sms upoznavanje

Majčino Mleko III


Moj život je bio u tolikom rasulu, a sad sam i tvoj upropastila. Nisi mama, pobunio sam se.
Pitam se da li je u redu to što sam intimna sa svojim vlastitim sinom? Trebalo bi da je pogrešno, ali prokleto je dobar osećaj-i to ne samo onaj fizički deo. Pogledala me je molećivo.
Saša, sine, ako ti ne želiš takvu vezu s mamom, u redu je, razumeću- ali molim te nemoj da mosliš loše o svojoj majci.
Kurac mi je toliko pulsirao toliko jako da sam mislio da će mi izletiti iz hlača samo slušajući je. Bez ijedne izgovorene reči skinuo sam se gol pred mamom. Sam sam se iznenadio jer sam to uradio bez trunke stida, kao da radim nešto najnormalnije na svetu. Bacio sam odeću na pod i pridružio se goloj majci na krevetu.
Zgrabio sam majčinu sisu sa obe ruke, čvrsto i skoro grubo, i mleko je počelo da teče iz nje u moja usta.Oh sale, zastenjala je mama, kako joj je opada pritisak u sisama. Mogao sam da čujem svoje srkanje kako sam joj glasno cuclao bradavicu. Skoro sam odskočio kad sam osetio hladnu maminu ruku na kurcu.Nežno ali ujedno i stručno polako mi je počela drkati kurac kao što sam ja radio kad sam sam. Skoro sam svršio, ali mama je na vreme ga pustila i ostavila ga kako ne bi svršio prije vremena. Usmeravala mi je kurac rukom prema svom izvoru topline među nogama. Kliznuo je u pičku bez truda. Majko, moja, zastenjao sam od neverovatnog užitka. Bila je vrela i vlažna. Dok sam je sisao, zubi su mi lagano zagrebali njenu bradavicu. Nabila mi se kukovima još jače prema meni kako bi joj ušao još dublje u njenu pičku. Spustio sam ruke niže i osetio mamine okrugle guzove. Saša, dođi, JEBI ME, REKLA JE ONA U VRTLOGU STRASTI. Bio sam šokiran i pomalo napaljen jer je govorila prosto. Nabio sam se u nju i lagano gricnuo bradavicu. Mama je uzvraćala nabijajući se svojim telom na mene i uskoro su naša tela počela da hvataju ritam. Jebi svoju majku, zastenjala je. Promenio sam sisu i osetio sveži mlaz mleka u ustima.Mama, ja te jebem, mama, čuo sam se kako joj govorim prostote jer čini se da je to oboje dodatno palilo. Tela su nam govorila. Kukovi su nam se sada već žestoko zabijali jedni o druge, što je majku i sina dovelo do žestokog orgazma.
Bože moj, saša sine, ovo je bilo predivno, reče mama nasmešeno. Toliko mi je bilo lepo da ni najmanu krivicu ne osećam, a ti? Naravno da ne mama, odmahnu sam glavom, uzvraćajući joj osmehom. Niti sam osećao krivicu niti sramot što sam jebao rđenu majku kao da je to nešto normalno. Osetio sam tada iskrenu ljubav i bliskost s mamom kakvu nikada ni zamisliti nisam mogao. Apsolutno ništa nije bilo pogrešno u tome što sam vodio ljubav sa prelepom i najdražom ženom koja me je rodila. Volim te mama, rekao sam joj to i čvrsto je zagrlio. I ja tebe volim sine. Grlili smo se, mogao sam osetiti kako mi se kurac trlja o maminu pičku sam.
Sine, volela bih da se možemo pojebati još jednom, ali moraš u školu. Kurac mi se opet digao.
Mogla bi mi to opravdati kao da sam bio bolestan? Ne saša, ne smemo dopustiti da ovaj naš novorođeni odnos poremeti ostale stvari u našim životima. Uostalom, imamo večeras čemu da se nadamo, rekla je razigrano dok mi je provlačila ruke kroz kosu.
Pogledao sam je, večeras sine, reče ona opet.
U školi sam bio rastresen skroz, nisam se mogao skoncentrisati uopšte. Izjebao sam svoju rođenu majku, ženu koja me rodila mislio sam u sebi s dozom i srama i uzbuđenja istovremeno. Shvatio sam da je to bilo samo ispunjenje nečega o čemu sam dugo maštao i potiskivao u sebi. Nisam znao kakvo to značenje ima i za mene i za mamu ali sam samo znao da ne želim da se to završi.
Saša, Saša? Trgao sam se iz razmišljanja i sanjarenja u koje sam upao na času. Ubrzo sam posta svestan činjenice da mi se profesor hemije obraća.
Molim, možete li poviti pitanje profesore, zamolio sam ga. Razrredom se prolomio smeh, došlo mi je da se zavučem pod stol od sramote.
Izvinjavam se što vas ometam u sanjarenju saša, reče profesor sarkastično. Napokon je zvonilo u tri sata i kao metak sam izletio na vrata. Potrčao sam prema izlazi ali me je na vratima zaustavila sanja. Zašto me izbegavaš, upitala me je povređeno?
Ma ne izbegavam te uopšte, pokušao sam da joj odlučnim glasom odgovorim.
Pa saša tako mi se čini. Pogledala me je u oči, da li imaš drugu, pitala je. Ne sanja, nemam.Bio sam zauzet u zadnje vreme. Sa majkom. Trudim se da joj što više pomognem u kući. Ima pune ruke posla sa novorođenom bebom.
Naravno, baš sam blesava. A kako ti je mama inače? Pa dosta bolje. Trudim se da joj u svemu pomognem i olakšam, rekao sam to pomalo nervozno.Ako bude nešto u čemu bi ja mogla da pomognrm samo mi reci, reče sanja saosećajno.
Hvala ti sanja, moram ići sada, pričaćemo kasnije ok? **
Moja soba je bila u mraku. Za trenutak sam pomislio da nije kod kuće i počela me je hvatati panika. Pogledao sam u maminu sobu malo bolje i video sam da me čeka. Male sveće koje je postavila po svojoj sobi samo su još bolje naglašave mamino golo telo. Ležala je na krevetu i smešila mi se. Vodili smo ljubav polako i nežno pod svećama. Polako sam učio kako da se prilagodim pokretima majčinog tela. Polako se nagomilavala strast koja se nakupljala među nama dok smo se jebali i na kraju svršili čvrsto zagrljeni. Kasnije iste večeri smo promenili taktiku i zadirkivali jedno drugo dok smo se snažno i pomalo grubo jebali i svršili u snažnom orgazmu.Ujutro smo bili znojavi i iscrpljeni, a posteljina nam je bila puna fleka od sperme i majčinog mleka.Probudio sam se sa jako ukrućenim kurcom koji je bio naslonjen na majčin šupak. Mama,rnjim seksom. osetivši moj kurac na svom telu počela je da se uvija i nastavili smo sa jutarnjim seksom.
Nekoliko dana kasnije sam se preselio u maminu sobu. Svejedno provodim vreme tamo, pa je to bio normalan sledeći korak. Ni jea ni ona nismo moglo držati ruku dalje jedno od drugog. Jebali bi se svakih nekoliko sati tokom našeg dojenja, a često i između. Probali smo svašta zajedno; a istovremeno smo stalno pronalazili načine da izazivamo jedno drugo. Mama me je naučila šta je to oralni seks; a ja bih podivljao kad bi mi ga počela pušiti. Super mi je pušila i izluđivala me svojim jezikom što je imalo za posledicu da sam joj često svršavao u usta što je ona gutala i oblizivala se. Oboje smo uživali kad bih joj telo maza losionom i izbegavao male ogobite nastajale u seksu. Provodio bih sate nežno joj utrljavajući i masirajući kremasti losion na njene od mleka natekle sise, okrugle bokove i guzove. Što je na kraju uvek završavalo strastvenim seksom. Jednom prilikom mi je mama nanela dosta tog losiona na moj kurac i postavila se ispred mene na sve 4 kako bih je jebau u šupak. Čuo sam i prije za analni seks , ali sam to nekako uvek smatrao perverznim. Ali nisam bio spreman za posebno zadovoljstvo koje ću doživeti u dubini mamonog tesnog šupka, dok sam ga polako gurao sve dublje u nju.Poćeo sam sporije jer sam bio zabrinut zbog bola koji bi mogao da nanesem najboljoj ženi na svetu, ali me je ona poticala da je žešče nabijam sa vulgarnostima koje je izgovarala u trenutcima strasti.Konačno sam svršio u dubini uskog šupka rođene majke, svu spermu koju sam imao istresao sam u nju. Posle ovog prvog puta, analni seks je postao omiljen i za mene i za nju. Predpostavljao sam da joj je analni seks pričinio male neugodnosti, ali mala količina bola pomešana sa zadovoljstvom činila se kao sasvim normalan deo užitka. MajkA je uživala da me izaziva jer je znala koliko me fascinira njen donji veš, obukla bi ono što ja obožavam, njene providne bodije, gaćice ili grudnjake. Paradirala bi tako u tome po kući dok je ne bih zgrabio i bacio na krevet. Pošto su sada mamine sise bile zbog trudnoće i dojenja za dva broja veće, njen dekolte bi bio izrazitiji jer bi se njene sise prelivale iz starih grudnjaka koje je imala-a to je još više imalo efekta na mene jer videvši je takvu uopšte mi kurac nije padao. Stalno me je izazivala po kući, hodajući u toplesu, pa golog dupeta, a pogled na njeno dlakavo međunožje me je izluđivao jako. Što je imalo za posledicu da često nismo stizali ni do kreveta jer bi se kao životinje jebali nasred dnevne sobe. Nije bilo čudno što bi se igra sa njenim sisama nalazila kao sastavni i neizostavni deo našeg seksa. Često bi se jebali tako što bi ja legao na leđa, a majka bi se nabijala na mene odozgo pri čemu bi mi njene sise visile iznad lica.U ovom položaju bi se mogli udobno jebati jer bi ja tada mogao da joj sisam natekle a da ona ne ostaje bez kurca ni sekunde. **
Obično bi bio sav natopljen majčinim mlekom dok bi me ona jahala do grčevitog orgazma. Sa novootkrivenim analnim seksom, videli smo da se možemo jebati u jednom položaju; stavio bih joj kurac u usku guzu dok bi u isto vreme sisao mleko iz njenih otečenih sisa. Sutradan kad smo već bili u vrelom seksom koji je ličio kao da smo životinji, majka je stala i predložila mi da probamo nešto novo.
Naravno mama, rekao sam željno u iščekivanju. Uvek sam bio za to da naučim nešto novo.
Legla je na svoju stranu kreveta, i čuo sam zvuk kako su se njene sise sudarile dok se okretala.
Skupila je rukama svoje velike sise i rekla mi da stavim kurac između njih. Šteta je da imam ovolike sise a ne raditi ovo s njima reče ona i nasmeši se. Uzela mi je kurac i stavila ga među sise, sad me jebi kao u pičku da me jebeš, reče mama. MMM, sviđa mi se ovo dok sam otkrivao osećaj fine i nežne mamine kože i topline njenih sisa. Nisam mogAo da veruje da jebem mamu među sise.Bio je to neverovatan užitak. Toplo mleko je curilo iz njenih sisa i natalo mi kurac. Bože moj, mama, stisnuo sam joj sise još jače rukama. Mleko je počelo da šprica iz njenih bradavica i po meni i po njenom stomaku. Počela je da se grči. Znao sam da svršava iz prijašnjih iskustava s maminim sisama da može da doživi orgazam sam sa milovanjem svojih sisa dok sam je cuclao. S obe ruke sam joj snažno priljubio sise i jebao je tako kao da sutra ne postoji.Sise su joj bile pune, teške. Sise su joj bile toliko pune mleka da je ono cureći iz njih pružalo dobro podmazivanje za moj kurac.Jednostavno nisam ni ja mogao još dugo da izdržim i svršio sam joj po licu ,po sisama. Seo sam kraj nje i pogledao je zabrinuto; izvini mama, malo sam se zaneo. Ma ne brini ništa, sve je ok, reče mama sa glasom punim ljubavi. To je navodno dobro za kožu, govorila je dok je razmazivala moju spermu po svom anđeoskom licu. Ugledala je moje začuđeno lice, i rekla sve je ok ne brini ništa, uveravajući me.
**
Mama je prala suđe kad sam ušao u kuhinju. Ćao sine, rekla je okrenuvši se. Bez ijedne izgovorene reči prišao sam joj odozada, zagrlio sam je rukama i uzeo joj sise u ruke preko haljine.
Uvukao sam joj ruke u haljinu i u gudnjak osetivši toplinu njenih mesnatih sisa u svojim rukama.
Aahhh, pustila je uzdah mama. Ajmu u spavaću sobu reče ona. NE, mama imam bolju ideju. Drugom rukom sam joj podigao haljinu do struka. Štipnuo sam je za bradavicu i odmah osetio kako je mleko počelo da kaplje, uhvatio sam prstima za rub gaćica i spustio ih odmah ispod njenih guzova.
Ahhhhh, čuo se uzdah iz majčinih usta. Uzeo sam bocu šarlije, sredstva za pranje suđa koje je koristila i istisnuo si veću količinu na dlan. Otkopčao sam farmerice i natrljao si već odavno očvrsnuli kurac sa tim deterdžentom. Ostavio sam malo deterdženta na dlanu i kažiprstom ga pokupio i krenuo da ga utrljavam majci na šupak.
Brrrr, hladno je sale sine, reče mama.
Nema problema, zagrijaću ga za tebe mama. Moj prst našao je rupu u majčinom šupku . Stavio sam joj prst u šupčić i krenuo da razmazujem sredstvo po šupku i da ga zagrijavam kružnim pokretima. Navikla dosada već da joj se sin igra oko šupka popustila je stisak i raširila noge kako sam ja bio u njoj. Saša, učini to, nabij ga majci u šupak, govorila je sad što nekada ni zamisliti nisam mogao da ću čuti iz njenih usta. Voleo sam te vulgarnosti i ubrzo smo ih i u kući u običnom razgovoru koristili jer nas je to oboje palilo jako.
Naslonio sam kurac na ulaz u mamin šupak. Malo sam gurnuo i ušao je u nju bez nekog otpora. Poljubio sam je u vrat i polako ulazio sve dublje u nju. Joj mama, što je lepo u tebi, zastenjao sam malo. Gricnuo sam je za uvce i počeo da je guzim.
"Mamojebac"-reče ona, malo me ohrabrivši, jer je znala da će me to napaliti.
Uživaš u tome mama, znam te. Počeo sam je jače nabijati. Nabijala je svoje dupe na mene, dok sam se ja zabijao u nju. Znao sam da smo posle nekog vremena oboje bili blizu.
AAAaaaaa, pustio sam glas jer nisam mogao izdržati jer sam svršio majci u dupe. Osetio sam da joj se telo trznulo i opustilo u mom zagrljaju.
Oboje smo se spustili na pod u kuhinji ne popuštajući zagrljaj u kom smo se našli.
** Naši životi bili su promenjeni, zauvek promenjeni, našom novom vezom u koj smo se našli. Bili smo sin i majka još uvek ali i još mnogo, mnogo više. Bili smo još i ljubavnici i najbolji prijatelji. Intenzitet i jačina seksualne veze u kojoj smo se našli nas je uplašila u početku. Seksualna prisutnost između majke i sina koja je u normalnim odnosima bila potisnuta negde duboko, kod nas je bila isto toliko jako ispoljena u našim seksualnim užitcima, jednostavno se nismo mogli nauživati jedno drugog.
Možda je malo reći da je jačina odnosa u koji smo oboje slučajno upali ustavri nešto što je incestni taboo u društvu, ali kod nas je to postala opsesija, seksualna zavisnost koja bi mogla da poremeti ostale stvari u našim životima. Oboje smo znali da bi trebali da kontrolišemo svoju strast jer bi u suprotnom pretilo da nas obuzne skroz. Još uvek smo se može se reći jebali kao zečevi gde god i kad god smo stigli; ali majka je i dalje pazila da obavlja svoje svakodnevne obaveze. I dalje sam išao normalno u školu. Jer sam znao da me na kraju svojih obaveza majka čeka kod kuće, pretežno gola uvek - obično spremna sa nekom novom perverzijom koja bi nas vodila do novih seksualnih vrhunaca dok bi se po celu noć jebali.
** Majka je insistirala da imam vanjske veze sa devojkama kako bi održali privid normalnog života. Podsećala me je da će mi kad tad dosaditi jer će ostariti i biti sva naborana. Protestvovao sam i bunio se, ali je ustrajala na tome da imam devojke kao i svi ostali momci. Mrmljajući i gunđajući pristao sam na to i pozvao sanju.
Bila je presretna i jedva dočekala da nastavimo vezu. Sam sam se sebi začudio jer sam osetio da mi je možda i nedostajala. Sanja je bila presretna što me čuje, malo smo pričali i dogovorili se za večeru u subotu naveče. Naša još do kraja neispunjena veza nikada se nebi mogla ni usporediti sa dubinom emotivne i seksualne veze koju sam imao sa rođenom majkom, ali uopšte nije ni bilo razloga zašto bi i morale da se takmiče. Nevinost veze sa sanjom je bila neka druga kategorija sa puno nadmoćnijim intenzitetom veze sa majkom. Verovatno je bilo mesta za obe veze u mom životu, moralo je biti. Mama je, kao i uvek, bila u pravu.
Odveo sam sanju to veče na jedno usamljenije mesto, na jedno brdo odakle smo imali dobar pogled na grad. Ljubili smo se jedno vreme, i to je počelo da biva intenzivnije. Polako i neprimetno sam uvukao ruku u njenu bluzu i na gornji deo grudnjaka. Njene sise, velike za većinu devojaka i momaka u školi - su bile mnogo manje nego mamine i nedostajala im je težina na koju sam navikao kod mame. Ali su svejedno bile tople i lepe. Krenuo sam da joj povučem grudnjak prema dole, ali je me je sanja kao i uvek zaustavljala.Ali, ovaj put, umesto da se povučem, samo sam je još snažnije poljubio i počeo da joj milujem bradavicu sa rukom koja mi je još uvek bila u njenom grudnjaku.Nežno sam joj ljubio ušne školjke i lagano štipnuo za bradavicu među prstima.  Mogao sam osetiti da njeno odbijanje popušta. Gledajući joj direktno u oči opušteno sam prenacio ruku iza nje i otkopčao joj grudnjak.Sedela je tu kao da je u transu dok je skidanje njene bluze ostavljalo sanju u toplesu. Pročavao sam njeno telo dok je ona okrenula glavu kao da se stidi. Bila je obuzeta i u čudu zbog samopouzdanja koje sam pokazivao u odnosu na ponašanje s njom dosad. A nije mogla ni u najgorim snovima da predpostavi da je moje samopouzdanje proizašlo iz toga što sam nekoliko meseci jebao svoju rođenu majku dan i noć. Dosada sam poznavao žensko telo toliko dobro kao svoje.Sanja mi sada nije bila ravna uopšte. Sanjine sise, iako im je falilo one veličine i oblika kao što su mamine bile, ipak su na svoj način bile privlačne. Kao njeno lice i njene sise su imale male pegice po sebi. Bradavice su joj bile svetlo roza boje, svetlije nego kod mame, a oreole su joj bile dosta okrugle. Sudeći po maminim oreolama i proučavajući žene u playboy novinama došao sam do zaključka da se oreole na većim sisama očigledno izobličenije, možda zbog istezanja kože. Sanja je sedila ispred mene gola od struga prema gore ibila mi je jako seksi, ali ne na način na koji mi je mama bila seksi. Poljubio sam je nežno i uklonio i ostatak njene odeće. Vodili smo ljubav nežno na zadnjem sedištu mog auta. Uživao sam u tome što sam sada ja nju učio nekim stvarima i vodio je dok smo se jebali. Sa majkom sam bio učenik - kao što ću verovatno uvek biti - ali sa sanjom bi mogao biti učitelj.
Pošto smo svršili oboje sedeli smo u tišini nekoliko trenutaka. Saša, nisam te dosada videla ovakvog, činiš mi se mnogo zreliji, šapnula mi je na uvo sanja. Pole trenutak ili dva upitala me je da li sam bio sa nekom drugom devojkom. Samo sa majkom odgovorio sam joj i nasmešio se, kao privatna šala za sebe.
Dobro je, već sam se uplašiša da si bio sa nekom drugom, reče sanja sa olakšanjem u glasu koje sam prepoznao.
Nisam ljubavi, ti si mi prva, rekao sam joj dok sam je poljubio u čelo i zagrlio.
**
Odveo sam kući i došao svojoj kući. Mama me je već čekala u providnoj spavaćici, gola. Njene velike i oteale sise su se ljuljale kako je disala i hodala. Kao i dosad nije nosila gaćice ispod.
I kako je bilo sa sanjom, upita mama.
Bilo je dobro, odgovorio sam. Da li si je izjebao? Osetio sam da mama inzistira oko detalja ali nešto mi baš i nisu prijale prostote koje je izgovarala jer su se odnosile baš na sanju. Mada sam dosad i navikao na takve a i veće prostote kojima smo vodili razgovor u zadnje vreme.
Da, mama, naravno da smo se jebali, ali sad baš i ne želim da pričam o tome. Počeo sam se skidati.
Da li je bila dobra kao ja, izazivala me je mama. Klekla je na sve četiri i naguzila mi se. Njeno golo poveće dupe izvirivalo je iz dosta kratke spavaćice. Niko ne može biti dobar kao ti mama, ni za mali prst, to ne brini. Popeo sam se na krevet i namestio iza njene guze. Već je dobro namazala šupak sa kremom, i moj je kurac ulazio u nju skoro bez otpora. Krenuo sam rukama ispod mame i uhvatio je za njene sise pune mleka. Mleko je odmah počelo da curi iz bradavica u moje dlanove. Moja mala avantura sa sanjom kao da nas je uzbudila oboje, jebali smo se kao neke životinje. Majka mi je bila kao kuja u sezoni parenja koja se tera. Tražila je da je jebem jače i brže, da joj rasturam šupak uz upotrebu mnogo prostih reči. To me je napalilo da sam joj jako natezao sise i uvatio ih u ruke i navlačivši je za sise na sebe, nabijao na kurac, ta poza me je jako uzbudila dok je ona jako glasno stenjala i vikala da i ako joj otkinem sise da neće žaliti i da želi moj kurac još dublje u sebi, svidelo mi se ovo jako i odlučio da ću je tako stalno jebati, vukući je za sise na svoj kurac. kasnije sam video koliko su joj sise bile crvene jer sam je jako stiskao i navalačio na sebe. Oboje smo glasno stenjali i palili se prostim rečima. Svršili smo oboje i to dosta glasno, Ja sam svršio duboko u mami. Ostali smo jedno drugom u zagrljaju, ljubili se i milovali.
Niko te nikada ne bi mogao zameniti mama, to valjda znaš, rekao sam joj u dugoj igri sa njenim sisama kojih mi  nikada nije bilo dosta dok sam joj se dole igrao i češkao je po njenim dlačicama.
 
Mama, nemoj nikada obrijati pičku, želim je uvek ovakvu. Naravno, ako ti tako kažeš, jer ti si jedini muškarac koji će je ikada videti, rekla je to dok je tonula san, a nedugo zatim i ja. Nepotrebno je reći da smo se nastavili jebati i dalje, a da se nastavila i moja veza sa sanjom, ali mamina pička je nešto bez čega nikada neću želeti da ostanem, i ne mogu dovoljno zahvaliti mlađem bratu što je odbijao majčine sise, jer da nije, ne bih ja jebao mamu sada i učinio je zadovoljnom i zadovoljenom ženom koja me je još dugo učila čarima seksa i tajnama života...

Autor incest price: Neko iz mase   

Komentara (10) Objavljeno u Incest priče 11/03/2012

Sex Oglasi


Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče