sms upoznavanje

Kako sam nastavila…(ili Kako sam počela II)


Tata I mama, naravno, nisu ni u snu sanjali da se njihova mala trinaestogodisnja djevojcica više ne igra sa svojom Barbikom i sudićima. Moje igračkice su zamijenili Donov i djedov kurac koje su vlažili moji picini sokovi kad god se za to pružila prilika. Sad sam ih već naučila obojicu uzimati u usta do dna i navlačiti ručicama dok ne bi počeli bljuvati sjemenitu tečnost. Baka mi je jednog dana pokazivala kako se muze mlijeko i ja sam bila toliko začuđena sa bijelom tečnosti koja izlazi i kravine sise da sam je pitala da li Don i djed također daju mlijeko. Zabezeknuto je gledala u mene, shvatajući lagano zašto to pitam.
‘Jesu li ti pokazali kako da ih isprazniš?’, pitala je baka.
‘Ne, uglavnom su to radili sami. Mozeš li mi ti pokazati, bako?’, mazila sam se oko nje.
‘Rado, mila, no krava je već pomužena. Moramo pronaći nekog da se možeš vježbati.’
Don se pojavio kao naručen. Baka ga je oslovila i odmah se stvorio tu.
‘Da, madam? Kako mogu pomoći?’
‘Priđi bliže, dečko.’, govorila mu je hvatajući ga za čvor na njegovim bijelim, pamučnim hlačama. Sjetila sam se tih hlača od prije dvije godine. Jedino što više nisu bile tako bijele kao onda.
No bilo je sigurno da je Don od tada samo porastao. Imao je batinu dugu bar 22 cm i debelju od moje šake.
‘No, dodji sada, zlato. Pokazat ću ti kako se muze.’ Donov kurac se počeo dizati u bakinim rukama, dok je stajala iza njega, držeći ga čvrsto za korijen, draškajući mu jaja i prevlačeći gore-dolje kožicom preko glavića. Klekla sam ispred njega i zurila u tu magičnu alatku koja se počela cakliti pri vrhu. Bakini prsti su se pobrinuli oko toga i već u sljedećem času sam vidjela kako šakom poklapa taj sjajni glavić i lagano ga steže kao da ga sisa rukom.
‘Čin muže nije samo za zadovoljstvo jednog učesnika’, reče i donese malu stolicu koju je prije toga iskoristila za mužu krave. Postavila je ispred sebe i rekla Donu da sjedne. Začas ju je poslušao, sjedajući, oslanjajući se ledjima na drvenu ogradu i podižući košulju pri čemu mu je koplje bilo pobijeno tako pravo i moćno, kao da se upravo sprema izvjesiti pobjedničku zastavu na njemu. A onda se jednim pokretom sjurila niz njega, tako glatko i brzo da mi nije bilo jasno kako joj pica nije pruzila nikakav otpor. Vidjela sam razočarenje na Donovom licu. Kao da ga je stavio u kantu punu hladne vode. Ni baka nije bila nešto pretjerano zadovoljna. Očito joj se pička već odavno toliko raskvasila i razbucala da joj je bilo potrebno puno deblje od veličine moje šake.
‘Još uvijek nisi dorastao Bijelcu.’, ljutnula se dok se skidala sa Donovog kurca. Oboje nas je uzela za ruku i odvela u drugi boks gdje se Bijelac propinjao i divlje rzao, što od vrućine, što od mirisa pičke u zraku. Rekla mi je da se smjestim u kutu i ne pomijeram previše da ne bih bila povrijeđena. Sjela sam na korito, tako da mi je daska bila direktno između nogu, pritiskajući moj klitić koji je već bio dobro narastao od uzbuđenja. Pokušavala sam si trljati grudi trudeći se da ni baka ni Don ne primjete. Nakon toga je sa Donom otišla do stolića, upravo onog istog na kom je ležala moja majka dvije godine prije, i gurala si konjski kurac u pičku, i donijela ga u boks gdje smo bili ja i Bijelac.
‘Dečko, stani tu i rasturaj mi guzu.’, rekla je Donu dok se saginjala Bijelcu pod stomak, rukama hvatala njegovu stvar i dočekivala je u usta, kao svaka dobra domaćica. Don je istovremeno sjurivao kurčinu u bakin šupak, istovremeno joj gurajući šaku u pičku kako bi je pripremio za ono što slijedi. Skidao me je divljačkim pogledom, izbezumljenim, kao zvijer. ‘Šta je, mala? Dugo se nismo vidjeli. Sviđa ti se ovo sad, a?’, a onda se satanski zacerekao i počeo režati.’Ne brini, i ti ćeš ubrzo ovako. Isto kao što su ti i mater i teta!’, već sam vidjela kako mu očni kapilari pucaju. Oči su mu postale krvave.’Samo što ću te ovaj put ja razbucati. Znam da ti niko nije derao šupčić. Ja ću ti pokazati šta znači raspeće kad te prikucam na svoju gredu’, već sam se vidjela kako izdišem probijena totalno razvaljene pice i šupka i kostiju i visim na monstrumu od kurca i klatim se već onako polumrtva. Karlica mi je sad pičila 120km/h po gredi, tamo-ovamo,i tanke hlačice nisu predstavljale baš nikakav problem. Sve je bilo ljepljivo od sluzi i znoja. Taman kad sam se počela skidati, Bijelac je počeo da se trza okolo i rže. Bakina usta su ga, izgleda, dobro obrađivala. Vidjela sam kako se jezikom zavlači po svim naborima te ogromne surle dok ga rukama navlači prema sebi. A onda je stisla guzu toliko da je Don vrisnuo, zamrmljala nešto i vidjela sam kako joj se obrazi pušu, vjerojatno pod naletom te ljepljive ljubavne mase koja se već sekund poslije slivala po njenoj bradi i starim otegnutim sisama. Donu se od bola već bio pomalo spustio i skliznuo je iz bakinog šupka ostavljajući ogromnu rupu iza sebe. A onda se baka nagnula i savila preko stola, naređujući Donu da konjski kurac nasloni na ulaz u njenu pičku.
‘No, prije toga, molim te, stavi mu na vrh onu plastičnu vrećicu i čvrsto je veži. Ne bih htjela da mi se isprazni u utrobu. Ipak mi je to malo odvratno.’
‘Smiješno.’, promrmlja Don, ‘Kćerke ti nemaju problema s tim da ih se nafiluje konjskom spermom.’
‘Ma one su se rodile kao kurve. Već sa devet su se karale sa ocem, znaš i sam. Bilo je zanimljivo vidjeti kako se djevojčice igraju nabijene na kurčinu koju ni neke žene ne mogu primiti.’
Na te riječi je već iskolačila oči i oslonila se laktovima na stolić dok ju je Bijelac satirao. U par navrata sam vidjela da rastura toliko da više nije imala oslonac ni pod nogama ni pod laktovima. Bukvalno je bila probijena konjskim kurcem. Nije pustila ni glas. Bijelac se nakon još par snažnih uboda, koji bi poderali čak i neku kobilu, počeo smirivati i izvlačiti zvijer iz babine raskrvavljene pičke. Plastična vrećica na vrhu se razvezala čim je ispala iz pičke i prosula se ispod njih. Baka je kleknula da sve to pošteno obliže.
Cijelo to vrijeme Don ga je navlačio objema šakama i samo čekao tren da se dočepa mene. Već sam se osjećala kao ptičica u kandžama orla koji će me rastrgati. ‘A sad ćeš ti vidjeti svoga boga.’ Strgao mi je hlačice i bacio me na baku koja je na koljenima jezikom skupljala posljednje kapljice konjske sperme. Bila sam joj na ledjima dok se Don u času našao meni između nogu i baki između guzova i svom silinom mi ga sjurio u pičkicu. Vrisnula sam. Iako sam bila već dobro popaljena i vlažna, ipak se nisam imala prilike karati ni sa kim već jedno određeno vrijeme pa sam ga osjetila u bubrezima. Vrištao je kako ću biti veća kurva nego sve članice moje porodice skupa nakon što on završi sa mnom. Osjećala sam udobnu ispunjenost držeći se babi za leđa dok ga je Don tek pomalo vadio a više pomjerao unutar moje rodnice. ‘Ako se sad isprazni u mene, rodit ću trojke odmah’, užasnuto sam pomislila dok mi je vrh njegovog glavića parao maternicu. ‘Pobogu, tek mi je petnaest.’ Zavrištala sam da ga vadi odmah, no nije se obazirao već je i dalje pumpao i pumpao, kao da hoće da duboko ukopa temelje narednim jebačinama. ‘Evo ti, kurvoooo!’, režao mi je u facu. Osjećala sam svaku žilicu na njegovom kurcu kako vibrira u mojoj pizdi. ‘Uf, jebote.. Pa to je pravi vibrator.’ A kad me je zalio skoro istom količinom sperme koju je maločas izbacio konj, znala sam da sam se na ovu kurčinu navukla zauvijek. Uf, kako to mrzim.
Vec sljedećeg ljeta, došla sam potpuno razvijena u mladu damu, poprilično velikih grudi. Naravno, ovaj put sam došla spremna i razrađena od kurčeva dječaka u razredu pa i kojeg profesora. No, djed mi je rekao da je Don otišao na neko kampovanje i da se vraća tek posljednih dana ljeta. Tužno sam uzdahnula misleći kako mi je ovo ljeto propalo, kad mi pogled kao prikovan stade na djedovoj alatki. Sjetila sam se kako mi je djed, tri godine prije oduzeo nevinost i kako ima poprilično veliku kurčinu. ‘Pa neću se valjda dosađivati do kraja ljeta?’ Sigurna sam da ni djed nije zaboravio kako sam se previjala i uvijala na njegovoj batini, krvavog međunožja kao pristrijeljena ptičica.
Sad je već primjetio moj pogled pa se nasmijao, dohvatio me i posjeo na svoja koljena tako da su mi grudi bile tačno u visini njegovog lica. Štipkao me je i golicao tu na klupici ne vodeći uopće računa da li će neko naići. Uvijala sam se, smijala i vrckala svaki put osjećajući glavić njegove već tvrde kite kako sve dublje prolazi kroz moje tanke gaćice ispod kratke suknje. Rukom mi je sa stražnje strane već dodirivao rub gaćica i jednim kratkim potezom sklonio ih u stranu kako bi mi ugurao glavić u pičkicu. Ovo me je toliko napalilo da sam se podigla, opkoračila ga na klupici te se žestoko nabila još uvijek onako držeći gaćice sa strane. Nisam mogla vjerovati da neko sa 70 godina može imati tako tvrdu kurčinu. Valjda jer se dodatno uzbudio jer je jebao mlado meso i k tome svoju unučicu. ‘tako, djevojčice. Jaši svog djedicu. Iscjedi taj stari kurac do kraja. Koga si sve karala od kad sam ti razvalio pičkicu, je li, droljice?’ siptao je dok je požudno dahtao. Ustao je sa klupice, podigao me i natakao na kurac a onda prislonio uz drvo i počeo da teše. Jebao je snagom kakvog konja. ‘evo ti opet, kurvo izjebana. U pičku ti mogu stati tri kurca kao što je moj. Koliko si ih to jebala?’, djelovao je ljutito, ‘E sad ćeš vidjeti šta je kurčina!’. Onako nataknutu na kurcu nosio me je do staje i znala sam šta slijedi. Usmine su mi se uvijale oko korijena djedovog kurca dok sam trljala klitić o njegov stomačić. Svršila sam bar dvaput dok me konačno nije spustio.

Autor erotske priče: Vrcka   

Komentara (9) Objavljeno u Perverzne priče - BDSM, Zoo... 03/16/2010

Sex Oglasi


Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče