sms upoznavanje

Bez dobrog naslova


NE ZNAM NI SAM KAKO DA POCNEM. IMAMO VIKENDICU NA SELU U KOJU JA MRZIM DA ODLAZIM. JER JE TAMO STRAHOVITO DOSADNO. NEMA STA DA SE RADI,SVE JE PUSTO KAO DA NIKOG ZIVOG NEMA. OD NASE KUĆE PRVI KOMSIJA JE NA PETSTO METARA I TO NEKI MATORI LJUDI, A SELJACI SEDE U CENTRU SELA ISPRED PRODAVNICE I PIJU PIVO. MA LUDO ZABALJANJE, STA DA VAM KAZEM. MOJI CALE I KEVA SE ZALUDJU SA TIM TAMO I SKORO SVAKI VIKEND ODLAZE, JER IMAJU I NEKU MANJU BASTU U KOJOJ GAJE KOJEKAKVE GLUPOSTI, STA JA ZNAM PARADAJZ, BORANIJU I TAKO TO. I TO JE SAD KAO MNOGO BITAN POSAO TE ONI SVAKOG VIKENDA ODLAZE I TO ODRZAVAJU.
Tog petka me je keva kada je dosla sa posla neprijatno iznenadila rekavsi mi da cu sutra ujutru ja ici sa njom u vikendicu jer cale mora da radi i preko vikenda na nekom vaznom remontu firmi,, te da ja i ovako i onako nista pametno ne radim ni u kuci pa bih bas mogao i malo da joj pomognem oko baste. Popizdeo sam ali sam ipak morao da krenem sa njom. Kasno uvece kada se cale vratio sa posla davao nam je instrukcije kako i koliko da zalivamo, kako da pocupamo korov oko boranije i jos milion gluposti. A prezivecu jebiga to je samo jedan vikend. Subota jutro negde oko osam sati keva ulazi u sobu i budi me da polako ustanem i pripremim se za polazak.
Evo sad ću bre polako spava mise.
Hajde ustaj nemoj da si lenj, znas kako je sad lepo tamo nisi odavno bio videćeš.
Ma da predivno je sto posto.
Ustao sam obukao se i sišao dole da popijem kafu koju je keva već skuvala. Popili smo kafu i polako krenuli ka placu. vozili smo se citavih dva sata dok nismo stigli. Bio sam nesto mrtav od vožnje, te cim smo stigli izneo sam stolicu i seo pod jednu veliku trešnju. U kuci je bilo pomalo zagušljivo pošto nisu dolazili dve nedelje. Keva poče da iznosi stvari iz kola, koje je ponela i unosi ih u kuću. Bilo je tako mirno i tišina da mi je čak i prijalo.
Hoćeš da nam skuvam po kafu da popijemo?
U super bi bilo taman malo da se osvežimo. Posle nekih pola sata keva dodje noseći kafu na poslužavniku i reče mi:
Idi iz kuće donesi onaj mali plastični sto i još jednu stolicu za mene. Ustao sam i krenuo da donesem sto i stolicu.
Vratio sam se namestio ih ispo trešnje a ona spusti poslužavnik na sto.
Uh sad mi je lakše malo sam se raskomotila baš je ugrejalo. Mogao bi i ti da se presvučeš ako hoćeš malo da mi pomogneš u bašti posle, da ne prljaš tu odeću.
Ma pomoći ću ti zato sam i došao – rekoh joj.
Kako je keva sela na stolicu i uzela džezvu da sipa kafu u šoljice tek tada sam u stavri registrovao sledeće: sedela je na stolici raširenih nogu dok je sipala kafu tako da sam joj jasno video bele gaće koje joj pokrivaju pičku izmedju butina, jer je obukla neku užasno kratku suknju od texasa koju nikada ranije nisam video, a gore svetlo zelenu majcu na bretele pod kojom su se slobodno njihale njene velike sise koje sam jasno video dok se naginjala unapred ka stolu.
Baš se raskomotila pomislio sam u sebi gledajući ravno u njene sise kako se njišu. Jebote kolike su covece prava mlekara. Prvo sam se zablenuo kao som potom sam iskulirao da me ne bi provalila. Ona zatim prekrsti noge i uvali se u stolicu pijući kafu. Suknja joj je bila toliko kratka da joj se malte ne dupe videlo kad je prekrstila noge. Moram da priznam to nije bilo svojstveno njoj, mislim takvo oblačenje, nikada je ranije nisam video tako slobodno obučenu. Ćutao sam ništa nisam komentarisao. Pili smo kafu a zatim keva ustade i reče :
Idem ja ovamo do bašte da pogledam šta se dešava, hoćeš i ti samnom?
Evo da popijem kafu.
Popio sao kafu i krenuo za njom iza kuće ka bašti. Ušli smo medju velike stabljike paradajiza i boranije i ona poče da govori kako treba kasnije popodne da ih dobro zalijemo a pre toga da počupamo sav korov koji je izrastao za vreme dok oni nisu dolazili.
Jebem ti posao da čupam korov pomislio sam u sebi. Zatim se savi i poče da čupa korov koji je rastao oko stabljika biljaka. Kako se savila nadole suknja joj se toliko povukla nagore da sam jasno video njene gole butine. Kao pravi manijak čučnuo sam na metar od nje u sledeći red stabljika paradijza i počeo da čupam travu gledajući u bele gaće pod suknjom svoje mame, koje su joj jednim delom bile uvučene izmedju guzova. Jebote ona nije normalna da li je uopšte svesna da joj je sve vidi, ma ko ga jebe bar gledam, bolje da ćutim.
Kako ti ide, Dušane – upita me keva.
Ma super, baš je interesantno.
Zajebavaš ti a?
Ma ne ozbiljno nisam ni slutio da je ovako interesantno čupati korov – rekao sam joj kao vrlo ozbiljno.
Pa eto vidiš bolje nego da si ostao kod kuće, zar ne, bar si na čistom vazduhu.
Stvarno si u pravu.
Zatim se mama okrete ka meni tako da više nisam mogao da gledam u njene gaće i dupe pod suknjom, te onako savijena nastavi da čupa korov hodajući unazad, a meni se otvori novi bioskop. Umesto njenog dupeta jasno sam video njene velike sise kako se klate levo desno dok čupa korov. Kako se u trenucima savijala više unapred tako sam ja mogao da vidim i njene tamne krugove i bradavice na sisama. Jebote kolike sise ima ova moja keva kao krava,, vidi kako vise, kao kravlje. Od tog prizora poče da mi se diže kurac u trenerci, iako nisam imao nikakve bezobrazne misli tog momenta. Ali iz časa u čas moje misli su postajale sve bezobraznije i kurac mi se sve više dizao. Počeo sam da maštam o njenim sisama i njenom dupetu, svakakve ideje su mi se motale po glavi. Od toga kako bi joj gurao kurac medju sise i drkao ga njenim sisetinama do ideja kako bi joj ga uvukao od pozadi medju butine ovako zguza. Nije moja keva nikakva posebna pička, da me ne razumete pogrešno, ali brate ne da je jebozovna dok je ovako gledam kako mlati sisama tu ispred mene ovako nagužena. Tako imam želju da ustanem i naguzim je opdpozadi, uh poludeću od ovakvih misli.
Jer ide Dušane – upita me ponovo posle nekih petnaestak minuta.
Ma ide, bre bez problema.
Ma počupaćemo ja i ti ovo za manje od sata vremena.
Hoćemo sigurno – odgovorio sam.

Posle minut ili dva čulo se dozivanje iz prednjeg dela dvorišta.
Jelooo, o Jelena – bio je to neki ženski glas.
Keva se ispravi i odgovori: Tu sam u bašti iza evo me dolazim – zatim se okrete ka meni i reče – to je Dragica, komšinica tu iz sela.
Zatim krenu ka dvorištu ispred kuće da se pozdravi sa njom.
Hajde i ti Dušane da te upozna, zna da imam sina ali te nikada još nije videla, koliko često dolaziš.
Ja krenuh za kevom koja je hodala ispred mene mešajući dupetom u svojoj kratkoj suknji, primetivši da mi se na trenerci poznaje koliko mi je dignut kurac. Namestio sam ga tako da ga lastiš gaća malo pritisne uz moj stomak da se ne bi baš toliko videlo.
Kad ste bre došli – upita Dragica kraj koje je stajao i neki čovek.
Pre dva sata odprilike, ćao – reče joj keva pružajući ruku.
Keva se pozdravi sa njom i čovekom koji je stajao tu kraj nje, zatim se okrete ka meni i reče:
E ovo je moj Dušan, a ovo su Dragica i Radovan naše komšije.
A to je tvoj sin, – reče dragica – tvoja mama samo o tebi govori, moj Dušan , moj Dušan, Duša mamina.
Zdravo Dušane pruži mi ruku i Radovan Dragicin muž.
Pozdravili smo se a keva reče idi Dušane daj još dve stolice ovamo pod trešnju a ja ću da skuvam kafu.
Keva i ja krenusmo u kuću keva da skuva kafu a ja da uzmem još dve stolice.
Koji su ti bre ovo seljaci kevo?
Nemoj tako baš su dobri znaš koliko puta su pomogli meni i tati, naročito Radovan, kad god je nešto trebalo da se cima Radovan je uvek bio tu, znaš da tata ne može da diže teško.
Ok bre u redu samo sam pitao.
Zatim izadjoh iz kuće i namestih stolice pod tršnju a komšije su se već smestila u dve koje su već bile tamo.
Poče neka glupa priča sa njima, Dragica nije zatvarala usta prava alapača, priča dvesta na sat dok je Radovan progovorio tek po neku reč. Ja sam samo klimao glavom i smeškao se blesavo. U tom dodje keva noseći kafe za nas četvoro i spusti ih na stol.. Sela je na stolicu kraj moje tačno preko puta Radovana prekrštajući noge tako da je otkrila svoje gole butine skoro sve do dupeta. POčela je neku priču sa Dragicom o povrću, a ja sam ćutke pio kafu gledajući unaokolo po dvorištu. Tad sam primetio kako radovan na trenutke gleda u gole butine moje keve i prosto ih guta očima. Ja sam i dalje gledao kao okolo nezainteresovano dok su keva i Dragica razgovarale a u stvari sam posmatrao Radovana kako odmerava moju kevu, kako mu se pogled zaustavlja na njenim sisetinama, kako ih praktično pipa očima, zatim mu se pogled opet spuštao kanjenim golim butinama i kao da je očima hteo da joj udje pod suknju. Pazi ga matori selja al bi je kresnuo na jedan, pomislio sam, mamicu mu jebem. Razvalio bi je kao dete zvečku, kad bi je dohvatio, da li ova moja keva uopšte ima oči, da li primećuje kako je ovaj guta očima, a i ova njegova žena ni ona ništa ne registruje, priča kao vodenica, ne zatvara usta. U tom keva ustade i krenu u kuću da donese kiselu vodu i čaše. Dok je odlazila mešajući dupetom primetio sam kako je Radovanov pogled prati, oči su mu bile zalepljene za njeno okruglo mesnato dupe. Kad se keva vratila noseći dve čaše i flašu, tačno sam video kako Radovanove oči gledaju medju kevine sisetine pod majcom dok mu je sipala vodu i dodavala čašu blago nagnuta prema njemu. Ma da bre pojebo bi je on na jedan zato on i dolazi da pomaže njima, kurac bi on cimao ovde i pomagao ćaletu tek onako. Dragica i Radovan su sedeli još jedno sat vremena a zatim ustadoše i podjoše kući.
Hajde pa večeras da dodjete da sedimo malo – reče Dragica na polasku.
Hajde videćemo – odgovara keva – da ja i Dušan završimo posao, pa ako ne budem mnogo umorna,videćemo.
Ako nešto treba ti Jelena zovi – dodade Radovan na kapiji.
Hvala znam ja da na tebe uvek mogu da računam – odgovori mi keva.
Zatim njih dvoje odoše, a keva reče da se vratimo u baštu i dovršimo posao dok nije počela velika vrućina. Vratili smo se u baštu i nastavili da čupamo korov i travu pored povrća. Keva se ponovo naguzi dok je čupala rukama korov, tako da sam opet mogao da zevam u njeno dupe i gaće koje su joj ulazile medju guzove, i u sisetine koje se klate levo desno. Kurac opet poče da mi se diže jer su mi se bezobrazne misli sve češče motale po glavi, imao sam sve veću želju da je jebem, da je vatam za sise. A zatim mi kroz glavu prodje pomisao kako je Radovan gledao kevu i gutao je očima, kako bi je on izjebao i rasturio od kurca. Što sam duže razmišljao o tome ta ideja me sve više palila, kako bih u stvari voleo da vidim kako je Radovan jebe, jer su njegovi pogledi bili puni želje, onako prosti ali tačno se videlo da bi je otkinuo od kurca. Da li je keva uopšte svesna toga, u stvari možda se ona već i jebala sa njim, kad se on njoj nudi za pomoć a ona mu kaže znam da na tebe uvek mogu da računam. Bilo je već negde oko dva sata a sunce je pržilo na veliko, i tad keva reče:
Idemo sad u kuću, da odmorimo i da jedemo nešto a kasnije kad zahladi nastavićemo, važi.
E to ti je dobra ideja već sam se preznojio.
I ja sam gola voda, danas je baš vruće. Ušli smo u kuću i zatvorili vrata da toplota ne bi ulazila. Ta naša vikendica nije bila ništa posebno, trpezarija sa kuhinjom, jedna spavaća soba i kupatilo. U sobi je bio jedan bračni krevet, veliki regal i mali tv, a u trpezariji pored stola u ćošku jedna fotelja na razvlačenje na kojoj je moglo da se spava. Kupatilo malo samo lavabo i kabina za tuširanje.
Šta hoćeš da ručamo ponela sam neko meso da nam ispržim?
Ma dobro ručaćemo kasnije sad stvarno ne mogu, hoću malo da odmorim.
Dobro idem ja malo da se osvežim a ti sedi odmori.
Zatim keva udje u kupatilo i poče da se tušira, a ja sedoh na fotelju pružajući noge na stolicu.
Posle 15 minuta keva me pozva iz kupatila:
Dušane, Dušane.
Reci – odgovorio sam.
Hajde molim te daj mi iz sobe čist veš imaš u trećoj fioci, zaboravila sam da uzmem.
Cekaj, sad cu.
Ustao sam ušao u sobu i otvorio treću fioku na regalu. U njoj su se nalazile mamine gaće i brushalteri, bilo je dva crna brusa, jedan beli, i jedan žuti, tri para crnih pamučnih gaća, i jedan par belih. Uzeo sam gaće u ruku i omirisao ih, mirisale su na oplemenjivač.Ovo nikada do sada nisam uradio, mirisao mamine gaćice. Uzeo sam jedne crne gaće poneo ih i pokucao na vrata kupatila.
Evo ti.
Ona otvori vrata i pružajući ruku. Imala je na sebi istu suknju i majcu koje je i do tad nosila.
Hoćeš još nešto – upitao sam.
Ne ostaću u ovoj suknji i majci u njima se najmanje znojim.
Dobrooo.
Posle minut ona izadje iz kupatila i sede na stolicu preko puta mene.
Uh kako mi je prijalo tuširanje, sad sam kao nova.
Ništa joj nisam odgvorio već sam joj postavio pitanje onako bez mnogo razmišljanja.
Kevoo, zar tebi nije malo neprijatno da nosiš tako kratku suknju i tu majcu pred drugim ljudima.
Kako to misliš, pa samo smo ja i ti ovde.
Ma ne sad, nego malo pre, pred onim Radovanom.
Štooo? – upitala me začudjeno.
Pa mislim malo si slobodnije obučena, znam vrućina je ali opet on je ipak muškarac.
Pa vidjao je on mene tako koliko puta, kakve ima veze, baš me briga na svom sam placu oblačim se kako ja hoću, uostalom vidiš kako je vruće.
Ma sve ja to razumem, ali zar ti nisi primetila kako te gleda, meni je bilo malo ono kao neprijatno?
Kako me gleda, nisam primetla?
Jer ti to mene zezaš, ili stvarno nisi primetila.
Ona ućuta na kratko, pa reče:
Jesam , ali baš me briga, neka gleda, ima šta da vidi, ali samo može da gleda, zar nije tako.
Nasmejao sam se i dodao: znaš šta, nisam znao da si tako opasna, bogami ovo su neki novi momenti.
Ona se samo nasmeja prekrštajući noge na drugu stranu.
Praviš mu zazubice a, jer ćale primetio kako on zeva u tebe?
Keva se opet nasmeši onako pokvareno i reče: šta ti misliš?
Pa nemam pojma, kako mogu da mislim, valjda jeste, Radovan zeva kao som, baš se vidi.
E vidiš tvoj tata to uopšte ne registruje, to ti govori koliko i on sam obraća pažnju na mene.
Nemoj da zezaš da ništa nije primetio???
Nije majke mi, što bih te slagala, ti si jedini za sad koji je to registrovao, još je Radovan danas i bio dobar, s’obzirom kako on ume da zeva u mene kako ti to kažeš.
Majke ti, ne mogu da verujem, pa nemoj da mi kažeš još da te je startovao, mislim muvao?
Ha ha ha ha, – poče keva glasno da se smeje – odmahujući rukom – nije – reče – nije me muvao, on je bre balvan, gde on ume da se udvara ženi, pa njemu su Dragicu doveli. Zatim prestade sa smehom i nastavi: znaš kako su se nekad ženili dovedu ti devojku i to ti je to, gde bre on da me startuje, to bih baš volela da vidim, on ti je samo za cimanje i fizičke poslove, nije bre on takav tip, šta ti je.
Ma da u pravu si, ala si ga provalila svaka ti čast. E neverovatna si keve mi, nisam znao da si takva opasnica.
Ne znaš ti još mnogo šta, ali ipak sam ti ja mama nije to za priču sa tobom?
Daj nemoj da zezaš, reci mi, molim te, hajde sad kad si počela, nemoj da zezaš, reciii mi, hajde, bre kevo, reci.
Ona poče da se smeška onako pokvareno, blago odmahujući glavom.
Daj bre kevo reci, sad me živo interesuje, hajde nemoj da si kvarna reci.
I dalje se smeškala a zatim reče: Nemoj da si se izleteo pred tatom slučajno ubiću te, jer si razumeo.
Daj bre da li si normalna, kakvi da se izletim.
Zakuni se Dušane, hajde zakuni se u mene.
Evo kunem ti se, u tebe sve što mi kažeš ostaje ovde izmedju ova četiri zida.
Goreo sam od nestrpljenja da čujem šta ima da mi kaže, i keva najzad poče da mi priča.
Ti znaš da se ja ovako nikad ne oblačim, mislim ovako slobodno, sem kad dodjemo ovde ja i tata. E prošle godine kad smo tu nešto radiili, došli su da nam pomognu Radovan i Dragica. Ja sam bila ovako slično obučena i tad sam primetila kako me on gleda, onako, razumeš.
Da i?
Ja sam spremila ručak za sve nas i dok sam postavljala oni su sedeli za stolom i ja vidim kako mi Radovan gleda u grudi dok ja postavljam tanjire i ostalo. Onda mi pade na pamet blesava ideja, umesto da stavim činiju sa supom na sto ja počnem da sipam svakom. I kad sam sta kraj radovana pošto sam njemu zadnjem sipala u tanjir vidim kako me skenira, a ja se namerno sagnem malo unapred. Čoveku oči ispadoše – pričala je kroz smeh onako ponosna – posle toga, uveče smo otišli do njih, malo da sedimo, i dok smo sedeli za stolom ja kao slučajno gurnem tacnu na tepih, a radovan se istog trenutka sagne da je podigne. I tad sam imala neku kraću suknju i kako se on sago tu kraj mene ja onako kao malo više prekrstim noge i vidim kako mi on zeva u butine. I ood tada sam počela da ga ložim kako bi vi mladji rekli, svaki put kad sam imala prilike – govorila mi je kroz smeh.
Nemoj da zezaš, nisi normalna majke mi, zašto bre.
Pa ne znam prija mi da ga gledam kako gleda otvorenih usta, prosto me čovek guta, a da vidiš jednom kad nam je pomagao u bašti, da okopavamo ja sve kao kopam ispred njega i savijam se a ooon, mislim da je poludeo, ha ha ha ha, da ne poveruješ, apre dve nedelje kad smo dolazili isto je bio ovde da pomogne tati oko ograde nešto, a ja sela na travu onako u suknji i raširila blago noge, – opet poče da se smeje – kako je mučenik kucao tamo neke eksere kad se opalio po prstu čekićem, kad nisam pukla od smeha, a tata mu kaže, bože Radovane gde gledaš, da ne poveruješ – te poče glasno da se smeje.
I ja sam se smejao kevinim provokacijama jadnog Radovana, kojeg keva loži kao majmuna.
Znači ti kad god dodjes ovde oblačiš te miniće samo da bi njega ložila, jer tako.
Ona je klimala potvrdno glavom kroz smeh – nemoj da si se izleteo o ovome Dušane. pazi zakleo si se.
Neću bre šta ti je, e stvarno si haos.
Ma idi pišijada sa njim, ja umirem od smeha.
A šta misliš da je nešto pokušao, kako bi se odbranila.
Ma kakvi bre gde sme, samo se zajapuri u licu i govori kako mu je vrućina, nije on takav, smotan je bre, provalila sam ga ja stidljiv.
Šta li se njemu mučeniku mota po glavi?
E o tome sam i ja razmišljala nekoliko puta, časna reč – reče opet uz ciničan smeh.
Pa verovatno ga drka na tebe pomislio sam ali nisam smeo da kažem.
Šta nešto si hteo da kažeš?
Ma ne samo razmišljam?
O čemu?
O jadnom Radovanu kako ga ložiš, a on mučenik…
Ma baš me briga, ja se smejem u sebi, interesantno mi je.
E kevo kevo, mora jadnik da kad ode odavde posle tvog ložnja zakucava glavu u zid.
Ona prasnu u smeh, pa kad je ovan po tom pitanju, pa je si video i danas kako zeva kao som.
Pa da vidiš sutra ako bude došao šta ću da mu radim ima da rikne, hoćeš da vidiš, da ti dokažem.
Nećeš valjda?
Hoću ako hoćeš, a ti samo gledaj sa strane i smej se. da vidiš cirkus sa njim.
Pa hajmo večeras kod njih i onako su nas zvali.
Hajde važi, videćeš pišijada sa budalom.
Moja keva stvarno nije normalna, čime se ona zabavlja, loženjem jednog prostog seljaka, to joj je ono, stvarno je perverzna.
Jedva sam čekao da padne veče i negde oko osam uveče smo otišli do Dragice i Radovana. Njihova kuća je bila udaljena jedno kilometar od nas, blizu šume kad se krene niz put, iako nije bilo daleko krenuli smo kolima. Keva se konsultovala samnom šta da obuče, da bude onako malo provokativno. Uvukao sam se u tu njenu igru totalno nesvesno. Odabrala je neku belu košulju sa dugmićima a ispod nje je nosila crni brushalter, koji se baš video. Dole je navukla onu istu mini texas suknju koju je i danas nosila a košulju je upasala u suknju tako da su joj sise došle do punog izrašaja a još se vidi i crni brus pod totalna erotika. Nazula je papuče sa visokom štiklom. Kad smo se pojavili na vratima njihove kuće Radovan je otvorio. Kad je ugledao kevu tačno mu se videla promena na faci. Ušli smo u jednu sobu koja je bila valjda dnevna soba, i keva sede na fotelju u uglu prekrstivši noge. Počela je svoju predstavi istog trenutka.
U tom dodje i Dragica iz kuhinje i sede na stolicu kraj keve a Radovan sede na čelo stola kraj mene. Tačno mu je to bilo najbolje mesto da gleda u moju kevu. Dragica ustade i krenu u kuhinju da sipa sok i skuva kafu za sve, dok je keva pričala Radovanu kako smo danas čupali korov i zalivali baštu. Ja sam kao gledao u tv a zatim primetih kako keva vrati noge u normalan položaj blago ih šireći, tad sam bacio pogled na Radovana koji je bio izbezumljen prizorom. Kevina suknja je bila i onako kratka i kako je blago raširila noge tako joj se u tom momentu videše crne gaćice vrlo jasno. Zatim kao ustade da popravi jastuče koje joj je bilo iza ledja na fotelji i naguzi se da joj se zamalo videlo i dupe, kojim je bezobrazno vrtela levo desno dok je kao nameštala jastuče. Jadni Radovan je zevao kao majmun, mislim da mu se dig’o do plafona jer je i meni počeo da se diže kurac od kevine predstave. Zatim je keva bila toliko bezobrazna, da je uradila sledeće. Kad je kao namsetila jastuče na fotelji, pridje do Radovana koji je sedeo na stolici tik do mene i savi se ispred njega nadole, da joj kao pogleda šta je to žulja na ramenu. Kako se savila košulja se blago rastvorila da su joj se njene velike sise u crnom brushalteru sasvim jasno videle, bile su baš pred Radovanovim nosom.
On joj reče da ne vidi ništa što bi je žuljalo a keva se okrete i krenu ka fotelji gledajući me direktno u oči. Kako spusti dupe na fotelju tako visoko podiže desnu nogu prekrštajući je preko leve tako da je Radovan a i ja sa njim jasno mogao da vidi medjunožje moje mame i crne pamučne gaćice koje sam joj danas dodao posle tuširanja. U tom trenutku Radovan se uhvati rukama za sto kao da je nesto hteo, ne u stvari to je bila spontana reakcija napaljenog čoveka. Zatim mama prekrsti noge zavaljujući se dublje u fotelju tako da joj se suknja toliko pomerila unazad da joj je otkrila skoro celu butinu do dupeta. U tom dodje Dragica noseći kafu i sokove. Moja keva nije prestajala da priča Radovanu o bašti za sve vreme izvodjnja njenog erotskog performansa. Tek kad dodje Dragica ona nastavi da razgovara sa njom. Jadni Radovan je bio na silnim mukama , ali ni ja nisam bio na manjim. Kurac mi je bio toliko dignut da sam mogao da svršim. A tek Radovanu mogu misliti. Sedeli smo kod njih još jedan sat otprilike do pola deset, a keva se sve vreme meškoljila i vrtela na fotelji dok je razgovarala sa Dragicom i Radovanom i ciljano ga palila i provocirala. Radila je to tako suptilno i sve kao nenamerno,kao slučajno, tako da Dragica sve vreme nije ništa primćevala. Prosto neverovatno, nisam imao pojma kako mi je keva talentovana glumica za ove stvari. Kad je ustala sa fotelja i rekla da treba da krenemo da je već kasno i Dragica i Radovan u isti glas rekoše:
Sedite još malo,pa još pola sata barem.
Neka idemo već je kasno i vi treba da odmarate, hajdemo Dušane.
Ja ustadoh sa stolice i krenuh ka vratima sa mamom dok su nas oni ispraćali. Napolju je bio mrkli mrak. Ušli smo u kola a mama k’o iz topa reče:
Jesi video, kako se prima, kao majmun,a ja hoću da crknem od smeha i svaki put isto.
Ma nisi normalna stvarno, šta uradi čoveku, samo što nije pao sa stolice, kad si onako prekrstila noge, jaooo…
Jesi video – reče kikoćući se – kako je zgrabio sto, jebem ti ja pomislila srušiće ga.
U tom smo stigli do naše kuće i uparkirali smo se i zatvorili kapiju. Napolju je bilo jako mračno pošto u selu nije bilo rasvete po putu, da ne kažem ulici. Ušli smo a keva je bila jako ponosna na njenu predstavu koju je izvela večeras, to se videlo po načinu na koji mi je pričala, kao da joj je trebao neko da sve to posmatra pa da posle zajedno prepričavaju. A taj sam sada bio ja. Kada smo ušli u kuću ona sede na fotelju u uglu i opet poče da se smeje zadovoljna samom sobom i onim šta je uradila Radovanu. Sedela je prekrštenih nogu i dalje prepričavajući dogadjaj, bila je pod silnim utiskom.
A kad sam mu prišla i rekla da pogleda šta mi je to na ledjima kao da me nešto žulja, jer si ga video kako mi je blenuo u grudi, kao som.
Jesam, a tek kad si kao nameštala ono jastuče na fotelji kad si se onako savila mislim da samo što nije skočio na tebe, vljda što sam ja bio tu, ali ipak vrhunac je kad si onoliko podigla nogu dok si ih kao prekrštala, mislim stvarno mama sve ti se videlo.
Pa to sam i htela – umirala je od smeha- da poludi načisto, jer si ga video molim te. Uzbudio se kao bik. Mada ga nikad do sad nisam ovako palila kao večeras ovo je bio izuzetak večeras sam možda i preterala.
Pa bogami i jesi malo, s’obzirom kako si se obukla pa do fatalnog prekrštanja nogu, stvarno si zloća.
Ma koga, šiša jednom se živi, treba se samo zezati i da ti je lepo, zar ne Dušane.
Potpuno si u pravu.
Ona zatim ustade sa fotelje i podje u sobu da razmesti krevet za spavanje. Kako su vrata bila otvorena dok je razmeštala krevet nagužena preko njega gledao sam njeno dupe kojim meša levo desno. Kurac mi je i ovako sve vreme dignut pa sad ona počinje opet da se igra ali nije ni svesna toga kako to deluje na mene. Zatim se vrati u trpezariju i opet sede na fotelju rekavši:
Razmestila sam ti krevet tamo ja ću da spavam ovde ti tamo imaš tv ako hoćeš da gledaš.
Ma svejedno mi je spavaj ti tamo ako hoćeš.
Ma neka ja ću ovde i onako ja prva ustajem da te ne budeim baš rano.
Fino smo se zabavili večeras i nasmejali.
E meni je baš bilo super, jednostavno volim to da mu radim, ne znam ni ja zašto.
Ali kako si prekrstila noge kao prava profesionalka, glumica.
Ovako a- reče i opet ih prekrsti podižući desnu nogu vrlo visoko otkrivajući medjunožje i crne gaćice- smejala se.
Zatim podiže visoko levu nogu pa je prebaci preko desne i opet otkrivajući medjunožje i gaćice.
A šta kažeš, da je sad Radovan ovde umro bi a Dule?
A ko ne bi – odgovorio sam dok mi je kurac kipteo u gaćama, šta mi ova moja mama radi, prolazilo mi je kroz glavu. Baš se primila.
Ona zatim ustade stade ispred mene i reče savijajući se i gurajući mi malte ne sise pod nos, koje su se jasno videle kako kipte u crnom brusu kroz izrez bele košulje:
Pogledaj molim te nešto me žulja na ramenu Radovane – reče mi kikoćući se.
Čekaj da vidim – rekoh spuštajući joj ruke preko ledja sve do dupeta – ovde nema ništa okreni se.
Mama se ispravi zatim se okrete meni ledjima i onda se naguzi tu ispred mene.
A tu jer ima tu nešto što me žulja Radovane reče mi smejući se.
Ima Jelena odgovorio sam joj ima.
Gde je gde Radovane pokaži.
Jer stvarno hoćeš da ti pokažem Jelena – imitirao sam Radovana.
Hoću nešto me strašno žulja.
Tada sam joj zavukao ruku pod suknju hvatajući je pravo za pičku medju butinama i u tom joj rekoh – evo ovde te žulja Jelo.
Mama skoči kao oparena i vrisnu: Jesi luuuuud Radovane. Dušaneee, jebemti ne znam ni ja šta pričam, šta radiš bre to.
Pa igramo se bre kevo, jer se igramo!
Daj bre Dule takva igra več nije u redu, zezeaanje zezanje,ok, ali da mi zavlačiš ruku pod suknju to več….- odmahivala je glavom dok je stajala predamnom.
Pa zar ti misliš da ja drugačije reagujem od Radovana na ovakvo napaljivanje?
Ko te pali samo se zezamo, šta ti je bre Dušane – i u tom pogleda u pravcu moje izbočine na trenerci koja je bila jasno vidljiva, da me u trenutku bi sramota. Ona poče da se kikoće – Ti stvarno nisi normalan majke mi, ti si ludji od mene – pa rukom pokri usta kao da se čudi i stidi pa reče – digo ti se, ki ki ki ki ki!!!
Pa šta, to je normalno, i tebi bi se digo da si na mom mestu!
Keva prasnu u smeh na moju konstataciju pa mi pridje i pomazi me po kosi: Izvini Dule nisam to htela majke mi, preterali smo sa zezanjem, izvini. Ne mogu da verujem šta nam se dešava.
Stajala je i dalje kraj mene mazeći me po kosi dok sam ja sedeo na stolici. Tada sam rešio da idem do kraja, sad ću ja da se zezam. Spustio sam joj ruku na zadnje deo butine i plako je povlačio nagore ka njenom medjunožju, kao da je mazim. Kada sam joj šakom došao već pod suknju ona reče sasvim smireno:
Nemoj Dule, nemoj to da radiš, dosta je bilo.
Nisam ja Dule nego neki drugi Radovan – i tada je rukom uhvatih za pičku preko gaćica, i počeh da je stežem lagano. Osećao sam dlake koje pomalo bockaju moj dlan.
Dule preterujemo, a?
Mislim da ne preterujemo, sve je ovo samo igra, napaljeni Radovan i pohotna Jelena.
Misliš a, – keva uzdahnu dok sam joj mazio pičku pod suknjom.
Ma da bre, kevo, ovo je naša igra, samo naša, i tek kako uzbudljiva.
Jeste baš je uzbudljiva.
Onda sam joj u dva poteza zadigao suknju na kukove i uhvatio je rukama za dupe prislanjajući joj pičku na svoje lice. POčeo sam da joj grickam pičku preko gaćica a keva poče da uzdiše.
Vidiš da si se i ti napalila na ovu igru – rekoh jjoj dok sam ustajao sa stolice i spuštao nju na stolicu na kojoj sam ja sedeo. Ona sede na stolicu a ja kleknuh ispred nje i njene noge podigoh na svoja ramena a glavu spustih u njeno medjunožje. Grizao sam joj pičku preko gaća a zatim ih sklonih u stranu i ugledah mamine tamno crvene usmine sakrivene medju gustim crnim dlakama. Počeh da joj ližem pičku jezikom. Bila je sva sluzava i vlažna. Njene dlake su mi ulazile u nos i u usta, ali mi to ni malo nije smetalo u ovom trenutku jer sam bio napaljen kao mladi bik. Čak ni njen miris pičke mi nije smetao koji nije bio baš prijatan. Lizao sam je lagano i usnama usisavao njen klitoris. Gurao sam joj jezik unutra a moja mama Jelena je podivljala od zadovoljstva. Njištala je i stenjala, mešala dupetom levo desno na stolici, hvatala me za glavu i čupala mi kosu.
Jaoo jaoo aaaa uh uh aaaa jaooo Dušaneeeee jaoo aaa kako je lepooooo aaaa jaooo.
Lizao sam joj ne znam ni sam koliko dugo a zatim mama poče da vrišti i jeca sa jakim trzajima. Svršavala je kao nezdrava.
Onda se umirila i oklembesila noge na mojim ramenima. Spustio sam joj noge na pod i ustao. POčeo sam da joj raskopčavam dugmiće na košulji dok me je ona omamljeno posmatrala. Svukao sam joj košulju a njene velike sise u crnomm brushalteru su kiptele napred. Svukao sam joj bretele brushaltera preko ramena i ruku i spustio ga ne njen stomak.
Jao Jelena kolike su ti sise – rekoh joj hvatajući ih rukama.
Kako su velike i mesnate ovolike u životu nisam video uživo.Da vidiš šta Radovan ima ovde?
Spustio sam trenerku zajedno sa gaćama do kolena a moja budala je stajala uspravno uz stomak.
idi čoveče šta sam rodila – ote se mami iz usta.
Uzmi ga Jelena uzmi ga molim te znaš li koliko je napaljen na tebe.
Da vidim Radovane, daj da vidim.
Zatim mi mama jednom rukom prihvati dignuti kurac a drugom me uhvati za jaja, te poče lagano da ga drka.
Jao Jelena umreću kako je dobro, jao kako je lepo uh!
Jer lepo a Radovane svidja ti se?
Jao Jelena predivno je, jao stavi ga medju te tvoje sise molim te, stavi ga samo da ih osetim.
Zatim se mama ispravi na stolici uhvati svoje sisetine rukama i stavi moj kurac izmedju njih i poče da ga drka sisama.
AAaaaaaaaaaaa jao to tako uh jebem ti.
Polako Radovane polako, ovo je tek početak polako.

Zatim mi mama prihvati vrh glavića u svoja usta ne prestajući da mi ga drka medju sisama, osećao sam kako mi isisava glavić usnama, osećao sam kako ću da explodiram za par sekundi.
To Jelena to,jaooo kako je dobro aaaa -cimao sam preponama napred nazad – dok sam vikao razjareno.
Mama zatim pusti svoje sise pa mi uhvati kurac rukom i poče da ga drka uzimajiću ga sve više u svoja usta. Tada sam osetio kako mi drugom rukom steže jaja i sve ga jače usisava ustima. To je bio kraj, više nisam mogao da izdržim, počeo sam da svršavam mami u usta, da joj štricam toplu spermu.
Aaaaaaaaaa urliknuo sam hvatajući je za glavu – mama razvaliću te razbiću te od kurca aaaaa.
Napokon sam svršio a ona prestade da ga drka i izvadi ga iz usta puštajući ga iz svoje ruke.
Progutala sam – reče i nasmeja se – progutala sam ne mogu da verujem, ovo mi se nikad nije desilo, jer čuješ bre, progutala sam tvoju spermu!!!
Čujem, čujem dobro – bio sam van sebe od zadovoljstva i nisam mogao da govorim u tom trenutku. Noge su mi klecale jedva ssam stajao. Mama ustade i ode do sudopere i poče da ispira usta gutljajima vode. Ja sam seo na stolicu umesto nje i pogledao je tek sad. Suknja joj je i dalje bila zadignua do kukova, brushalter okačen oko stomaka. Tada ga ona raskači i skide sa sebe. Pridje mi i reče:
A Radovane šta kažeš?
Jelena neprevazidjena si, sad ću da te razbijem od sexa.
Mama tada skinu gaćice i spustih ih na sto, zatim me opkorači i poče da se spušta lagano naniže. Uzeo sam kurac u ruku i namestio ga na njene čupave usmine, a ona poče lagano da se nabija na njega. Držala se rukama za naslon stolice iza moje glave dok su mi njene velike sise skakutale pred licem. Malo po malo primila ga je celog u svoju pičku te poče da se diže i spušta u nekom ritmu nabijajući se na moj kurac. Njene sise su mi mazile stomak a ja ih uhvatih u ruke i počeh da ih mesim i sstežem lagano, uživajući u njima. Zatim sam je uhvatio rukama za guzove i stežući ih nabijao je jače na mene, kao da sam pokušavao da je navučem što više na svoj kurac koji je već bio do kraja u njenoj pički, dok su mi njene sisetine masirale stomak. Slučajno sam joj prešao prstima preko anusa iz kog su se osetile dlake. To mi se svidelo dodatno me napalilo te sam počeo prstom da joj mazim dlakavi anus. Mama me i dalje jahala i odlutala ko zna gde dok senabijala na moj kurac. Ja počeh da joj zavlačim prst u dupe i tad mama reče:
Samo polako, nemoj da ga gurneš odjenom samo lagano molim te.
Prija ti prst u dupetu dok se jebeš?
Aha, ali samo polakoooo.
Hoću ne brini ništa jer ovako a?
Aha, takooo polako.
Zavlačio sam joj sve dublje prst u dupe a ona se sve jače i brže nabijala na moj kurac. Kad je ušao do kraja ona procedi kroz zube:
Jebi me polako prstom unutra hajde samo polako.
Ja počeh da lagano izvlačim i uvlačim prst iz njenog dupeta a ona poče da vrišti.
AAAAAaaaaaaaaaaajaooooo aaaaa ah ah ah ah tooooooooo aaaaaa, tako tako tako ponovilaje hiljadu puta.
Zatim se zgrči grleći me oko vrata i pritiskajući me sisama sve jače. Trzala se i ječala, opet je svršavala.
Stani stani stani gotova sam gotova jaoo.
Mama se sklupčala oko mog vrata i umirila totalno. Moj kurac je i dalje bio u njoj a moj srednji prst u njenom dupetu. Krenuo sam lagano da izvadim prst a ona viknu:
Neee stani, ostavi ga još malo!
Posle minut ćutnje ja progovrih: mama?
A?
Ja nisam još svršio.
Svršičeš stani, gde ti se žuri, ostani još malo tako. Zatim napravi kratku pauzu pa nastavi:
Jao Dušane kako mi je ovo prijalo, nemaš pojma! Nisam imala pojma kakvog sam jebača rodila, jer znaš.
Nisam ni ja znao da mi je mama ovakva jebačica.
Ona se zatim ispravi a ja joj izvadih prst iz dupeta. Gledala me je par sekundi a zatim mi poljubi usne. Jednom, drugi put pa treći put. Onda ja počeh da je ljubim i zavlačim joj jezik u usta i hvatam joj i mesim sise. Moj kurac koji je i dalje bio u njenoj pički poče da pulsira unutra dobijajući ponovnu erekciju. Onda počeh da joj ljubim sise i sisam bradavice čas jednu čas drugu meseći joj sise.
Ustani i naguzi mi se hoću te jebem odpozadi.
Ona ustade a moj kurac ispade iz njene pičke, nasloni se rukama na sto i naguzi mi se da je jebem odpozadi.
Sad ću da te razvalim, rasturiću te, Jelenaaa – povikao sam u divljačkom zanosu dok sam joj nameštao rukom kurac na usmine.
Hajde da vidim Radovane, da vidim kako ćeš da me rasturiš!
Namestio sam ga i gurnuo unutra. Uleteo je kao u podmazanu bravu, do kraja iz prve.
Počeo sam mahnito da je jebem zakucavajući se preponama u njeno dupe.
Ah ah ah ah ah jaooo Polakooooo aaaaa polako manijače ah ah ah
Neću polako hoću da te razvalim, rodjena si za jebanje, rodjenaaaa
Jer jesam a, jer jesam?
Jesi, jesi jao kako je dobro jao, kaži a reci?
Jeste a a a a a jebi me, jebi me, jebi me,jaoooo jebi meee aaah
Jebem te , jebem jebem te aaaa jebem te jer to voliš a, jer to da se jebeš a, da se jebeš, da čujem reci?
Volim, volim volim, aaaaa
Šta voliš reci mi šta voliš – podivljao sam načisto od uzbudjenja
Volim da me jebeš, aaaa !
Ponovi, hoću da čujem opet ponovi.
Volim ah , volim.
Reci sve,do kraja!
Volim da me jeeebeeeeš a a a a – ta rečenica me je tako palila da počeh da svršavam
Svršavaaaaaam jaoooo
Ne unutra ne unutra vadi ga vadi izlazi brzo!!!
Kasnoooo aaa kasno ah ah ah – ipak sam ga izvadio a mama se okrete i prihvati mi kurac u šaku i poče da ga drka, dok su je mlazevi moje sperme štrcali po stomaku.
Ala svršavaš kao konj, hajde istresi se, istresi sve takooo uh.
Onda sam je opet okrenuo ka stolu da se osloni rukama na njega i da mi se ponovo naguzi, imao sam neerovatnu želju i snagu da je još jebem.
Hoću još da te je jebem, hoću opet da ga primiš, Jelena za kurac si rodjena!
hajde Radovane hajde da te vidim!
Nisam ja Radovan nego Dušan – rekoh joj nameštsjući joj kurac na usmine.
igramo se sad si Radovan, napaljeni Radovan.
Ti bi htela da te Radovan pojebe a, maštaš o njemu, zato ga i izazivaš i pališ ga?
Ah ah ah – jecala je dok sam je jebo, stežući joj guzove,
Reci mi bre, jer maštaš kako te on jebe.
Maštam pa šta, igramo se ovo je samo igra, naša bezobrazna igra.
Koja si ti kurvetina Jelena, jebala bi se sa onom seljačinom Radovanom, htela bi da ti on uteruje kurac a?
Htela bih pa štaaa, a a a, ali on je glup a a a?
O kome još maštaš, kaži mi o kome još maštaš, s kim se još jebala, kaži s’kim?
Ne znam a a a , ne znam.
Onda sam se nago preko njenih ledja hvatajući je za sise meseći ih i nabijajući se do kraja u nju, a mama poče da meša dupetom lomeći moj kurac u njoj.
Jaoooo kako je lepo, jaooo a a a a , kakao je dobro, jebi me, jebi me, jebi me ah ah ah
Kolike su ti sise Jelena, kao kravlje, što volim velike sise, uh, ništa nema lepše od velikih sisa na ženi.
Tada mama poče da stenje i da se trza, opet je svršavala, a zatim poče da viče glasno, aaaaa, aaahh,aaaah ahhh uuuu. Onda prestade da meša kukovima i dupetom opet je svršila. Ja još nisam mogao da svršim te ga izdih iz njene pičke da se malo odmorim.
Hajdemo u sobu na krevet da se odmorimo rekoh joj.
Ona krenu zamnom u sobu i leže na krevet na ledja a ja se spustih kraj nje.
Ležali smo tako par minuta a zatim mama skide onu suknju što joj beše oko sttruka zadignuta i ostade gola na krevetu kraj mene.
Njene velike sise su bile razlivene sa starne kako je ležala na ledjima. Okrenuo sam se na bok kanjoj i počeo da je vatam za jednu sisu i da je stežem. Mama je ćutala a zatim reče:
Zašti si mi rekao da sam kurvetina?
U trenutku sam bio zbunjen ali brzo odgovorih:
Pa kad maštaš o drugim muškarcima kako te jebu, kako se jebeš sa drugim muškarcima.
Pa možda i jesam, ali evo jebem se i sa tobom šta si onda ti?
Ma daj nisam ni ja ništa bolji , jer ti to mene zezaš?
Ona se nasmeja.
Daj bre , preseče me . Što me zezaš , baš sam imao utisak , da te još više pali to što ti govorim takve prostote.
Pa i pali me , i tek kako.
Znao sam , pa video sam ja to.
Nego reci mi molim te , da li si stvarno maštala o tome da se jebeš sa Radovanom , da mu ga pu….
Pa imala sam takve fantazije , kad vidim kako je napaljen , to je i mene palilo normalno.
A jesi li maštala o još nekom muškarcu sem njega?
Ej , sad preteruješ Dušane ,….
Pa reci mi , šta , kakve ima veze?
Pa jesam – reče mi nekako stidljivo.
E reci mi samo još jednu stvar , jer hoćeš?
Hajde da čujem.
Jesi li do sada varala ćaleta sa drugima?
I ovako i onako si mi rekao da sam kurvetina , kakve sad to ima veze?
To nije odgovor .
Što te to sad zanima?
Pa eto zanima me , prosto želim da znam.
Ako ti kažem da jesam , hoću li biti još veća kurva onda?
Daj bre šta ti je sad samo pitam.
Jesam , varala sam ga , Darko (moj otac) je totalno nezainteresovan za mene , i ne sećam se kada smo se poslednji put kresnuli .
Lažeš ???

Nastaviće se...

Autor erotske priče: bramm  

Komentara (122) Objavljeno u Incest priče 08/06/2018

Sex Oglasi


Kategorije erotskih priča

Poslednje priče

Moji linkovi

Erotske priče