krenemo kasno popodne kako bi ujutru bili u vikendici. Došao sam pred zgradu, Mia je vec bila napolju sa prtljagom. Na sebi je imala kratku dutu suknjici, majicu koja je otrivala stomak i teksas jaknu. Rekao sam joj da se ne smrzneš tako ipak putujemo nocu. Necu rekla je.
Ušla je i sela kraj mene, uzela CD i vec sam pomislio sad ce me udaviti, ali ne pustila je neku baladu, više smo cutali nego što smo pricali. Noc je vec pocela da pada, a mi smo bili negde izmedu Zlatibora i Zlatara, kada je rekla Tata modeš da staneš piški mi se. Na prvom proširenju sam stao i reakao: Izadi i tu iza džipa piški niko te nece videti. Izašla je i stala iza zadnjeg kraja džipa i gledala da li neko ide. Ne znam da li svesno ilinesvesno gledao sam je u retrovizoru. U jednom momentu sam video da je cucnula, baš kad se iz suprotnog pravca naišo automobil, i za trenutak je deo svetlosti koji je prošso ispod džipa osvetlio Miu. U momentu sam shvatio da nije skinula gacice i shvatio da ih i nema ispod te kratke suknjice. Odjednom sam osetio da se moja muškost budi, jer me je palila pomisao da ih nema, kao i žubor koji se cuo dok piški. Ustala je i krenula ka zadnjim vratima otvorila ih i rekla ja bih malo da spavam ako ti ne smeta. OK rekao sam. Hajde smesti se pa da krenemo. Prednje svetlo u džipu je bilo upaljeno i mogao sam u retrovizoru da vidim kako se namešta da spava. U jednom momentu dok se nameštala da legne video sam da zaista nema gacice. Legla je skinula je jaknu i pokrla se njome. Rekao sam hoceš nešto drugo da se pokriješ? Necu nije hladno odgovorila je. Krenuli smo, svaki cas sam gledao u retrovizor ali je nisam video samo sam nazirao kako leži. Nakon izvesnog vremena sustigao sam šleper i nisam ogao da ga preteknem, vozio sam polako, ubrzo nas je sustigao jedan auto i svojim farovima osvetleo kabinu. Pogledao sam u retrovizor sada sam je mogao videti, suknjica sae zadigla i mogao sam videti predibnu oblu i cvrstu golu guzu. Ponovo je poceo da mi se diže. Pomislio sam budalo opet ti se diže na cerku. Vozio sam još nekih pola sata i savki cas gledao u retrovozor gledajuci u golu guzu moje Mie. Nisam mogao više da izdržim, prepone su htele da mi eksplodiraju. Morao sam da stanem. Video sam neki mali parking dao migavac i stao, zacuo sam glas iza sebe:
Što smo stali?
Moram malo da se odmorim, spavaj rekao sam.
Poceo sam da preko farmerki ilujem kurac kako bi ga oslobodio napetosti.  Nije mi pomoglo, okrenuo sam se video sam da ona spava. Otkopcao sam farmerke i oslobodio kurac koji je izleteo kao kolje. Plašio sam se da izmedju sedišta može da ga vidi, ali me nije više nije bilo ni briga.. Nakon petnestak minuta sam se zakopcao i krenuli smo, nadao sam se da me nije videla.
Za razliku od prethodne godine sada sam bio napaljen i spreman na sve. Stigli smo rano ujutru. Uneli smo stvari u vikendicu i otišli da nešto pjedemo. Nakon dorucka smo se vratili u vikendicu i poceli da se dogovaramo šta cemo danas raditi. Rekao sam da cu pogledati gliser, da se malo odmori, kad ustane da se spremi i da idemo na plažu. Pregledao sam gliser uneo sve što je potrebno i seo da popijem kafu. Ne znam tacno koliko je prošlo Mia se poajvila spremna za polazak. Ušli smo u gliser pitao sam gde cemo:
Hajdemo u tvoju uvalu rekla je, Maja mi je pricala da je super.
Dobro rekao sam, dok sam vozio mešale su mi se slike od prošle godine i nocašnje iz džipa. Osetio sam kako mi kurac raste, sedela je kraj mene i mogla je videti da je htela. Nisam se ni skrivao cak sam se  malo više naslonio kako bi ga videla. Gledala je okolo, a ja sam pokušavao da uhvatim njen pogled prema mojoj muškosti ali nisam uspeo da ga uhvatim. Stigli smo do moje uvalice bila je prazna, obradovao sam se. Pristali smo izbacli smo stari, sada nisam poneo ležaljke, raširio sam svoj peškir i raširio suncobran, ostavio sam njen peškir da ga raširi sama. Ustao  sam skinuo se u kupace i otišao da ukotvim camac. Dok sam to radio ona se vec skinula i raširila svoj peškir i legla. Doplivao sam do obale, kurac mi je splasnuo od hladne vode. Kada sam izašao iz vode video sam da je skroz gola, pogledala me je i rekla nadam se da ti ne smeta. Rekao sam ma ne, rekao sam.
Skini se i ti rekla je ovako je lepše, valjda se ne stidiš od svoje devojcice?
Ma ne rekao sam i skinuo kupace, trudeci se da je ne gledam u strahu da ce mi se dignuti.
Legao sam i uzeo neku knjigu da citam. Pokušao sam da se skoncentrišem na knjigu i da je ne pogledam. Nisam izdržao pogledao sam je, ležalala je na ledima blago raširenih nogu, njene sise srednje velicine su štrcale cvrsto prema nenu, uglrdao sam obrijanu pickici samo sa jednom crtom koje nije bila obrijana. Skrenuo sam pogled sa nje, moja muškost je pocela da raste, hteo sam da se okrenem ali nisam, ostao sam tako da može da ga vidi.  Pravio sam se da citam, uhvatio sam njen pogled kako gleda, a onda se okrenula prema meni i gledala bestidno. I dalje sam se pravio da citam.
Hajde namaži me rekla je.
Ustao sam i iz torbe uzeo kremu, okrenula se na stomak, seo sam kraj nje i poceo da je mažem, mazao sam joj leda, lagano išao rukom sve niže, lagano sam poceo da joj mažem guzu lagano je izdigla, mogao sam kroz mali prorez da vidim njenu pickicu.
Mogao bi da mi namažeš ribicu da ne izgori, rekla je.
Raširila je noge i ja sam kremom lagano poceo da je mažem. Podigla je guzu još više kao bi mogao što bolje da je namažem.
Dobro je rkla je
Prestao sam i krenuo da ustanem, rekla mi je mogao bi me malo izmasirati bole me malo leda od sinocnog spavanja na sedištu. Vratio sam se i seo, rekla mi je ne tako, klekni iza mene i masiraj me obema rukama, molim te. Ustao sam i klekao iza nje izmedju njenih raširenih nogu i lagano poceo da je masiram vrat i ledja, kurac mi je stajao kao koplje, bio je takmalo višlje iznad njene prelepe guze. Masiraj me duž kicme rekla je. Poceo sam od vrha guze prema vratu kad sam došao do vrata moj kurac je slucajno dodirnuo vrh njene guze, povukao sam ga nazad kao oparen. Nastavio sam sa msiranjem ali sada sam kurcem namerno dodirnuo prorez na njenoj guzi. Primetio sam da je lagano podigla guzu malo više. Nastavio sam sa masiranjem ali sad sam kad dodjem rukama do vrata kurcem jace pritiskao prorez na njenoj guzi i povlacio se kad ruke krenu nazad. Podigla je guzu još višlje. Sledeci put sam pritisnuo moj vrh glavica na njen prorez na guzi i zastao malo se promeškoljila kao da želi lepše da ga namesti, kada sam vracao ruke nazad nisam stao vec produzio do njene guze i stavio vrh glavica na njen šupak i blago ga gurao prema npred. Pocela je lagano da meša guzom ali se nije nabijala na njega. Stajao sam kao u transu, pruzio sam ruke i milovao joj stomak, cuo sam njeno duboko disanje, ni rec nismo progovarali. Podigao sam ruku i milovao joj cvrstu sisu i nabreklu bradavicu.
Odjedmom sam je cuo kako pita:
Hoceš da me jebeš tatice?
Zastao sam kao skamenjen nisam znao šta da kažem a želeo sam to iznad svega.
Hajde rekla je ja to želim od kako mi je Maja pricala kako ste se jebali.
Okrenuo sam je prema sebi, gledala me je u oci bestidno kurvinski, spustila je ruku uhvatila me za kurac i pocela da drka. Bio sam napaljen do bola poceo sam lizati moju malu curicu, gurao sam joj jezik u pickicu što sam dublje mogao. Uhvatila me je za glavu i gurala prema njoj. Cuo sam njene uzdahe i krike dublje tatice dublje.  Pdigao sam glavu i pogledao je to divno mlado telo, želeo sam ga više od svega, prišao som joj i naglo i snažno prodro u nju. Vrištala je od bola i užitka jebali smo se dugo. Rekla je svrši u mene, punio sam pickicu moje devojcice snažno u mlazevima. Bio sam gotov, legao sam na ledja sav umrljan njenim i svojom sokovima. Gledao sam u nebo izgubljenog pogleda obamro. Odjednom sam je video iznad sebe opkoracila me je i gledala, rekla je:
Tata sav si umazan hoceš da te malo operem, rekao sam može, ne znajuci šta tacno misli, cucnula je osetio sam topao mlaz po sebi koji je izlazio iz njene pickice, piškila je, prvo po grudima pa po licu na usnama sam osetio slankast ukus njenog mlaza, instiktivno sam otvorio usta mlaz je uleteo u njih. Sve to me je napalilo. Završila je i rekla hoceš li sad ti mene da istuširaš, legla je. Ustao sam i poceo da pišam po njoj, moje uzbudjene je raslo, daj malo po licu rekla je. Podigao sam kurac i mlaz je krenuo po njenom licu spremno ga je delom primila u usta.
Legli smo jedno kraj drugog mazio sam joj pickicu a ona masirala moj kurac kad se digao spretno se popela na njega i jahala ga. Jebali smo se tog dana cetri puta u mojoj vec sada perverznoj uvalici, koja je mirisala našim sokovima.
Uvece smo došli kuci, nešto pojeli i krenuli na spavanje, tada sam video da je svoje stvari vec smestila u moju sobu, vec jutros je znala kako ce dan izgledati i kako i gde ce se završiti. Bila je to burna i duga noc a i sledeci dani ali o tome u nastavku.

Autor incest price: Zoks   

Komentara (1) Objavljeno u Incest priče 10/07/2010

Sex Oglasi


Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče