sms upoznavanje

Moja mala sestrica


Ja sam Nenad i prepricat cu vam jedan dogadaj koji se odigrao pre nekoliko godina.
Ja sam inace ziveo u jednom malom mestu, po zavrsetku gimnazije otisao sam na prvu godinu studija u grad koji je udaljen oko 35 km od mesta u kom sam ziveo.
Moja sestra Tamare je krenula u 3 razred tj tada je imala 17g. Ja sam dolazio kuci za vikend a cesto i svaki drugi ili treci posto sam bio prva g streber…. tako da sam se s Tamarom sve rede vidao.
Negde u maju pri kraju godine odlucim da izadem u grad u kom sam studirao da vidim kako se zivi. Isao sam sam sto se kaze u izvidanje. Udoh tako u jedan disko zujim okolo sve mracno za nas koji nosimo cvike.
U nekom trenutku pogled mi zastade na podijumu razni likovi su plesali no medu svetom vidim i Tamaru igra s nekim likom.
Pogledoh bolje da to je moja mlada sestrica plava duga kosa vitka linija plave oci. Na sebi je imala plavu haljinu koju nisam do tad vidio na njoj, tanke naramenice, veliki v prorez kroz koji samo sto nisu ispale njene mlade ggrudi. ((ne velike al uspravne i cvrste)
Momak s kojim je igrala je verovatno ovde iz grada jer ga ne poznajem nabildovane grudi koje su gotovo pokidale njegovu tesnu majicu. I dok sam se snasao vec u sledecem momentu tip je prisao mojoj sestrici s leda i lagano se trljao o Tamarinu guzu. Potom bi se ona okrenula ka njemu no momak se trudio da se sto per okrene i priljubi se uz nju. posle nekih 7 8 minuta otisli su da sednu kroz mladicevu trenerku se mogao videti nabrekli top koji je bio spreman da opali.
Seli su u jedan malo odvojeni kutak (SEPARE) tamo sam video jos nekoliko cura i momaka koji su tu vec sedeli. Cinilo mi se da poznajem jednu klinku koja je isla s Tamarom u razred dok ostale nisam poznavao a i gledao sam kroz masu da me ne primete. Mladic s kojim je Tamara igrala do malo pre nastavio je da vata moju sestrivu,skaklja,mazi svojom desnom rukom njenu levu butinu dok su ostali pricali mmedusobno i po nesto dobacivali. Nisam naravno nista cuo jer sam stajao daleko a i raja je prolazila pa nisam sve ni video. Sve je bilo za mene sok nisam nikad video da neko drpa moju sestricu a i ja sam imao tek 18,5 g i kosto rekoh bbio sam streber tako da sam bio skroz neiskusan.
Dok sam tako mislio momak je vec presavio Tamaru preko svojih nogu i lagano je udarao svojom desnom rukom po guzici zatim je pustio. U sledecem trenutku ju je opet skakljao….
Iznenada su oboje ustali i krenuli ka izlazu neznam zasto krenuh i sam za njima.
krenuli su peske kroz mrak u nekom pravcu a i ja za njima presao sam ulicu da me ne primete no stalno je mladic nasrtao na Tamaru hvatao je za butine skakljao… tako da nikog nisu videli oko sebe. Posle nekih pet sest ulica skrenuse u neko dvoriste zatim se u kuci upali svetlo.
Udoh i sam unutra. Provirih na prozor to je bila kuhinja nije bilo nikog te prodoh malo oko kuce.Sdruge strane sam video svetlo ponovo provirik dnevni boravak Tamara sedi na trosedu. Mladic dolazi i ide ka prozoru otvara ga malo zatim odlazi na trosed prica s Tamarom pita jel spremna za jedno dobro jebanje. NIJE Mladic kaze kako se znadu vec 5 meseci i da je normalno da probaju Tmara objasnjava kako
on zna da je ona nevina itd.
Tad mladic rece ok onda kao zadnji put ustaje skida se i bokserice i moja sestrica ustaje mladic joj skida haljinu
ostaje samo u gacicama. Pocinju da se ljube momak je priljubljuje uz sebe zvale se nekoliko minuta potom lezu na trosed. Mladic pocinje lagano da se mrda guzovima gore dole tj da jebe preko Tamarinih gacica. posle nekoliko minuta povlaci gacice moje sestre nadole i sad te moram jebati Tamara ne ne nemoj nemojjj hhaa aaa mm polako je usao u nju dok je mala kroz duboko disanje i tiho jecanje izgovarala nnneemmojj haaaamm momak jenastavijo da ga gura i vadi polako dok je moja sestrica i dalje stenjala i izgovarala neeemmoj mmmmhh mladic sad je doostaa disskusijee snazno nabi svoju kitu Tamara AAHH aa i nastavi AAAHHHooo AAHHH ee AAAHHH hhaa AAHH hhh AHH AH AH AAAAHHH mmm UH UH AAHH Tamara je sama podigla noge dok je momak prozborio too mala vidis kako zznass. Tip je i dalje nastavio da kara moju malu sestricu dok sam se ja osetio posramljeno.Okrenuo sam se i krenuo ka izlazu dok sam jos neko vreme cuo AAHH aahh ah i vec sam bio na ulici.
Prica je mozda duga al ovo je jedina stvar koju sam napisao javno pa ne zamerite na malom smoru.

Autor incest priče: Nenad   

Komentara (1) Objavljeno u Incest priče 04/18/2010

Sex Oglasi

«Prethodni   1 2 3 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 220 221 222  Sledeći»

Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče