sms upoznavanje

Mama i ujna


Kada sam još bio klinac moj je ujak unajmio planinsku kucu na Soci, u Sloveniji, u kojoj su naše dvije obitelji trebale provesti tjedan dana ljetnih praznika. Stari je, braneci se da ne može ostaviti posao, ostao u Zagrebu, a ionako nije bio neki planinarski tip. Svima nam je zbog toga potajno bilo drago. Brak mojih roditelja odavno je bio samo formalnost, a ujak i tata nikada se nisu podnosili.

I tako smo se tog ponedjeljka ujak Vlado, ujna Lovorka, moj bratic Robert, stara i ja utrpali u njihov Citroen karavan i zapalili u deželu. Ujna je bila prava rasna Hercegovka; 43 godine, cvrste grade, kratke crne kose, tamnog tena i ociju, i glasnog prodornog smijeha. Onda to nisam kužio, ali Lovorka je bila dobar komad. Robi, koji je bio tamnoput na staru, sjedio je na stražnjem sjedištu izmedu mene i moja mame Marije, sitne plavooke blondine najsvijetlijeg tena koji možete zamisliti. Godine profesionalnog baleta oblikovale su joj savršene vretenaste noge; celulit tu nije imao nikakve šanse. Ja sam bio baš kao i ona, samo tamnije kože.

Kada smo napokon stigli na Bovec bili smo umorni, uzbudeni ali i malo razocarani. Kuca nije baš bila previše originalna, više obicna novogradnja koju su u turistickoj agenciji prodavali pod pravu slovensku hižu. Dvokatnica s tri spavace sobe; dvije na tavanu i jednom na prvoj etaži, odmah pored kuhinje. Robi i ja bili smo u jednoj, mama u drugoj, a ujak i ujna u trecoj spavaonici u prizemlju. Raspakirali smo se i uz hladnu coca colu raspravljali kako cemo sve uživati u ovom tjednu. Svjež planinski zrak bio je savršen, tim više što smo za sobom ostavili toplotni udar.

Prvih nekoliko dana ništa se specijalno nije dogadalao. Ujak se motao oko kuce, mama i ujna razgovarale su o glupostima, a ja i Robi motali smo se oko rijeke.

I onda je svanulo «to jutro» kada je Vlado primio telefonski poziv zbog kojeg se morao vratiti u Zagreb. Zvali su ga hitno s posla jer je kao serviser klima uredaja ovo bila puna sezona za njegov biznis, a glavni rashladni sistem u nekoj firmi je otišao u k… Kada smo vec pomislili da cemo se morat ranije vratiti, ujak je rekao da mu za servis nece trebati više od par sati i da ce prije mraka vec biti natrag na planini. Oko osam navecer ujna se nervozno vrtila po kuci jer Vlado još nije stigao. Tada je zazvonio telefon i ujak je javio kako ce prespavati u Zagrebu i doci rano ujutro. Ostali smo sami; dvije uspaljene sredovjecne žene i dva divlja klinca.

Robi i ja otišli smo u našu sobu, sjeli na krevet i razgovarali o curama, iako nismo imali nikakvog iskustva sa seksom. Sjecam se da sam se palio na sisatu brinetu koja se zvala Iva Furner. Napravio sam veliku grešku kada sam Furnericu jednom spomenuo i mami koja je odmah popizdila od majcinske ljubomore.

«Nemoj se petljati s tim kurvicama po školi!», nervozno je reagirala.

«Zakaj misliš da su kurvice? Cure su skroz ok…», odgovorio sam.

Tko zna, možda je imala i pravo, ali ja to nikad nisam saznao. Sljedeca majcina recenica me šokirala: «Da imamo love tocno bi platila nekoj iskusnoj babi da te uci!» Na srecu po moje mentalno zdravlje, brzo sam zaboravio taj razgovor tako da sam sada, prilicno normalan, pricao s braticem o Ivi i drugim pickama.

U meduvremenu, na kuhinjskoj klupi razgovarale su i mama i ujna. E da smo samo znali o cemu pricaju! Naravno, stara je pokrenula temu o ljubljenim sinekima i užasnoj pomisli da se isti troše sa «školskim droljicama». Ujni isto nije bilo svejedno, no nije se tako bolesno zakacila za naš seksualni život. Ne znam kako joj nije bilo neugodno, ali Lovorki je ponovila svoju fiksaciju o «starijoj iskusnoj macki koja bi nas trebala uvesti u ševu.» Kada nije izvukla željenu reakciju, pogledala je ujnu, «A šta kažeš da MI to napravimo?»

«Napravimo što?», flegma je odgovorila Lovorka.

«Ucimo decke.»

«Ševiti!?» Lovorka je šokirano prošaptala. Mama je samo okrenula glavu i nastala je još jedna pauza.

«Marija… to je incest.»

Stara je uzdahnula i rekla «Lovorka, ne moraliziraj! Baš se prava našla…»

Nakon napete tišine mama se ohrabrila. «No dobro, ako ti neceš, JA cu!», odbrusila je ujni. «Idem smjesta gore, i pojebat cu ne samo mog, vec i tvog sina!» Lovorkine oci su bile izbuljene, usta su joj rašireno visila. Pokušala je nešto reci, ali nije uspijevala.

«Šta je sad?», majka je pitala.

Vrteci glavom i mašuci nervozno rukama Lovorka je bila zbunjena. «Ne znam… nemam pojma… Pa ne možemo to, jesi luda! Jednostavno…. joj…»

«A u kom kurcu je problem? Šta ne znaš?», stara se nije dala. «Da nije NORMALNO?» Lovorka je šutila.

«Hoceš da se zamijenimo?», predložila je moja majka.

«Zamijenimo?»

«Da. Znaš šta mislim. Ja cu sredit tvog malog, a ti pojebi mog.»

Lovorka je dugo zurila u majku s nevjericom dok konacno nije progovorila, «Ti si stvarno za to, ha?»

Stara je kimnula. «Razmišljam o tome vec nekoliko mjeseci, i pokušavam skupiti hrabrost. Vidi, Vlade nema veceras. A i nije da se nisi ševila s drugima. I ja se kurvam okolo, znaš…»

«Ma ok, ali ovo je drugacije.»

Govoreci sve tiše mama je bila uporna «Lovorka, gore su dva mlada muškarca, ne djecaka. Muškarca. Muškarca koji se nikad do sad nisu jebali. Zašto ih mi ne bi uputile dok se nisu upetljali s droljicama, isfrustrirali se i pokupili pitaj boga kakvu boleštinu? Osim toga», nasmiješila se, «sigurna sam da ce nam svima biti zabavno.»

I dalje se cereci, dodala je «Oni su jako zgodni decki, znaš?»

Ujnino lice napokon se razvuklo u osmijeh. Zatresla je glavom. «A od kud znaš da ce oni biti za?»

«Idemo saznati…»
«Kuc, kuc», zacuo sam mamin glas. Kada su se vrata otvorila Robert i ja sjedili smo na podu.

«Decki, ocete s nama gledat televiziju?», stara je veselo pitala. Nismo odgovorili. Kako? I mama i ujna Lovorka bile su odjevene samo u gacice i male potkošuljice. Zašto su bile polugole nismo imali pojma, no nismo se mogli nagledati majcinih mišicavih bedara, bijelih poput vrhnja i dugih vitkih nogu Robijeve stare. Obojica smo utihnuli dok su nas mamice nagovarale da se spustimo u dnevni boravak. Šutke smo odskakutali niz stepenice, one su išle za nama nešto sigurnijim koracima. Robert i ja sjeli smo na stolice, dok su se Lovorka i Marija smjestile na kaucu. Televiziju smo gledali u tišini, ali su nam oci stalno bježale na njihove ispružene noge. Cak smo im mogli zijevat i u gacice! Kako smo i mi bili samo u boksericama i potkošuljama, stalno smo se vrpoljili mijenjajuci položaj da nam majke ne bi vidjele tvrde kurcine. U sobi je definitivno bilo napeto.

«Robert!» moja mama je viknula, na što smo obojica odskocili u zrak.

«Imaš djevojku?» Izgledao je šokirano. Nervozno se nasmiješio, ocima okrznuo Lovorku i rekao «Ne». Nakon kratke pauze stara nas je opet prozvala, «A, jel uopce imate iskustva s curama? Pornici se ne racunaju.»

Gledajuci u pod, u istom casu smo rekli da nemamo. Stara je uto uzela daljinski, ugasila televizor i okrenula se prema Lovorki. «Mislim da je vrijeme da ova dvojica nešto nauce, ne cini ti se?»

Užasno nervozna, ujna Lovorka neuvjerljivo je propentala «Da…, naravno, naravno!» Nisam se mogao odluciti tko je bio prestrašeniji: mi ili Lovorka.

Stara je zato bila skroz cool. Dignula se i polako skinula potkošulju, cijelo vrijeme se smijuljeci i gledajuci ravno u oci malo mene, malo Roberta. Sada kada je postalo jasno da ona tu vodi, bila je još sigurnija. Bacila je potkošulju na pod. Njene zrele grudi i cvrste ružicaste bradavice vapile su za gladnim ustima. Ne micuci oci s nas, skinula je gacice ispod kojih je sijevnuo njen blond muf. Podigla je ruke u zrak, i plesnom figurom nam pokazala svoje veliko, bijelo dupe. Lagano se izvijala u kukovima. Bože, kako joj je guza bila seksi! Pravi komad! Robi i ja teško smo disali, gutali je ocima sada vec manje nervozni.

«Ajde Lovorka!», stara je rekla. Ujna je bila puno neodlucnija. Cak nas nije mogla gledati dok je puštala da joj potkošulja sklizne na parket. U svakom slucaju, bilo je vrijedno cekanja.

«Vau!», Robertu je pobjeglo. Lovorka je bila šokirana što joj je sin tako reagirao na sise. Nije se imala razloga cuditi. Ujnine grudi bile su puno vece od maminih, samo malo su visile, ali na neki jebozovan nacin, a bradavice su joj bile velike i tamne. Isuse, stvarno nisam mogao skužiti zašto ju je Vlado varao! Dok su joj se ruke spuštale prema gacicama, oci su joj govorile «kako da se izvucem iz ovoga?» Prekasno. Polako je skinula gace pokazujuci nam svoj tamni grmic. Kada su joj pale na pod pogledao sam bratica; jedva je disao i oblizivao si je usne!

Mama se stala pored ukocene Lovorke i pocela je okretati kao lutku pokazujuci nam njenu guzicu. Zatim ju je opet okrenula sisama prema nama i osmjehnula se s odobravanjem. Robi i ja smo ih pasli ko blesavi. Tada sam primijetio da mami iz picke vire usmine i da su joj vec prilicno mokre. Kada su nam se dobro pokazale, sjele su natrag na kauc. Mama je rekla «Ok decki. Sad je vaš red!» Bratic se grcevito nasmijao, a ja sam zgroženo odmaknuo pogled. Bio sam prestravljen. Mama me strogo pogledala u oci i rekla «Skidaj majcu. I ti Robi.» Polako sam se poceo svlaciti, baš kao i on. Ustali smo i poceli se oslobadati krpica preko glave. Moja stara nas je netremice fiksirala u mokre mrlje na izbocenim boksericama, a s usana joj se nije micao onaj davolji osmijeh.

«Sad gace», rekla je.

Tada smo tiho skinuli i njih. Bez rijeci smo ih odbacili na pod, oslobadajuci mlade, tvrde, tinejdžerske kurceve da slobodno lamacu po zraku. Moja kara u to je vrijeme bila dugacka samo trinaest centimetara, dok je Robijev bio oko sedamnaest, i dosta deblji.

Oci od moje stare su iskocile. Zaboravila je disati, samo je raširenih slinavih usta buljila u naše mlade dignute kurcine. Cak sam primijetio da nas ujna dolje gleda puno detaljnije i s još više požude u ocima od mame.

«Pa decki, stvarno ste se protegnuli!», stara nam je popaljeno dobacila.

«I ovjesili!», dodala je ujna.

Seksualna napetost u sobi bila je strašna. Gledajuci naše gole stare, Robert se teško suzdržavao da ne nateže svoju kameno tvrdu karu koja se svakim «slucajnim» dodorom sve više punila. Mama je prestala tupo buljiti, pogledala me i rekla «Hajde!» I ja sam se poceo igrati s malim. Dok smo Robi i ja energicno drkali razvlaceci slinu po kitama, stara više nije mogla izdržati. Raširila je noge i pocela si žuljati klitoris. Picka joj je bila mokra kao da se upišala, a klit joj je iskocio uperen ravno u nas. Cak se i ujna oblizivala gledajuci nas kako drkamo. Rukom je mijesila ogromnu sisu, dok je drugu skliznula na mokru, dlakavu picku. Robi i ja poceli smo stenjati snimajuci stare kako si razvlace picketine, a i one su pri pogledu na napaljene kurate sinove žestoko trljale mufove i glasno dahtale. Dvije zgodne tete i dva mlada nevina komada samo su sekunde dijelile od žestoke jebacine koja ce nekima biti prva.

«O Bože, Lovorka. Stvarno imaju dobre kurcine», mama je jecala ne skidajuci ruku s razdrkanog klita.

«Ahhhh» ujna je odgovorila.

Stara je onda prekinula caroliju, i na opce iznenadenje ustala. «Dodite na kauc», rekla nam je. Lovorka se isto prestala trljati i dignula se da nam napravi mjesta. Bože, kako su joj prsti bili mokri! Kada smo sjeli mama je nježno rekla, «Sad cemo se svi jebati. Decki, postat cete muškarci.» Zatim je uz osmijeh dodala «Spremni?»

«Uh, da, jesmo…» odgovorili smo ne baš sto posto sigurni. Sjela je izmedu mene i bratica i primila mi kurac u šaku ljepljivu od pickinih sokova. Nekoliko puta ga je potegnula. «Erekcija od mog sina!», ponosno je rekla više sebi.

Zatim je pognula glavu i strpala ga u usta. Prvo sam bio šokiran, a bojao sam se i da Robiju oci ne iskoce iz glave dok je gledao kako mi kurac nestaje u maminom ždrijelu. Par puta se odsklizala na njemu gore dolje, prekrivajuci ga slinom. Osjecaj je bio fantastican! Jezik joj je bio tako vruc i sklizak dok ga je sanjkala od korijena do glavica. Sve sam teže disao dok mi ga je pušila, uživajuci u svakom detalju, no onda ga je izvadila iz usta i okrenula se prema Robertu. Lijevom rukom i dalje se igrala mokrom kurcinom, a desnom je primila njegov i gurnula si ga u usta. Dok smo se mi tako zabavljali, ujna je samo stajala gola i gledala kako stara puši kitu njenom sinu.

«Lovorka, dodi ovdje», mama ju je pozvala. «Gle kak mu je velik!», rekla je držeci Robijev kurac. Potom se pomaknula i kimnula ujni da klekne. I je. Prvo je samo piljila u njegov ogroman organ, a onda ga je primila u ruku i pocela nježno pumpati.

«Svida ti se tako?» Ujna je blago pitala.

«Da mama. Puši mi ga onak ko teta Marija», Robert je odgovorio.

Onda je Lovorka svom sinu prilicno polako i nesigurno popljugala kurac. Lizala je i sisala dosta sporo, ali Robi je ipak uživao. Moja stara je bila puno bolja; živo mi ga je saugala, lickala, nadrkavala rukom sve dok više nisam mogao izdržati. Poceo sam uzdisati sve glasnije i glasnije kako mi se bližio orgazam. Brzo sam zgrabio staru za kosu i poceo štrcati spermu u njena usta. Kada sam prestao svršavati. Nije mi prestala sisati vec je samo to radila nekako drugacije; pazila je da svaki put kad izbacim mlaz bude spremna i proguta ga. Tako me obradivala sve dok mi nisu ishlapila jaja, a ona progutala svaku kap. Koja prva pljuga, i to još od prave profesionalke!

U istom casu Robert se poceo prazniti u Lovorkina usta. Oci su joj se skroz zaokružile kada je osjetila sinovo sjeme ispaljeno u grlo. Zatim je zažmirila i sve marljivo popila.

Nakon ovakve obrade svo cetvoro samo smo se smijuljili.

«Mmm decki, stvrano ste ukusni», mama je rekla. Robi i ja bili smo u raju. Naravno da sam drkajuci naucio što je orgazam, ali to nije ni približno bilo kao ovo.

Stara se nakon kratke pauze dignula i rekla nam da je slijedimo u sobu. Bio je to cudan prizor, mislim, hodati uz stepenice iza mamine gole guze. Nikad prije nisam vidio ništa slicno, a škicnuvši Robija bilo je jasno da nije ni on – slina mu je doslovno visila niz bradu dok je gutao to veliko dupe od maslaca…

Kada smo ušli u maminu sobu, stara se bacila na krevet i pozvala Lovorku da napravi isto, dok smo ih mi deckici samo gledali.

«Kaj sad?» Robert je pitao.

«Je, a kaj misliš, mali? Sad bumo si lepo svršili», mama je rekla prostackim glasom kurve. Lovorka se ušaltala u njenu spiku i odvratno zasmijuljila. Stara je otpila gutljaj iz flaše s rakijom na stolu, i zavalila se na krevet. Dignula je noge u zrak, raširila ih pokazujuci nam svoju mokru pizdu i gledajuci u mene rekla «Gurnut ceš svoj kurac ovdje. To bu bilo jaaaako lepo!»

«Jebat cemo se?!» Robert je pitao kao da je pao s marsa.

«Tako je mladicu!», stara je odgovorila. «Napravit cemo muškarce od vas.»

Ujna se nezadovoljno okrenula prema majci i tiho, da ju mi ne cujemo, rekla «Ja bi da mi prvo ližu pizdu.»

«Možda kasnije», mamica je bila stroga kao i obicno. «Idemo se više izjebat. Nemrem to stalno odgadat!»

Pretpostavljam da je pomisao na tucanje s vlastitim sinom, dok mu još i oduzima nevinost, bila dovoljna predigra za staru. Tada je ugledala da mi se kurac opet dignuo i povukla me na sebe na krevet. Poklopio sam je ne znajuci šta da sad radim dok mi je kurac lupkao po mokrom mesu oko njene picke. Mama me prvo malo grlila da me opusti, a onda je jednom rukom potražila kitu i namjestila je na metu, a drugom me pomicala tako da mi tijelo bude pod pravim kutem za tucanje. Kada mi je glavic centrirala na sam otvor picke, rekla je «Evo ga. Sad gurni!» I jesam.

Misleci da su njezina usta najdivnije mjesto na svijetu nisam imao pojma da postoji i ovakav užitak. Sa svih strana nevjerojatna toplina slijevala se u moj tinejdžerski kurac dok sam ga centimetar po centimetar gurao sve dublje u mamu. U tom trenutku pobudio mi se instinkt, nekakvo prirodeno znanje ševe; poceo sam ga spontano izvlaciti pa opet nabijati natrag. Ponavljao sam tu kretnju sve dok nisam ulovio ritam i postao dovoljno siguran da mogu mijenjati snagu uboda i brzinu kojom tucam maminu mackicu. Bilo je taaaako dobro i to ne samo meni; mama je dahtala sa svakim ubodom moje kite, a kada sam ubacio u vecu brzinu pocela se i nekontrolirano provaljivat.

«Oh, da dušo! Ooooh, daaa! To je tooo! Tako se jebe! Tako se jebe mamicu, zlato moje!!! Karaj mamicu, boga mu aaaahhhh!»

Na desnoj strani kreveta moj je bratic istovremeno tucao picic svoje mame još žešce nego ja. Robi je bio skroz neprepoznatljiv. Kao da ga neko vuce za kurac kroz ujninu picku, s bolnim izrazom lica divljacki se zabijao i odljepljivao od njene dlakave špilje vicuci stalno istim ritmom «Da! Da! Da!» Lovorka nije bila brbljava, samo bi svaki svaki udar njegove velike kurcine docekala napaljenim hripljanjem. Malo planinsko potkrovlje treslo se od zvukova fantasticnog seksa. Krevet se tresao kao pogoden najsnažnijim potresom pod mojim i braticevim udarima incestuoznog razdjevicavanja u razgibane mufove naših mamica. U ovom drugom pražnjenju jaja držali smo se puno bolje; jebali smo duže, pružajuci zrelim pickama aktivan trening. Osjetio sam napetost u jajima i još ubrzao ritam ševe do tisucu udara u minuti ispaljujuci rafal za rafalom duboko zabijen u picki, na što je mama kao pod napadajem šizofrenije probulaznila «Oh da dušo! Daj mamici svaku kap! Daaaa! Puni me!!!!»

Samo sam ležao na njoj osjecajuci kako mi se kurac prazni u starinoj mokroj pizdi. Vrucina koja se širila iz kare zabijene u još nahajcaniju rupu preplavila me po cijelom tijelu miješajuci se s maminim isparavanjima. Nježno me zagrlila i milovala po plavoj kosi. Njena bebica upravo je postala muškarac i to u istom procijepu iz kojeg je izašla prije toliko godina.

Lovorka i Robert nisu bili nezaposleni, ujna je doslovno balavila po jastuku dok ju je moj bratic tankao bijelom naftom.

«Mhhhh,» mama mi je stenjala u uho, «karaj mami, daj joj svoju spermicu. Ti si sad mamina muškarcina!» Cuvši te rijeci kurac mi je opet poskocio u njoj. Stara se pomaknula da ga lakše mogu izvaditi iz nje, ponovno dignutog al zadovoljenog. Iscrpljen kao nakon dvosatnog dizanja utega srušio sam pored njenih nogu, a Robert koji je baš napunio svoju majku pokušavao je doci do daha.

«Eto, sad ste muškarci!» mama je teatralno izjavila. «Kak je bilo, Lovorka?»

«Mmmm, baš dobro,» Ujna je prigušeno odgovorila.

«Bogme i je», stara je komentirala zureci u Robijev i dalje dignut kurac. Nisam to onda još kužio, žena koja me rodila bila je bolesna na velike batine, a braticu se jedna takva klatila pred njenim ocima. Kurcožderka to nije mogla propustiti, jednostavno ga je pitala da li bi ju htio pojebati. Mene malo iznenadilo, no on je smjesta rekao «Daa!» i skocio na noge. Odgurnuo me rukom, i sada znajuci kako se to radi, prislonio glavic na razmocenu picku moje majke. Kad joj ga je skroz metnuo poceli su skladno stenjati. Lovorka i ja kao u kazalištu, mirno da ne ometamo predstavu, gledali smo kako njen sin jebe moju mamu. Bilo je ocito da se oboje tope od užitka i da ih niko ne bi uspio razdvojiti, pa cak ni da se u sobi pojavi moj stari ili ujak Vlado. Stajao sam tako dignute kite, a onda mi je postalo glupo. Pogledao sam ujnu da vidim kak ona doživljava situaciju. Bila je raskrecena na krevetu, a kada su nam se pogledi sreli nasmiješila mi se izazivacki i još više raširila noge pokazujuci prstom na svoju pizdu. E, to je vec bilo bolje. Sad cu ja pokarat njegovu mamu, kad smo kod toga…

Legao sam na nju i spretno ga naciljao na mokru škulju. Lovorka i ja pogledali smo se i nasmiješili mom novom znanju tucanja. Zatim sam joj ukliznuo kitu. U pocetku me pažljivo držala za guzu i tek kad se uvjerila da sam se skroz ufurao i sigurnim je zamasima divlje punio nekoliko minuta, prebacila je dlanove na moja uznojena leda. Spontano sam se ušaltao u ritam uzdaha koji su proizvodili Robi i moja stara. Ujna je pocela miješati spremno docekujuci moje udare istom silinom nabijanja picke. Sa svakim ubodom Lovorka bi mi zacvilila u uho, a ja sam joj totalno popaljen poceo ljubiti vrat i skroz izvan kontrole prebacio se na tople rastvorene usne. Cini se da ju je to malo zateklo, no brzo se privikla i spremno ispružila jezik. Znam da smo bili u više nego neobicnoj situaciji; deckic strastveno žvali svoju cetrdesettrogodišnju ujnu dok joj kurcinom rastura zrelu pizdu, ali tako uspaljeni htjeli smo ispremiješati sve sokove – od sline do prvih kapljica kojima mi je mali proplakao u njenoj picki. Jebali smo se svim srcem i tijelima, no ono što je Robi radio mojoj staroj više je licilo oluji nego seksu.

«Jace Robi, jace!», mama je urlikala dok ju je bratic jebao poput životinje. «Ooooajjjh!», svršavajuci je rikala.

Ujna je vratila ruke na moje guzove i palucanje jezicinom zamijenila glasnim uzdisanjem. Kako joj se bližio orgazam sve me jace nabijala u sebe; desnu ruku na mom dupetu zamijenila je stopalom tako da me sada doslovno šutirala u guzicu kako bi si u gladnu picku nabila što više srednjoškolske kurcine. Ja nisam dahtao. Jednom sam glasno uzdahnuo i ispraznio jaja. Lovorka me izbezumljeno molila da ne prestanem pumpati jer ce i ona sad svršiti. Pritisnula je nogu na mojim guzovima kao rakova klješta i brzo miješajuci velikom dupendarom lovila posljednje kapi iz mog vec omlohavljenog kurca. Kada smo došli do daha bratic i ja odlijepili smo umorna tijela od naših uznojenih mamica i legli medu njih.

«Dobri ste, decki! Jelda Lovorka?», mama je rekla.

«Definitivno!», ujna je potvrdila držeci ruku na zaspermanoj pici.

«I kak vam se svida svijet seksa?», zanimalo je staru.

Robert i ja smo se nasmijali. «Pa nije loše», bratic je rekao a ja sam se složio. Još smo malo spikali o ševi i šta nam je bilo najbolje, al ne dugo. Dva klinca u sobi s dvije gole picke nisu mogla ostati na rijecima.

«Kaj?! Još bi?», mama je cvjetala. Osjecali smo se kao vrhunski jebaci; kurceviti, potentni, pravi muškarci. Nakesili smo se i poceli opet nadrkavati kurcine. Da, htjeli smo još ševit! Mame su se isto nasmijale a oci su im veselo sjajile. I one bi se ponovo tucale.

«Ajmo probat ovak…» Stara mi je rekla da se dignem i stanem pred nju. Ona je i dalje sjedila na krevetu, primila mi je rukom kurac i strpala si ga u usta. Kada ga je dobro zabalavila popela se na krevet na sve cetiri i rekla mi «Zlato dodi iza mene i zabij mi ga odostraga.»

MOLIM? Robert i ja bili smo šokirani. Jel ovo istina? Cak je i Lovorka izgledala iznenadeno.

«Ajde!», mama me požurivala. «Nabij mi ga u dupe, samo polako guraj.» kada sam stao iza nje, raširio sam velike guzove i ugledao malu, stisnutu ružicastu rupicu. Tako nježna bila je u prilicnom neskladu s razvaljenom velikom pizdurinom. Stavio sam glavic na otvor i u panicnom strahu da je ne povrijedim nevoljko gurnuo. Polako sam povecavo pritisak. Glavic mi je uskocio u mamin šupak pa malo po malo i ostatak karine. Vruc kao i picka, cmar joj je bio uzak, puno uži od rupe koju sam do sada jebao, i to mi se jako svidjelo.

Uvjerivši se da je s nama sve ok, Robi se okrenuo prema svojoj mami i pitao je da li joj ga može zaprdekati u dupe. Lovorka se uopce nije cinila spremnom za analnu akciju, al kad joj je mama nervozno dobacila «Zajebi sranja, idemo ih nauciti sve», pomaknula se pored stare, naprcila u isti položaj spremna da ju sin pojebe u serulju.

«Sad polako Robi, polako!» smirivala ga je bojeci se da ce joj napaljen kakav je bio rasturiti prkno.

Ja sam svoju majcicu neštedimice tucao držeci je malo za bokove, malo za struk i nabijao duboko koliko mi je to crijevo dozvoljavalo.

«O da, o da! Tako se to radi!», mama je mrmljala. Bio sam iskreno iznenaden što joj se ševljenje cmara stvarno svidalo. Meni je bilo super, povremeno sam si davao oduška dahtanjem, a ona je kada se stvar zahuktala zgrabila šakom picic i trljala si klitoris. Ujna se isto skulirala, opustila guzu i pustila Roberta da ju hobla svojom velikom tamnom karom. Kao i u neseksualnim situacijama bratic i ja poceli smo se igrati; uštimali smo ševu tako da nam kare u isto vrijeme ulaze i izlaze iz mama. Nije to povecavalo užitak, bila je to obicna zajebancija ali smo se smijuljili jer nas je zabavljalo kako i jednoj i drugoj cmarovi škripe u istom casu.

«Smjesta prestanite! Obojica!», mama se izderala sjebavajuci nam ritam. Onda nam je naredila da zamijenimo mjesta. «Vau!», obojica smo pomislili. Stara je baš bila ocvala perverznjaca. Dok sam izvlacio kurac iz maminog šupka bio sam zadivljen rupom koju sam izjebao u njoj.

Nespretno smo se gegali stršecih kuraca zamazanih tragovima dreka po krevetu mijenjajuci pozicije. Primio sam se za ujnino stameno dupe da ne padnem onako ošamucen ševom na mekanom madracu, i skužio kako je tunel u njoj, zahvaljujuci braticevoj debeloj burgiji još impozantniji. Snimio sam i razliku u dupetu; mamino je bilo okruglo i bijelo, a Lovorkino uže, više cetvrtasto i boje bijele kave s tamnosmedim cmarom i gotovo crnim usminama niz koje su sokovi kapali na poplun. Cine se da je ujna ipak uživala u gužnji.

Pazeci da joj budem dobar kao i Robi, prislonio sam svoj, ne više ružicast kurac na njen taman šupak. Polako sam ušao upijajuci toplinu debelog crijeva. Izgledalo je da joj paše pa sam ga nabio skroz do jaja. I onda sam poceo jebati, loveci ritam koji meni odgovara. Držao sam je oko struka pumpajuci sve brže i brže. Osjecaj kurcine u dupetu poceo mi se opako svidati. Znao sam svakim novim zamahom da ce mi baš tucanje u šupak postati omiljena vrsta seksa. Primijetio sam da je Lovorka opustila mišice u nogama i pocela oblizivati usne kao kad sam joj punio pickicu, što mi je još više napumpalo jaja. Davao sam sve od sebe da i ja i ona uživamo koliko god je to moguce, na šta mi je uzvracala grcenjem svoje smede rupe koje je pratila prtljanjem po klitorisu. Ujna je, ma kako ju covjek jebao, samo stenjala, dok se stara, to sam sad vec naucio, derala pod kurcinom ko koza.

«O, da! Tucaj mi dupe!» cvilila je Robiju. «Ooooh, kako mi dobro nabijaš tu veliku kitu u kenjaru! Daj da svršim, daj da svršim!» Robi je fanaticno bubao, a prizor njegove cokoladne kurcine kako izlazi i nestaje u maminom rozom šupku bio je fakat napaljiv. Klitoris joj je lamatao kao zvono na kravi dok je prasica opet svršavala. Njih dvoje tako su me napalili da sam zgrabio Lovorku za kukove i poceo jebati ko blesav u nadi da cu joj kurcinom raspoloviti dupe. Ujni je samo to trebalo da se pocne ritati i uz «Ahhhh, ahh, ahh! I ohhh, ohh, ohh» svršavati punjena mojom spermom. Primijetio sam da bratic drži mamu oko struka stisnutu uz sebe i uopce se ne pomice. Kurac mu je bio ukopan duboku u njenoj guzi, znojno zgrceno lice izdalo ga je da upravo prazni sve što ima u njen cmar.

Totalno presušeni, Robi i ja izvadili smo kare iz naših majcica i opet se divili kanjonima koje smo iskopali. Cure su se izjebane uz zvuk prdeža srušile kao krpene lutke na krevet i mama nam je rekla da se odemo u kupaonicu ocistiti. Kada smo se osvježeni vratili, one su i dalje lijecile jebacke rane. «Decki, stvarno brzo ucite!», stara je bila impresionirana.

«Klinci se ne šale!», Lovorka je blaženo dodala.

Vec je bilo prilicno kasno, a stare bile umorne i željne tuširanja i dobrog sna. Robert i ja bili smo prilicno razocarani.

«Ocemo sutra opet?» pitao sam. Lovorka me pogledala u stilu «Mora da se zajebavaš?»

«Ujak ti se vraca sutra, si zaboravio?», stara je odsjekla. Medusobno smo se izgrlili i izljubili uz «Laku noc» i «Volim te».

Kasnije u našoj sobi Robert i ja vrtili smo najbolje fore veceri: «Pušenje mi je bilo genijalno; Kaj ti se više svida, trpati picku ili šupak?; Pizda tvoje stare bila je tak mokra!; Znam, i cmar tvoje je super!»

Stvarno smo dobro spavali!

Sljedece jutro Robert i ja probudili smo se s bolnim erekcijama. Dok smo si drkali pod plahtama užasavali smo se mogucnosti da više necemo ševiti.

«E, ajmo nac stare dok mi se tata još nije vratio», rekao je.

«Jebote, brzo», odgovorio sam.

Kada smo se pokušali uvuci u maminu sobu, razocarano smo ustanovili da je nema. Skontali smo da su picke (mame) sigurno dolje, pa smo se željni zornjaka goli sa žestoko dignutim batinama spustili niz stepenice. Al kad smo došli u boravak, culi smo iz kuhinje ujakov glas. «Shit!», pomislili smo. «Staro govno vec je stiglo.» Panicno smo se otišli obuci u sobu. Kad smo se opet spustili, ovaj put pristojni, Vlado nas je srdacno pozdravio a mame su izgledale zabrinuto. Ocima su nas doslovno preklinjale da ne kažemo ili napravimo nešto glupo. Da su samo znale kak smo, onak goli, skoro zajebali do maksimuma. Doruckovali smo uz površan razgovor i ubrzo se razbježali svako svojim putem. Poslije sam se cesto pitao šta bi bilo da je ujak u tom trenutku kada smo ga culi na stepenicama šutio, pa da smo mi dvojica stvarno ušli sa isukanim erekcijama u kuhinju. Kako bi reagirao da nas je vidio i shvatio šta se dogadalo u planinskoj kucici dok je bio u Zagrebu? Da je zbrojio dva i dva kako su mu žena i sestra pojebale svoje srednjoškolske sinove prošlu noc? Sve bi nas pohapsili!

Sljedecih nekoliko dana u brdima, stalno sam, kada bi ostali solo proganjao staru «Pa zar se ne možemo malo maknuti od ujaka?» Ona bi samo tužno uzdahnula i skrenula pogled. Bila je svjesna da je zapravo napravila sranje. Kako sada smiriti dva klinca podivljalih hormona koji su vapili za svojim mamicama? Zadnji dan uspjela je ipak nešto smisliti. Dok je ujak rezbario neku granu ispred kuce povukla je Lovorku na stranu i konspirativno joj šaptala na uho. Par minuta poslije cuo sam ujnin glas «Robi, dodi!», a mama je rekla svom burazu da nas nece biti neko vrijeme.

«Di idete?», pitao je.

«Ma tu su navodno neki slapovi. Idemo ih potražit», stara je odgovorila.

«A ja nisam pozvan?», spustio je nožic na zemlju.

«Pa vidim da si zauzet, kaj cu te onda bezveze zvat…»

«Dobro, dobro», poceo se smijati «Ne bi ni išel po tom kamenju se pentrat.»

Kad smo odmakli na sigurnu udaljenost od Vladinog uha pitao sam mamu gdje idemo.

«Na tajno mjesto koje sam jucer pronašla», odgovorila je.

«Zakaj?», bratic nije kužio.

«Mislile smo da bi htjeli da vam se još jednom popuše kurcevi», tiho mu je rekla.

Nato smo se nas dvojica tako napalili da smo jedva hodali od kvrga u gacama, a stare su se zagrlile i pocele smijuljiti. Nakon nekoliko minuta hoda majka je rukom pokazala na veliko oboreno drvo. Lokacija sa svim tim trnjem i blatom nije bila idealno, no mi smo se spremno skinuli pred zadovoljnim pogledima i osmjesima naših mamica. Kare su nam se smjesta dignule do prave tvrdoce za fuk. Razmjestili smo gacice i ostalu robu po deblu da bude bar nešto ugodnije, a stare, obucene u traperice, jednostavno su kleknule na lišce ispred nas; svaka nasuprot svog sina. Majka mi je primila napetu batinu u ruku i pocela se igrati s jajima. «Moj sin postao je takva MUŠKARCINA», tepala je pipajuci mi karu. «Da muškarac. Jebac! Obojica su rasplodni bikonje, ha Lovorka?»

«Mmhhh, mhhhh» ujna je mrmljala kroz usne puna braticeve kite. Stara je onda u usta stavila moju karu, sisala mi glavic, jezikom se spustila preko kurca do jaja, a cak ih je pocela i pušiti ostavljajuci gusti trag sline poput puža balavca. Mi decki uživali smo u svakoj sekundi tog majcinskog pušenja, kad je moja mama rekla Lovorki koja je baš davala sinu pusu u glavic «Ajmo se zamijenit.»

Stara je na koljenim odpuzala do Robija, dok se predamnom stvorila ujna, nasmiješila mi se i pala na koljena. Primila me za kurac i pocela s njega oblizivati maminu slinu. Lickala mi ga je, ljubila vršak, uvlacila u topla usta, sisala kao lizaljku dok mi je rukom vješto drkala donji dio kare.

U meduvremenu, mama se stvarno predano bacila na Robijevu karu. Usta je zahvaljujuci njegovoj debeloj batini razjapila kao som i pušila mu ga grlom pomicuci brzo glavu gore dolje. Bila je prava strucnjakinja. Ni bratic ni ja više nismo mogli izdržati; poceli smo dahtati aplaudirajuci fantasticnim pušenjima kojima su nas mamice pocastile pod stoljetnom jelom. Stara je iscupala braticev kurac iz grla i držeci si ga pred facom divljacki mu drkala.

«O, da!», mama je zavijala, «Ajde, Robi. Svrši teti Mariji! Svrši! Daj mi svu spermetinu iz te prekrasne velike kurcine!!!!» On je jaukao skroz blizu orgazma, kao u ostalom i ja dok mi ga je njegova stara drkala u svoja razvaljena usta. Zapravo, i ja i ujna smo vrištali dok mi se sperma penjala iz jaja. Konacno, Robi je kao iz vatrogasnog šmrka staroj u lice istreso litru sjemenja. Ta nastrana picka, moja mama, pocela se smijati dok joj se bijela tekucina slijevala niz nos, usta, obraze i kapala na bradu. Ja sam naciljao oštar mlaz u ujnino grlo koji je ona gutala kao da se radi o izvorskoj vodi. Lovorka je popila baš svaku kap, a da joj nešto slucajno ne bi promaklo, još mi ga je dodatno iscijedila rukom. Mami je bilo krivo što se i ona toga nije sjetila pa si je sada prstima stavljala Robertovu spermu u usta.

«Mmmm», mrmljala je s uživanjem. «Tako si ukusan, mali… Lovorka, probaj!» rekla je ujni pružajuci joj zasjemenjen prst da lizne sinovu spermu.

«Mljac! Sincic mi je fin ko da mu je Karapandža tata!»

«A kakav je tvoj necak?», pitala je mama.

«To je ista sorta, Marija. Presladak je!»

«I šta cete reci mami i ujni za ovo popodnevno iznenadenje koje smo vam priredile?»

«Hvala vam.»

«Da, tenks», odgovorili smo veselo.

«Možemo to opet?», Robert je pitao.

«Ne sad», mama je zatresla glavom.

«Moramo se vratiti», Lovorka je dodala. «Tata ce se pitati gdje smo.»

Bratic i ja poslušno smo se obukli i za 15 minuta vec smo bili u kuci.

«Jeste se lijepo proveli?», Ujak je pitao kad smo ušli.

«Super», Lovorka je odgovorila. Da je samo znao da mu je žena prije 15 minuta pljugala necaku!

Sljedeci dan vracali smo se u Zagreb. Na Petrolovoj pumpi u Brežicama Vlado je otišao platiti benzin, a mi smo ostali u autu. Mama se okrenula prema Lovorki i rekla «Mogli bi se svi skupa naci prije nego što im pocne škola.»

Ujnine oci su zaiskrile «Ooooo, može! Naravno!», rekla je u stilu zloceste djevojcice. Robi i ja smo se saucesnicki nasmijali. «Kad?», pitao je.

«Vidjet cemo», odgovorila je stara. «Nadam se što prije.»

Kada su nas ostavili ispred naše kuce izpozdravljali smo se uz puse i grljenja. Zagrlivši ujnu Lovorku poljubio sam je u obraz, ali i diskretno gurnuo joj jezik u uho. Malo se uplašila i iznenadila, ali kada smo se odvojili pogledao sam ju u oci i vidio onaj «vraže mali» poged. To je bilo najviše što sam mogao napraviti a da ne skuže o cemu se radi, a ipak sam joj imao potrebu zahvaliti. Dala mi je da ju jebem ne samo u picku vec i u cmar, a i popljugala mi je kurac. Svršio sam joj u sve rupe!

Nakon tog tjedna u brdima, mislio sam da ce nam sada stalno biti ovako super. Nemojte me kriviti, zbilja je pocelo izvrsno. Prvi dan kad smo se vratili kuci stari je cijeli dan bio na poslu pa smo mama i ja imali na raspolaganju citavu kucu. Kada nije bila u gradu ili pospremala, ili ja ružio s prijateljima, jebali bi se satima. Naucila me kako se liže pickica, shvatio sam koji je štos s predigrom iako mami nije trebalo nikakvo zagrijavanje; dovoljno je bilo da se sjeti kako ševi vlastitog sina pa da se napali ko blesava.

Stara je svojom iskusnom pickom osjecala da smo stvoreni jedno za drugo kada se radi o seksu. Oduvijek joj je trebalo više pucanja no što joj je otac mogao pružit pa se morala namirivati sa strane. Sada je pod svojim krovom, ako bi tako htjela, dobijala metak svaki dan. Naravno, gotovo da nije palo vece a da se taj dan nismo trošili. Mlad i napaljen punio sam joj sa zadovoljstvom sve rupe, a kada bi pomislio da sam smiren, vec bi se u kupaonici predomislio i odradio na mami još jednu rundu. U brojnim jebacinama iskristaliziralo se da najviše volim analni seks, tako da mi se s guštom stalno namještavala u pseci položaj, puštala me da joj širim guzove, guram prste i na kraju u cmar zabijem kurcinu podmazanu nekom kremicom koju mi je kupila specijalno za guženje. Bilo ja dana kada sam bio napaljen samo za njezin šupak, i da se mene pitalo tucao bi ga i punio spermom satima. No, ona je uvijek pazila da joj prije stražnjeg ulaza dobro zadovoljim pizdu.

«Mmmmh, Bože kako volim tvoj mladi kurac!», dahtala je jednom kad sam se ispraznio u njeno grlo, a kara mi je i dalje stršala. Brzo sam skocio na nju, uvukao joj se medu noge i zabio joj ga u picku. Zvala me «supermen» i «cudo» jer mi je karina gotovo uvijek bila tvrda za ševu. Te jebacine odvijale su se u krevetu mojih roditelja što se staroj kao posebno bolesna perverzija cinilo izuzetno napaljivim, ali ponekad bi ju prasnuo i u mojoj postelji. Htio sam je jebati u svakoj sobi, na svakom komadu namještaja; pod tušem; cak i na zadnjem sicu automobila. Na žalost, stara je za to bila zecica. Bojala se isprcit mi pickicu na nekom parkiralištu da nas ne uhvati policijska patrola ili znatiželjni prolaznici koji ne bi imali smisla za ovu vrstu majcinske ljubavi. Zato smo morali naci kompromisno riješenje: tucao sam je u autu parkiranom u garaži.

Par dana prije no što je pocela škola mama je nazvala Lovorku da vidi šta ima s onim našim ponovnim okupljanjem. Znao sam da se stara latila telefona jer se pali na Robertovu veliku karinu, al nisam se imao zašto bunit kad cu i ja ponovno izjebati ujnu Lovorku. Stvari kod njih nisu funkcionirale tako dobro kao izmedu mame i mene, ujna se premišljala. U pocetku su se ona i bratic jebali svaki dan, jer je mali nije htio pustiti na miru. Kako je ujak rano odlazio na posao, Robi bi dignute kare u svom krevetu samo cekao da cuje kako tata pali auto i odlazi, te bi se uvukao u ujnin krevet, raširio joj noge i poševio je. Lovorka se samo zadovoljno smijuljila. Još dok bi Vlado odbrojavao zadnje minute sna, stara drolja uvlacila je rukicu u gace i nadraživala si pizdu da bude spremna za voljenog sina. Moja ujna bila je žena od predigre, al bratica to nije zanimalo. Samo bum bum i hvala mama!

Njih dvoje obicno su se trošili u Robijevom krevetu gdje se nevoljko privikavala na analne ubode. Ujna nikako nije bila napaljena na gužnju kao moja mama, možda zato što je primanje Robertove velike kurcine u šupak bio bolan zadatak. Voljela mu ga je pušiti, a ja sam iz osobnog iskustva mogao potvrditi da je to stvarno majstorski radila. Usprkos svom užitku, danas, tri tjedna nakon onih dogadaja u brvnari, Lovorka više nije bila tako sigurna.

«Zakaj? Kaj se desilo?», mama ju je pitala na telefon dok sam ja s obližnje fotelje slušao i grickao cips. «Mislila sam da ti se to svida… Još neki dan si mi rekla da ti se svida…»

«Pa, recimo da su stvari izmakle kontroli», Lovorka je dodala.

«Kako?», stara je jahala.

«Znaš da mu je kara prevelika za mene, mislim, otraga….»

«Ok, jasno mi je da mu to onda ne daš. Al kad se vidimo može mene jebat u dupe. Ja cu ga smirit ak mu je stalo do guženje. Nemoj me zajebavat s glupostima, Lovorka! Kaj je to neki problem?»

I onda je razgovor postao skroz jednostran; mama je šutila dok joj je ujna dosta dugo nešto objašnjavala. Mama je naposlijetku uzdahnula i zakolutala ocima. Izgledala je napaljeno. «Zbilja? Stvarno hoce da to radiš?»

«Da», Lovorka je odgovorila tužno. «Mislim, stvarno ga želim i dalje uciti i to tako da oboje uživamo, al kad je tako tvrdoglav! Rekla sam mu, ‘Robert, ja nisam tvoja džepna pica pa da sa mnom možeš raditi šta ti padne napamet! Necu se jebati s tvojim prijateljima!’ On stalno ponavlja kako ce nam biti super, ali ja zbilja ne želim da itko sazna kako se jebem s vlastitim sinom! Ponaša se kao da svi to rade. Kaj da napravim? Više se ne znam nositi s tim!»

«Pa, možda bi neko vrijeme trebali ohladit», majka joj je savjetovala. Robi i Lovorka stvarno su zahladili, ujna mu je nakon inzistiranja na ševi s deckima iz razreda skroz zabranila pristup picki. Povrh svega preplavio ju je osjecaj krivnje zbog svega što smo u cetvero radili tijekom praznika. Naravno, više se nikad nismo potrošili u tom sastavu.

Kada je spustila slušalicu, mama je rekla da je ujna trebala ispuniti Robijevu želju. Sve dok i drugi decki znaju osnovno pravilo, ne pricati nikome, mogli su se dobro provoditi! Vidio sam da je stara malo ljubomorna. Ja sam imao nekoliko prijatelja ali ni jedan nije bio komad, dok je ujna odbila redaljku s 4 – 5 superzgodnih mladih jebaca. Majka si je stalno fantazirala o punjenju svih rupa odjednom.

«Ne mogu prežalit što to nismo napravili na Soci», rekla je. «Al kad ste vi decki bili pre neiskusni. Baš bi voljela primiti tebe i tvog bratica u picu i šupak istovremeno. Mogli ste tako srediti i Lovorku. Znam da joj je njen mali predebeo za crijevo, al mi se povjerila da je uživala kad si joj ti punio cmar.» U kurac! Pomislio sam, no što se može.

Dok je ševa izmedu Roberta i Lovorke zgasnula, ja sam svoju mamicu redovno jebao.

Iako smo bili poprilicno bliski, tek sam ju nedavno pitao jel šarala od kad je sa mnom.

«Mnnn, ne», stara je rekla, ali joj se u ocima vidjelo da laže.

«Jebala si se, jelda da jesi?» provocirao sam ju.

«Pa dobro, možda nekoliko puta», ispricavala se. «Slušaj, nismo u braku, zlato. Ja tebe nisam sprijecavala da izlaziš s curama.»

«Kad?» pitao sam sumnjicavo. «Nisam primijetio da se cudno ponašaš…»

«Zato što si te vikende nakon razvoda bio kod tate.»

«Jel to bio neko poznat?», pitao sam pribojavajuci se odgovora.

«Ajde da ne pricamo više o tome, može?», stara je odrezala. «Ionakao je bilo davno.»

«Ma daj, mama! Sad kad si pocela dovrši!»

«Nisam sigurna koliko je to pametno…. No dobro, al na tvoju odgovornost. Ja tebe takve stvari ne ispitujem, zato me nemaš pravo podjebavati poslije! Sam si tražio…»

«Bože!», pomislio sam. «Šta je to napravila, i s kim?!»

Gledala me pažljivo, i kada je vidjela da šutim i ne pokušavam je zaustaviti, rekla je «Dobro, ako tako hoceš…»

Tako je pocela poduža prica o tome kako je jednog dana nazvala Lovorku tek toliko da je pozdravi, a i da se javi mom braticu. Na telefon mu je objasnila kako ima plan, i vidi li se on nutra… Naravno! I tako bi moja majka, za onih subota i nedelja koje sam provodio s ocem, praznila jaja koja su pucala od sperme nakon što je Lovorka odlucila da joj je dosta incestne veze sa sinom. Stara bi sjela u auto i odvezla se do velike kite mog bratica. Pušila mu je, jebala se s njim, cak ju je trpao i u dupe. Jasna stvar da se to nije moglo odvijati pod ujakovim krovom. Moja majka sparkala bi se u mraku ispred njihove kuce, cekala da Robi šmugne na sjedalo pored nje i odvezla se s njim u slobodnu vikendicu staraca nekog od njegovih frendova. Tamo su je jebali svi deckici koji su se zatekli na stara kurva partiju! Oblacila se u droljaste krpe po njihovom izboru; minice do ocvale picke, a cesto i jednu na kojoj je doslovno škarama izrezala okruglu rupu u visini pizde i to uvijek spasiranu visokim petama. Sljedece tri godine moja majka bila je njihova vikend – drolja s kojom su radili što su htjeli. Jedno vece izjebala su je dvanaestorica, od kojih je najmladi bio mladi brat decka koji je to organizirao u viksi staraca, djecak od samo 13 godina. Moja uspaljena sredovjecna mama, njihova tetica, svima im je dala picke koliko su htjeli.

Cak je na jednom takvom tulumcicu i ostala trudna, zanijela je blizance.

«Balavci su me napumpali!», rekla je piljeci mi u oci. «Stvarno ne znam koji je deckic odgovoran, iako mi nešto govori da bi mogao biti mali cigan. Taj je najžešce svršavao.» Zlocesto se cereci od uha do uha, nastavila je «Kurac mu je bio dugacak 25 centimetara! Da su Robijevi frendovi samo znali tajnu koju mi je povjerio: bratic ti je jebao i njihove mame!»

Glava mi je pucala. Nije ni cudo da se stara nije htjela par dana jebati kad bi se vratio od starog. Dobro je znala koliko sam željan picke jer je nisam tucao, al se ipak izvlacila na umor. Lažljiva drolja! Slušajuci je kako prica te grozne anegdote nisam bio ni bijesan ni ljubomoran, samo mi se užasno dignuo kurac.

«Bože sveti, kaj imaš erekciju?», pitala me snimivši šator u gacama. Odkopcala mi je hlace uz onaj svoj neizbježan osmijeh i pustila batinu na slobodu.

«Idemo te skinuti», rekla je. Sjeo sam gol na kauc, a stara mi se zavukla medu noge. Pušila mi ga je našim ustaljenim redom: sisanje glavica, liz do korijena, trpanje jaja u usta…

«Hoceš cuti još?», imala je dubok pohotan glas. «Želim da svršiš dok ti pricam kako sam bila prljava. Možeš izdržati detalje?», usisala ga je kao rastopljeni sladoled. S mojom karom u ruci, izmedu dva liza gledala me ravno u oci i pitala, «Hoceš slušat još o kurvastoj tetici Mariji; kakva ti je drolja majka? Ha?» Još mi ga je sisala i lickala. «Hocemo ti reci još?»(Liz!) «Znam da želiš!» (Slurp!) «Reci mi koliko želiš?» Onda sam vrisnuo i okupao joj kosu spermom!

«Mmmmm!», mama je prela cisteci mi karu jezikom. «Vidim da cu ti sad morat ispricat sve svoje doživljaje. Hoceš, mili? Hmmm?”

Erotsku priču napisao: Sin   

Komentara (6) Objavljeno u Incest priče 01/07/2010

Sex Oglasi

«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 220 221 222  Sledeći»

Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče