sms upoznavanje

Mamina Pičkovina - Moj početak s mamom


Počelo je to kad sam imao 16 godina kada sam slučajno čuo razgovor izmedju mame i tate kada sam išao na wc kad je mama rekla tati da joj je dosta toga što je tata ne može zadovoljiti i da se više i ne seća uopšte kad je zadnji put bila izjebana i zadovoljena kao žena i da će sutra čim se probudi otići i kupiti vibrator. Oca nisam čuo puno samo je rekao, daj više nebudi dosadna i spavaj umoran sam. Mama je tada imala 36 godina, ja 16 (Marko mi je ime), a tata je bio 12 godina stariji od nje. Sada imam 23 godine, a mama 43 i sve nam je bolje i bolje.
Mama se zove Maja, visoka oko 175 cm, imala je oko 70 kila što joj se najviše pokazivalo na sisama i malo povećem dupetu ali ništa strašno, imala je dužu smeđu kosu i smedje oči, uvek je nosila suknje koje su bile otprilike do kolena dužine i najlonke ili crne ili u boji kože, zavisi kako kad. Gore je nosila neke majice ne baš uske ali se naziralo kako se sise ljuljaju kad hoda pa sam od tog razgovora počeo malo da zvirkam na nju kao ženu i da razmišljam o njoj malo drugačije. Sise je imala veće od petice. Znao sam pročitati poneku priču o tome i pale su mi onda neke ideje koje sam počeo da sprovodim u delu polagano, ništa nije smelo da bude nabrzinu jer ovaj tip žena je nešto posebno i trebalo je finesa a i hrabrosti da se uopšte i počne sa tim, ništa direktno nije smelo da se radi.
To jutro se ustala oko 8 sati i izašla van što sam ja čuo jer sam čuo ulazna vrata i ključ u bravi. Odmah mi je palo na pamet da je otišla da ispuni svoje obećanje koje je dala ocu sinoć. A on je otišao već oko 6 na posao. Sačekao sam malo da ode i pustio sam si neke porniće na tv-u i počeo drkati jer to najviše volim raditi kad sam sam jer se mogu opustiti jer onda drkam lagano jer ne želim da svršim odmah. Posle nekoliko sati sam čuo da se keva vraća i rešio sam da kad sledeći put ode negde da malo pronjuškam po kući da vidim da li je stvarno kupila vibrator. Skuvala je ručak i otišla je u wc. Otišao sam do vrata i provirio kroz ključonicu. Video sam je da je sela na wc šolju i lagano razmaknula noge. Posle malo sam video da joj je pička dlakava i da je stvarno kupila vibrator koji je naslonila na ulaz pičke i lagano počela da gura u pičku masirajući si sise. To je je jako napalilo i izvadio sam kurac i počeo da drkam, jako brzo sam svršio u ruku i povukao se u sobu da me ne skonta. Izašla je iz kupatila i rekla mi da ide kod  prijateljice jer ju je zvala nešto.  Rekao sam ok i otišla je. Rešio sam da pogledam malo po dnevnoj sobi  i otvorio njen ormar. Na trećoj polici ispod majica našao sam vibrator umotan u vrećicu. Izvadio sam ga iz vrećice i pomirisao da i na njemu sam osetio mirise pičkovine. Kakav je to miris samo bio.Tada sam ja rešio da probam da je malo palim čisto da vidim reakciju jer sam poželeo da jebem rođenu majku jer joj toliko treba kurac a sin će to da joj pruži i tako neće biti bruke ali treba pažljivo. Rešio sam da počnem da spavam gol jer sam znao da ujutro kad se probudi obavezno uđe u moju sobu i pokupi mi sa stola šta sam ja ostavio jer nisam baš spremao za sobom. Voleo sam jesti u sobi onda ona dođe i nabrzinu i tiho to pokupi sa stola da me ne probudi. Ja sam rešio da to iskoristim u svoju korist i da počnem sa svojim planom jer sam već znao da je ekstremno nezadovoljna u seksu i verovatno dosta napaljena. Sledeće jutro sam počeo da spavam gol, pre nego što će ona doći sam ga malo nadrkao da se malo digne i malo se otkrio jer sam je čuo da ronda po kući i tako sam znao da će uskoro ući u sobu. Otkrio sam se i ostavio kurac da se vidi i uskoro je i ona ošla, bio sam na leđima i čuo sam je kako skuplja ostatke moje večere od sinoć i mogao sam da osetim pogled na mom kurcu jer se malo duže zadržala a moj kurac je malo pulsirao a to sam mogao i ja da osetim jer mi ujutro bude jako tvrd i dosta dignut tako da nisam trebao puno da ga nadrkam. Uglavnom mi kurac nije nešto naročito velik, tek negde oko 17 cm, malo deblji i zakrivljen prema vrhu.
Čuo sam njen uzdah i tiho je rekla, eh da mi je bar ovakav, popizdeću, pizdurina mi gori, i čuo sam da su se vrata zatvorila. Tu sam video da će moj plan početi da uspeva , ali da ne žuri jer je i ona napaljena kao i ja i da je u svemu tome najvažnija igra zavođenja. Sledećih dana sam i ja rešio da se malo raskomotim kad starog nema jer nisam hteo da skonta neke stvari. Često sam bio kraj keve i gledao da joj pomognem u čemu god mogu kako bi imao priliku da je dodirnem. Počeo sam da nosim malo tesnije šorceve po kući.
Jednom me je pozvala da joj pomognem nešto da dohvatim sa police i došao sam iza nje, stao skroz iza nje i kako sam se izdigao na prste da dohvatim to što je htela tako sam je pogurao malo napred i kurac mi je ušao njoj izmedju guzova a ona se rukama pridržala za zid da ne padne. I tu sam rešio da je palim koliko god i kad god mogu. Jednom dok sam se tuširao sam je pozvao da mi donese peškir jer je ovaj bio mokar, a drugi sam sakrio ma drugu stranu da ga ne vidi. Kod nas u kupatilu smo imali običaj da ako neko treba u wc da slobodno uđe samo da pokuca na vrata i kaže ovome da treba unutra i da navuče zavesu, tako da ako se neko kupa ili tušira nije trebalo nabrzinu izaći. Ja sam navukao zavesu kad je ona ušla ali namerno nisam navukao skroz do kraja kade nego sam malo ostavio i stao bliže kako bi mi se kurac video izvan zavese ali nije izgledalo očigledno.  Ušla je unutra i rekla evo ljubavi peškir, tako je volela da me zove. Ok, rekao sam joj da ga ostavi na veš mašini i da sam uskoro gotov ako treba u wc. Rekla je da je ok i da će odmah u wc jer treba da piški i da se svejedno ništa ne vidi tako da nemoram da žurim. A znao sam da mulja jer sam stajao na početku zavese a namerno sam uzo sapun i sapunao kurac i lagano ga kao prao ustvari sam drkao ali ne toliko očigledno.
Dosta se zadržala a ja sam se sapunao i tuširao. Čuo sam vodokotlić i njene reči, gotova sam, ti kad izađeš nemoraš žuriti. Izašla je, ja sam se još malo tuširao jer sam baš voleo da se dugo tuširam. Kad sam bio gotov, otvorio sam zavesu i posegnuo za peškirom koji je okačila na vešalicu na vrata i video nešto što me je začudilo, video sam gaćice ženske na veš mašini a kojih sigurno nije bilo kad sam
ušao.
Bile su to crne tange, prozirne na prednjem delu koji ide na pičku. Nije moguće da je skontala i da sada ona mene pali, odmah sam se upitao. Rešio sam i ja da se malo poigram, pomirisao sam ih i osetio neki čudan miris, svideo mi se taj miris pičke koji sam osetio, pičke zrele žene koja je celo vreme napaljena. Uzeo sam njene gaćice, nabio ih na kurac i svršio u njih i ostavio ih na istom mestu i zašao iz kupatila.
Keva je imala običaj da ponekad prčka po mom kompjuteru da gleda neke recepte i čita ako nađe nešto, ulazila je čak i kad ja popodne ako malo legnem i zaspim jer je bila tiha i nije me budila pa se ni ja nisam bunio jer mi je udovoljavala u svemu. Otišla je nešto u kupatilo posle mene par minuta a ja u svoju sobu na komp jer sam prčkao po fejsu i igrao neke bezvezne igrice jer mi se nije nigde išlo pa sam bio kući. Keva je na sebi imala kućnu haljinu koju je samo nosila po kući, a bila je malo kraća nego inače kako sam primetio, a ispod sam video da su joj se sise klatile što je značilo da ne nosi grudnjak jer joj se retko kad sise toliko klate tako da sam mogao i da znam dali nosi grudnjak ili ne.
Rekla mi je iz dnevne sobe da joj donesem taj veš koji je izvadila iz mašine i ostavila u lavoru da ga stavi na balkon da se suši. Ok, rekao sam joj i ušao u kupatilo, rekla je da požurim, to je bilo nedugo posle mog izlaska i hteo sam da nabrzinu još malo vidim njene gaćice u koje sam svršio i da ih bacim u prljavi veš ali ih nije bilo, mislio sam da ih je ona stavila u kantu sa vešom i alo sam prekopao po tome gde stoji prljavi veš spreman za pranje ali ih nije bilo tu.
Pretrnuo sam, odmah mi je palo na pamet da ih je možda obukla nazad jer me verovatno pali i igra moju igru ali neželi ništa prva. A nisam hteo ni ja, odneo sam joj veš i otišao u svoju sobu. Rešio sam da dignem igru na sledeći nivo, našao sam neku incest priču o majci i sinu i počeo je čitati i kako sam gde stao tako sam tu obeležavao tekst.
Zvala me je iz kuhinje i tražila da odem nabrzinu do trgovine i donesem joj mleka i brašna jer bi htela da pravi krofne, dala mi je pare i otišao sam. Vratio sam se posle malo više od pola sata jer kad odem u veću trgovinu onda volim da zujim po njoj i gledam šta ima zanimljivo. Ostavio sam joj to, zahvalila mi se i primetio sam da me je čudno pogledala namignula mi rekavši šta bi ja bez mog sina, mog jedinog pravog oslonca i rekla mi da si ostavim kusur koji mi je ostao od trgovine.
Otišao sam u svoju sobu i nastavio da čitam priču, bio sam napaljen i na priču i na kevu u isto vreme. Mrdnuo sam miš od kompa i video nešto čudno, deo koji je obeležen bio je na drugom mestu. Nisam mogao da verujem, keva je čitala moju priču. Tako je ta naizgled naivna igra trajala jedno vreme, sa slučajnim dodirima i nabacivanjima.
Jedno jutro nisam mogao da spavam jer sam ranije legao i rešio sam da pred njen dolazak namestim mobitel da snima i sakrijem ga da se ne vidi, ona je ušla a ja sam se pravio da spavam i izložio dignuti kurac njenom pogledu i nisam smeo ni da žmirnem da ne skonta jer me baš zanimalo zašto se tako dugo zadržava u sobi kad dodje malo da posprema moj nered. Kad je otišla, ja sam malo sačekao i polako otvorio oči kad sam čuo da su se vrata zatvorila i krenuo da pregledam snimak na mobitelu. Ono što sam video me je začudilo, kad je ušla i videla moj kurac kako se polagano mrda počela je da se dira po međunožju  i da trlja sise, raskopčala je kućnu haljinu ispod koje na moju sreću nije imala ništa. Gnječila je sise meni se činilo da ih je baš stiskala, a uvrtala je i bradavice koje su bile jako tamno smedje i sa velikim smedjim krugovima i dugačkim bradavicama, a pička joj je bila posebna priča, bila je dosta dlakava, sa crnim žbunom a iz njega je malo virio koliko sam uspeo da vidim klitoris. Trajalo je to par minuta i onda je pokupila sudje i hranu sa stola ne zakopčavši haljinu koju je skinula sa sebe jer joj je verovatno bilo vruće i otišla.
Taj me je snimak neverovatno napalio. Skinuo sam ga sa mobitela na komp i još nekoliko puta sam je tako snimio. Kasnije sam imao običaj da tako ostavljam mobitel i rešio da skupljam njene snimke. Kasnije sam primetio da kad dolazi prvo otvori vrata i proviri da li spavam i onda uđe GOLA u sobu gde joj je sin spavao. Nisam mogao da verujem koliko toj ženi, mojoj majci treba dobar kurac jer je to žena u najboljim godinama a nezadovoljena kako treba. Jednom sam rešio da kad izađe iz sobe da odem da vidim šta radi kad ulazi gola u sobu.
Krenuo sam to jutro za njom par minuta posle izlaska iz moje sobe. Vrata od dnevne sobe nisu bila zatvorena skroz, bila su pritvorena, čuo sam neko zujanje. Odškrinuo sam vrata samo malo i prizor me je zaprepastio i odmah sam izvadio kurac i počeo drkati. Video sam svoju majku kako sedi na fotelji, gola, raširenih nogu koje je skroz raširila prebacivši ih preko naslona za ruke a u rukama je držala vibrator koji je nabijala u pičku i vadila ga van iz pičke, tačnije jebala se sa njim, tresla se, sise su joj se klatile kao lude, glavu je zabacila unazad i tako da sam imao neometan pogled na nju..
UUUHhhhh, kako bi mi sad trebao pravi kurac, a marko ljubavi mamina kad bi mi bar sad pičku rasturioooo, jjjjjjjooooojojoojoj, sve glasnije je uzdisala: uh   uhhhhh uuuu jebote aaaahhhh nisamm mogao da verujem da gledam svoju rođenu majku kako drka, a i ja sam drkao na vratima. Izvadila je vibrator iz pičke i počela snažno i brzo da trlja klitoris. Čuo sam kako joj pička šljapka koliko je mokra. Ubrzo je uzela vibrator i posle par kratkih ulaza u pičku koja se već dobrano orosila i nakvasila naslonila je glavić od vibratora na šupak i dalje zatvorenih očiju jer su bile spuštene ali proređene roletne u sobi tako da je bila atmosfera savršena. Lagano ga je turala u šupak, ponavljajući, trebalo bi mami šupak rasturiti sine ljubavi moja da barem znaš. Koliko god da sam bio napaljen nisam još hteo da se otkrijem skroz jer sam hteo da produžim ovu igru. Trajalo je to nekoliko nedelja kad god sam se tko rano probudio otišao sam do vrata da vidim šta se dešava i uvek sam je uhvatio u drkanju, svršio u ruku i otišao u svoju sobu. Prošlo je tako mesec dana otprilike u toj igri. To jedno jutro sam drkao, i prelomio u sebi da je dosta bilo jer bitku dobijaju hrabri a ne kukavice i da ko ne riskira ne profitira. Stegnuo sam kurac u korenu blizu jaja i lagano ušao u sobu dok je ona bila u svom zanosu, onako raskrečena, gola, vlažna. Došao sam joj blizu usta i naglim pokretom joj okrenuo glavu prema sebi i nabio joj kurac usta dok su joj ruke bile na vibratoru koji si je nabijala u pičku. Otvorila je oči u tom momentu i po njenom pogledu sam video koliko je iznenađena ali nije me odbila. Nešto je zamumlala i ja sam ga nakratko izvadi da čujem šta želi da kaže jer nisam želeo frku i skandal, ako sam već hteo da je jebem hteo sam da i ona to želi. Rekla je samo, sine šta to radiš? Majko znam koliko ti treba kurac i rešio sam da ti pomognem jer mislim da tata nemože da te zadovolji, a ti kao žena trebaš kurac, a moj kurac treba pičku, nije po zakonu ali ako je nama ugodno jebeš onda zakon, prirodno je da kurac treba da ide u pičku a pička da prima kurca i da nije bitno čiji je. A sad ću ja da te jebem i kurca ti neće usfaliti, neželim da ga potražiš na drugom mestu jer treba sve u porodici da ostane.
Pogledala me je i nežno i tiho rekla: sve si u pravu i jebaćeš me ti jer nemože tvoj otac tu puno da uradi, uhvatila me je za koren kurca i počela da ga ljubi, da ga liže od dna prema vrhu i cuclala je glavić. Onda je ga je stavila u usta i počela ga pušiti kao one žene u porniću povremeno ga vadivši iz usta i ponavljavši nemaš pojma kako mi je ovo trebalo, joj nemaš pojma koliko mi treba ovo. Znam rekao sam joj i rekao joj da će ga sada imati kad god poželi pa iako je stari tu da ću je jebati i onda ako treba ali da moramo paziti da nas ne uhvati, složila se s tim i nastavila da ga puši dok je vibrator nabila u pičku i on joj je ostao medju nogama, ona je sa obe ruke držala moj kurac a vibrator joj se mrdao u pički levo desno nekontrolisano. Stenjala je sve glasnije. Osetio sam da ću svršiti i uhvatio sam je za glavu, par puta jače joj nabio u usta i počeo da svršavam. Malo se zagrcnula ali je sve progutala i rekla da kad god budem drkao da je pred svršavanje zovnem u sobu ili u wc kao da se tuširam ali da neželi da bacam spermu jer ona obožava da guta spermu.  Složio sam se s tim i rekao joj da još nismo gotovi i da smo daleko od toga. Kleknuo sam joj izmedju nogu uhvatio sise obe u svaku ruku i krenuo da ih ljubim, da cuclam bradavice, vukao sam je za bradavice, nisam se sisa njenih mogao zasititi. Izvadio sam joj vibrator iz pičke, ugasio ga i krenuo da joj ližem pičku.
Ljubio sam je sa unutrašnje strane butina o kolena prema pički, dolazio sam polako do pičke i počeo da je ljubim okolo pičke po njenim dlačicama, prešao sam tako na drugu nogu i počeo da je ljubim i ližem po drugoj nozi do kolena i polako prema nazad prema pički. Jednostavno sam hteo da joj ovo iskustvo bude posebno a ne samo da je izjebem i odem.
Lizao sam je i ljubio polako se i nežno približavao pički koja je već i na oko bila vlažna. Prvo sam se spustio na klitoris i počeo ga vrhom jezika lizati, cuclati. Stenjala je i ponavljala izludićeš majku svoju jer tako nešto dugo nisam osetila i to mi tvoj otac nije godinama radio. Pogledao sam je i rekao: sada nećeš moći da izbrojiš orgazme koje ćeš doživeti, jebaću te nećeš znati gde, nećeš znati kada, u kući kad smo sami bićeš gola, kuvaćeš i spremati gola a ja ću te uzimati kad ne očekuješ, vrata ćeš zaključati i ostavljati ključ u bravi tako da nas niko nemože uhvatiti i iznenaditi a u blizini uvek imati neku haljinu koju možeš navući ako stari naleti.
U redu, ako tako želiš neka tako bude, samo želim da budem jebana kako treba pa taman to bilo i od rođenog sina. Nabio sam joj opet glavu medju noge i vrhom jezika počeo prelaziti preko usmina koje sam uvlačio u usta i cuclao u ustima kao malo dete bombon. Nabio sam joj dva prsta u pičku i nastavio cuclati klitoris, odjednom sam iz njenog trzanja i povećanog vlaženja pičke video da svršava i pritom mi je malo jače rukama nabila glavu na pičku i počela da trlja po licu i da uvija kukovima. Svršila sam reče ona. E još ćeš ti da svršavaš nije tu kraj. Uhvatio sam je za ruke da ustane, doveo sa druge strane fotelje i rekao joj da se naguzi što je i učinila, jer se nagnula skroz i tako izbacila dupe meni i rekla jebi me kako hoćeš odsada. Čim je rekla to stavio sam joj kurac na ulaz pičke i lagano razdvojio usmine i krenuo da ulazim u njenu pičku.
Ahhhhhh, začulo se iz njenih usta i rekla je samo, bože moj, rođeni sin me guzi, uhhhhhhhh ne staj ni za živu glavu mislim da ću svršiti opet, samo nastavi. Nekoliko puta samu ušao i izašao, i onda stao. Zatim sam joj ga nabio skroz do kraja i to toliko jako i silovito i nastavio tako da je jebem i rekla je samo brže, bržeeee, aaahahahhh, jebi me ,,,, uživala je izgleda u mojim brzim upadima i u udaranju mojih jaja po njenom stomaku i ubrzo se samo opustila i vrisnula svršavvaaaam ljubaviiii, svršavam... Pitala me da li mi je još tvrd? Jeste rekao sam.
Izvadio sam ga i naslonio na njenu drugu rupi jer sam to video u pornićima i video sam da i ona to sa vibratorom to radi pa sam hteo da probam. Kad je osetila šta hoću rekla je, samo polako.Naravno, stavio sam ga na guzu i počeo polako da ga guram i čuo sam je kako je počela sve glasnije da stenje pa sam joj stavio ruku na usta i rekao sam dok ti malo šupčinu razradim da ne čuju slučajno komšije. Smirila se tada i ja sam nastavio da je jebem u šupak polako a onda sve brže a osetio sam po mumlanju koliko stenje.
Ubrzao sam toliko da se pljeskanje koje je osetila i dalje nastavilo ali sada su i moja jaja udarala po njenoj pizdi. I rekla sine niko nije mami razvaljivao šupak i odsada će to biti samo tvoje jer tata se nikad nije setio da to proba tako da će ti tvoja majka sve dopustiti jer sine zapamti što će ti mama reći: dobro jebana žena je sretna žena. To me je toliko napalilo da sam počeo da je jebem baš brzo i tako sam i svršio njoj u šupak.
Ustala se i samo mi je poljubila kurac i rekao joj da legne na krevet jer želim još malo da je mazim. Malo smo pričali o svemu što se desilo i rekla je da joj je drago zbog ovoga što se desilo i da ne žali i da se nada da tako mislim i ja. Pritome dok sam ležeo kraj nje nastavila je da mi masira kurac dok je pičala i on je počeo da se opet lagano diže. Mama popuši mi, vidiš kako te gleda.
Naravno ljubavi moja i počela je da mi ga puši. Posle nekoliko minuta sam osetio da ću svršiti i rekla je samo, svrš mi ponekad i po sisama jer sam negde pročitala da sperma muškarca čini dobro za ženinu kožu a ja odsad želim da moje sise budu lepe i meke na dodir a svršavaćeš mi i po licu kad ti kažem jer zašto da kupujem kreme za kožu kad kremu imaš ti. Nasmejao sam se i rekao, naravno.
Okrenula se zidu i rekla samo se privij uza mene i zagrli me. Uz jedan dodatak rekao sam ja, koji, upita ona? Bio mi je poludignut i to sam iskoristio da joj ga nabijem još jednom u šupak do kraja i tako smo ostali nakratko. Dobar ti taj dodatak reče ona, naravno mama, za tebe samo najbolje. Tako smo ležali oko pola sata. Treba da nastavim da kuvam reče mama ali prvo da skuvam kafu i da zajedno popijemo.
Složio sam se s njom i odvojila se od mene i uputila mi jedan pogled prema kurcu i kaže: pa njemu izgleda nije dosta? Pa rekao sam ti ja, da te jebem 24 sata koliko mi lepa i slatka bilo bi malo. Nato se nasmijala i gola otišla u kuhinju. Posle par minuta me pozvala i rekla da je kava gotova i da uskoro dolazi sa kavom. Stavila je kavu na stolu u dnevnoj sobi i zvala me da ustanem. Nije mi bilo jasno ali sam je poslušao.
Čim sam joj prišao uzela mi je kurac u ruku i počela ga drkati. Pogledala mi je i rekla mi da odsada kad smo sami tvoja mama pije kavu sa šlagom i da joj treba moj šlag. Ubrzo sam pod njenom rukom po treći put svršio i to njoj u šolju. Počela je lagano da pirka u kavu i da je srče dok je sperma koja je još bila u mom kurcu sad je u njenoj kavi. Tako smo pričali kao stari ljubavnici i pitao šta ju je toliko napalilo u svemu ovome? Pa to što ovakav intenzivan seks nisam imala od pre braka s tvojim ocem, a najviše to što mi je šupak i pizdurinu razvalio rođeni sin, samo ćeš morati malo laganije jer mi telo nije naviklo na ovakav seks, vidi kako mi je pička crvena i natekla....
Ovo je bio samo početak žestokih i nenadanih jebačina kojima smo se ja i moja rođena majka prepustili a da nismo ni sekunde zažalili a to traje i dan danas i niko ništa nije primetio.
Dosta sam ja od moje majke naučio a ona je sama svršavala toliko puta da su je ponekad toliko bolele i noge i da je jedva hodala. Kad ju je otac pitao šta joj je, ona je samo rekla da je umorna od stajanja na nogama i on joj je znao reći da malo legne i da se odmori. Nije znao da sam je ja baš pre njegovog dolaska sa posla toliko jebao u šupak i u pičku da nije ni čudo...

Autor incest price: brizni sin   

Komentara (52) Objavljeno u Incest priče 04/12/2012

Sex Oglasi


Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče