sms upoznavanje

Među maminim nogama 3


...Više nisam morao da razmišljam o tome želi li me moja Sanja, znao sam da ćemo ostati za uvek skupa. Ona je bila žena iz mojih snova, a čini mi se da sam i ja postao muškarac koji joj je sasvim dovoljan i da joj drugi ne treba...

U kući se situacija promenila 100%. Moja soba postala je samo ormar za moje stvari u koju sam ulazio čak ni da se obučem već samo da uzmem stvari koje mi trebaju. Spavao sam sa mamom, sa mojom devojkom. Ona se ponašala upravo tako. U kući gotovo da se nismo ni oblačili. Uživao sam u mogućnosti da posmatram tako zgodnu mačkicu dok se šeta po kući samo u laganim providnim košuljama ili samo u extra sexi donjem vešu. Tada sam tek video koliko na žene redovan sex deluje pozitivno. Imala je fenomenalnu liniju poput devojke od 18 – 19 godina. Kada sam izlazio uvek je išla sa mnom. Naravno, odlazili smo samo na mesta gde smo mogli potpuno da se opustimo i najčešće u okolna mesta kako nas neko nebi prepoznao. Voleo sam izaći u njenom društvu. Voleo sam kako sa oblači. Muški deo sveta nije mogao skinuti pogled s nje gde god bi se pojavljivali. Voleo sam kad se obuče sexy i uživao u saznanju da je svi mogu gledati, a da je ona samo moja.

Sve češće nas je tetka iz Nemačke zvala da se preselimo kod nje. Obećala je mami da će joj tamo naći ništa manje dobar posao nego što ga ovde ima, a kako u njenom stanu ima dovoljno praznih prostorija za stan ne treba da se brinemo. Mama se nećkala mada sam ja bio oduševljen idejom da se preselimo kod tetke. Tek posle mnogo vremena sam saznao da je mama tetki poverila našu tajnu i da je tetka zbog toga insistirala da se doselimo kod nje i da napustimo «brdoviti Balkan». Onda je stigao poziv u kom je pisalo da bi «bilo lepo kada bi se moja malenkost udostojila da postane regrut tadašnje JNA». Mesto u koje treba da se javim nikad nisam uspeo da pronađem na karti. Imalo je vrlo čudno ime i kako god da sam ga čitao uvek sam čuo «VUKOJEBINA». Ne želim Vam ni pričati koliko sam popizdeo zbog svega, ali sila Boga ne moli. Moja Sanja mi je obećala da će me često posećivati, međutim slaba je to uteha bila obzirom da sam se bio navikao na nju pokraj sebe svaki dan. Ispraćaj i sve ostale prateće aktivnosti prošle su nekako kao kroz maglu ih se sećam izuzev jednog detalja. Mama je insistirala da ide samnom vozom i da me isprati do kasarne. Krenuli smo u 22h. Uzeli smo spavaća kola pošto se putovalo celu noć. Želela je da mi što više olakša. Smestili smo se u donji ležaj. Znao sam da je skoro neću osetiti tako blizu.

Počeo sam je maziti našta mi je ona rekla:
- Noćas želim da ti bude neponovljivo. Noćas možeš pustiti mašti na volju.
Ljubila mi je grudi spuštajući se prema mom kurcu. Vlažan trag njenog jezika hladio je moje usijano telo. Kada je spustila svoje usne na moj kurac činilo mi se da je sve stalo. Klizila je lagano usnama preko glavića uvlačeći kurac sve dublje u usta. Svo vreme jezikom je brzo radila levo-desno tako da mi je kurac prosto ludeo. Pogledao sam i video kako joj se glava kreće gore-dole. I sada dok ovo pišem čini mi se da osećam svaki njen pokret na kurcu. Sećate se opisa njenih usana u prvom delu. Bile su tako meke i poželjne, a blagi stisak koji je njima činila dok mi je kurac uvlačila i izvlačila iz usta pričinjavao mi je neopisivo zadovoljstvo. U jednom trenutku prosto mi je progutala ceo kurac. Tačno sam osetio kako joj ulazim u grlo. U istom trenutku mi je lagano gurnula prst u guzu. Počeo sam da svršavam istog momenta.

Nije se ni mrdnula. Svršavao sam joj direktno u grlo. Fenomenalan osećaj. Kada sam se umirio lagano je izvukla kurac iz usta, povukla se gore ka meni i spustila svoje usne na moje. Dugo smo se ljubili. Rekao sam joj da legne na stomak. Učinila je to. Ljubio sam joj leđa spuštajući se ka njenoj prekrasnoj guzi. Kada sam stigao do guze poljubio sam prvo jedan pa drugi guz, a zatim ih raširio i dotakao jezikom šupak. Začulo se dobro mi poznato ječanje. Podbacila je jastuk pod stomak i njena preslatka guza mi je bila kao na tacni. Počeo sam lagano da ližem pičkicu i guzu. Obilno je vlažila svo vreme dahćući i jecajući. Uživao sam dok sam na jeziku osećao svaki nabor njenog šupka. Neverovatno koliko je bilo lepo lizati njenu guzu. Lizao sam joj pičkicu brzo samo vrhom jezika nekoliko puta, a onda bih celom širinom jezika pritiskajući maksimalno prelazio preko pičke na šupak.

Onda bih joj vrh jezika zavlačio u guzu.
- Jebi me ljubaviiii – reče u jednom momentu mama.
- Hoću mačkice – rekoh prislanjajući joj kurac s guza na pičkicu.
- Samo polako molim teeee, hoću da ga osetim milimetar po milimetar
- Hoću noćas da ti ga stavim u guzu ljubavi – rekoh
- Sve maleni , noćas možeš sveeee
Navlačio sam je na kurac sasvim polako i zaista smo uživali oboje. Kada mi se učinilo da je totalno napaljena izvukao sam kurac iz pičke i prislonio ga na mamin šupak.
- Budi pažljiv – samo je prošaputala
- Ne boj se ne želim te povrediti – odgovorio sam

Počeo sam da guram. Išlo je teško. Popustio sam i opet pritisnuo jače. Zavlačio sam joj bukvalno milimetar po milimetar kurca u guzu. Šupak joj je bio topao i vlažan. Malo po malo osećao sam da sve lakše prolazi kroz taj prvi prsten. Opuštala se i mama. Podvukla je ruku ispod stomaka i počela da drka svoju pičku. U tom momentu uspeo sam da joj uguram glavić u guzu.
- Aaaaahhhhhh, ljubaaaaviiii....
- Boli li te – upitah
- Malooo, saaamooo maaalooo....
Bilo je sve lakše. Guza joj se brzo privikavala na posetioca. Bila je neverovatno uska. Jebao sam je u guzu laganim pokretima dok je ona neprestalno trljala svoju pičkicu. Ubrzavao sam jer se bila totalno opustila.
- Tooo ljubaviiii, taaakoooo mee jeeebiiii, jeeebiii moojuuu guuuzuuu
- Hoću maacoooo, takooo sii uskaaaa...

Zabijao sam kurac sve brže. Mama je stenjala toliko glasno da sam pomislio da nas čuje i mašinovođa, a onda fleš. Počeo sam da svršavam puneći joj guzu neverovatnim količinama sperme. I ona je svršavala prosto mi se nabijajući guzom na kurac. Svršavala je neobično dugo. Onda se umirila. Legao sam kraj nje, zapalio nam po cigaretu i upitao je:
- Da li ti je bilo lepo?
- Super – kratko je odgovorila
- Jel te neko već jebao u guzu? – ponovo sam pitao
- Ti si prvi – rekla je i strasno me poljubila
Bio sam ponosan jer sam je na neki način razdevičio. Celu noć smo se mazili. Hvala Bogu da sutradan nije počeo rat jer bi svaka armija koja bi se na mene oslonila tada sigurno izgibila.

U kasarnu sam ušao rano misleći da ću moći da ostavim stvari i da se s mamom još malo prošetam po okolini ali sam se zajebao. Mogao sam samo još do kapije da se vratim i da se pozdravim. Užas.

Ponovo smo se videli na zakletvi. Kada smo se pre mamionog dolaska čuli rekao sam joj da imam pravo na prenoćište ako mi dolazi neko ko je iz daljeg mesta. Taj dan je u kasarni bilo ludilo. Svi su odlepili. Svi su očekivali posete devojaka i supruga. Svi su hteli da jebu. Kada su počeli da pristižu gosti svi su pogledima tražili svoje. Dok sam stajao naslonjen na prozor svoje sobe pogledom sam pratio dešavanja na kapiji. Koliko mladih i zgodnih pičaka da ne poveruješ. A onda se nebo otvorilo. Ugledao sam moju Sanju. Strčao sam do kapije i primetio kako stara vojska slini gledajući je. Imala je na sebi crnu bluzu pripijenu uz telo. Grudnjak po običaju nije imala.

Minić ultra kratak, crn, crne čarape i crne antilop čizmice do iznad kolena. Štikla valjda 10cm. Kosa duga crna, blago talasasta, diskretna šminka koja je isticala prelepe plave okice. Dugi nokti u crvenoj boji. Kurac mi se digao da sam mogao okačiti «titovku» na njega. Prišao sam joj, zagrlio je i poljubio.
- Jesam ti lepa? – upitala je
- Najbolja si riba ovde – rekoh grleći je
- Htela sam da se ponosiš sa mnom – reče
- Ne ja ljubavi, ponosiće se ceo moj vod, a stara vojska će krečiti wc kabine danas – odgovorih.
Oboje se nasmejasmo. Ceremonija je prošla. Otišao sam se presvući i odmah smo otišli u hotel. Odmah s vrata počeo sam je ljubiti i zadizati joj minić. Napipah haltere koji su držali čarape ali nisam napipao gaćice. Pogledah mamu upitno.
- Iznenađenje – reče nastavljajući da me ljubi

Nisam mogao da se suzdržim. Svukao sam pantalone i gaće do kolena, zadigao joj minić na guzu okrenuo je i zabio joj kurac do jaja. Vrisnula je i počela da se nabija na kurac. Fenomenalno je bilo osetiti je ponovo na kurcu. Jebali smo se životinjski bez nežnosti. Želeo sam pičku, želela je kurac. Oborio sam je na krevet na leđa podigao joj noge na ramena i zabijao kurac do jaja u pičku vadeći ga skroz i opet zabijao do jaja.
- Svršiću – rekoh
- Samo pazi plodni su mi dani – jecala je – da ne zatrudnimmm
Pogledah je u okice, nabih kurac do jaja u pičku i krenuh da joj punim pičku spermom svo vreme je gledajući u oči.
Iz desnog oka krenula joj je suza...

Autor incest price: boban01   

Komentara (6) Objavljeno u Incest priče 04/30/2013

Sex Oglasi


Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče