sms upoznavanje

Majčino Mleko


Nezgodno sam ušao nogom u kuću, jer su mi obe ruke bile zauzete.Nosio sam pelene u jednoj ruci, a dve vrećice sa namirnicama u drugoj. Namirnice sam ostavio na kuhinjskom stolu...
"  Mama? pozvao sam je"   Nije bilo odgovora. Pogledao sam u njenu spavaću sobu, i video majku kako ljulja u krevetcu mog najmlađeg brata Željka. Poluprazna bočica bila je na podu kraj njenih nogu. I majka i brat su ubrzo zaspali. Izgledali su tako smireno u odnosu na prošlu noć kad nam brat od svog nenormalnog deranja nije oboma dao spavati.Pokušao sam pomoći majci pripremajući bočicu i držeći u ruci brata,ali izgleda da ništa nije pomagalo.Napokon, mama mi je rekla da idem spavati jer sutra rano ujutro imam test iz hemije.
Bunio sam se jer sam hteo da pomognem mami da ne mora sve sama dok brat još vrišti,ali sam je poslušao i otišao spavati.Mislio sam da neću uspeti zaspati ali me je san obuzeo čim mi je glava dotakla jastuk. Ujutro sam ušao sobu, mama je bila baš iscrpljena i to se moglo videti na njoj-bila je još budna kad sam se ja spremao za školu.Mama je bila jaka osoba, neko ko je imao poprilično težak život,ali ipak retko sa žalila. Bila je mlada žena, samo 32 godine, ali ipak puna nade kako se u njenom životu još može pojaviti deo sreće sveta koji pripada i njoj. Sa nekom iskrom u njenim očima, plavom kosom, i dobrom linijom tela muškarci su je još uvek smatrali privlačnom. Nikada nije imala problema s tim da sebi nađe muškarca, ali je uvek imala tu nesreću da završi sa pogrešnim. Gledao sam je kako tone u san. Bila mi je prelepa bez šminke, sa neurednom kosom, i u nekoj staroj žutoj haljinici. Primetio sam da joj dugmići na prednjem delu haljine otkopčani i da se nazire veliki deo roze bradavice.
Preplavio me je iznenadni talas srama i brzo sam okrenuo glavu na drugu stranu. Opet je bezuspešno pokušavala da podoji mog mlađeg brata. Suprotno popularnom mišljenju nije neuobičajeno da bebe imaju problema pri dojenju, i to joj je polako povećavalo nivo stresa. Na sreću, skoro sva deca koja su imala problema pri dojenju nisu imala problema da se hrane preko flašice. Mami se srce slamalo, osećala se promašeno i kao majka i kao žena. Brat nije imao problema sa hranom u bočici kojom ga je majka hranila ali je ipak uporno pokušavala da ga podoji.
Nekako u podsvesti sam otkrivao kako me dojenje ustvari uzbuđuje.Od puberteta sam imao uobičajene tinejdžerske opčinjenosti sa sisama.
U 18oj godini moja seksualna iskustva bila su ograničena na hvatanje za sisu na zadnjem sedištu moga auta moje devojke Sanje, gde sam nekoliko puta uspeo da joj zavučem ruku ispod majice i unutar grudnjaka gde sam osetio toplinu i mekoću njenih sisa. Kad sam pokušao da joj skinem grudnjak bunila se i raspoloženje je bilo uništeno. Sanja je bila malo podebela, ali je zato imala velike sise, za kojima je uzdisala cela škola. Ali ipak Sanja nije bila ni za usporediti se sa mojom mamom.  Mama je imala lepu liniju tela sa velikim i kako se meni činilo teškim sisama. Potajno sam prekopao po korpi za veš ne bi li našao neki od njenih grudnjaka. Osećajući se u isto vreme i posramljeno ali i uzbuđeno pročitao sam markicu na njenom grudnjaku na kojoj je pisalo  - 38C.
Nadajući se da mama neće primetiti sakrio sam taj grudnjak ispod dušeka svog kreveta kako bi ga mogao bolje proučiti kasnije kad budem sam. U nekom svom proučavanju omiljene osobe skontao sam da ženske sise mogu da narastu za dva broja veće u trudnoći, tako da je novi grudnjak koji je mama kupila imao ma sebi oznaku neverovatnih 38 DD. Pitao sam se zašto je uzela taj grudnjak kad je očigledno da bi joj trebao malo veći, ali to je izgleda jedna od onih tajni koje nisu poznate muškarci nego samo ženama.
**
Za vreme mamine trudnoće njen dečko Joco je živeo sa nama. Joco je bio neuka seljačina koja je s vremena na vremena dolazio kući pijan i ljut na ceo svet. Jedne večei je joco doša kasno kući i ošamario mamu tako jako preko lica samo zato jer se večera ohladila, pokušao sam da intervenišem da odbranim mamu, ali je on bio puno veći od mene, tako da kad me je udario da sam odletio preko sobe ili mi se tako činilo. Joco, molim te, ostavi mi sina na miru."  Vrisnula je mama tada. Osetio sam neku vrtoglavicu i bolelo me je ali sam se ipak nekako podigao na noge.Krenuo sam prema gadu opet. "  Sine, nemoj."  preklinjala me je mama. Joco me je ignorisao, i grubo je povukao mamu za ruku prema njihovoj spavaćoj sobi. Mama me je tužno pogledala. "',Sve će biti u redu sine . Nemoj se mešati u ovo.", šaptala mi je skoro tužno dok ju je Joco vukao u sobu tada.Zalupio mi je vrata pred nosom, ostavljajući me ispred vrata, tada sam se ostio nemoćno i slabo.
Glasovi u sobi su ispočetka bili dosta u ljutom i glasnom tonu. Posle nekoliko minuta začuo sam samo poznato škripanje maminog kreveta u ritmu.
** Par meseci kasnije mama je otkrila da je trudna. Mamin dečko se ponašao kao da je sretan zbog bebe i da će se venčati sada; ali sledeće veče nije došao kući. Mama je pokušavala da ga zove na posao ali je on prekidao razgovor čim bi čuo njen glas.
Mama je bila, razumljivo, slomljenog srca. Već se suočavala s iskustvom da su je muškarci napuštali, ali ovaj put je bilo drugačije, bila je trudna. Moj otac je napustio mamu ubrzo po mom rođenju, ali su tada mama i moj stari bili venčani. Mama je izgledala tako slomljeno i jecala je u mom zagrljaju. Rekao sam joj da se ne brine i da će sve biti u redu. Stvarno nismo trebali više nikoga. Sad ću ja biti muškarac u kući. I stvarno sam se brinuo o mami. Uzeo sam na sebe da spremam kuću, da idem u kupovinu namirnica, čak sam uzeo i posao na odredjeno vreme u restoranu brze prehrane kako bi pomogao u popunjavanju kućnog budžeta. Kada je mama krenula na tečaj za trudnice u bolnici, javio sam se da idem sa njoj kako bi bio uz nju, ali mamina rođena mlađa sestra je rekla da to nije u redu i da će ona ići s njom.
** Neke žene znaju u trudnoći izgledati jako nervozne, iznoseći masu zahteva i prohteva, neke procvetaju, sjaje dok nose taj novi i nevini život u sebi. Mama je bila u ovoj zadnjoj kategoriji. njeno lice je jednostavno zračilo nekim sjajem života, a njena vitka figura se malo izmenila, procvetala je i počela se popunjavati na nekim mestima i to je počelo da bude baš dosta vidljivo, tako da su  njene već velike sise postale još veće i punije. Njen tečaj na koji je išla u bolnici postao je beskoristan jer je došlo do nekih komplikacija i porod je morao biti izvršen carskim rezom. Morao sam ostati u čekaonici jer je mamina sestraotišla s njom u salu za porod. Bio sam presretan jer se rodila zdrava muška beba od 4 kile i 280 grama. Sestra me je uvela u sobu gde je mama ležala pospana i držala bracu u naručju. Poljubio sam nežno mamu u čelo i pridržao operzno brata za glavicu. Upoznaj svog mlađeg brata, Željka - ponosno mi ga je predstavila.
Otkopčala je gornjih nekoliko dugmadi svoje spavaćice .
His mom unbuttoned the top few buttons her nightgown. Sasvim opušteno je zavukla ruku u spavaćicu i izvukla svoju veliku belu sisu napolje sa sjajnom roze bradavicom.
"Uhhh, Mama. Želiš li da izađem?" Nervozno sam je upitao. Skrenuo sam pogled ustranu, ali mi je pogled stalno lutao prema njenim sisama pokušavajući bar krajičkom oka da ih ugledam. Retke su prilike kada sam imao sreću da joj vidim cele sise osim na trenutak kada bi se nagnula u svojoj spavaćici sa dubokim dekolteom. Mada sam sad već ustavri pomalo bio i šokiran što mi je majka tako otvoreno i ležerno pokazivala delove svoga tela. Ne budu luckast, Sale. Pokušaću da podojim tvoga bracu."
Prinela je Željka bradavici. Njegova mala usta su bila skroz uz bradavicu ali on jednostavno nije hteo da sisa. Uzela je u ruku svoju tešku sisu kako bi je bolje namestila, a bela tečnost špricnula je u zrak iz bradavice, bio sam fasciniran tim prizorom.
Nadam se da je gladan, reče ona pokušavajući da ga podoji. Meni je već bilo dosta neugodno jer je mama bila plugola predamnom. Kapi mleka iz nene bradavice su kapale  na bebine usne ali on i dalje nije hteo da uzme bradavicu u usta... Pokušaću kasnije reče mama, verovatno je umoran.
Stavila je malog bracu u krevetić kraj kreveta i on je odmah zaspao.
Doktor je rekao da bi rebala ići kući preksutra.Držala mi je nežno ruku.
Hvala ti sine, za svu pomoć dosad koju si mi pružio. Znam da ti to baš i nije bilo najugodnije uvek.
Nije ni tebi mama uvek bilo najugodnije također, ali ću uvek ostati uz tebe. Saša! Nasmeja se ona vragolasto, pa ti buljiš u mene!
Odmaknuo sam pogled od mamine gole sise pun sramote jer nisam znao kako će da reaguje.
"Mama je uzela sisu i polako je vratila nazad u spavaćicu... Nema da te bude sramota, rekla je tiho s puno ljubavi dok je bez žurbe zakopčavala gornje dugmadi svoje spavaćice.  Poznata mi je fasciniranost tinejdžera sa grudima, nasmeja se ona.
Bio sam crven u licu od osećaja sramote, ali mama me je držala za ruku i uveravala me da je dojenje novorođenih beba nešto najnormalnije, i tražila da joj obećam da me neće biti sramota kad u buduće bude dojila Željka. OK, obećao sam joj. Spustio sam pogled dole i prekrstio noge moleći boga da mi mama nije videla koliko mi se kurac digao na prizore njenih belih sisa koje neznam da li su ikada videle sunca...
**
Probudila se, smešeći se kad me je videla da stojim nad njom...
Težak dan mama?
Protrljala je oči. Brat ti se nije umirio dok ti jutros nisi otišao. Probala sam ga opet podojiti jutros ali bez uspeha, rekla je tužnim glasom. Uzeo sam brata iz maminog naručja i odneo ga u njegov krevetac. Umotao sam ga u vezenu dekicu koju mu je tetka napravila. Mama je još uvek sedela u stolici kad sam se vratio u sobu pokušavajući da se rasani. Primetio sam da joj je par dugmića gornjih na haljini otkopčano i da joj gola sisa još visi vani iz haljine. Video sam koliko je puna i teška zbog mleka koje se nakuplja u njoj a nema ko da ga isisa. Ausput sam i primetio da joj je prednji deo haljine mokar od mleka koje je curilo iz sise. Pogledala je dole i rekla da se izvinjava jer je sva u neredu. Lagano je podigla prednji deo haljine, pri tom se još nekoliko dugmadi otkopčalo otkrivajući njen grudnjak za dojenje. Podigla je sisu koja je još uvek bila vani i na kojoj sam ja napasao oči stavljajući je u košaricu grudnjaka, a tada je iz njene bradavice prsnu malz mleka koji me je pošpricao po majici. Ajjj, izvini sine.
Ne brini se ništa, u redu je mama. Osetio sam toplinu njenog mleka na svojoj koži dok mi je natapalo tanku majicu. Idem ja malo da se sredim, reče mama,ustajući se iz fotelje. Izašla je iz sobe i zatvorila vrata iza sebe.
I ja sam izašao iz sobe i otišao do sobe u kojoj mali braco spava. Otišao sam do kuhinje da spremim večeru za mamu kad me je iznenada mama pozvala iz spavaće sobe. Otvorio sam vrata spavaće sobe. Jako sam se iznenadio kad sam na kreevetu ugledao polugolu mamu. Njena haljina je ležala na podu kraj njenih nogu. Imala je na sebi samo gaćice i grudnjak za dojenje. Poklopci na njima su bili otvoreni, izlažući mojim očima natekle, teške mamine sise. Bradavice su bile žarko crvene i videle su se vene na njima, a iz njih je curilo mleko.
Figura joj se malo izmenila u trudnoći, imala je veću guzicu, butine su joj bile deblje, a i sise su znatno narasle. Nisam ih se mogao nagledati, sve se nadavši da mama neće to primetiti i oterati me iz sobe. Kurac mi se ukrutio do bola...  Sine pumpa ne radi, reče mama očajno. Nije mi bilo jasno da li je ona uošte svesna koliko je ona gola predamnom - i kakav to učinak ima na mene. Bila je to električna pumpa kpju je ona iznajmila u bolnici da ispumpa mleko iz sisa kada one postalnu bolno otekle. Kad nije brat hteo da sisa morala je da ispumpava ,mleko iz sisa jer onda oteknu i bole je jako. Dosad nisam bio u prilici da je vidim kako ju koristi jer je to radila u privatnosti svoje sobe iza zatvorenih vrata.
Videći da se mama uopšte ne stidi da joj sise vise gole predamnom, posumnjao sam da je pravi razlog zašto se sakrivala iza zatvorenih vrata taj što je ta pumpa predstavljala njen neuspeh da podoji malog bracu. Pogledao sam pumpu. Žice su bile dobro spojene, lagano sam pritisnuo neke mehaničke delove ali nisam primetio ništa zbog črga pumpa ne bi radila. Pritisnuo sam prekidač ali se ništa nije dešavalo. Primetio sam da je košarica na pumpi vlažna. Mama, možda bi trebala da ...staviš je unutra da je aktiviraš? Podigla je tu belu sisu punu mleka i nežno je pritisnula na košaricu pumpe. Držao sam tu pumpu s vanjske strane dok je mama nameštala sisu i lagano mi je sisom zakačila prst. Učinilo mi se topla i nekako puna. Toliko me je to napalilo, ali srećom mama nije ništa rekla. Pusti sam pumpu, drugom rukom je pritisnula prekidač, ali se opet ništa nije dešavalo. Činilo se kao neki problem sa elektronikom u pumpi. Malo sam čačako i uvrtao kablove i pritisnuo prekidač opet ali se ništa nije dešavalo. Ne vredi, možda bi je trebali vratiti u bolnicu i uzeti drugu?
Ne možemo, zatvorena je bolnica sad. Taj ured gde se to uzima radi od 9 do 5. Izvukla je sisu iz pumpe i nagnula se nazad na starnicu od kreveta i opet me zakačila sisom dok ju je vadila iz košarice pumpe. Tada je počela da plače.
Ja sam promašaj i kao majka i kao žena, i ne bi uopšte trebao da me tetošiš toliko, ne zaslužujem to, govorila je to kroz suze i jecaje...
Ali ja to želim, prekinuo sam je. "
Vidiš da ni svoje dete ne mogu da podojim kako bi svaka majka trebala"""""""" "Dr. Kovačić ..."probao sam joj reći.
"Znam šta je on rekao sine,ali svejedno se osećam kao promašaj. Vidiš da moram da koristim prokletu pumpu kao bi izvukla to mleko iz sebe a čak ni to ne uspevam"
Ne plači mama, privukao sam je sebi u zagrljaj, osećajući kroz majicu njene otekle sise na svojim prsima. Brzo sam se odmaknuo. Bole me, dete moje drago! "  rekla je očajnim glasom pokušavajući da ih uhvati u ruke"  Možda ipak trebali nazvati Dr.Kovačića mama? Pogledala me je upitno.
Šta je bilo?
upitao sam je, misleći da sam pogrešio nešto...
"  Saša.. Tebe sam dojila kad si bio beba. Ti nisi imao problema pri dojenju. Sisao si do 9og meseca" Mama, šta to pričaš? "  Saša, ako nećeš u redu je, razumeću, pogledala me je molećivim pogledom. Saša, sine moj, da li bi bilo toliko pogrešno ako bih te zamolila da ... mi ti isisaš mleko iz sisa?" Ja? Da cuclam mleko iz njenih sisa? Razmišljao sam u sebi dok mi je srce tuklo kao ludo... "  I ti si moj sin kao i tvoj brat. Molim te pomozi mi, da mi bar ovo mleko izađe iz sisa jer me jako bole, izludeću od bola..." Mogao sam da osetim koliko me kurac boli jer je jako očvrsnuo a usta su mi odjednom postala suva.." ""  Molim te, Saša"   Učini mi to...
Dobro, mm-amma, zamuckao sam...  Kako ćemo ..... to uraditi? Nervozno sam upitao.
Povukla se gore do stranice kreveta. Nisam mogao da verujem da mi se konačno ispunjava moja najveća želja.
"  Smiri se, govorio sam sebi, to je tvoja majka koja je skoro gola pred tobom, samo želi da uradiš ono što je pumpa trebala, ništa više od toga, mislio sam objašnjavajući sebi šta se dešava" "  Dođi ljubavi, reče mama, glasom punim ljubavi. Pogledao sam mamu kako me čeka na krevetu, što je bila ona najtajnija i najveća želja svakog muškarca koji je imao ovako zgodnu mamu. Nisam ni mislio koliko grudnjak za dojenje može da bude seksi. Podnosio je svu težinu njenih sisa, podižući ih gore, kao da ih nudi na nekoj izložbi.
Sa otvorenim poklopcima na košaricama grudnjaka, izložilo je gole sise, taj grudnjak je jednostavno isticao golotinju tih belih sisa. Ta bela koža je jednostavno napaljivala do bola... Kao u nekom polu snu uspeo sam se na krevet kraj mame. Povukla me je bliže sebi. Bradavica joj je bila žarko crvena i sjajna od mleka koje je curilo iz nje. Držala me je za glavu iza kao malo dete, nežno me približavajući njenoj sisi. Tvrda bradavica me je očešala po usnama, i počela da ispušta polako belu tečnost.
Instinktivno sam otvorio usta i uvukao bradavicu i počeo da sisam. Slatkog okusa je bilo. Uzeo sam sisu ispod u ruku i pridržao je dok sisam osećavši težinu mleka koje je u njima. Nekako sam još sa nevericom i nesigurnošću sisao, kad me je iznenadila količina mleka koja je nagrnula iz bradavice. Mamino mleko je bilo poput kravljeg ali nekako jače i slađe.
Davio sam se u njenom toplom mleku. Počelo je da mi prepunjava usta i da mi curi niz bradu i na prsa. Sad sam već gutao njeno mleko  kako mi se ne bi prelivalo iz usta i po meni, otkrio sam da je to doprinelo da još i veća količina mleka je počela da nadolazi.
Sisao sam još snažnije, pijući napitak života. Što sam jače sisao i praznio majčinu sisu mogao sam osetiti kako naticanje njene sise lagano opada. Telo je počelo sa opuštanjem kako je popuštao bolni pritisak. Dok sam sisao, mogao sam osetiti kako mleko iz druge bradavice kaplje niz obraz.  Samo tako Saša. Super ti ide. Poljubila mi je čelo i mazila me po glavi provlačeći ruku kroz kosu. Gladno sam sisao majčinu sisu, i grabežljivo gutao mleko u velikim gutljajima. Čvrsto sam držao sisu u ruci koja mi se stalno otimala iz ruke jer je bila baš velika. Tada sam znao da je ovo sve što ću ikada trebati. Dok sam sisao majčinu sisu da su sva moja ostala iskustva u životu bila ništa naspram ovoga sada.
Dok sam je sisao mogao sam osetiti kako joj se telo ispod mene pokreće i uvija, pomislio sam da ju je ovo napalilo. Pritisnula je još čvršće moju glavu na svoju sisu i počela da širi noge ispod svog sina...

Autor incest price:  Neko iz mase  

Komentara (9) Objavljeno u Incest priče 10/08/2012

Sex Oglasi


Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče