sms upoznavanje

Tatina Ivana 5


Prošlo je više od godinu dana kako sam Vam poslednji put pisao o avanturama mene i moje ćerke Ivane. Konačno sam našao malo slobodnog vremena da Vam opišem šta se dogodilo u medjuvremenu,a dogodilo se mnogo toga.

 Rodjak moje žene Stanko nije uspeo da završi fakultet pa se tako vratio svojoj kući i prestao da jebe moju ćerku Ivanu i posvetio se svojoj sestri Milici.Ivana je nastavila sa svojim životom i zaposlila se u jednom butiku kako prodavačica.što se tiče seksa izmedju nas tvoje sve ređe smo se jebavali,iaoko moja supruga zna za nas dvoje ipak nisam želeo da budem u ivaninoj blizini kada je moja žena kod kuće.

 Jednog sunčanog dana vraćao sam se sa posle,a moja supruga je radila u drugu, Ivana je bila kod kuće i na putu ka kući planirao sam da  kresnem Ivanu.Kada sam ulazio u dvorište iz ivanine sobe čuli su se uzdasi zadovoljstva, pomislih našla je nekog novog frajera,ili jemožda Stanko navratio. Vrata od kuće bila su otključana.Ušao u kuću i lagano krenuo ka ivaninoj sobi,lagano sam otvarao vrata i video sam Ivanu kako gola leži na krevetu,a neko joj liže pičku.Ivana je videla kako provirujem i viknula je?''Tata!''. A onda zaprepašćenje! Ivani nije lizao pičku neki tip, već jedna devojka! Strašno! Ćerka mi je lezbejka! ''Tata da te upoznam ovo je moja devojka  Olivera,ali je slobodno zovi Olja''. Olja me je zbunjeno gledala,bila je sasvim naga, malene ali čvrste sise,dlakava pička su se na njoj primećivali. ''Šta si se uplašila Olja, pa tata je naš čovek,jel si čula za incest? upitala je Ivana.  ''Čula sam ali nisam nikada videla'' odgovorila je drhtavim glasom Olja.''E sad ćeš i da vidiš,skidaj se tata'', Ivana je bila odlučna da proba sex sa mnom i sa svojom devojkom.Skidao sam sve sa sebe lagano,a onda je Ivana uhvatila mene za kurac,a onda je usledilo ono što ćerka ocu najbolje priušti,pušenje kurca. Kako je to Ivana nežno radila,a ja sam je već po navici hvatao za sise.Olja je i dalje bila zbunjena,a ja sam joj rekao:''Uzmi ivaninu picu s guza kćer

Komentara (5) Objavljeno u Incest priče 03/01/2013

Sex Oglasi


Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče