sms upoznavanje

Kurvajući i sebe i sina


Nova mušterija je bila u stanu. Plativši tarifu mome mužu, tip je sa potpunom nevericom ušao u spavaću sobu i za sobom oprezno zatvorio vrata. Videvši kako moj osamnaestogodišnji sin i ja goli stojimo pored kreveta i strpljivo čekamo sledeću rundu tip je za trenutak zbunjeno zastao, a potom unezvereno navalio na nas.

Dočepao se mojih sisa i stao ih životinjski mesiti, a drugom rukom zgrabi mog sina za kosu i čvrsto ga pogura da klekne. Izvukao je svoj kurac iz pantalona i odmah počeo da ga drka. Onda sinu ugura kurac u usta.

Odmah mu ga nabi do ždrela i poče ga brutalno jebati u usta. Dok je sinova glava naletala na njegov trbuh, tip je počeo da me hvata za medjunožje.

“Gutaj, droljo, gutaj, tako…brže, kurvo”, stenjao je nabijajući sinu do jaja. Sinove usne su bile oko korena njegovog debelog kurca. I dalje me je grabio za sise, a zatim je odgurnuo sina i zabio mi kurčinu u pičku. Glavić mi je u naletima tupo udarao u grlić materice. Onda ga izvuče i natera me da mu sisam. Lizala sam mu, oblizivala i gutala do korena.

Opet se okrenuo ka sinu, postavio ga na sve četiri na krevet i nabio mu kurac u unapred podmazano dupe idiotski; počeo da ga zariva iz sve snage. Činilo mi se da sinu cepa guzni kanal, mislila sam da će ga razvaliti. Onda ga izvadi i natera sina da mu ga liže, a potom mu nabi svoj debeli, prljavi kurac u guzicu još silovitije.

“Milost, pocepaćeš mi dupe!”, kreštao je sin čija je guzna rupa bila maksimalno raščepljena njegovom debelom kobasicom.

Onda nas je oboje odvukao na pod i oborio nas na kolena, navalivši na naša usta maksimalno.

“Gutaj ga, droljo, tako, gutaj jaja, kurvo…šta čekaš, pederčiću, daj sisaj! Liži, pizdo, sisaj tako, sve brže!”, mleo je dok smo mu divljački pušili i drkali otvorenih usta čekajući mlazeve sperme. Konačno, počelo je iz njega bljuvati, štrcalo je po našim licima, kosi, grudima; punio nam je usta spermom. Oblizali smo mu kurac i iscedili zadnje kapi sperme izdrkavanjem.

Posle kraće pauze nas je jebao ponovo, neizmenično. Svršio je još dva puta, tako što je jedanput sinu napunio dupe a drugi put izdrkavajući u moja usta.

Tip je bio poslednja mušterija te večeri. Kada je pokupio svoje stvari i izašao iz sobe, zgrabila sam sinov kurac pri korenu, snažno ga stezajući da ne ištrca seme. Dok je tip ćaskao sa mojim mužem, blago sam sisala sinov kurac da ga primirim. Pripremala sam ga da me jebe u dupe i isprazni se.

Spretno sam se namestila, natrćila rastežući guzove da mi šupak izleti. Sin mi ga zabi tako da mi se pomutilo u glavi. Zabijao ga je iz sve snage.

Ja sam se drkala u pizdu, masirala klitoris i minut kasnije svršavala! Osetila sam da se sin počeo izručivati spermu. Spretno sam izvukla sinov pendrek i uvukla ga u usta.

Lizala sam sinovu kurčinu, oblizivala je sve do korena kada je muž ušao u sobu sa smeškom, pokazujući nam svežanj novčanica koje smo večeras zaradili.

Bio je to kraj još jedne dugačke večeri koju sam provela kurvajući i sebe i sina.

Autor erotske price: Biznismenka   

Komentara (8) Objavljeno u Incest priče 02/24/2010

Sex Oglasi

«Prethodni   1 2 3 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 220 221 222  Sledeći»

Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče