sms upoznavanje

Rodjaka II


Moje pisanje nije samo da bih , vas koji citate napalio ili barem nastojao u tome , vec i da vam prenesem neka svoja iskustva a vezano iz oblasti zivota koja u to sam ubedjen , daje i naj vise onoga sto se zove – uzivanjem .
Postoje naravno i visa stremljenja koja realizuju postojanje ljudi ka svome cilju ali to i nije predmet ovoga sajta .
Ipak , slozit ce te se samnom , bez dobrog seksa , niko nije potpun a odvaliti nesto lepo od kurca ili pak biti , odvaljen , ako je zena u pitanju , jedino je ono oko cega se vrti sve ostalo .
Moje pripovedanje o rodjaki Dragani je prvi ljubavni dozivljaj gde sam doziveo potpunost i praznjenje energije , ne samo tela vec i duha . To je trenutak koji traje poput sna i ostaje vecito zabelezen negde u potstvesti kao uzor na kome treba raditi .
Ali pre glavne teme ovog pripovedanja da vam kazem :
Imao sam devojku , ako se moze tako reci , jednu Makedonku . Njoj je bilo samo 12 godina , meni 17 .
Kada sam odlazio leti na Ohridsko , jezero , mi smo se vidjali i sretali nocu u jednoj basti . Bila je slatka . Pickica mala . Jedva je ulazilo ali stajao je ceo . Njoj sam bio prvi i ona meni .
Mio je to osecaj kada udje do pola i cini ti se da vise nemoze a ona stenje slatko i bolno . Uziva u bolu koji joj nanosim i zeli ga jos vise . I dobija ga celog . Nekako , kao da joj drobim matericu i mesto da me mrzi zbog toga , ljubi me jos vise i trazi jos .
Naravno , nemojte misliti da je jebanje sto sam vam donekle opisao sa njom bilo odmah i prvi puta bas takvo dobro – karanje . Sledecih veceri sam se izvestio , stisao strast i mogao opstati u njoj dugo .
Prvo sam joj ga gurao nespretno i znam da me je upozorila da je otisao negde u travu . Ovako , onako , dok nije uzela ‘’ stvar ‘’ u svoje ruke i namestila ga na njen vlazni ulaz i omogucila mi da joj ga uglavim i zabijem do balcaka .
Od tada mi je to ostalo u navici i kao vecito htenje . I sad cekam zeljno da pocne sezona , letnja ovde na moru i turistkinje , lov i sladak sex .
Za sta su turistkinje , nego za jebanje ? Necemo li im vallda grad pokazivati . Mada se i to cesto mora a cilj je jasan , onaj mali , sladak otvorcic .
Znam da zeljno ocekujete rasplet dogadjaja sa mojom rodjakom Draganom !
Ono vece kad smo ipak morali odustati od tucanja , jer nismo bili sami u sobi , cak na krevetu , moram vam reci , ipak to nije bilo moguce tek tako .
Kako mi se digao , postao cvrst i mocan da prodre u tudje meso , tako ga vise nista nije moglo ni spreciti da to uradim .
Dragana je verovatno osecala isto jer sam se odmakao jajima sa uzavrelog medjunozja , koliko da joj razmaknem gacice i gurnem prst unutra a bila je mokra . Zrela da ga primi . Nista nas vise u tome nije moglo spreciti . Nikakav obzir niti moral i bilo sta drugo .
Da je ulog zivot bio i on bi se poklonio za slast koja se ustremila na vrh mog glavica i njenog Venerinog brezuljka orosenog poput pupoljka ruze u zoru .
Ne znam da li su , moja rodjena sestra , 6 godina mladja od mene ili Violeta , sestra od tetke , primetile nesto , niti me je to vise bilo briga .
Ja sam izvadio moj penis i tiho bez naglih pomeranja , ubacio Dragani unutra . Islo je glatko i slatko . Curilo je iz nje i mene u nju . Znao sam da mogu svrsiti lako a to nisam hteo . Zeleo sam i Dragani miran i sladak san i naravno orgazam , bogat i postojan .
Vrelina je izbijala iz njenog lica nadomak mojeg i znao sam da ju je crvenilo oblilo, iako nisam u mraku vídeo .
Stopio sam ponovo usne sa njenim , jezike , dah . Gutao sam joj pljuvacku i uzivao u njoj . Izmesali smo sokove a njoj je samo malo nedostajalo , kao i meni a tako mnogo , jer pokretao sam se unutar nje tek neznatno .
Nije bila nevina . Niti neuka .
Spustila je ruku do njenog klitorisa , pomogla se , ubrzavala sve vise , ugrizla me za usnu i otpustila . A onda me stegla jako svojim lepim neznim nogama i krenulo joj je . . Nisam ni ja vise mogao izdrzati i puklo je iz mog kurca , verujem kao iz cevi sa toplom vodom .
Stegli smo jedno drugo i vinuli se u vecnost . . Ovo se zove – vodjenje ljubavi . Kresnuli smo se slatko i tiho nakon toga zaspali – onako sjedinjeni .
Ipak smo tek zapalili plam koji treba gasiti . Draganu nije dovoljno tucati jednom . Kad biste je videli onako jebozovnu , shvatili biste i sami to .
Nju je trebalo dobro izjebati . Rasturiti i ubiti na kurcu , ako se moze .
I bila bi zahvalna za to !!!
I ja sam zahvalan njoj . Naucio sam voditi ljubav . Ali upraznjavati i grubi sex .
Naj bolje je kada nakon dugog i dobrog jebanja , zena ostane bez svih sokova u njoj i suva . Kada te moli da prestanes i da nemoze vise .
Onda bas ne prestanes jer mora biti izjebana .
Ako je nataknes na svoj jos uvek cvrst kurac i natezes do kraja a potom da bi zadovoljio i sebe , svrsis u njoj i otpustis je da ostane lezati , polu onesvescena , jos neko vreme , uspeo si !
Zensko bice treba postovati i truditi se , nikada joj srce povrediti . . Picic da . .
Do krajnjih granica …..
Ali to je tek dobijena bitka . Vrlo brzo , ona moze opet
A ti ???

Autor erotske priče: Darkulis   

Komentara (0) Objavljeno u Incest priče 03/09/2010

Sex Oglasi

«Prethodni   1 2 3 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 220 221 222  Sledeći»

Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče