sms upoznavanje

Među maminim nogama 2


...Nakon tog prvog puta osećao sam se kao pravi muškarac po prvi put u životu. Momenti kada sam ga mami uterao prvi put u pičkicu ostali su urezani negde duboko u mojoj svesti kao neka vrsta ispunjenja sna. Jedino u šta nisam bio siguran je li to bio samo prvi put ili i poslednji. Ono u šta sam bio siguran je da ću to proveriti...

Dan za danom očekivao sam da mama prva pokrene temu koja mi je bila u mislima. Međutim dani su prolazili, a ona ni reči da izusti na temu događaja od pre petnaestak dana. Ono što je bilo primetno je da se njeno ponašanje i neke njene ( meni drage ) navike promenilo. Naime posle tuširanja više nije gola odlazila do sobe već obavezno u bade-mantilu ili ogrnuta peškirom. Prvo sam bio iznenađen, a posle je to počelo da me nervira.

Šta glumata sada kao da pre neko veče nije kao i svaka druga žena cvilila kao kučkica čim je osetila kurac u pičkici – pitao sam se. Rešio sam da prekinem tu glupu situaciju pa šta bude. Čekao sam veče. Kada je mama otišla u krevet otišao sam da se istuširam i pravo iz kupatila, samo ogrnut peškirom uputio sam se u njenu sobu. Kada sam ušao pogledala me i tiho rekla:
- Želiš nešto?
- Želim da razgovaram s tobom – odgovorio sam.
- Nisam sad raspoložena, jako sam umorna – reče mama.
- Mogu ti pomoći da se opustiš – rekoh.
- Nemoj, sećaš se šta je bilo neko veče
- Hoćeš reći da ti nije prijalo? - upitah
- Prijalo mi je znaš to i sam, ali nije u redu da te tako iskoristim – bulaznila je.

- Mama, nisi me iskoristila, želeo sam to, toliko sam maštao o tebi, o tvojoj mačkici i želim s tobom uvek da vodim ljubav...
- Ali to nije u redu, kako da živim s tim da ti upropaštavam život?
- Mama činiš me srećnim, tek se sada osećam kao pravi muškarac.
Dok sam joj to govorio lagano sam joj mazio noge. Bile su tako nežne i meke, koža glatka, bez ijedne dlačice. Kurac mi se ponovo dizao i poprimao dimenzije za koje nisam ni znao da može da dostigne.
- Šta ćeš ako se zaljubim – upita mama
- Mama ja sam već zaljubljen i to odavno.
- Sinišaaaa, zar u mamu? A ostale devojke?
- Samo tebe želim druge me ne interesuju – rekoh i u tom momentu dodirnuh pod ćebetom njenu guzu.

Uzdahnula je i pružila ruku ka meni spuštajući je preko peškira na moj nadrkani kurac.
- Ti si baš rešio?
- Šta sam rešio? – hteo sam da to izgovori.
- Pa to da ti ja budem ljubavnica – reče
- Ne ljubavnica, želim da mi budeš devojka – rekoh
- Ovde, u ovoj zemlji, u ovom gradu – govorila je očigledno uzbuđena mojim dodirima pod ćebetom – spaliće nas na lomači.
- Onda ćemo se odseliti gde nas niko ne zna, gde ćeš biti samo moja – odgovorih
- Volim te – reče mama
- I ja tebe mama, najviše na svetu i zato te nedam nikom i s nikim neću da te delim.

Završio sam rečenicu i lagano spusto usne na njene. Počeli smo se ljubiti. Ljubila se fenomenalno, usne su joj bile tako meke i poželjne. Svo vreme sam joj lagano mazio pičkicu što mi je ona znatno olakšavala raširivši noge i izdižući svoju preslatku guzu. Lagano sam počeo da se spuštam usnama i jezikom preko njenog vrata i grudi na stomak i dalje ka izvoru svih mojih maštanja. Želeo sam da joj poližem pičku kako još niko nije. Jezikom sam dodirnuo maminu pičkicu lagano. Sva se stresla. Mislim da je doživela momentalni orgazam. Samo je tiho ječala. Prelazio sam jezikom od pičke do šupka i nazad. Ona je samo ječala i izdizala svoju guzu da mogu lakše da joj priđem. Lizao sam i lizao dok su mi se u usta slivale suze radosnice njene prekrasne pičke.

Osećao sam da neće još dugo izdržati jer je guzom radila sve brže, a njeni uzdasi su postajali sve glasniji. Izgovarala je moje ime, mazila mi kosu i praktično navlačila glavu na svoje međunožje. Kada je počela da se trese i kada mi je nogama čvrsto stegla glavu znao sam da je gotova. Nisam prestajao da ližem i na svaki moj dodir jezikom ona bi se stresla uz glasne uzdahe. Onda se primirila i popustio je stisak njenih toplih butina. Krenuo sam gore ka njenim usnama i lagano je poljubio. Sva je bila oznojana.
- Prelepa si mama – rekoh – hoću sada da vodimo ljubav dugo

Ništa nije rekla samo me poljubila gledajući me u oči. Namestio sam kurac ne ulaz njene pičke i lagano krenuo da gauram napred. Kada sam osetio kako je vlažna i vrela nisam izdržao, zabio sam ga do jaja gledajući je pravo u prelepe plave okice.
- Tako si lepa kad ga primaš – rekao sam – obožavam da te jebem ljubavi moja.
- Hoćeš me uvek jebati? – upitala je dok sam joj ga gurao
- Uvek ljubavi, uvek i zauvek – odgovorio sam. – Voleo bih da ga nikad ne vadim iz tvoje pičkice.

Jaja su htela da mi eksplodiraju koliko su bila puna sperme. Tražila su pražnjenje. Jebao sam mamu sve jače, sve brže. U glavi mi je sevalo, a onda totalno pomračenje. Zabio sam ga do jaja i prestao da se pomeram a mama je počela žestoko da meša ležeći ispod mene. Prvi, drugi mlaz sperme ispalio sam u tu vrelu pičku. Svršavao sam dugo , a ona nije prestajala da meša. Kada je osetila spermu u ribici opet je počela da ječi. Svršavali smo zajedno. A onda kraj umirila se, dok sam ja ostao ležati na njoj. Zapalili smo po cigaretu i ležali i dalje spojeni. Jednostavno nisam želeo da izvadim kurac iz njene pičke koja je i dalje pulsirala tako da sam je odlično osećao.
- Volim da osetim spermu unutra, ali moramo paziti da ne ostanem trudna – reče mama.

Pogledao sam je i nasmešio se. Shvatio sam da je od sada samo moja i da ne želi da se desi nešto što bi nas ometalo u predstojećim danima, mesecima, godinama...Bio sam srećan zbog toga. Te noći smo vodili ljubav ni sam ne znam koliko puta. Mislim da nikad nije bila punija sperme niti sam znao odakle mi izlazi tolika sperma.
Trajala je naša ljubav pune četiri godine, a onda sam otišao u vojsku. To mi je posebno teško palo jer sam se bio navikao na gotovo svakodnevni sex sa mojom Sanjom..

Autor incest price: boban01   

Komentara (8) Objavljeno u Incest priče 04/29/2013

Sex Oglasi


Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče