sms upoznavanje

Na usavrsavanju jezika


Sa 18 godina roditelji su me poslali u Englesku, tačnije u London kako bih usavršio engleski jezik. Obzirom da je slanje deteta u tako skupu zemlju na 3 meseca bio veoma veliki izdatak za njih, morali su da pozajme novac od prijatelja i neke dalje rodbine.
Međutim na kraju sve se dobro završilo, od škole sam dobio britansku porodicu na periferiji grada kod koje je trebalo da budem u tom periodu.
Stigao sam u Walthemstow (periferija grada) u četvoročlanu porodicu. Naizgled prava srećna britanska porodica srednje klase, bračni par sa dečakom i devojčicom. Međutim, problem ove kuće bio je upravo njen domaćin, koji je većinu dana provodio ispred TV,a ispijao pivo, već nekoliko godina na socijalnoj pomoći iako jak i zdrav prosto nije hteo da radi. O deci sam se ja brinuo ova tri meseca više nego on, spremao im doručak i pratio ih u školu. Žena se prilično mučila na poslu, dolazila uveče izmorena. Faktički sama je brinula o deci i  o kući.
Moje iskustvo sa ovim čovekom počelo je odmah, tj već drugo veče po mom dolasku. Ušao je vidno pripit u moju sobu,  počeo je da govori smireno ali mu se u očima videla neka vrsta ludila koja može lako da ode u agresiju. Rekao je kako on nije njegova žena, i šta ja mislim da mogu za džabe da spavam u njihovoj kući, pomenu je kako će me izbaciti napolje, i još nekoliko stvari koje nisam najbolje razumeo. Uplašio sam se, jer nisam znao šta hoće od mene. Prvo sam mislio da mu treba novac jer sam već prvog dana čuo njegovu suprugu kako mu usput prebacuje da mu je to već 20. pivo danas...Taman kad sam počeo da konstruišem na engleskom rečenicu u glavi kako bih ga upitao šta tačno želi od mene, on je skinuo trenerku. Nije nosio gaće, ispred mene se ukazao opušten, osrednji kurac i mnoštvo tetovaža na preponama. Prišao je još jedan korak do mene, ja sam sedeo na krevetu, i rekao 'otvori usta'.
Bio sam uplašen i šokiran. Uradio sam šta mi je rekao. Ovo se dešavalo narednih 87 dana:
-Pušio sam mu kurac svaki dan kada ostanemo sami kod kuće ili kada su deca u svojoj sobi (gledala tv ili radila domaći). Nikada kada je žena tu. Kada smo sami skinuo bi svu odeću seo u dnevnoj sobi, otvorio pivo i raskrečio noge, ja sam onda klečao između. Svaki, ali svaki put mi je svršavao u grlo i gutao sam.
-Posle par nedelja, ovo je postala neka vrsta moje opsesije. Počeo sam da razmišljam o njegovoj kiti na časovima jezika u školi, pre nego što zaspim, čim se probudim. Sanjao sam je veoma često. Žurio sam kući posle škole kako žena ne bi slučajno stigla pre mene. Animirao sam decu raznim crtaćima i igrama, kako bi ostala u svojoj sobi narednih pola sata. Često sam ga molio da mi da još jednom u toku dana, ali nikada nije hteo. Po inerciji stvari hteo sam da ga osetim unutra, ali ni to mi nije dao, rekao je da idem po gradu, da pitam i neko će mi sigurno dati.
-Uvek je bio grub, i gurao ga je što je više mogao, do gušenja. Govorio mi je da ako hoću da usavršim jezik moram prvo da naučim dobro da pušim engleski kurac, da sam istočnoevropska kurva i tome slično.
Moj pravi problem je nastao kada sam došao kući, jer odjedanput sve se završilo. Počeo sam da kriziram, samo sam o tome razmišljao. O ukusu njegovog kurca. Činilo mi se da bih dao sve samo za kap njegove sperme. Bio sam čak spreman da odem u London, da probam da nađem posao makar ilegalno i da iznajmim sobu u njegovoj blizini. Slao sam mu više mejlova, samo mi je na prvi odgovorio, napisavsi da odjebem i da mu vise ne pisem. U početku sam u usta gurao krastavce i kobasice, svršavao sam sebi u usta, ali nije bilo od velike pomoći. Ali nemojte da brinete vremenom sam se snašao, sada imam 29, a u međuvremenu se svašta izdešavalo. Komentarišite, pitajte za detalje mog putovanja u Englesku, tu sam...

Autor: CdOlja   

Komentara (0) Objavljeno u Perverzne priče - BDSM, Zoo... 12/15/2017

Sex Oglasi

«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče