sms upoznavanje

Trudnoca i bata


Imam 20.godina i pre godinu sam ostala trudna,sa momkom.  Odlucicli smo da se vencamo,i to smo i ucinili. Imam brata koji je samo godinu stariji od mene!
  U petom mesecu sam dosla kod tate i mame da se vidimo. Ostala sam. Bila sam u kuhinji i spremala caj pred spavanje ,a muz je morao na sluzbenom putu. Odjednom sam osetila ruku brata. ,,Hajde sklanjaj se da ne bih prosipala caj po sebi." On se na to samo nasmejao i sklonio se. Odjednom mi je zadigao haljinu i dodirivao mi stomak ,,Mmm. Postacu teca" Ja sam rekla ,,Hoces. Pa ono?" POceo je da me ljubi, u glavu a zatim po usnama na sta sam ga osamarila ,,Ne prilazi mi. Mi smo brat i sestra." On je rekao da me zeli,a posto muz nije zeleo ni malo akcije za vreme moje trudnoce,ja sam mu rekla da moze ali kratko. Odveo me je u sobu i poceo me ljubiti. Nisam ocekivala da se toliko napalio! Onda mi je skinuo haljinu i gace. On je ugledao moju picu i poceo je lizati! ,,Oh....ah...jaoo...batoo..." On mi je stavio ruku preko usana i rekao da zacutim jer ceme neko cuti! Ja sam samo saputala. Ali nisam dozivela orgazam...
    ,,Mmm...daj mi ga malo unutra. Hajde.." i onda i ga je uvukao...dok je klizio gore-dole,ja sam se drzala za stomak i samo saputala ,,Oh...Oh...Da...Hajde...Nabij ga...Oh..." I tu sam svrsila...Onda se sklonio i rekao: ,,Ne mogu vise. Dosta je. Varas muza sa mnom,a i trudna si"
      Posle par dana ponovilo se isto. Sve je bilo lepo. Nismo osecali krivicu. Radili smo.
Ali u krajem mog osmog meseca trudnoce smo to ponovo uradili. I za vreme orgazma, dobila sam trudovei pocela sam da se poradjam. On me je brzo obukao kao i sebe,i rekao da zovu hitnu da je vreme.
     Rodila sam prelepu devojcicu u sanitetu,na putu do bolnice. Moj brat se zove Miljan pa sam mu po njemu dala ime Miljana. Bio je veoma zadovoljan zbog toga...
     Moj brat se ozenio,shvatili smo da smo tada gresili. Ali mozda...Ostace nam to u secanju. I to lepom.
=D
Autor incest price: Alma Markovic-Tatijanova   

Komentara (41) Objavljeno u Incest priče 05/11/2011

Sex Oglasi


Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče